Μία χρονιά με στόχους οικονομικούς και απαιτήσεις ανόδου στην ζωή σας.

Από τον Κυριάκο Κοκτζίδη

Γενική εικόνα

Για τους φίλους μας Λέοντες το 2011 ήταν μία μέτρια προς θετική χρονιά. Αντιμετωπίσατε προκλήσεις και εμπόδια αλλά τα καταφέρατε θαυμάσια χάρις την αστείρευτη ζωτικότητά σας, αυτό εξάλλου συμβολίζει και ο κυβερνήτης πλανήτης σας Ήλιος. Το 2012 είναι σαφώς μία καλύτερη χρονιά σε αρκετούς τομείς για εσάς αγαπημένοι μου φίλοι. Φέρνει πρόοδο σε θέματα επαγγελματικής φύσεως, αρκετή συλλογική δραστηριοποίηση και λειτουργεί σταθεροποιητικά σχετικά με τις ιδέες σας. Ο έρωτας και τα αισθηματικά ανθίζουν και εξελίσσονται σημαντικά ενώ έρχεστε πιο κοντά σε φίλους και διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος. Θέτετε νέους στόχους για την μελλοντική σας εξέλιξη και αντιμετωπίζετε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Διαφαίνεται μία περισσότερη αντικειμενικότητα σε πολλούς τομείς τη ζωή σας και ο ρεαλισμός επιστρέφει στο μοτίβο της προσωπικότητάς σας. Αποκτάτε σταδιακά δύναμη στον τομέα της εργασίας σας και έχετε όλες τις δυνατότητες να επιτύχετε ριζική αναμόρφωση του ανοσοποιητικού σας συστήματος.

Σπίτι και οικογένεια

Από τα μέσα Οκτωβρίου ο Κρόνος έρχεται μέσα στον τομέα της οικογένειας και φέρνει κάποια εμπόδια, κάποιους περιορισμούς και κάποιες προκλήσεις. Μπορεί να νιώσετε κάπως απομακρυσμένοι από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας, ενώ παράλληλα μπορεί να χρειαστεί να σταθείτε στο πλευρό ενός εκ των δύο γονιών σας καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα υγείας. Παρ’ όλες τις υποχρεώσεις και την κούραση που θα νιώθετε, καθώς ο Κρόνος φέρνει περισσότερες οικογενειακές υποχρεώσεις μπορεί να σας χαρίσει ωρίμανση όσον αφορά τα θέματα της οικογένειας και να σας κάνει πιο σοφούς, με αυτόν τον τρόπο τα μέλη της οικογένειάς σας θα σας εκτιμήσουν περισσότερο. Χρειάζεται να βρείτε λεπτές ισορροπίες μεταξύ καριέρας και οικογένειας, καθώς και οι δύο τομείς θα είναι απαιτητικοί και αυτό θα σας προκαλέσει μία ταλάντευση και κούραση. Παρόλα αυτό μπορείτε να κερδίσετε το στοίχημα και να γίνετε καλύτεροι οικογενειάρχες- ενώ παράλληλα μπορείτε να θεμελιωθείτε επαγγελματικά.

Τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο(στο πρώτο μισό του Αυγούστου) ας είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς. Από τον Οκτώβριο και μετά, καθώς ο Κρόνος αποχωρεί από τον 3ο ηλιακό σας οίκο μπορεί να βελτιώσει τις σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς σας συγγενείς, επομένως ας προσεγγίσετε άτομα, με τα οποία είχατε αποξενωθεί.

Στα θέματα οικογενειακής προέλευσης ποντάρετε για καλύτερες προοπτικές και εξελίξεις κυρίως στο  πρώτο οχτάμηνο καθώς από τα τέλη Αυγούστου(24/08) ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό και το 4ο ηλιακό σας σπίτι φέρνοντας εντάσεις. Πιθανώς να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε κάποιο άτομο της οικογένειάς σας ή να σας κουράζει και να υιοθετείτε μία πιο επιθετική συμπεριφορά. Από τις αρχές Οκτώβρη ο Κρόνος εισέρχεται οριστικά στο ζώδιο του Σκορπιού και φέρνει υποχρεώσεις και οικογενειακά βάρη. Τέλη Νοεμβρίου μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη η Αφροδίτη από τον Σκορπιό βελτιώνει κάπως το οικογενειακό κλίμα, βρίσκετε ξανά ζεστασιά μέσα στο σπίτι και την οικογένειά σας και ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε το εορταστικό κλίμα.

