Υπάρχει ακόμη χρόνος να ζυγίσετε τις σχέσεις σας  και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις ζωής

Από την Ματίνα Φατούρου

Με έντονο ερωτικό ταπεραμέντο βρίσκεστε μπρος στο κατώφλι της Νέας Χρονιάς. Ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν σε συναισθηματικό επίπεδο. Σχέσεις που έχουν αντέξει στο χρόνο θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα και νέα ξεκινήματα θα γίνουν για άλλους που επιθυμούν. 
Το 2012 θα είναι βέβαια μια χρονιά που θα δείξετε σε τι έχετε επωφεληθεί από τον Κρόνο, ο οποίος θα αφήσει το ζώδιό σας στις αρχές του Οκτωβρίου, μετά από την διετή παραμονή του.

Tα δύο πρώτα δεκαήμερα του ζωδίου, διευκολύνονται από την  αρχή του έτους  να δρομολογήσουν καταστάσεις που περίμεναν αρκετό χρονικό διάστημα  και αφήνουν πίσω τους δυσκολίες  στα πρακτικά θέματα τους που ήταν σε αναμονή από τον Οκτώβρη του 2009.

Όσοι είναι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο  θα έχουν στενότητα στις κινήσεις τους  και  θα τους  προκύψουν περιορισμοί  που θα δυσχεραίνουν την ατμόσφαιρα και την διάθεσή τους.  Σίγουρα όμως θα  σας αφήνει ωριμότερους και  περισσότερο υπεύθυνους.   Η ισορροπία που τώρα  θα  ξέρετε να κρατάτε ανάμεσα στις επιθυμίες και τις υποχρεώσεις σας θα είναι καλύτερη.  Ώσπου ν’ αποχωρήσει και από τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας, μαζί με τα υπόλοιπα αστρολογικά δρώμενα του ουρανού, θα υπάρξουν προκλήσεις  για εσάς.

Από το καλοκαίρι όμως, θα ανοίξουν οι δρόμοι και εσείς θα μπορείτε να τους διαβείτε με ευκολία. Βέβαια, πρέπει οι στόχοι σας να είναι ξεκάθαροι και εσείς να βλέπετε με ρεαλισμό την πραγματικότητα.

Σπίτι και οικογένεια

 

Ο Ουρανός, πλανήτης της επανάστασης και των απρόοπτων γεγονότων, έχει εγκατασταθεί στον 7ο ηλιακό σας οίκο, οίκο σχέσεων και συνεργασιών. Έτσι θα έχετε πρώτοι εσείς την τάση να αλλάξετε πράγματα σε υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και το έτερον ήμισυ και οι συνεργάτες σας.  Σεβαστείτε τις ανάγκες τους  και συμπορευτείτε  δίνοντας προσοχή  στις  αλλαγές που θα έρθουν, αλλάζοντας πρωταρχικά την στάση σας  και την συμπεριφορά σας.  Οι ανατροπές που θα έρθουν,  θα φέρουν αποτελέσματα θετικά  σε όλους.  Μην αρνηθείτε τις αλλαγές, πηγαίνετε με το κύμα και δε θα βγείτε χαμένοι.
Όσοι δεν έχετε μόνιμη σχέση, μην κυνηγάτε τα άπιαστα. Αφήστε λίγο τον χρόνο να κυλήσει και θα έρθουν προς το μέρος σας αυτά που επιθυμείτε. Όσοι ψάχνετε συνεργάτη, η εποχή δεν είναι η κατάλληλη. Αφήστε να περάσει η οικονομική κρίση και κινηθείτε μαζί με το κύμα.  Αλλαγές έτσι και αλλιώς θα επέλθουν στον τρόπο που σκέφτεστε και που αντιμετωπίζετε τους άλλους. Είτε πρόκειται για την αναζήτηση μιάς σχέσης, είτε για την αναζήτηση ενός συνεργάτη, θα αλλάξετε σκεπτικό  και η πάροδος του χρόνου θα σας βοηθήσει να τοποθετηθείτε σε σωστότερες βάσεις  σταδιακά.
Παράλληλα βέβαια με την κίνηση του Ουρανού και την επιρροή που θα ασκεί πάνω σας, η Αφροδίτη μπορεί να φέρει κάποια καλά μαντάτα στον αισθηματικό σας τομέα, μέσα στην Άνοιξη και την αρχή του καλοκαιριού. Μην κινηθείτε για να στήσετε μια νέα σχέση όσο ο πλανήτης του έρωτα θα κινείται σε ανάδρομη πορεία, από τις 15 Μαΐου μέχρι τις 27 Ιουνίου. Κάντε διορθώσεις σε είδη υπάρχουσες σχέσεις και κινηθείτε προσεκτικά αυτή τη χρονική περίοδο.
Την εποχή που ο Ήλιος είναι στο Ζυγό, η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει στα ύψη και με την γλυκύτητα που θα σας χαρακτηρίζει μπορείτε να διεκδικήσετε ό,τι  ποθείτε. Είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος  που μπορείτε να ξεκινήσετε  νέες σχέσεις  και να βάλετε στόχους προς υλοποίηση.  Η Νέα Σελήνη από τις 15 Οκτωβρίου στο ζώδιό σας, σας στέλνει   αίσια μηνύματα   για τους τομείς αυτούς.
Στην προσωπική ζωή θα συνδράμει  και  η τελευταία έκλειψη του έτους στις 28 Νοεμβρίου, που θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις. Βελτιώστε την ερωτική σας ζωή και ανακάμψτε τον τελευταίο μήνα του έτους  χαράζοντας νέους δρόμους στη ζωή σας!

