Έντονη, δραστήρια και αποδοτική η χρονιά σας, αρκεί να μην χάσετε την ψυχραιμία σας!

Από τον Κωνσταντίνο Ηλιάδη

Γενική εικόνα

Το πρώτο εξάμηνο του 2012 σας ωθεί να φτιάξετε τις σχέσεις με το περίγυρό σας, να εκφραστείτε καλύτερα και να βελτιώσετε αισθητά την ζωή σας. Θα αλλάξετε νοοτροπία και θελήσετε να κάνετε αποτελεσματικές κινήσεις και επιλογές που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια. Θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε άτομα και καταστάσεις που σας ζημιώνουν και θα αποφασίσετε να προβάλετε τον εαυτό σας, σαν ένα άτομο δυναμικό και διεκδικητικό.

Θα επιλέξετε να υποστηρίξετε τα πιστεύω σας, όπως και ανθρώπους που αδικούνται γύρω σας, θα κλείσετε λογαριασμούς και θα αναλάβετε ευθύνες. Η χρονιά αυτή θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε στη νέα πραγματικότητα και να θέσετε στόχους πραγματοποιήσιμους. Η σκληρή πραγματικότητα θα σας κάνει πιο μαχητικούς και θα οργανώσετε καλύτερα τις σκέψεις σας και τις κινήσεις που θα κάνετε από δω και πέρα.

Το δεύτερο εξάμηνο τα πράγματα βελτιώνονται ακόμα περισσότερο. Ξεχωρίζετε στο κοινωνικό σας περίγυρο και στο χώρο εργασίας όλοι σας σέβονται και σας επαινούν. Μια αύξηση, μετάθεση ή προαγωγή δεν θα ήταν απίθανο να συμβεί και θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, όπως και στην μετέπειτα καριέρα σας. Το 2012 έρχεται η δικαίωση των κόπων σας, όπως και το πλήρωμα του χρόνου. Είτε αυτό είναι στον επαγγελματικό είτε είναι στον ερωτικό τομέα.

Αυτό το έτος μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Να είστε διαλλακτικοί αλλά και επιλεκτικοί. Οι κακές συμβουλές ή οι κακές παρέες θα πρέπει να αποφευχθούν αφού είναι πολύ πιθανό να σας αποπροσανατολίσουν και να κινηθείτε προς λάθος μονοπάτια. Μην αισθάνεστε ότι κάνετε συμβιβασμούς, αλλά καταλάβετε πως με την πρακτική σας στάση βρίσκετε λύσεις στα προβλήματά σας. Οι καλοί φίλοι θα σας σταθούν και θα σας δώσουν διεξόδους, όπως και θα σας συμβουλέψουν τόσο σε επαγγελματικό, όσο και στο συναισθηματικό τομέα της ζωή σας.

Σημαντικό θα ήταν φέτος να εκφραστείτε. Είτε μέσω κάποιας τέχνης, είτε μέσω του λόγου σας. Ξεκινήστε καινούριες δραστηριότητες και βρείτε καινούρια πράγματα να κάνετε. Ο Πλούτωνας μένει για αρκετά χρόνια πάνω από το ζώδιό σας και σας προκαλεί να βρείτε δημιουργικούς τρόπους έκφρασης, αλλά και απόδρασης από την πραγματικότητα. Μην αφήσετε τα προβλήματα να σας γονατίσουν και περιφρουρήστε το μέλλον σας με το να κάνετε από τώρα, σωστές κινήσεις.

Σπίτι και οικογένεια

Όπως αναφερθήκαμε και πριν, ο Άρης θα επηρεάσει έντονα το ζώδιό σας φέτος φέρνοντας εντάσεις αλλά και λύσεις. Φέτος θα αισθανθείτε πιο γενναιόδωροι και γλυκοί προς το αντίθετο φύλο. Θα θελήσετε να βγάλετε μια πιο ελκυστική εικόνα του εαυτού σας και θα ψάξετε να βρείτε ένα νέο νόημα στον τομέα των ερωτικών σας. Όσοι είστε σε σχέση μπορεί να αισθανθείτε ότι προχωράτε μαζί με ένα άτομο το οποίο ήταν μοιραίο να βρεθεί στη ζωή σας. Νιώθετε πως σας δυναμώνει καθώς και ότι σας απαλλάσσει από ταλαιπωρίες. Οι σχέσεις σας με αυτό το άτομο θα είναι πιο θερμές και θα νιώθετε ότι έρχεστε πιο κοντά.