Αισθηματικά και κοινωνική ζωή

Από την 1η εβδομάδα του Απρίλη έως την 1η εβδομάδα του Αυγούστου η Αφροδίτη φλερτάρει με το ζώδιο των Διδύμων και κάνει τη διάθεσή σας εξωστρεφή και αρκετά καλή. Η εικόνα σας και η εμφάνισή σας βελτιώνονται σημαντικά ενώ παράλληλα φίλοι είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν στις επιλογές σας. Έχετε σημαντική εύνοια και αρωγή από τον φιλικό σας κύκλο ενώ παράλληλα βρίσκεστε σε μία διαδικασία που θέτετε νέους στόχους για την μελλοντική εξέλιξή σας και ανάκαμψή σας. Οι στόχοι σας διαφαίνονται ευοίωνοι και μάλλον θα πραγματοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό το τετράμηνο σας βρίσκει αρκετά ενεργούς σε ομαδικές δραστηριότητες και «σπάει» τη μονοτονία του «εγώ» σας. Καθώς ανήκετε στα εγωκεντρικά ζώδια, η Αφροδίτη από τους Διδύμους για ένα τετράμηνο σας δίνει όλες τις δυνατότητες να προωθήσετε το «εμείς» και να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.

Στο δεύτερο μισό του 2012 ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της γενναιοδωρίας κάνει την είσοδό του στους Διδύμους και φέρνει νέες σχέσεις και συνεργασίες στη ζωή σας. Μπορείτε να έχετε την πολύ θετική συνδρομή φίλων σας, η οποία θα φανεί πολύτιμη και θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας. Ο Δίας από εκεί σας κάνει λιγότερο εγωιστές και έρχεστε σε επαφή με ομάδες έτσι μπορείτε να αλλάξετε ριζικά τον εαυτό σας. Χαρακτηριστικό είναι πως πολλοί Λέοντες θα ξεχωρίσουν και θα αναδειχθούν μέσα από ένα κλίμα ομαδικότητας και συλλογικότητας. Θέτετε νέους στόχους και προσπαθήσετε να οργανώσετε σχέδια για το μέλλον σας προκειμένου να αναδειχτείτε και να διακριθείτε. Η ζωή σας φαίνεται να αποκτά χρώμα και η διάθεσή σας βελτιώνεται σημαντικά. Ο έρωτας δεν θα λείψει από τη ζωή σας, πιθανώς να βρείτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφό σας μέσα σε μία κοινή ομάδα. Αν μη τι άλλο είναι μία ευνοϊκή θέση προς το δικό σας ζώδιο και βοηθάει στην εξέλιξή σας μέσα από ένα πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας.

Ο Κρόνος στο μεγαλύτερο μέρος του 2012 είναι σύμμαχός σας καθώς μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου στηρίζει άκρως σταθεροποιητικά τον τομέα της επικοινωνίας και της γνώσης. Μπορείτε να σταθεροποιήσετε σχέσεις με στενούς συγγενείς ή αδέλφια ενώ παράλληλα μπορείτε να εδραιωθείτε σε ένα επάγγελμα που απαιτεί κοινωνικές-διαπροσωπικές σχέσεις καθώς ο λόγος σας ξεχωρίζει για την σοφία του και την σοβαρότητά του. Οι σχέσεις με τα αδέλφια σας ή τους στενούς σας συγγενείς μπορεί να μην χαρακτηρίζονται από ένταση και πάθος αλλά σίγουρα περνάν μέσα από ένα πρίσμα σταθεροποίησης. Πολλοί Λέοντες δεν αποκλείεται να έχετε επιτυχία σε σπουδές ενώ άλλοι μπορείτε να αποκτήσετε δίπλωμα οδήγησης για αυτοκίνητο ή μηχανή. Αν μη τι άλλο, η επικοινωνιακή σας ικανότητα ξεχωρίζει για την σοβαρότητα και την ορθή λογική, συνεπώς αποτελείτε πηγή έμπνευσης όσον αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι.

