Σταδιακή επιστροφή στην ηρεμία στη ζωή σας. Πιο δυνατοί και περισσότερο αποφασιστικοί για ό,τι ή όποιον αγαπάτε.

Από την Λίλιαν Σίμου

Γενική εικόνα

Το 2012 έρχεται στη ζωής και παρά τις δυσκολίες του εσείς τρέφεται μια αισιόδοξη ματιά για την ζωή σας. Αυτό σας βοηθάει να αρπάξετε τις όποιες ευκαιρίες θα φανούν μπροστά σας. Αν και για τους περισσότερους το 2012 δεν είναι μια καλή χρονιά εσείς φαίνεται να τα καταφέρνετε καλλίτερα. Βάζετε νέους στόχους τόσο στα προσωπικά σας όσο και στα επαγγελματικά.

Μέσα από τις καταστάσεις που θα βιώσετε το 2012 θα αλλάξετε νοοτροπία, θα θελήσετε να αλλάξετε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα γνωρίσετε καινούρια άτομα, θα κυνηγήσετε καινούριους στόχους και θα αγαπήσετε. Αυτά προκύπτουν από τον Ουρανό που πηγαίνει στο Κριό και είναι ο λόγος όλων αυτών των εξελίξεων στην ζωή σας.

Το θέμα των οικονομικών όμως είναι ένα θέμα που θα σας απασχολήσει και πάλι. Η δύσκολη όψη του Πλούτωνα και του Ουρανού έρχεται και σας βάζει δυσκολίες στην διαχείριση των χρημάτων σας καθώς και άσκοπες σπατάλες. Το θετικό σε όλα αυτά είναι πως φαίνεται πια να υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του οικονομικού σας πλάνου. Μπορείτε να αντεπεξέλθετε στα αυξημένα έξοδα. Η βοήθεια και οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν φέτος και κυρίως την άνοιξη. Ο Δίας είναι στον Ταύρο και αυτό σας δίνει μια προστασία και ενίσχυση στο τομέα της εργασίας και αυτό θα ισορροπήσει τα οικονομικά.

Στις αρχές του Ιούνη τα αισθηματικά σας θα βελτιωθούν και το δεύτερο εξάμηνο φαίνεται πιο τρυφερό και ανατρεπτικό.

Λόγω της παραμονής του Άρη πάνω από την Παρθένο θα αισθανθείτε το πρώτο εξάμηνο του 2012 εξασθενημένοι και οι αλλαγές που θα συμβούν στην προσωπική σας ζωή να είναι απρόσμενες. Για αυτό φαίνεται πως θα καταβάλετε αρκετές προσπάθειες ώστε να ρυθμίσετε την προσωπική και επαγγελματική πορεία σας. Προσπαθήστε να θυμάστε πως ότι συμβαίνει στον επαγγελματικό σας χώρο, δεν αφορά τον προσωπικό και πως δεν πρέπει να ξεσπάτε τα προβλήματα του ενός στον άλλο.

Το 2012 για εσάς είναι μια χρονιά που έρχεται να σας δώσει πολλά μαθήματα. Αλλάζετε αυτό το χρόνο και γίνεστε πιο πρακτικοί. Βάζετε στόχους και επιθυμείτε να τους επιτύχετε με σταθερή επιμονή και πίστη. Βρίσκετε ανθρώπους που θα σας συναρπάσουν και βρίσκετε ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε σε αυτά.

Οι εκλείψεις του έτους, θα αγγίξουν κυρίως τα θέματα που έχουν να κάνουν με τις υποχρεώσεις σας κι έτσι τον Μάιο και τον Ιούνιο, όπως και τον Νοέμβριο, θα είστε σε μία εγρήγορση για να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σχετίζονται με την εργασία σας, ίσως μάλιστα αντιμετωπίσετε προβλήματα, αν δεν είστε πολύ προσεκτικοί. Τον Νοέμβριο η έκλειψη στον Σκορπιό όμως, θα φωτίσει τα αισθηματικά σας, ή τα παιδιά σας (αν είστε γονείς) και θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις που θα ευνοήσουν τις σχέσεις αυτές. Επίσης, μπορεί να αναδείξει ένα ταλέντο σας.