Όσοι είχατε προβλήματα στις σχέσεις σας, τότε μάλλον ήρθε η στιγμή να αποφασίσετε πως θα κινηθείτε από δω και πέρα και τι λύσεις μπορεί να υπάρχουν. Το σίγουρο είναι πως σε μια σχέση για τα προβλήματα φταίνε και οι δυο οπότε ψάξτε να βρείτε το δικό σας μερίδιο ευθύνης και τι μπορείτε να κάνετε για να το διορθώσετε. Αν δεν υπάρχουν λύσεις ή δεν παραμερίζονται οι εγωισμοί τότε είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει το 2012 χωρισμό ή και διάλυση γάμου. Θα υπάρξουν εκλείψεις τον Μάιο και τον Ιούνιο, οι οποίες θα αναστατώσουν τις σχέσεις σας, αλλά με καλή θέληση όλα τα προβλήματα λύνονται και φαίνεται ότι θα υπάρξουν παρόλα αυτά λύσεις. Όσες σχέσεις κλείσουν τον κύκλο τους, δεν θα πρέπει να σας απογοητεύουν. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς σηματοδοτεί νέες εξελίξεις και την αυγή μιας νέας εποχής για εσάς.

Οι εκλείψεις του χρόνου αυτού, τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο, παίζουν ένα ρόλο ξεχωριστό στα θέματα των σχέσεων. Προκαλούν μία διάσταση μεταξύ υποχρεώσεων στην οικογένεια και στην καριέρα. Πρέπει να επιλέξετε και δεν είναι εύκολο. Άλλοτε θα γέρνει η ζυγαριά προς την μία πλευρά και άλλοτε προς την άλλη. Ναι, είναι σημαντικό να διατηρηθεί η ισορροπία, αλλά οι ροπές είναι αντιθετικές!

Πολλές γνωριμίες από τον Ιούνιο και μετά, φέρνουν προβλήματα στην οικογενειακή στιγμή, ίσως κάτω από την επιρροή ψευδών εντυπώσεων.

Αισθηματικά και κοινωνική ζωή

Η αισθηματική σας ζωή είναι ταραγμένη ως τον Ιούλιο. Ο Άρης στο ζώδιό σας σας κάνει εριστικούς και αρκετά εκνευριστικούς στις σχέσεις. Έχετε μία ειλικρίνεια που δεν την αντέχουν οι άλλοι, αλλά και μία αυθεντική παρουσία. Αλλά μπορεί να εκνευρίζεστε για μικρά και ανούσια, προσδοκώντας να σας προσέξουν. Αυτό είναι ένα λάθος που σας παγιδεύει σε πολλές και όχι αληθινές σχέσεις.

Ευεργετικά θα επηρεάσει τις σχέσεις σας το τρίγωνο του Δία προς τον Πλούτωνα. Πλούτος εμπειριών αλλά και ευχαρίστησης, είναι στο προσκήνιο. Κατά τη διάρκεια αυτή, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία σχέση που θα βασίζεται στο πάθος, αλλά θα είναι προσγειωμένη. Η αγάπη να διεκδικήσετε την αλλαγή, σας φέρνει σε μία ανάληψη πρωτοβουλιών. Όμως η συμπεριφορά σας θα κουράζει, αν είστε διαρκώς καυστικοί με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ή επιθετικοί στα σχόλιά σας. Προτιμήστε να μην αγγίζετε τα μέλη της οικογένειας, δικής σας ή του συντρόφου σας.

Η αναδρομή της Αφροδίτης τον Μάιο και τον Ιούνιο, μπορεί να φέρει ένα αγαπημένο πρόσωπο από το παρελθόν και να σας προκαλέσει τύψεις, ενοχές, ενδοιασμούς ή απλά νοσταλγικές μνήμες. Αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείτε. Δεν είναι παρά μία ευάλωτη και δίχως συνέχεια, κατάσταση. Προφανώς οι αναμνήσεις, παίζουν ένα παιχνίδι εντυπώσεων εκείνη την εποχή!

Τον Οκτώβριο με την είσοδο του Κρόνου στον Σκορπιό, εσείς έχετε να κάνετε μία σοβαρή συνάντηση που μπορεί να αναδείξει μία γνωριμία διαρκείας και αργότερα μία σχέση. Αν και είναι νωρίς ακόμη, ένα όνειρο φαίνεται να πραγματοποιείται σταδιακά (αν το επιβεβαιώνει το ατομικό ωροσκόπιο φυσικά)

Οικονομικά και καριέρα

Το 2012 για εσάς θα είναι μια σημαντική χρονιά για να θέσετε τα θεμέλια του μέλλοντος. Λόγω του Άρη που περνά από το ζώδιό σας το μεγαλύτερο διάστημα του έτους, θα βγείτε πιο δυναμικά και παραγωγικά. Από αυτή την κίνηση του Άρη δεν θα επηρεαστεί μόνο ο εργασιακός τομέας, αλλά και ό,τι άλλο δημιουργικό κάνετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να κλείσετε τρύπες και να καλύψετε πολλά κενά που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο έτος. Θα είστε σε θέση να σκέφτεστε πρωτότυπες και ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματά σας, όπως και να επιβληθείτε απέναντι στις δυσκολίες.