Ο Ουρανός σε όλη τη διάρκεια του έτους διατρέχει το ζώδιο του άκρως φιλικού Κριού και επηρεάζει αμεσότερα τους γεννημένους στο Α δεκαήμερο του Λέοντα φέρνοντας πινελιές αισιοδοξίας και ανανέωσης. Αντιλαμβάνεστε τη ζωή μέσα από ένα άλλο οπτικό πρίσμα, πιο πρωτοποριακό και επαναστατικό ενώ παράλληλα φέρετε ιδέες που χαρακτηρίζονται από πρόοδο και φιλελευθερισμό. Είστε πιο θετικοί, πιο αισιόδοξοι ενώ πολλοί Λέοντες θα μεταναστεύσουν αναζητώντας θέσεις εργασίας στο εξωτερικό. Η διαίσθησή σας αυξάνεται σημαντικά και μπορείτε να εμβαθύνετε στην ανώτερη εκπαίδευση. Επιτυχία αναμένεται στην εκπαίδευσή σας και την κατάρτισή σας ενώ μπορείτε να διαπρέψετε σε ερευνητικά, διδακτορικά και μεταπτυχιακά. Ο έρωτας δεν σας εγκαταλείπει και είναι δίπλα σας φέρνοντας ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες με άτομα από το εξωτερικό ή διαφορετικής κουλτούρας και νοοτροπίας. Δεν πρέπει να αποκλείσετε το ενδεχόμενο δημιουργίας σχέσης εξ’ αποστάσεως, μέσω διαδικτύου ή με ένα άτομο νεότερο σε ηλικία. Εν πάση περίπτωση ο ερωτικός τομέας και αυτός της γενικότερης φιλοσοφίας σας απέναντι στη ζωή αλλάζει και μοιάζει αρκετά χαρούμενος. Θα βρείτε τον «κρυμμένο & χαμένο» Λέοντα, ο οποίος είχε χαθεί τα περασμένα χρόνια. Οι αλλαγές στη ζωή σας έρχονται με τρόπο ευεργετικό και σας ανανεώνουν.

 

Οικονομικά και καριέρα

Από την αρχή της χρονιάς έως τις 3 Ιουλίου 2012 ο Άρης από την Παρθένο προκαλεί έκτακτα έξοδα και δαπάνες που πολλές φορές θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Έντονη κινητικότητα διαφαίνεται στον τομέα των οικονομικών σας και η καταναλωτική σας μανία φαίνεται να αυξάνεται σημαντικά. Δεν αποκλείεται να έχετε και έσοδα αλλά ο προϋπολογισμός σας μάλλον θα είναι ελλειμματικός στο πρώτο εξάμηνο καθώς τα έξοδα θα υπερβαίνουν των εσόδων. Οι σταθερές και οι αξίες στη ζωή σας διαφαίνεται πως περνάνε μία κρίση μέσα στο πρώτο εξάμηνο ενώ παράλληλα η αυτοπεποίθησή σας αν και δυναμική υφίσταται κάποιες διακυμάνσεις και κλονίζεται ενίοτε. Δεν πρέπει να αποκλείσετε το ενδεχόμενο κάποιων αντιδικιών με τον εργοδότη σας ή κάποιες επιπλοκές όσον αφορά δικαστικούς αγώνες.

Ο Δίας μέχρι τον Ιούνιο στηρίζει σημαντικά τον τομέα των επαγγελματικών σας και της καριέρας σας. Φέρνει σημαντικές ευκαιρίες και πρόοδο όσον αφορά την κοινωνική σας προβολή. Μπορείτε να βρείτε εναλλακτικές-συμπληρωματικές θέσεις εργασίας προκειμένου να αντισταθμίσετε τις όποιες απώλειες προκύπτουν λόγω του Άρη στον δεύτερο οίκο των οικονομικών. Έχετε εύνοια και σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό σας τομέα. Εξετάστε προσεκτικά τους όρους και τις συνθήκες πληρωμής και εργασίας προκειμένου να αλλάξετε δουλειά. Οφείλετε να λειτουργήσετε λογικά και να αντισταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά έτσι ώστε να αποφασίσετε την αλλαγή επαγγελματικής κατάρτισής σας. Ο Δίας σας φέρνει καλές σχέσεις με τους ανωτέρους σας και τους προϊσταμένους σας ενώ παράλληλα βελτιώνει σημαντικά το κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο και ενισχύει τη δημόσια εικόνα σας.

Από τα μέσα Φεβρουαρίου εισέρχεται στους Ιχθείς και επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας και συγκεκριμένα του μισθού σας. Χρειάζεται να είστε περισσότερο προσεκτικοί όσον αφορά τους οικονομικούς χειρισμούς σας και τις δαπάνες σας. Καλό είναι να αποφύγετε δάνεια και επαφές με το δημόσιο καθώς μπορεί νε χρεωθείτε. Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι αρκετά μελετημένες και να έχουν στρατηγική προκειμένου να μην πέσετε θύματα οικονομικής εκμετάλλευσης. Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε επάγγελμα ή δουλειά ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και στις δύο θέσεις και αποφασίστε με ρεαλισμό και ορθολογισμό.