 

 

Αισθηματικά και κοινωνική ζωή

 

Αποφύγετε ακραίες συμπεριφορές από μέρους σας και έχετε το κοντρόλ του εαυτού σας. Μην αφήσετε ασαφή μηνύματα σε ό,τι σας ενδιαφέρει, είτε είναι σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Με τον Ουρανό απέναντί σας στο ζώδιο του Κριού όλη τη χρονιά, ετοιμαστείτε για αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή.
Σημαντική είναι η κίνηση της Αφροδίτης και πολύ αξιοπρόσεκτη, μιας και θα γίνει ανάδρομη στον ίδιο οίκο σας, από τις 15 Μαΐου μέχρι τις 27 Ιουνίου. Τα παραπάνω θέματα λοιπόν, θα περάσουν από το μικροσκόπιο και καλό θα είναι να μην πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις πριν επιστρέψει στην ορθή της πορεία. Θα έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε το κλίμα με το έτερον ήμισυ, περιλαμβάνοντας   στις   δικές σας  ανάγκες  και  του   συντρόφου σας.

Αν είναι βέβαια μια σχέση που έχει αντέξει στον χρόνο, θα αντέξει όλα τα δύσκολα μέχρι ν’ αποχωρήσει ο Κρόνος από το ζώδιό σας τον Οκτώβρη.  Τότε θα έχετε τα περιθώρια να επισημοποιήσετε  την σχέση σας όσοι είστε σ’ αυτό το στάδιο,  άλλοι να προχωρήσετε σε μια συμβίωση και άλλοι να δρομολογήσετε τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένειά σας.  Σκέψεις γι’ αυτά τα θέματα θα σας προκύψουν  από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο, όταν  η ερωτική σας διάθεση θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Άλλωστε το 2012, θα σας προσφέρει  δώρα στο επίπεδο σχέσεων.

Μέχρι τις 7 Αυγούστου  η Αφροδίτη  θα συνδράμει   επίσης στις επιλογές του 9ου σας οίκου και μαζί με τον Δία μπορείτε να απολαύσετε τα δώρα τους. Επίσης σημαντική είναι και η κίνηση του Άρη. Από τον 12ο ηλιακό σας οίκο που θα κινείται μέχρι τις 3 Ιουλίου, θα σας προσθέσει άγχος. Η ανάδρομη κίνησή του από 24 Ιανουαρίου ως 13 Απριλίου, θα ξυπνήσει ανασφάλειες και φόβους σας.   Κρατείστε ισορροπίες με τον περίγυρό σας και ειδικά με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Στο άλλο επίπεδο που μπορεί να δουλέψει, είναι το παρασκηνιακό. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε κανενός είδους παρασκηνιακές καταστάσεις και κρατείστε το κεφάλι σας ψηλά κυνηγώντας τους στόχους σας με την ευθεία οδό. Περνώντας στο ζώδιό σας ως τις 23 Αυγούστου και στον 1ο ηλιακό σας οίκο, σας χαρίζει δυναμικότητα για να κερδίσετε αυτά που επιθυμείτε.   Δράστε με μεθοδικότητα για να επιτύχετε αυτά που επιθυμείτε  και προγραμματισμένες κινήσεις   στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Επιδείξτε εργατικότητα  και μην κινηθείτε με παρορμητισμό, γιατί δε θα σας βοηθήσει στην παρούσα χρονική περίοδο.