Παρά τις δυσκολίες του περίγυρού σας, εσείς θα βιώνετε μια πολύ σημαντική και δυναμική χρονιά. Αν και θα αντιμετωπίσετε δυνατές μάχες και άσχημες καταστάσεις, θα βγάλετε το ανταγωνιστικό σας κομμάτι και η αίσθηση της πίεσης θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο μαχητικοί και εν τέλει… νικηφόροι. Μετά τον Αύγουστο θα μπορέσετε να θέσετε στόχους και θα σας ανοιχτούν πολλοί δρόμοι. Αν και θα νιώσετε γενικά μια κούραση φέτος, ειδικά για τους Παρθένους, αυτή η χρονιά θα είναι σταθμός. Οι επαγγελματικές σας ευκαιρίες θα είναι πολλές παρά τις ανατροπές και εκεί θα βρίσκετε το κλειδί της επιτυχίας. Όταν θα κλείνει μία πόρτα, να είστε σε θέση να βρείτε τις άλλες. Όσοι ασχολείστε με εμπόριο να έχετε μεγάλη προσοχή στα ανοίγματά σας, ειδικά την περίοδο Μάρτιο και Μάιο.

Τελικά αυτή η χρονιά έχει να σας προσφέρει γερά θεμέλια για τις επόμενες, αλλά θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και επιχειρηματικοί. Μην απελπίζεστε και μην αφήνετε τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, να πάρουν τις ευκαιρίες μακριά.

Τα οικονομικά παραμένουν για εσάς μια ψυχοφθόρα κατάσταση. Έχετε πολλές εκκρεμότητες και αισθάνεστε μια αφόρητη πίεση. Για αυτό θέστε από τώρα όρια και προσπαθήστε να μην τα ξεπεράσετε. Έχετε προοπτικές να τα καταφέρετε φέτος αν όμως είστε συνεπείς και υπεύθυνοι. Μπορεί να χρειαστεί να στερηθείτε πράγματα, αλλά μακροχρόνια θα σας ωφελήσει. Προσπαθήστε να μην κάνετε σπατάλες σε ξέφρενους τρόπους ζωής όπως και να βάζετε τον εαυτό σας σε πειρασμούς τους. Προσοχή στις επιλογές σας για να μην τις μετανιώσετε.

Οι εκλείψεις ακόμη μία φορά, μαζί με την ανάδρομη Αφροδίτη, τον Μάιο και τον Ιούνιο, όπως και τον Νοέμβριο, περιορίζουν τις εμπορικές και οικονομικές σας συναλλαγές. Αποφύγετε να κάνετε κάτι σημαντικό αυτές τις περιόδους.

Από τον Ιούνιο και μετά, θα πρέπει να έχετε στον νου σας, ότι ο Δίας αυξάνει τις πιθανότητες για την άνοδο στην καριέρα σας, αλλά σας βάζει σε μία αδύναμη θέση διλήμματος, προκειμένου να επιλέξετε σωστά ανάμεσα σε πολλές προτάσεις. Πιθανόν να βρεθείτε ανάμεσα σε ανθρώπους που σας δίνουν διαφορετικές συμβουλές. Ακολουθώντας όλες τις γνώμες, τελικά δεν κερδίζετε τίποτα. Ο Δίας μοιάζει να προσφέρει πολλά, αλλά είναι σε αδύναμη θέση σαν ζώδιο. Η πληθωρικότητα είναι συχνά παραπλανητική. Κυρίως στην αρχή της διαδρομής στους Διδύμους, αφού θα έχει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Μην αποφασίσετε να κάνετε κάποια απάτη στην δουλειά σας, αλλά προσέχετε και τους απατεώνες που μπορεί να προσεγγίζουν, όσο εσείς είστε καθαροί και τίμιοι.

Με τον Κρόνο να εισέρχεται στον τομέα των αδελφών και της επικοινωνίας από τον Οκτώβριο, θα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τα θέματα των σχέσεων με τα αδέλφια και να δημιουργήσετε ένα έδαφος για μία οικογενειακή επιχείρηση. Επειδή έχετε ανάγκη να διαδώσετε το έργο σας, θα πρέπει να στραφείτε προς τα αδέλφια και το στενό σας περιβάλλον, που θα σας στηρίξει με συνέπεια.