Αποφύγετε τεράστια οικονομικά ανοίγματα καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να αυξηθούν οι χρεωστικές σας υποχρεώσεις. Σαφώς είναι καλύτερη θέση για το δικό σας ζώδιο καθώς οι εξαπατήσεις και η υποκειμενικότητα περιορίζεται μόνο στον τομέα των οικονομικών σας. Επηρεάζονται αμεσότερα οι γεννημένοι το πρώτο πενθήμερο του Λέοντα. Αυτό δεν σημαίνει πως παύει η επιρροή για όλους τους εκπροσώπους του συγκεκριμένου ζωδιακού.

Υγεία (αυτή είναι μια αστρολογική προοπτική και όχι ιατρική. Για μια ιατρική προοπτική, παρακαλώ δείτε τον γιατρό σας). 

Ο Πλούτωνας αργά αλλά σταθερά κινείται στις πρώτες δέκα μοίρες του Αιγόκερου δίνοντάς σας την ευκαιρία να αλλάξετε την καθημερινότητά σας δραστικά και ριζικά. Έχετε όλες τις ευκαιρίες να αλλάξετε χώρο εργασίας ή να μετακομίσετε τον τόπο εγκατάστασης του γραφείου σας. Μπορείτε να αλλάξετε οριστικά το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας και να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον. Δεν πρέπει να αποκλείσετε  το γεγονός αλλαγής εργασίας και να ασχοληθείτε με ένα επάγγελμα πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας που θα σας κάνει να νιώθετε πιο παραγωγικοί και θα σας εξασφαλίσει αυτοϊκανοποίηση και αυτοεκτίμηση.

Ο τομέας της υγείας σας δεν πλήττεται ιδιαιτέρως. Εάν ακολουθήσετε ένα πιστό πρόγραμμα διατροφής και εάν ακολουθήσετε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά τα επίπεδα ενέργειάς σας και την άμυνα του οργανισμού σας. Οι διαρκείς καταχρήσεις, η κατανάλωση τροφών άφθονων σε τοξίνες και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να βλάψουν την υγεία σας. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις τροφές που καταναλώνετε και να υιοθετήσετε μία πιο «μεσογειακή διατροφή» πλούσια σε βιταμίνες έτσι ώστε να βοηθήσετε τον οργανισμό σας. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι να ακολουθήσετε άσκηση και να δημιουργήσετε ένα πιο μυώδες και καλοσχηματισμένο σώμα. Σας παρέχει τη δυνατότητα να αυξήσετε τις αντοχές σας και να θεραπεύσετε τις όποιες ασθενικές και ψυχοσωματικές παθήσεις.

Επίσης…

Μεγάλο και σημαντικό γεγονός η αποχώρηση του Ποσειδώνα μέσα στον Φεβρουάριο από τον Υδροχόο, απέναντι από το ζώδιό σας.  Από το 1998 και έπειτα ο Ποσειδώνας έφερε εξαπατήσεις και αδιέξοδες καταστάσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Χάσατε την αντικειμενικότητά σας και την ρεαλιστική προσέγγιση της ζωής, πέσατε πολλές φορές θύματα πλεκτάνης και σκευωρίας. Αυτή είναι η μία εκδοχή καθώς από την άλλη σας έκανε πιο φιλεύσπλαχνους και οραματιστές. Όσοι Λέοντες ασχολούνταν επαγγελματικά με καλλιτεχνικής υπόστασης επάγγελμα αναδείχτηκαν και διέπρεψαν για το έργο τους.

Συνολικά, μπορούμε να πούμε ότι το 2012 είναι χρονιά επέκτασης και δημιουργίας για το δικό σας ζώδιο καθώς έχετε την υποστήριξη πολλών πλανητών. Αφροδίτη, Δίας, Κρόνος και Ουρανός δρουν άκρως θετικά, φέρνοντας πινελιές αισιοδοξίας στη ζωή σας, σας χαρίζουν περισσότερη κοινωνικότητα και βγαίνετε από το «μότο» σας, αυτό του εγώ. Η κοινωνική σας ζωή και ο τομέας των αισθηματικών σας βελτιώνονται σημαντικά καθώς δέχονται αρμονικές επιρροές. Η καριέρα σας βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και βρίσκεται στα στάδια απογείωσης. Οι εν λόγω τομείς βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα στο μεγαλύτερο μέρος του έτους.

Όσον αφορά τον τομέα των οικονομικών χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς καθώς στο πρώτο εξάμηνο ο Άρης είναι αποσταθεροποιητικός και φέρνει διακυμάνσεις και έκτακτα έξοδα. Κάποια ενίσχυση αναμένεται κοντά στον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο. Καθώς όμως ο Ποσειδώνας εισέρχεται στους Ιχθείς και  για αρκετά χρόνια ο τομέας των οικονομικών είναι κάτι που θα σας απασχολήσει και θα χρειαστεί να είστε συνετοί, χωρίς τεράστια οικονομικά ανοίγματα. Βέβαια αυτό αφορά τους γεννημένους το πρώτο πενθήμερο του ζωδίου. Περισσότερη προσοχή από τον Φεβρουάριο και έπειτα στον οικονομικό τομέα και ειδικότερα το πρώτο εξάμηνο του 2012.