Σπίτι και οικογένεια

 

Απρόβλεπτα έρχονται και διαρκώς ανατρέπουν τις ισορροπίες μεταξύ υποχρεώσεων στην εργασία σας και στο σπίτι. Καθώς θα είστε όλο και περισσότερο αναστατωμένοι, θα ήταν καλό, στην περίπτωση που είστε παντρεμένοι, να αποφύγετε τις διαφορές και τις εντάσεις με κριτική και αυστηρά ή καυστικά σχόλια.

Ως τα μέσα Απριλίου κυρίως αλλά και μέχρι τον Ιούλιο, η ατμόσφαιρα στο σπίτι ή με τους οικείους, μοιάζει ηλεκτρισμένη και είναι καλό να παραμείνετε χαλαροί. Δεν αντέχετε να σας επικρίνουν, αλλά το ίδιο δεικτικοί μπορεί να γίνετε κι εσείς…

 

Με τον Κρόνο στον τομέα της οικογένειας, όταν έχουν ήδη περάσει από ξεκαθάρισμα οι σχέσεις, θα μπορέσετε στο εξής να έρθει η πολυπόθητη ισορροπία. Επειδή είστε άνθρωποι που αγαπάτε την οικογένεια, αποφύγετε την μοναχική ζωή αυτό το διάστημα. Αντίθετα, αν έχετε αντέξει από τις τριβές της τελευταίας διετίας, θα απολαμβάνετε μία σχέση διαρκείας, όπου ο ένας θα προσπαθεί να μην επιβαρύνει τον άλλο με την παρουσία του και θα εκτιμά την συνεισφορά και την διάθεση για μία καλύτερη συμβίωση.

 

Αν υπάρχουν μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα στην οικογένεια, ενδέχεται να αναλάβετε τις ευθύνες τους μέσα στο 2012, αν δεν έχει ήδη γίνει αυτό την τελευταία διετία. Κατά περιόδους, θα είστε κοινωνικοί και θα προσκαλείτε φίλους στο σπίτι, αλλά κάτω από αυστηρά κριτήρια επιλογής. Αυτό είναι θετικό, καθώς το σπίτι είναι για σας μία φωλιά γαλήνης και αγάπης.

 

Αισθηματικά και κοινωνική ζωή

 

Το 2012 θα φέρει για εσάς πολλές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα όπως και καταλήξεις. Ο Ουρανός τετραγωνίζει τον Πλούτωνα και το Κρόνο προκαλώντας εντάσεις και δυσφορία μεταξύ των ανθρώπων που αγαπάτε και εσάς. Σίγουρα θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά που θα έχει τα πάνω και τα κάτω της. Οι πιο δύσκολες περιόδους για εσάς και τους αγαπημένους σας φαίνεται να είναι προς το τέλος του χειμώνα όπως και το καλοκαίρι. Ενώ την άνοιξη και το φθινόπωρο τα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέροντα με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Μπορεί λοιπόν ο χειμώνας να σας παρουσιάσει προβλήματα σε σχέση με τους άλλους, όπως και με άτομα τα οποία πιστεύατε πως σας κατανοούσαν. Μετά τον Οκτώβρη τα πράγματα φαίνονται καλύτερα για εσάς και οι ταλαιπωρίες που αισθανόσασταν υποχωρούν.

Για αυτό μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί. Προσπαθήστε να μην αφήνετε τα συναισθήματά σας, να σας παρασύρουν και να βάζετε μπροστά την λογική. Αφήστε τους άλλους να σας εξηγήσουν τα πράγματα από την δική οπτική γωνία και δείξτε κατανόηση.

Οι σχέσεις λοιπόν θα δοκιμαστούν φέτος και θα αποδείξουν ποιες αξίζουν να κρατηθούν και ποιες όχι, κυρίως μετά τον Οκτώβρη. Απομακρύνετε έγκαιρα τα αισθήματα κατωτερότητας από πάνω σας και δεχτείτε ότι στη ζωή μας, δεν μπορούμε να μην προχωράμε αφήνοντας κάτι πίσω, ενώ όλα αλλάζουν. Τις πιο πολλές φορές μάλιστα, προς το καλύτερο.