Υγεία (αυτή είναι μια αστρολογική προοπτική και όχι ιατρική. Για μια ιατρική προοπτική, παρακαλώ δείτε τον γιατρό σας).

Το 2012 θα είναι μια κουραστική χρονιά για εσάς με πολλά σημάδια κόπωσης. Η ζωή σας θα κινείται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς και υποχρεώσεις. Αισθάνεστε πιο επιθετικοί και αυτό οφείλετε στον Άρη. Μπορεί να μιλάτε με έναν πιο απότομο τρόπο στους συνανθρώπους σας για αυτό προσπαθήστε να παραμένετε ψύχραιμοι.

Με τον Άρη για πολλούς μήνες στο ζώδιό σας, έχετε φυσική αντοχή και ενεργητικότητα, αλλά παράλληλα ευαισθησίες λόγω άγχους, με επιπτώσεις κυρίως στο εντερικό σας σύστημα. Μπορεί να υπάρχουν δυσπεψίες όταν τρώτε κάτω από πίεση, ή να έχετε νευρώσεις και κωλικούς του εντέρου.

Απαραίτητη είναι η υγιεινή διατροφή, η βοτανοθεραπεία αλλά και η χορτοφαγία. Αν δεν είστε αποκλειστικά χορτοφάγοι, μάθετε να συνδυάζετε σωστά την καθημερινή σας διατροφή με συνδυασμό λαχανικών, φρούτων και κρεατικών.

Οι εκλείψεις σας επηρεάζουν φέτος, γι’ αυτό φροντίστε να οδηγείτε με ασφάλεια και να μην αμελείτε την ασφάλειά σας. Αν έχετε κάποια προβλήματα υγείας οι καλύτεροι μήνες για να τα αντιμετωπίσετε είναι Μάρτιος με Απρίλιο και Σεπτέμβριος με Οκτώβριο.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Με πολύ πάθος και ερωτική διάθεση ξεκινάει ο μήνας και συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό. Η κτητικότητα και η ζήλια που σας κυριεύει χαλάει λίγο τη συνταγή, αλλά ανεβάζει τη λίμπιντο και στα ύψη.

 

Μέχρι τις 15 του μήνα ο Ερμής ο κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ανάδρομος και είστε λίγο διστακτικοί στη δράση. Οταν, όμως, πάρει την ορθή πορεία του θα γίνετε πιο αποφασισιτκοί και θα έχετε μεγαλύτερεη διαύγεια νου. Αρα καλό είναι να αναμένετε τις 15 του μήνα για να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε κινήσεις.

Ο Αρης καθιστά το Δεκέμβριο ένα από τους πιο δημιουργικούς μήνες της χρονιάς κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Μπορείτε να δώσετε πνοή στα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας.

Προσοχή χρήζει η έκλειψη της Σελήνης την 10 του μήνα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην οικογενειακή εστία. Η ένταση θα είναι μεγάλη και εσείς που έχετε ένα θέμα με την οικογένεια δεν θα μπορέσετε να μείνετε αδιάφοροι στις δονήσεις αυτής της Σελήνης.

Τις γιορτές με τον Ηλιο στον Αιγόκερω θα νοιώσετε την ανάγκη να είστε με άτομα της οικογένειας και θα δώσετε θαλπωρή γιατί αυτό είναι το συναίσθημα που επιζητάτε.

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 21 του μήνα θα ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας και θα φροντίσετε να είναι όμορφη η καθημερινότητά σας.

 

 

 

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΗ
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Μακρόπνοι στόχοι σας έχουν αρχίσει να υλοποιούνται και θα τρίβετε τα μάτια σας ακόμη περισσότερο στο άμεσο μέλλον με αυτή την πραγματοποίηση των ονείρων σας. Εσείς που διδάσκετε την υπομονή διαπιστώνετε ότι τελικά αυτή η σπουδαία αρετή επιβραβεύεται.

Τα πράγματα θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο όταν ο Δίας μετά τις 26/12 θα ξαναπάρει την ορθή πορεία του.

Το πιο σημαντικό γεγονός του μήνα και της χρονιάς είναι η είσοδος του Αρη στο ζώδιό σας την 11 Νοέμβρη. θα ενισχύσει την αποφασιστικότητά σας και θα ενεργοποιήσει όλο το δυναμισμό σας. Θα παραμείνει έως τις 4 Ιουλίου 2012. Γεγονός εξαιρετικής διάρκειας και σημασίας. θα επιστρέψει ανάδρομος την 25 Γεννάρη 2012. Εως τότε να χρησιμοποιήσετε σωστά την δύναμη σας που θα είναι ακαταμάχητη και μην πέσετε στην παγίδα της υπερβολικής αυτοπεποίθησης που θα σας χαρίσει. Υπάρχει και κίνδυνος να σας φέρει αντιμέτωπους με τους ανθρώπους που αγαπάτε και να σας δημιουργήσει προβήματα στην καθημερινότητα. Στο χέρι σας. λοιπόν, να χρησιμοποιήσετε σωστά τον Αρη στο ζώδιό σας.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη θα ευνοήσει τον τομέα της οικογενειακής εστίας. θα κάνετε άπειρες συζητήσεις και σκέψεις γύρω από το αγαπημένο σας θέμα που αντιπροσωπεύεται από την οικογένεια.