Επιπλέον…

Σημαντικό αστρολογικό-αστρονομικό γεγονός αποτελούν οι εκλείψεις, οι οποίες πραγματοποιούνται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και φέρνουν εξελίξεις, γεγονότα και κινητικότητα σε θέματα έρωτα, δημιουργίας και παιδιών. Πολλοί Λέοντες θα ερωτευτείτε και θα ακολουθήσετε τα μυστικά και μαγικά μονοπάτια του έρωτα ενώ άλλοι θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μία σχέση σας, η οποία αναμένεται να καταλήξει σε συμβίωση. Οι παντρεμένοι του ζωδίου δεν αποκλείεται να αποκτήσετε απογόνους ενώ βρίσκετε τον παλιό χαμένο Λέοντα που επιδίδεται με πάθος και μανία στη διασκέδαση και τις απολαύσεις της ζωής. Σημαντική θα είναι και η συμπαράσταση από φίλους ενώ ο φιλικός και ο κοινωνικός σας κύκλος αυξάνεται σημαντικά. Δραστηριοποιείστε εντατικά και βγαίνετε από το «μότο του εγώ» προσεγγίζοντας το «εμείς». Αυτό σας εξελίσσει περισσότερο και σας βοηθάει να αποκτήσετε λάμψη και ακόμα περισσότερη δύναμη. Βρίσκεται τον Λέοντα-πρωταγωνιστή και αναβιώνει ο παλιός σας εαυτός, ένας Λέοντας δυναμικός, ερωτικός, γεμάτος ελπίδα και θετικότητα για τη ζωή. Οι στόχοι που θέτετε για την μελλοντική σας εξέλιξη φαίνονται πλέον πραγματοποιήσιμοι και μπορείτε να τους ολοκληρώσετε.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2012

Λέοντα, το πλανητικό σκηνικό του Ιανουαρίου θα είναι σίγουρα καθοριστικό για θέματα που αφορούν σε όλους τους τομείς της ζωής σου, γι’ αυτό να ξέρεις πως οι εκνευρισμοί δεν θα λείπουν από την καθημερινότητά σου. Για να πάνε όλα καλά και να μη σε ταλαιπωρήσει και σε αποδιοργανώσει ο Ερμής από τον Αιγόκερω, από τι 8 μέχρι τις 23, απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις όταν έχεις νεύρα. Επίσης, όταν θέλεις να πεις κάτι σε άτομα του περιβάλλοντός σου, φρόντισε να είναι σε πολύ χαμηλούς τόνους. Το τελευταίο δεκαήμερ΍ , με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο και να σε ευνοεί, θα δεις πολλές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι και θα θέλεις να αλλάξεις ριζικά τις συνθήκες που μέχρι τώρα σε κρατάνε πίσω σε κάποια θέματα, ενώ μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις βρει λύσεις στα κυριότερα θέματα που σε προβληματίζουν. Να θυμάσαι ότι, μπροστά στο δίκιο σου, δεν πρέπει να κάνεις ποτέ πίσω. Διεκδίκησε το, με όποιο προσωπικό κόστος και ο χρόνος θα γίνει σύμμαχος σου!!!

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ  ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΔΟΞΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ

Η συναισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει τουλάχιστον έως τις 21 του μήνα. Αλλοτε θα κάνετε αναθεωρήσεις και άλλοτε θα είστε μπλοκαρισμένοι και χωρίς πρωτοβουλία. Είναι χρήσιμο να παρακολουθήσετε τη ζωή ως παρατηρητές και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις μετά τις 15 του μήνα.

Από τις 21 του μήνα η Αφροδίτη στον Υδροχόο θεωρείται μία από τις καλύτερες περιόδους της χρονιάς. Θα εντείνει την ανάγκη σας για συντροφικότητα. Σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων θα ανταποκρίνεστε στις επιθυμίες των άλλων και μπορεί να θυσιάσετε και το Εγώ σας για χάρη τους. 

Η κοινωνική σας ζωή αναστατώνεται στις 10 του μήνα με την έκλειψη της Σελήνης. Η σχέση με τους φίλους και τον κοινωνικό περίγυρω μπορεί να υποστεί αρνητική επιρροή και να έχετε εντάσεις.