Στην προσωπική ζωή θα συνδράμει  και  η τελευταία έκλειψη του έτους στις 28 Νοεμβρίου, που θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις. Βελτιώστε την ερωτική σας ζωή και ανακάμψτε τον τελευταίο μήνα του έτους  χαράζοντας νέους δρόμους στη ζωή σας!

 

Οικονομικά και καριέρα

 

Από τις 5 Οκτωβρίου, θα περάσει στον 2ο σας οίκο και θα απαιτήσει από εσάς να είστε  καλοί με την διαχείριση των οικονομικών σας.   Η επόμενη διετία θα σας βοηθήσει να σχεδιάζετε τον προϋπολογισμό σας και να αποταμιεύετε.  Εδώ  θα σας μάθει επίσης να είστε σταθεροί  στις προσωπικές σας αξίες  και να μην  ταλαντεύεστε  για το τι αξίζει για εσάς  στη  προσωπική σας ζωή και στις συνεργασίες σας.   Ανασφάλεια υπάρχει περίπτωση να έχετε βέβαια,  όμως εδώ είναι που πρέπει να βρείτε λύσεις . Βοήθεια θα υπάρξει πάντως από άτομα κύρους  που θα σας αποφέρουν οικονομικές απολαβές, ειδικά από τις  12 Ιουνίου  και έπειτα,  που ο Δίας  θα είναι με το μέρος σας

Ανακατατάξεις θα έχετε αυτή τη χρονιά ακόμα και σε επαγγελματικές συνεργασίες. Το επίπεδο των οικογενειακών σχέσεων επίσης θ’ αλλάξει με τον Πλούτωνα στον τέταρτο ηλιακό σας οίκο και όσοι σκέφτεστε να αλλάξετε τόπο κατοικίας θα το πραγματοποιήσετε με αργά και σταθερά βήματα.  Ευνοείστε σε αυτές τις κινήσεις.  Κινηθείτε με ρεαλισμό  και πρακτικότητα   για να καλύψετε  προσωπικές  ή οικογενειακές ανάγκες σας  και πραγματοποιείστε  αλλαγές στο χώρο διαμονής . Κάποιοι  ίσως  ξοδέψετε  χρήματα για το χώρο του σπιτιού σας ή για θέματα κληρονομιάς  και άλλων περιουσιακών στοιχείων σας.  Ό,τι και αν προκύψει πάντως σε αυτόν τον τομέα,  θα είναι  είναι  προς όφελος σας  και σταδιακή σας  καλυτέρευση.
Όσοι ασχολείστε με την τέχνη σε επίπεδο επαγγελματικό, θα έχετε μια θετικότερη πορεία σ’ αυτόν τον τομέα, μιας και ο Ποσειδώνας στις 3 Φεβρουαρίου εισέρχεται στους Ιχθείς και στον 6ο σας ηλιακό οίκο. Θα παραμείνει εκεί για 14 περίπου χρόνια. Γενικότερα, θα χαρίσει φαντασία την οποία μπορείτε να δέσετε αρμονικά με το επάγγελμα σας. Για τους υπόλοιπους , θα χρησιμοποιήσουν  τον  ιδεαλισμό  και τον  αλτρουισμό στον εργασιακό τους  χώρο, μετατρέποντας  τον τρόπο που εργάζονται.

Από τον Ιούνιο και μετά, θα εισέλθει στο ζώδιο των Διδύμων, στον 9ο ηλιακό σας οίκο, όπου και θα παραμείνει και όλη την υπόλοιπη χρονιά. Από εκεί θα σας στηρίξει σε νομικά θέματα, θα βοηθήσει τους σπουδαστές σε πνευματικές εργασίες  και όσοι θέλετε να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι τώρα θα το τολμήσετε. Ταξίδια μέσα στη  χώρα θα ευνοηθούν επίσης και άνοιγμα οριζόντων πάσης μορφής.   Ευνοείται εμπόριο με το εξωτερικό επίσης   και σπουδαστές που έχουν την δυνατότητα να φοιτήσουν σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.  Όσοι ασχολούνται με τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου τους θα έχουν ανοιχτό το πεδίο δράσης τους  και όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό θα έχουν  ευκαιρίες ν’ αναπτυχθούν.