Από τις 23 του μήνα θα κάνει την είσοδό του και ο Ηλιος στον Τοξότη και θα έχετε ως κυρίαρχο θέμα του μυαλού σας τα θέματα της οικογένειας.

Στις 25 του μήνα η έκλειψη στο Τοξότη εστιάζει και πάλι την προσοχή σας σε άτομα και θέματα που αφορούν την οικογένεια.

Την ίδια ημερομηνία ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής ξαναγίνεται ανάδρομος (φέτος ήταν επίσης ανάδρομος την περίοδο 31/3 – 24/4, 4 – 27/8) και θα ξαναφέρει προβλήματα και επανεξέταση των οικογενειακών καταστάσεων. Μην τρομάζετε!!!! η ανάδρομη πορεία των πλανητών φέρνει το μήνυμα της ενδοσκόπησης και της ευκαιρίας για επανόρθωση.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 10 του μήνα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού είναι εξαιρετικά δυναμική και σας δίνει την ώθηση να ταξιδέψετε και να διευρίνετε το νου σας. Ανήσυχο πνεύμα από τη φύση σας ψάχνετε ευκαιρίες για να ικανοποιήσετε την υγιή περιέργειά σας.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ
AΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Διακατέχεστε από ένα άγχος αναφορικά με τα οικονομικά σας, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε εάν κάνετε σωστούς χειρισμούς καθότι τα άστρα σας στηρίζουν και σας ευνοούν. Ο Κρόνος σας περιορίζει, αλλά δεν θα σας τιμωρήσει παρά μόνον εάν έχετε κάνει άσκοπες δαπάνες.

Θα αντιμετωπίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα πρόβλημα που σας επηρεάζει ήδη από το καλοκαίρι και θα καταφέρετε να δώσετε πνοή σε ένα φιλόδοξο σχέδιο.

Αναφορικά με τη διέλευση του Αρη στο Λέοντα θα ενεργοποιηθεί ένα παρασκήνιο που ίσως οι ίδιοι έχετε προκαλέσει. Λεπτομέρειες είπαμε στο κατάλληλο άρθρο στην αρχή.

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Σκορπιό την 9 του μήνα θα σας κινητοποιήσει για να συναντήσετε άτομα που σας αγαπούν. Ευνοούνται οι μετακινήσεις και η επικοινωνία γενικότερα.

επίδραση της Αφροδίτης στο ζυγό 15/9 – 10/10/2011 γ.παναγιωτοπούλου

Τα οικονομικά σας θα προσπαθήσει η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Οκτωβρίου να βελτιώσει αισθητά, παρόλο που θα κάνετε παράλληλα και πολλά έξοδα, τα οποία και θα μειώσουν τα αποθεματικά σας. Προσέχετε για να έχετε και για να μην ξεμείνετε από χρήματα εκεί που δεν το περιμένετε με τίποτα. Ευκαιρίες για οικονομικά θέματα θα σας βάλουν στο παιχνίδι για να πετύχετε μια ραγδαία αύξηση των εσόδων σας αλλά θα πρέπει να είστε προσεχτικοί λόγω των πολλαπλών πλανητικών της δυσαρμονιών. Τώρα μπορείτε να καλυτερεύσετε τα οικονομικά σας, αλλά θα πρέπει να είστε σκληροί με τα άτομα του περιβάλλοντός σας που σας προκαλούν και τα περισσότερα έξοδα και να τους κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερες περικοπές για να πάρετε μια ανάσα.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ από Γ. Παναγιωτόπουλο