Στις 22 του μήνα οι πλανήτες διευρύνουν τους πνευματικούς ορίζοντες σας και η επιθυμία σας για να δραπετεύσετε έστω με το νου θα είναι αυξημένη. Μπορεί να έχετε μία έμπνευση στο ερωτικό και δημιουργικό κομμάτι της ζωής σας.

Τα Χριστούγεννα θα περάσετε με αγαπημένα πρόσωπα και κυρίως αγκαλιά με το σύντροφό σας.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ
ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ

Εχετε νοιώσει την ζωηρή ενέργεια του Αρη στο ζώδιό σας που εξακολουθεί να σηματοδοτεί μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Ωστόσο επειδή προσθέτει υπερβολική δύναμη μπορεί να προσθέτει κινδύνους και να λειτουργήσει επικίνδυνα.

Ο υπέρμετρος εγωισμός σας μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με ανθρώπους και καταστάσεις καθώς θα θέλετε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων με πιθανό αποτέλεσμα να δημιουργηθούν έριδες.

Μπορείτε άνετα να εκμεταλλευτείτε αυτήν την αυξημένη ευεργετικότητα κάνοντας γυμναστική η παίρνοντας μέρος σε αθλητισμούς αγώνες.

Προσοχή στη χρήση αιχμηρών αντικειμένων διότι υπάρχει το ενδεχόμενο ατυχημάτων.

Αυτόν το μήνα με τον Ερμή στον Τοξότη θα είστε εξαιρετικά επικοινωνιακοί. Θα έχετε το θάρρος να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χωρίς να φοβάστε την απόρριψη η την έλλειψη αποδοχής από τους άλλους.

Η Αφροδίτη επίσης στον Τοξότη σας υπόσχεται μοναδικές συναισθηματικές συγκινήσεις. Θα γοητεύσετε τα πλήθη ως συνήθως κι ίσως να νοιώσετε έλξη για άτομα διαφορετικού επιπέδου από εσάς η από μακριά.

Η έκλειψη τοη Ηλιου στις 25 του μήνα που πραγματοποιείται στον Τοξότη δεν είναι αρνητική για σας. Απεναντίας επειδή συμμετέχει και ο Ουρανός μπορεί να σας φέρει κάτι συναρπαστικό σε συναισθηματικό επίπεδο με κάποιο άτομο που επιθυμούσατε από καιρό.

H Πανσέληνος που πραγματοποιείται την 10 του μήνα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού έρχεστε σε σύγκρουση με θέματα της οικογενειακής εστίας που πιέζουν και της καριέρας στην οποία επιθυμείτε να ανέβετε. Η πίεση γίνεται μεγαλύτερη όταν δεν ξεκαθαρίζετε ακριβώς ποιά είναι η ιεραρχία αξιών με βάση τις πραγματικές σας επιθυμίες και όχι με κριτήριο τα πρέπει που επιβάλλουν οι άλλοι.

Γενικώς ο Νοέμβρης είναι ένας ενδιαφέρων μήνας.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ
Είστε δυναμικοί από τη φύση σας και τώρα με τον Αρη στο ζώδιό σας θέλετε να εξουσιάσετε και να σαγηνεύσετε όλο τον κόσμο. Και τότε που δεν τα καταφέρνετε θυμώνετε και χάνετε τον έλεγχο!!
Κάνετε λίγη υπομονή και ο κόσμος θα αναγνωρίσει την χαίτη σας και την εξαίρετη ποιότητά σας. Είναι θέμα χρόνου.

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό θα έχετε πολλές προσκλήσεις για κοινωνικά events και σίγουρα θα κάνετε αισθητή την λαμπερή παρουσία σας.

Τα επαγγελματικά σας θα έχουν ανάκαμψη και εσείς θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό.

Από τις 9 του μήνα θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε το χώρο σας και θα ασχοληθείτε με την οικογενειακή εστία.