Όσοι ψάχνετε συνεργάτη, η εποχή δεν είναι η κατάλληλη. Αφήστε να περάσει η οικονομική κρίση και κινηθείτε μαζί με το κύμα.  Αλλαγές έτσι και αλλιώς θα επέλθουν στον τρόπο που σκέφτεστε και που αντιμετωπίζετε τους άλλους. Είτε πρόκειται για την αναζήτηση μιας σχέσης, είτε για την αναζήτηση ενός συνεργάτη, θα αλλάξετε σκεπτικό  και η πάροδος του χρόνου θα σας βοηθήσει να τοποθετηθείτε σε σωστότερες βάσεις  σταδιακά.

Ο Δίας στον Ταύρο και στον 8ο ηλιακό σας οίκο μέχρι τις αρχές Ιουνίου, θα σας βοηθήσει να συνάψετε συμφωνίες με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν σε οικονομικό επίπεδο.  Όσοι ευνοείστε από τα προσωπικά σας ωροσκόπια, δοκιμάστε την τύχη σας  με προσοχή βέβαια, μιας και δεν είναι εποχή για πολλές δοκιμές.

Όσοι ασχολείστε με την άνοδο της καριέρας σας  το  2013  θα ανέλθετε σκαλοπάτια με την είσοδο του Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Κινηθείτε λοιπόν με υπομονή και εργατικότητα και δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό.  Ίσως ασχοληθείτε με νέα πεδία δράσης που θα έχουν αντικείμενο την τέχνη.

Από το τέλος Νοεμβρίου θα δώσετε βάρος στα προσωπικά σας και στο μέλλον της σχέσης σας.  Ανοιχτείτε  σε σχέσεις, όπως αναφέραμε παραπάνω  και χαράξτε την πορεία σας  με αισιοδοξία  και υπευθυνότητα.  Οι κινήσεις  στον τομέα αυτό θα σας προσφέρουν  προσωπική ανάπτυξη  και  ικανοποίηση, χαρίζοντάς σας  μια πιό ευτυχισμένη προσωπική ζωή.  Αφήνοντας τα δύσκολα πίσω σας,   στηρίξτε σε γερές βάσεις   τις ευκαιρίες που σας δίνονται και   κινηθείτε  με πρωτοποριακές λύσεις και με προσωπική δουλειά στους τομείς που έχετε αδυναμίες.

Δύσκολοι μήνες θα είναι ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος ειδικά στον οικονομικό τομέα. Η έκλειψη Ηλίου στις 14 Νοεμβρίου, θα προκαλέσει ταρακουνήματα στα οικονομικά σας. Οι δεσμοί επίσης της Σελήνης, μπαίνοντας στον 2ο σας ηλιακό σας οίκο από τον Σεπτέμβρη, σας  χτυπάνε το καμπανάκι για σωστή χρήση των οικονομικών σας πόρων.

 