Θα πολλαπλασιαστούν οι κρυφοί εχθροί σας το διάστημα από τις 19 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Νοεμβρίου με τον Άρη στον Λέοντα και θα κάνουν κάποιες κινήσεις εις βάρος σας, που όμως μάλλον τελικά θα δράσουν υπέρ σας, παρόλο που θα σας στεναχωρήσουν. Η εσωτερική σας ένταση θα είναι μεγάλη και θα έχετε πολλά νεύρα όπου όμως θα τα κρατήσετε για τον εαυτό σας. Για να βγείτε κερδισμένοι αυτό το δύσκολο διάστημα 19/9 – 11Νοεμβρίου με τον Άρη στον Λέοντα και θα κάνουν κάποιες κινήσεις εις βάρος σας, που όμως μάλλον τελικά θα δράσουν υπέρ σας, παρόλο που θα σας στεναχωρήσουν. Η εσωτερική σας ένταση θα είναι μεγάλη και θα έχετε πολλά νεύρα όπου όμως θα τα κρατήσετε για τον εαυτό σας. Για να βγείτε κερδισμένοι αυτό το δύσκολο διάστημα για σας θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με την αυτοανάλυσή σας, να βουτήξετε βαθιά στο υποσυνείδητο σας, να περάσετε από τα μονοπάτια της ψυχολογίας, της αστρολογίας ή της μεταφυσικής με βιβλία ή και ειδικούς που μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερη αυτογνωσία και να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας. Έτσι, όλη αυτή η ένταση θα βγει σε δημιουργικούς τομείς.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ
Παρόλο ότι είναι ο μήνας των γενεθλίων σας επομένως θα έπρεπε να είστε εξαιρετικά ευδιάθετοι αυτό εμποδίζεται έως τις 10 του μήνα από την παρουσία του Ερμή στο Λέοντα που σας οδηγεί σε μαύρες σκέψεις γύρω από τις λανθασμένες επιλογές σας. Στην προσπάθειά σας να τα διορθώσετε κατορθώνετε να χαλάσετε τη διάθεσή σας και μειώνετε την αυτοπεποίθησή σας. Αυτήν την περίοδο γίνεστε ιδιαίτερα μυστικοπαθείς και δεν εκφράζετε τα συναισθήματά σας με αποτέλεσμα να τρώγεστε με τα ρούχα σας χωρίς να έχετε μία ανακουφιστική διέξοδο. Η Αφροδίτη βέβαια στο ζώδιό σας έως τις 16 του μήνα σας βοηθάει να μην καταρρεύσετε ενώ από την ίδια ημερομηνία το πέρασμα της στο Ζυγό σας δίνει μία ανάταση στον οικονομικό τομέα.

22 – 31/8/2011
Το καλοκαίρι του 2011 είναι το τζίνι που κάνει κάθε επιθυμία σας πραγματικότητα. Τι ψάχνετε τόσο καιρό? Συντροφικότητα, έρωτα, σταθερές σχέσεις και οικονομική κάλυψη. Μήπως ζητάτε πολλά? Το σωστό θα ήταν να μην επενδύσετε χρόνο και συναίσθημα άσκοπα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τη Δεύτερα 22 του μήνα θα σας ευνοήσει και θα σας φέρει σε αργυρό πιάτο ό τι ποθείτε από καιρό. Κάντε υπομονή και θα διαπιστώσετε με μάτια ορθάνοιχτα την υλοποίηση των ονείρων σας. Το σπίτι εξακολουθεί να σας απασχολεί.

14 – 22/8/2011
Με πολλά μυστικά θα κινηθείτε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Θα ασχοληθείτε πρωτίστως με το σύντροφό σας η και με τους συνεργάτες. Πολλοί πλανήτες στο Λέοντα δημιουργεί παρασκήνιο. Περνάτε καλύτερα με τον εαυτό σας, την οικογένεια και τους δύο τρεις στενούς φίλους. Απέχετε από την κοινωνικότητα και κάνετε διαλογισμό και προπόνηση για να αντεπεξέλθετε καλύτερα στο απαιτητικό φθινόπωρο που έρχεται. Η επιστροφή από τις διακοπές είναι πάντα σκληρή για όλους εκτός από εσάς που διψάτε να παράγετε έργο και να λειτουργείτε σαν μύρμηγκας. Αστάθεια στα οικονομικά σας που έχουν σχέση με τους άλλους. Μην τα μπλέκετε με τους έρωτες σας. Βασικός κανόνας που ισχύει πάντα.

7 – 14/8/2011
Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να δημιουργήσει δυσμενείς συνθήκες στην επικοινωνία και να καθυστερήσει πράγματα που προσδοκείτε από καιρό. Ευτυχώς που η υπομονή είναι ένα προνόμιο σε εσάς πολύ γνωστό και σας βοηθάει να μην πελαγώνετε. Οι φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο αυτήν την εβδομάδα. Η ατζέντα σας βρίθει από προσκλήσεις και κοινωνικά events. Η Πανσέληνος σας προβληματίζει και σας κάνει εσωστρεφείς.