επίδραση Αφροδίτης στο Ζυγό 15/9 – 10/10/2011 γ. παναγιωτόπουλου
Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν το διάστημα από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Οκτωβρίου με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα είναι ευχάριστες και ιδιαίτερα κερδοφόρες. Θα σας κάνουν να νιώσετε ότι είστε το κέντρο του κόσμου και πως όλες σας οι προσπάθειες βρίσκουν επιτέλους ανταπόκριση, παρά τις εντάσεις και τα προβλήματα που θα έχετε κατά τις επικοινωνίες, τις μετακινήσεις και τις διαπραγματεύσεις σας με τους άλλους. Όλο αυτό το διάστημα δεν θα λείψουν οι ευχάριστες παρέες, οι χαλαρές συζητήσεις, τα ταξιδάκια, οι βόλτες, οι κοινωνικές προσκλήσεις, τα ρομαντικά μηνυματάκια στο κινητό, οι δημόσιες σχέσεις και οι χαρούμενες επαφές και επαγγελματικές ευκαιρίες μέσω της προηγμένης τεχνολογίας. Δοκιμάστε να κάνετε πράγματα διαφορετικά για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, αλλά προσέξτε κατά τις συζητήσεις και επαφές σας με τους άλλους να μην είστε απότομοι και τους προσβάλετε.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ 19/9 – 11/11/2011 Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο θα σας κάνει από τις 19 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Νοεμβρίου ιδιαίτερα νευρικούς και αυτό μπορεί συχνά να οδηγεί σε παρορμητικές κινήσεις που μάλλον δεν θα σας βγουν σε καλό. Μάλλον θα ξεσπάτε συχνά στο περιβάλλον σας και θα λέτε και θα κάνετε πράγματα που δεν σας ταιριάζουν μόνο και μόνο επειδή θα νιώθετε πως σας πνίγει το δίκιο, πως αδικήστε ή πως καταπιέζεστε από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν. Πολύ πιθανό το διάστημα αυτό να τσακωθείτε και να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που τελικά δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τουλάχιστον έως τις 16 του μήνα με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα έχετε θετικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα ένα χώρος που σας έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Θα έχετε μία ευχάριστη ανάπαυλα και θα σας βοηθήσει να βρείτε ευνοικές λύσεις στο θέμα αυτό. Από τις 16 του μήνα αυξάνεται η κοινωνικότητά σας και η ατζέντα σας βρίθει από προσκλήσεις στις οποίες θα έχετε τη δυνατότητα να αξιολογήσετε τι θα δεχτείτε και τι θα σκαρτάρετε. Ο τι ξεκινήσει αυτόν το μήνα θα έχει χροιά σταθερότητας στοιχείο απαραίτητο για την ιδιοσυγκρασία σας.

22 – 31/8/2011
Η Αφροδίτη στις 22 και ο Ηλιος στις 24 του μήνα προχώρησαν και πήγαν στην Παρθένο. Οι όποιες δυσκολίες καταλαγιάζουν και το συναίσθημα διακατέχει τις σχέσεις σας. Η λάμψη είναι το πιο εμφανές στο πρόσωπο σας που πηγάζει από μέσα σας. Εως την Παρασκευή 26 του μήνα οι αναβολές και οι καθυστερήσεις σας είχαν βγάλει από το πρόγραμμά σας και σας είχαν τσακίσει το νευρικό σύστημα. Εάν είστε μόνοι θα συνάψετε μία σχέση που θα σας σημαδέψει χωρίς να έχετε κάνει ιδιαίτερες προσπάθειες. Τη Δευτέρα η Ν. Σελήνη στην Παρθένο αναπτερώνει το ηθικό με την αύξηση εσόδων που πρέπει να επιδιώξετε καθότι ευνοείστε στο χώρο των υλικών αποκτημάτων μέσω επαγγελματικής προσπάθειας. Μην παρασυρθείτε από τους δικούς σας στόχους και τα πλάνα για να είστε πλήρως ικανοποιημένοι. Ηρθε η ώρα να σας χαμογελάσουν τα αστέρια και ίσως κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν.

14 – 22/8/2011
Η δύσκολη Πανσέληνος πέρασε, αλλά άφησε τα σημάδια της που θα διαρκέσουν έως και 3 ½ ημέρες μετά τις 13 Αυγούστου. Ο Αρης στον Καρκίνο δεν βοηθάει να βελτιώσετε το mood και η ανησυχία σας για τον οικονομικό τομέα δεν σας επιτρέπει ξένοιαστες νύχτες. Βασικό, όμως, είναι ότι δεν απογοητεύεστε και επιμένετε στην υλοποίηση των στόχων σας. Οι φίλοι σας στηρίζουν με κάθε τρόπο και ανεβάζουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση απαραίτητο στοιχείο για τη ζωή σας. Ο Πλούτωνας θα επιφέρει αργά και σταθερά ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας και στον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τον επαγγελματικό τομέα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή σας βάζει στη διαδικασία αναθεώρησης των δεδομένων αναφορικά με τις ερωτικές σας επιλογές.