Υγεία (αυτή είναι μια αστρολογική προοπτική και όχι ιατρική. Για μια ιατρική προοπτική, παρακαλώ δείτε τον γιατρό σας).
Ενδιαφέρουσα είναι η κίνηση των εξωκρόνιων πλανητών για το ζώδιό σας.  Ο Πλούτωνας, πλανήτης    των  αλλαγών, εσωτερικών   και εξωτερικών,   συνεχίζει να φέρνει  αλλαγές  άλλοτε  βοηθητικές και άλλοτε ανατρεπτικές  για εσάς.  Αυτό βέβαια εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο μας, το οποίο είναι μοναδικό  και ανεπανάληπτο.  Πάντως, όπως και αν έχουν τα πράγματα  δράστε με λογική και διαίσθηση.  Η  διπλωματία  σας επίσης  την  δύσκολη εποχή θα σας φανεί χρήσιμη  και με γνώμονα πως θα  έχετε άπλετες ευκαιρίες προς το τέλος της  χρονιάς  για  να δρομολογήσετε  τις εκκρεμότητές σας όπως εσείς θέλετε,  αφήστε τις ρυθμίσεις για το χρονικό διάστημα που θα σας επιτραπεί  να κινηθείτε ελεύθεροι.
Θέματα υγείας επίσης μην τ’ αφήσετε να περιμένουν.  Οργανικά προβλήματα που ενδέχεται να επηρεάσουν την υγεία, προέρχονται κυρίως από ψυχικές καταστάσεις και θα σας προσθέσουν άγχος  και ανασφάλεια.  Μην αφεθείτε σε αυτά. Αντισταθείτε κάνοντας  ό,τι περνάει από το χέρι σας  για την αποφυγή τους.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΔΙΝΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ερμή από τον Τοξότη και κατά συνέπεια από το 12 σας οίκο θα γίνετε περισσότερο μυστικοπαθείς. Περιορίζετε την επικοινωνία με τον έξω κόσμο και ασχολείσθε με το όνειρο που σας δίνει την αίσθηση του ρομαντισμού και της γοητείας χωρίς καμία σαφήνεια. Παραπλανητικές πληροφορίες μπορεί να σας δοθούν εξ αιτίας του ανάδρομου πλανήτη της επικοινωνίας. Προσέξτε πως θα την χρησιμοποιήσετε για να μην στραφεί εις βάρος σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναζητήσετε κάποιο «δάσκαλο» η πνευματικό καθοδηγητή, ο οποίος θα σας βοηθήσει να βρείτε τον αληθινό δρόμο σας στη ζωή.

 Μέχρι τις 20 του μήνα η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας ωθεί να ασχοληθείτε με τα θέματα της οικογενειακής εστίας. Θα επικεντρωθείτε στην αισθητική του και στην οργάνωση των αγαπημένων προσώπων.

 Στις 10 του μήνα η έκλειψη της Σελήνης στους Διδύμους δεν είναι απαραίτητα δυσαρμονική για σας. Η σκέψη σας ταξιδεύει και η επιθυμία σας για ταξίδια αυξάνεται.

 Στις 24 η Ν. Σελήνη σας προσκαλεί να λύσετε τυχόν εκκρεμότητες που έχετε με την οικογένεια και τα Χριστούγεννα η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας υπόσχεται ένα άκρως ερωτικό κλίμα όπου οι σχέσεις σας θα αποκατασταθούν.

 Ο Ηλιος στον Αιγόκερω από τις 22 του μήνα σας καλεί επιτακτικά να τακτοποιήσετε τις οικογενειακές υποχρεώσεις και να περιορίσει την ανάγκη σας για αποδράσεις. Ολα θα τα καταφέρετε με το γλυκύ σας τρόπο και την ατελείωτη διπλωματία σας.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΗ
ΑΝΑΠΤΕΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΑΣ

Από τις 9 του μήνα ο Ποσειδώνας παίρνει την ορθή του πορεία για να δώσει πνοή στα όνειρά σας. Χρειάζεται λίγη προσοχή καθότι ο Ποσειδώνας συνδέεται με την έμπνευση μεν για τους καλλιτέχνες, αλλά και με την πλάνη για όλους τους υπόλοιπους.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη σας κάνουν άκρως επικοινωνιακούς. Πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος σας στηρίζουν και αναπτερώνεται το ηθικό σας. Ενισχύεται η αισιοδοξία σου που σας δίνει την ώθηση να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Από τις 11 του μήνα ο Αρης στην Παρθένο σας ρίχνει λίγο ψυχολογικά και μειώνει τη δράση σας. Τελικά υπάρχει μία ισορροπία στην εύνοια των άστρων.

Ο Ηλιος στον Τοξότη φτιάχνει τη διάθεσή σας από τις 23 του μήνα και μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα καθημερινά σας προβλήματα.

Η έκλειψη στον Τοξότη την 25 του μήνα σας φέρνει κοντά με άτομα του ίδιου επιπέδου με τα οποία καταφέρνετε να κάνετε ευχάριστα σχέδια για το μέλλον.