23/7 – 78/2011
Η είσοδός του Ηλιού στο Λέοντα μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια παρασκηνιακά γεγονότα που αγνοούσατε.
Στην εκπνοή του μήνα ο Ερμής περνά για λίγο στο ζώδιό σας όπου θα παραμείνει προσωρινά. Στις 3 Αυγούστου θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του. Τρέξτε να προλάβετε τις αποφάσεις που είχατε από καιρό στο μυαλό καθότι εάν παρθούν με την ανάδρομη πορεία ίσως χρειαστεί να τις αναθεωρήσετε και να σας κουράσει καθότι πρέπει να τις επαναλάβετε.
Με την Αφροδίτη στο Λιοντάρι μπορεί συναισθηματικά να είστε πιο διστακτικοί και δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε μία σχέση που θα πρέπει για πολλούς λόγους να τηρήσετε κρυφή.
9 – 23/7/2011
Εχετε τη δύναμη να ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες που δημιουργήθηκαν τον τελευταίο καιρό και να αξιοποιήσετε την εύνοια των πλανητών. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας φέρνει κοντά σε φιλικά σας πρόσωπα. Η αντζέντα σας θα γεμίσει από προσκλήσεις. Να ανταποκριθείτε διότι όχι μόνο θα περάσετε όμορφα, αλλά θα υπάρξουν επαγγελματικές ευκαρίες. Η Πανσέληνος τις 15 του μήνα σας προτρέπει να εκφράσετε αυθόρμητα τα συναισθήματά σας πράγμα που δεν συνηθίζετε εύκολα. Η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη. Γι αυτό να φροντίσετε να μην είστε μόνοι διότι η θλίψη καραδοκεί στη γωνία.

2 – 9/7/2011
Ο Δίας στο φιλικό για σας ζώδιο του Ταύρου θα σας κάνει δυναμικούς και δημιουργικούς. Ο μήνας θα χαρακτηριστεί από ευτυχισμένες στιγμές μεγάλης παραγωγικότητας. Δεν αφήνετε τίποτε στην τύχη και επιτυγχάνετε πράγματα μέσω της ανάλυσης και του υπολογισμού της λεπτομέρειας που δεν αφήνει περιθώρια αποτυχίας. Η έκλειψη της Παρασκευής στο Καρκίνο μπορεί να προκαλέσει ρήξεις με φίλους ίσως διότι δεν μπορείτε να εκφράσετε σωστά και ανοιχτά τις επιθυμίες σας. Θα κάνετε αλλαγές που οφείλονται στον Πλούτωνα, μα οι ρυθμοί θα είναι αργοί και σταθεροί.

26/6 – 2/7/2011
Ο Δίας στο φιλικό για σας ζώδιο θα σας κάνει πιο δραστήριους και η εβδομάδα που έρχεται καθώς και οι επόμενες θα είναι δημιουργικές. Η τύχη θα αρχίσει να σας χαμογελά μετά από πολύ καιρό. Τα οικονομικά σας δεν είναι ανθηρά, αλλά και ποιος επαίρεται για την οικονομική του ευρωστία αυτή την περίοδο? Η καριέρα σας απαιτεί ποιότητα και εσείς είστε έτοιμοι να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Η έκλειψη θα προβληματίσει την κοινωνική σας ζωή και ενδέχεται να έρθετε σε ρήξη με φίλους.

19 – 26/6/2011
Και πάλι τα οικονομικά προβλήματα στο προσκήνιο που σας απασχολούν και σας ταλανίζουν. Την Τρίτη με το θερινό ηλιοστάσιο και τη Σελήνη στους Ιχθείς θα σας απασχολήσει ο σύντροφος η κάποιος συνεργάτης μπορεί να σας απογοητεύσει. Δεν πρέπει να ανησυχείτε και να αγχώνεστε πριν συμβούν τα γεγονότα. Γενικά η συμβουλή μου είναι να είστε προσεκτικοί και να μην μεγεθύνετε τις διαστάσεις των πραγμάτων. Υπάρχει το ενδεχόμενο να περάσετε ωραία το Σαββατοκύριακο εάν αφουγκραστείτε το ένστικτό σας.

12 – 19/6/2011
Μία σύγκρουση μεταξύ καριέρας και οικογένειας μπορεί να προκαλέσει η Πανσέληνος και η έκλειψη που ρίχνει το φως στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα από τη μια και από την άλλη η Αφροδίτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας δημιουργεί ευοίωνες συνθήκες στα επαγγελματικά τας και άτομα κύρους αναγνωρίζουν τις ικανότητές σας και τις προσπάθειες που έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό. Η αισθηματική ζωή έχει αρχίσει να αλλάζει καθότι ο Πλούτωνας προκαλεί ριζικές και βαθιές αλλαγές. Μπορεί να προκύψουν μοιραίες σχέσεις και να εδραιωθούν δημιουργικά σχέδια.