Από τον Οκτώβριο και μετά, καθώς ο Κρόνος εισέρχεται στον Σκορπιό, η αισθηματική σας ζωή έχει σταδιακά μία αρμονία. Αν κάποια σχέση έχει ως τότε φθαρεί, θα επιδιώξετε να τελειώσει. Δεν θα αντέχετε άτομα που δεν ωφελούν, σαν παρουσία, στο πλευρό σας. Αν όμως έχετε ήδη μία αξιόλογη σχέση για τα δεδομένα σας, τότε μπορεί να επισημοποιηθεί ή να κοινοποιηθεί στο περιβάλλον σας. Η ενδιαφέρουσα αυτή περίοδος δεν αρκείται στους τρεις τελευταίους μήνες του 2012, αλλά θα συνεχίσει να λειτουργεί και μέσα στην επόμενη διετία. Άρα, οι σχέσεις γίνονται σοβαρές, όταν και αν αξίζουν. Διαφορετικά, ενδέχεται να παραμείνετε μόνοι για κάποια χρονικά διαστήματα, αν δε βρίσκετε το άτομο που πραγματικά σας ταιριάζει.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είστε τον Μάιο με την συμπεριφορά σας, όπως  και με τις λανθασμένες επιλογές. Μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε κάποια σχέση εκείνη την περίοδο, καθώς τα πράγματα δεν θα είναι όπως φαίνονται. Την περίοδο από τα μέσα του Μαΐου ως το τέλος Ιουνίου, ενδέχεται ένα ερωτικό απωθημένο σας να γίνει αιτία να αμφιβάλλετε για την πορεία της αισθηματικής σας ζωής. Αν ανακαλύψατε πως υπάρχει ακόμη μία σπίθα κρυμμένη, θα ήταν καλό να αφήσετε στον χρόνο να κυλήσει για να ξεπεραστεί η αδυναμία των ημερών αυτών. Τις περισσότερες φορές, η νοσταλγία και μόνο σας κάνει να αγωνιάτε. Δεν είναι όμως πλέον εφικτό, να γίνει κάτι στην σημερινή εποχή, συνδεδεμένο με μνήμες του χθες.

Οικονομικά και καριέρα

Το 2012 είναι ένας έτος που σας προσφέρει πιο πολλές ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια. Έχοντας πια αποκομίσει γνώση και εμπειρία, μπορείτε με μια πιο ώριμη συμπεριφορά, να κυνηγήσετε τους στόχους  σας για φέτος.

Λόγω της κρίσης βέβαια  που γίνεται αισθητή κυρίως στα οικονομικά σας, θα πρέπει να συνεχίσετε να είστε αγωνιστικοί και να κυνηγάτε το  καλύτερο. Ανάλογα με την κούραση και το κόπο που θα καταβάλετε θα δείτε και τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Προσπαθήστε να εντυπωσιάσετε, κυρίως το πρώτο εξάμηνο, έτσι ώστε να κερδίσετε τις απαραίτητες καλές εντυπώσεις, που θα σας βοηθήσουν στην εύρεση νέων  ευκαιριών, κυρίως από τα μέσα του Απριλίου και μετά.

Μην ανησυχείτε αν κάποια ταξίδια αναβάλλονται, οι κάποιες προτάσεις δεν προοδεύουν άμεσα. Εκείνο που θα μετρήσει είναι η προσεκτική μελέτη και ο σχεδιασμός, όπως και η πίστη στον στόχο. Το ευεργετικό τρίγωνο του Δία προς τον Πλούτωνα ως την Άνοιξη, στηρίζει θετικά τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, κυρίως σε συνεργασία με άτομα που έχουν μία οικονομική επιφάνεια, ή άτομα που μοιράζονται με σας ένα έργο από κοινού. Προσεκτική επιλογή συνεργατών φυσικά, αλλά πάντα με άτομα που μπορούν να επηρεάσουν τις τύχες των άλλων…και τη δική σας φυσικά!