Και ο μήνας τελειώνει με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω που από την 26 σηματοδοτεί μία περίοδο απαιτήσεων στο χώρο της οικογενειακής εστίας. Ταυτόχρονα σας δίνει ένα χέρι βοηθείας για να οργανώσετε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 10 του μήνα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σας προβληματίσει έντονα αναφορικά με τα οικονομικά σας. Θα νοιώσετε την πίεση από άτομα η τράπεζες, ασφάλειες που απαιτούν την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σας. Δεν είστε μόνοι!! Γι αυτό μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια του συντρόφου η των συνεργατών σας.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

ΑΥΞΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Θα έχετε κουραστεί να διαβάζετε και να ακούτε ότι το πέρασμα του Κρόνου από τον Ηλιο σας επομένως στο ζώδιό σας επιβραδύνει τους ρυθμούς σας και αυξάνει τις υποχρεώσεις. Η καθημερινότητα γίνεται πιεστική και η σωματική κόπωση σας κυριεύει. Φυσικά όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Από τις 9 του μήνα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και τονίζει την επιθυμία σας για ακριβές αγορές και για σπατάλες για ωραία αντικείμενα. Να είστε φειδωλοί. Ο Κρόνος δίνει την έννοια του περιορισμού.

Ο Δίας στον Ταύρο δείχνει τις υλικές σας τάσεις και η ανάδρομη πορεία του έως την 26 Δεκεμβρίου εντείνει την τάση σας για υλικές απολαύσεις.

επίδραση της Αφροδίτης στο Ζυγό 15/9 – 10/10/2011 γ.παναγιωτόπουλου
Το πέρασμα της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Οκτωβρίου είναι καλός οιωνός για όλες σας τις σχέσεις, μόνο που οι δυσαρμονίες με Κρόνο, Πλούτωνα και Ουρανό θα σας φέρουν αρκετούς μπελάδες που καλείστε να αποφύγετε για να μην έχετε σοβαρά προβλήματα. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να περάσετε καλά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να κάνετε νέες γνωριμίες και να βελτιώσετε σχέσεις και συνεργασίες που θέλετε στη ζωή σας αλλά αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα. Δοκιμάστε να συμβιβαστείτε έως εκεί που αντέχετε για να τους έχετε στη ζωή σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ 19/9 – 11/11/2011 γ.παναγιωτόπουλου
Ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα από τις 19 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Νοεμβρίου θα σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και θα κυνηγήσετε στόχους που έχετε βάλει για να τους υλοποιήσετε πάση θυσία άμεσα. Όλος αυτός ο δυναμισμός θα σας φέρει και πολλές νέες ευκαιρίες, μόνο που δεν θα πρέπει να βιάζεστε για να μην σκοντάψετε. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο οργανωτικοί και να έχετε μελετήσει πολύ καλά κάθε σας κίνηση πριν την κάνετε. Στον ερωτικό τομέα επανέρχονται πρόσωπα από το παρελθόν και θα διεκδικήσουν μια θέση στην καρδιά σας και πάλι. Είναι στο χέρι σας αν θα τους δώσετε ακόμα μία ευκαιρία ή θα προχωρήσετε παρακάτω γιατί θα έχετε αρκετές κατακτήσεις και επιλογές.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
ΦΑΣΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
Μέχρι τις 16 του μήνα με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου βρίσκεστε σε φάση ανασυγκρότησης. Ετοιμαστείτε να δεχτείτε τα δώρα της Αφροδίτης από την ίδια ημερομηνία που θα περάσει στο ζώδιό σας. Το φλερτ θα είναι έντονο, αλλά εσείς δεν έχετε διάθεση για πολλά καθότι οι ευθύνες είναι αυξημένες και ο Κρόνος σας έχει κάνει πιο σοβαρούς. Πριν κάνετε κάποιο βήμα το ζυγίζετε πολύ και δύσκολα παίρνετε αποφάσεις. Από τις 20 του μήνα με τον Αρη στο Λέοντα έρχεται μία περίοδος πιο ευνοική στη καριέρα σας όπου βγάζετε δυναμισμό και στοχεύετε ψηλά.

22 – 31/8/2011
Περίοδος εξαιρετικής εσωστρέφειας που ενισχύεται την Δευτέρα με τη Ν. Σελήνη στην Παρθένο. Παρασκήνιο μπορεί να παιχτεί εναντίον σας. Το άγχος σας έχει κυριεύσει εδώ και καιρό. Μην απογοητεύεστε!!!! Θα γίνει αυτό που είναι το καλύτερο για σας. Εξ άλλου εάν κατανοήσετε ότι άλλος κινεί τα νήματα δεν θα έχετε ενοχές για τις επιλογές σας και τα αποτελέσματά τους. Θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σας από τις 29 του μήνα. Είστε δημιουργικοί αν και αναβλητικοί από τη φύση σας. Ο μήνας τελειώνει με τη Σελήνη στο ζώδιό σας που σας δίνει ευεξία και αυτοπεποίθηση.