5 – 12/6/2011
Τα οικονομικά σας απασχολούν εδώ και καιρό. Στην αρχή της εβδομάδας είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί. Στα μέσα της εβδομάδας η διάθεση φτιάχνει και η αισιοδοξία που δεν είναι το forte σας χαρίζει την ώθηση και σας καθιστά το επίκεντρο της προσοχής που δεν την επιδιώκετε, αλλά είναι χρήσιμη για να κλείσετε συμφωνίες όπως εσείς τις επιθυμείτε. Μην απογοητευτείτε εάν οι προσδοκίες σας ματαιωθούν

29/5 – 5/6/2011
Η εβδομάδα ξεκινάει στο φιλικό για σας ζώδιο του Ταύρου που σημαίνει ότι σας απασχολούν τα επαγγελματικά σας αυτό τον καιρό. Ο Ηλιος στο 10 οίκο του ηλιακού σας συστημάτος επηρεάζει τα επαγγελματικά κυρίως αυτών που ασχολούνται με το ελεύθερο επάγγελμα. Φωτίζονται τα προβλήματα που επιζητούν την άμεση επίλυση και αυτό σας αγχώνει ιδιαίτερα. Τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα θετικά διότι η επηρροή του Ηλιου θα είναι θετική. Ενας άλλος τομέας που ευνοείται είναι ο 9 ος όπου θέλετε να ταξιδέψετε δια να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Ετσι μπορείτε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι που θα συνδυάζει την ψυχαγωγία με την ικανοποίηση για γνώση με ευρύτερη έννοια.

strong> 22 – 29/5/2011
Πιθανές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα σας χαλάσουν τη διάθεση. Ο Ηλιος στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα φωτίσει τα προβλήματα και θα τονίσει την αβεβαιότητα με την επαγγελματική σας εξέλιξη κυρίως εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Ο Ουρανός στον Κριό θα φέρει κρίση στα οικονομικά σας που δεν σημαίνει απαραίτητα μείωση. Πιθανόν να έρθει μία θετική αλλαγή που θα σας δώσει πολύ χαρά καθότι ως ζώδια της γης αγαπάτε την ύλη και δίνετε μείζονα σημασία σ αυτήν.

15 – 22/5/2011
Με το πέρασμα του Αρη και της Αφροδίτης στον Ταύρο γίνεστε πιο εξωστρεφείς και πιο αισιόδοξοι και πιο τολμηροί και αναζητάτε λύσεις και διεξόδους σε ό τι σας προβληματίζει. Η Πανσέληνος της Τρίτης σας προβληματίζει γιατί έλκεστε και έλκετε ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σας και αναζητούν τις συμβουλές και τη συντροφιά σας.

1 – 8/5/2011
Αν και δεν φημίζεστε για τη ζήλεια σας τις πρώτες μέρες του μήνα θα βγάλετε μία κτητικότητα που θα κουράσει εκτός από το σύντροφό σας και σας τους ίδιους. Πιθανές συγκρούσεις για θέματα που δεν αφορούν ακριβώς τη σχέση σας, αλλά η οικονομική δυσπραγεία θα σας απασχολήσει. Αντιμετωπίζετε όλα τα θέματα με πρακτικό νου, αλλά είστε και πρόθυμοι να κάνετε συμβιβασμό για να ζήσετε ειρηνικά.
8 – 15/5/2011
Το σκηνικό αλλάζει και η διάθεσή σας βελτιώνεται. Εάν καταφέρετε να ταυτίσετε τα όνειρά σας με εκείνα του συντρόφου σας θα περάσετε συναρπαστικά. Μπορεί να ζήσετε μαγικές στιγμές μαζύ εάν βάλετε κοινούς στόχους. Τα οικονομικά σας απαιτούν αυστηρούς περιορισμούς. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας για να αποφύγετε τις έριδες και τις ανελέητες συγκρούσεις.

25/4 – 1/5/2011
Αυτήν την εβδμάδα τιθονται σε δοκιμασία οι σχέσεις σας και τα συναισθήματά σας. Οι ζήλειες, τα πάθη και οι εντάσεις είναι μέσα στο μπαξέ. Την Πέμπτη ανακτάτε την αυτοποίθησή σας.
18 – 25 Απριλίου 2011 g>
Νοιώθετε την αναγκη να τα βροντίσετε στον αέρα καθότι τα οικονομικά σας βασανίζουν και αυτό μπορεί να προκαλέσει τριβές.Τις υπόλοιπες ημέρες ασχοληθείτε με τα της οικογενειακής εστίας.

11 – 18/4/2011
ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΟΤΙΚΟΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ.

Comments are closed.

Παλιότερα θέματα