Το προηγούμενο έτος σας εξασθένησε οικονομικά, αλλά το επόμενο φαίνεται να κυλάει πιο ομαλά. Φυσικά και έξοδα θα υπάρχουν, αλλά υπάρχει και μεγαλύτερη βοήθεια στην επίλυση των οικονομικών υποχρεώσεων. Αρκεί να δείξετε σύνεση και ωριμότητα στο τομέα αυτό. Για αυτό μην αμελήσετε υποχρεώσεις και μην αφήσετε να συσσωρευτούν χρέη χωρίς λόγο.

Νέοι ορίζοντες παρουσιάζονται ξαφνικά, ή οι ανατροπές στην καριέρα σας, με τα απρόβλεπτα της εποχής, σας κάνουν να θέλετε να αδράξετε ευκαιρίες. Προσπαθήστε να εντοπίσετε τι σας συμφέρει το συντομότερο, παρά τις αντιξοότητες του ανάδρομου Άρη, ως την Άνοιξη.

Αυτό-βελτίωση

 

Στον τομέα αυτό, η έμπνευση και η εσωτερική πνευματική εργασία είναι υπέρ σας, αφού ο Ποσειδώνας τριγωνίζει από τώρα και στο εξής το ζώδιό σας για πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα από τις 4 Φεβρουαρίου και μετά, θα είστε ικανοί να ακούτε την διαίσθησή σας και να προοδεύετε σε πνευματικούς δρόμους.
Σας ταιριάζει η γιόγκα, ο διαλογισμός, η φιλοσοφία αλλά και μία καλλιτεχνική δραστηριότητα που θα λειτουργήσει ως βάλσαμο ψυχής και θα εκφράζει προσωπικές ανησυχίες, ευαισθησίες και ανάγκες. Γόνιμοι πάντα λόγω ζωδίου, θα μπορείτε να ακολουθήσετε τις επιταγές της ψυχής σας με τρυφερότητα, ευαισθησία και πληθωρικότητα.

 

Λόγω των δύσκολων όψεων του Πλούτωνα και του Ουρανού προς το ζώδιό σας, κάποιες φορές οι προσπάθειες ανατρέπονται, αλλά παράλληλα έχετε ξαφνικές αποκαλύψεις και μεγάλες εμπνεύσεις δημιουργίας. Καλύτερα θα είναι να είστε συγκεντρωμένοι στις αξίες σας και να μην παρασυρθείτε από στιγμιαίες παρορμήσεις όμως.

Υγεία (αυτή είναι μια αστρολογική προοπτική και όχι ιατρική. Για μια ιατρική προοπτική, παρακαλώ δείτε τον γιατρό σας).

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε φέτος είναι την υγεία όχι μόνο την δική σας αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων. Σε σύγκριση με την περσινή χρονιά τα πράγματα είναι πιο εύκολα για εσάς. Χρόνια προβλήματα φαίνεται να λύνονται μέχρι την άνοιξη.

Προσπαθήστε να τον περιποιείστε τον εαυτό σας και να προβάλετε πιο δυνατά την εικόνα σας προς τα έξω. Η αυτοπροβολή είναι πολύ σημαντική για εσάς φέτος και θα σας βοηθήσει σε όλους τους τομείς.

Η παραμονή του Άρη για πολλούς μήνες στο ζώδιο της Παρθένου δεν σας ενοχλεί, παρά τις ανησυχίες που δημιουργεί ευρύτερα. Αντίθετα, θα πρέπει να έχετε σταθερούς ρυθμούς ανάπαυσης κυρίως ως το φθινόπωρο, καθώς ο Κρόνος εξακολουθεί να πιέζει με υποχρεώσεις την ζωή σας. Ο περιορισμός είναι για σας αιτία ψυχοσωματικών ευαισθησιών.