14 – 22/8/2011
Με τους πλανήτες στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα και την ανάδρομη πορεία του Ερμή εστιάζεστε για μία ακόμη φορά στους φίλους, στο σεξ και γενικώς σε ό τι σας κάνει να νοιώθετε καλά. Πιθανώς να ενεργοποιηθείτε περισσότερο μέσα σε μία ομάδα με κοινούς στόχους. Να είστε δύσπιστοι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις είτε πρόκειται για ρομαντικές βραδιές η για επαγγελματικά φιλόδοξα σχέδια. Κάτι δεν πηγαίνει ακριβώς όπως επιθυμείτε. Μικρο καθυστερήσεις και αναβολές έχει ο μπαξές και σας προσκαλεί να εξασκήσετε την αρετή της υπομονής. Να προτιμήσετε ουδέτερο έδαφος για να ερωτοτροπήσετε και να το κρατήσετε μακριά από την οικογενειακή σας εστία ακόμη και από το φιλικό σας περιβάλλον. Κρατήστε το για τον εαυτό σας.

7 – 14/8/2011
Από καιρό έχετε αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις. Εάν έχετε πάρει το μάθημα του Κρόνου να αναμένετε την επιβράβευση στην καριέρα σας που σας απασχολεί ιδιαίτερα καθότι ο Αρης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας κάνει δραστήριους και υπεύθυνους.Η Πανσέληνος του Αυγούστου σας βρίσκει άκρως κοινωνικούς. Θα την απολαύσετε στις διακοπές με το ταίρι σας και με αγαπημένα πρόσωπα. Είναι η κατάλληλη ημέρα για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αβίαστα και το καλλιτεχνικό σας ταλέντο εάν είστε καλλιτέχνες με τον καλύτερο τρόπο.

23/7 – 7/8/2011
Η είσοδος του Ηλιου στο Λέοντα γεμίζει την ατζέντα σας με προσκλήσεις και σας κάνει εξαιρετικά κοινωνικούς. Να ανταποκριθείτε στις προσκλήσεις γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθείτε περισσότερο κοντά σε φιλικά πρόσωπα πράγμα που το έχετε απόλυτα ανάγκη
Η συλλογική εργασία αποκτά προτεραιότητα και η στήριξη των άλλων βοηθά την επαγγελματική άνοδο. Εντονη είναι η ανάγκη για μετακινήσεις και συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα, έστω και εάν δεν ακούτε αυτά που σας λένε.
Η Ν. Σελήνη στο Λέοντα στις 30 του μήνα σας κάνει αυθόρμητους κάτι που δεν είναι στη φύση σας. Κατά τη διάρκεια των κοινωνικών επαφών σας προτρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με τα κοινά κάτι που σας γεμίζει ψυχικά.
Ο Αύγουστος δεν αποκλείεται να φέρει ένα κεραυνοβόλο έρωτα που θα έχει διάρκεια, αλλά και να βγάλει από τη ζωή σας φίλους που σας είχαν κουράσει εδώ και καιρό. Ένα καλό ξεσκαρτάρισμα είναι το ιδανικό για να επιτρέψετε την είσοδο κάτι θετικού στη ζωή σας.

9 – 23/7/2011
Σε εγρήγορση καλείστε να βρίσκεστε στον επαγγελματικό τομέα καθότι η Πανσέληνος επηρεάζει το ζενίθ του ωροκοπίου και σας΄πιέζει. Εάν βάλετε το γάντι της διπλωματίας μπορεί να πεισετε άτομα κύρους που θα σας στηρίξουν. Να είστε προσεκτικοί να μην έρθετε σε σύγκρουση με τις ανάγκες των μελών της οικογενειακής εστίας. Η Αφροδίτη στο Καρκίνο θα σε κάνει πιο κοινωνικό και δραστήριο. πράγμα που πρέπει να επωφεληθείς για να βελτιώσεις τη θέση σας στην καριέρα.

Comments are closed.

Παλιότερα θέματα