7 – 14/8/2011
Ο Ηλιος και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ομορφαίνουν τον μήνα των γενεθλίων σας. Κρίμα που ο Αρης στον Καρκίνο δηλαδή στο 12 ηλιακό σας οίκο σε συνδυασμό με τον Ερμή που έχει γίνει ανάδρομος από την προηγούμενη εβδομάδα θα διαπιστώσετε την ματαίωση κάποιων θεμάτων και τη δημιουργία υποχρεώσεων που θα σας κάνουν ψυχικά ευαίσθητο. Παρόλο ότι όλα βαίνουν από το καλό στο καλύτερο σας διακατέχει ένα άγχος και ένα αίσθημα ανησυχίας. Το Σάββατο η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα δεν σας αφήνει αδιάφορους. Θα νοιώσετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα. Να προσπαθήσετε να την ικανοποιήσετε με κάθε μέσο.

23/7 – 7/8/2011
Επιτέλους χαράς ευαγγέλια!!!! Ο Ηλιος μπήκε στο ζώδιό σας για να σας φέρει ευεξία, να σας γεμίσει αυτοπεποίθηση, και να σας ευνοήσει. Είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και αυξάνονται οι ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο. Είστε στο κέντρο της ηλιακής ενέργειας. Εκπέμπετε φως και είστε ξεχωριστοί. Από τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσετε την εύνοια θα βάλετε τη σφραγίδα για όλη την χρονιά. Διότι η χρονιά του καθενός μας αρχίζει με την ημέρα των γενεθλίων του όπου πραγματοποιείται η ηλιακή επιστροφή. το κύριο μέλλημά σας να είναι ι επιλογή τοπου η της χώρας που θα γίνει η πραγματική γιορτή που θα χαρίσει γενναιόδωρα τα δώρα της επόμενης χρινιιάς. Να συνηδειτοποιήσετε ότι είστε μοναδικοί και ανεπανάληπτοι και μερικά τρικ χρησιμεύουν για την βελτίωση της ενέργειας και της αύρας που ήδη εκπέμπεις γενναιόδωρα. Μπαίνει και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Είναι μία πολύ όμορφη διέλευση που θα σας κάνει να νοιώσετε την αγάπη ως δημιουργική έκφραση. Ο τρόπος και η συμπεριφορά σας θα ελκύσουν κοντά σας ανθρώπους που θα εκφράσουν κι αυτοί με τη σειρά τους τα καλύτερα συναισθήματα που έχουν για σας.
Δείξτε, λοιπόν, τον πραγματικό σας εαυτό και όχι αλαζονεία διότι οι άλλοι αυτόν θα δουν οι άλλοι και θα τον εκτιμήσουν.
Ετοιμαστείτε να βιώσετε μία από τις πιο ωραίες περιόδους της χρονιάς με έντονες συγκινήσεις.

9 – 23/7/2011
Μπορείτε να στηριχτείτε σε φίλους κυρίως εσείς του πρώτων ημερών. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ ζωηρή, αλλά δεν είστε έτοιμοι να μετατρέψετε τη φιλία σε έρωτα. Εάν είστε μόνοι να κάνετε μία προετοιμασία για να δεχτείτε κάτι πολύ δυνατό που θα χτυπήσει αργότερα την πόρτα όταν η Αφροδίτη περάσει στο ζώδιό σας και συγκεκριμένα στις 28 του μήνα. Ως τότε θα πραγματοποιηθούν γεγονότα που θα έχουν περίεργες τάσεις και θα σας βάλουν σε διαδικασία σκέψης. Την 15 του μήνα η Πανσέληνος θα στον Αξονα Αιγόκερου – Καρκίνου εφιστά την προσοχή στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας και τις συνήθειες που αφορούν την καθημερινότητα και την υγεία σας.

2 – 9/7/2011
Η έκλειψη στο 12 ηλιακό σας οίκο μπορεί να σας ωθήσει σε κλείσιμο του εαυτού σας. Εάν κάνετε ενδοσκόπηση που θα σας οδηγήσει σε σωστές διορθωτικές κινήσει θα δώσετε θετική ερμηνεία στο γεγονός. Την Δευτέρα και την Τρίτη η Σελήνη στο ζώδιό σας σε συνδυασμό με τον Ερμή σας βοηθά να σκεφτείτε με λογική και να κάνετε σοβαρές συζητήσεις και μετακινήσεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο περιορίζει την έκφραση των συναισθημάτων. Προφανώς να αποφεύγετε τα πολύβουα μέρη και να επιδιώκετε την παρέα του εαυτού σας. Σε αυτήν τη θέση η Αφροδίτη μπορεί να φέρει μία σχέση που για κάποιους λόγους πρέπει να παραμείνει κρυφή. Τι να κάνετε εάν η χαρά δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους?

26/6 – 2/7/2011
Η προσωπική σας ζωή είναι σε εξέλιξη. Πιθανές επισημοποιήσει%C

Comments are closed.

Παλιότερα θέματα