Ευτυχώς, ο Δίας σε τρίγωνο προς τον Πλούτωνα ως την Άνοιξη, προσδίδει αναζωογόνηση και βελτίωση σε κάθε αδυναμία υγείας, αρκεί να προσέχετε και να είστε θετικοί στην σκέψη. Μικρά προβλήματα που θα πρέπει να ξεπεραστούν ενδέχεται να παρουσιαστούν μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου, ή κατά τον Νοέμβριο. Και τις δύο περιόδους όμως, είναι στο χέρι σας να ξεπεραστούν.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Θετικός και δημιουργικός ο τελευταίος μήνας της χρονιάς. Η ατζέντα σας θα βρίθει από υποχρεώσεις και κοινωνικά events στα οποία δεν θα στερήσετε την παρουσία σας.

 Ο Αρης στην Παρθένο θα εντείνει τους  ρυθμούς σας από τη μια και από την άλλη θα σας φέρει αντιμέτωπους με τους ανθρώπους που συναλλάσσεστε σε καθημερινό επίπεδο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθετε σε διαμάχη με γείτονες η συγγενείς. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν οδηγείτε καθότι διακατέχεστε από βιασύνη αυτόν τον καιρό.

 Προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα  μπορεί να ανακύψουν με τον ανάδρομο Ερμή. Καλό είναι να αναθεωρήσετε κάποια σχέδια που έχετε κατά νου και να εγκαταλείψετε τις πρωτοβουλίες.

 Στις 10 του μήνα με την έκλειψη της Σελήνης μπορεί να έχετε μελαγχολίες και να στραφείτε στην ενδοσκόπηση. Ισως νοσταλγήσετε άτομα του παρελθόντος και καταστάσεις που δεν μπορείτε να ελέγχετε.

 Τουλάχιστον μέχρι τις 21 του μήνα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τη σχέση με το σύντροφό σας.

 Τα Χριστούγεννα θα έχετε νέες συγκινήσεις και νέα ξεκινήματα καθώς η Ν. Σελήνη είναι ευοίωνη σε σας.

 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΗ
ΑΚΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΌ ΣΑΣ

Ο μήνας δεν ξεκινάει με τις πιο ευοίωνες συνθήκες. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα από την 10 του μήνα με το πέρασμα του Αρη στην Παρθένο όπου θα παραμείνει έως την 4 Ιουλίου 2012 θα γίνετε πιο δραστήριοι.

Θα ενεργοποιηθεί ο Δίας και θα σας φέρει ταξίδια και εύνοια σε ότι έχει να κάνει με θέματα της δικαιοδοσίας του 9ου οίκου. Σπουδές, εμπόριο, γραπτά και φιλοσοφία.

Ο Ερμής θα σας δώσει ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα και θα σας κάνει πιο δραστήριους στην καθημερινότητά σας.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για την επίτευξη των στόχων σας.

Ο Ηλιος στον Τοξότη από τις 23 του μήνα θα σας κάνει περισσότερο επιμελείς σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας.

Η έκλειψη του Ηλιου την 25 του μήνα θα σας δυσκολέψει στον επαγγελματικό τομέα. Μην ανησυχείτε καθότι η συμμετοχή του Ουρανού μπορεί να σας δώσει την έμπνευση να βρείτε έξυπνες λύσεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Από τη μία ο Δίας στο Ταύρο σας στηρίζει και σας κάνει εξαιρετικά κοινωνικούς, αλλά από την άλλη ο Αρης στο Λέοντα σας φέρνει έναν εκνευρισμό αναφορικά με τα οικονομικά σας.

Από τις 7 του μήνα η Αφροδίτη μπαίνει στο Σκορπιό και σας ωθεί να φλερτάρετε με τον Ερωτα και τη ζωή γενικότερα.

Ο Ερμής επίσης στο Σκορπιό ευνοεί να βρεθείτε με αγαπημένα σας άτομα και να κάνετε ατέρμονες ευχάριστες συζητήσεις.

Τα σχέδια που έχετε κατά νου ήδη από το καλοκαίρι μπορεί να υλοποιηθούν και από την Ανοιξη 2012 να πάρουν την τελική τους μορφή.

επίδραση της Αφροδίτης στο Ζυγό 15/10 – 10/10/2011 γ.παναγιωτόπουλου
Θα ασχοληθείτε περισσότερο από ποτέ με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία και την οικογένεια από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Οκτωβρίου με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού καθώς νιώθετε πως τα έχετε παραμελήσει. Προσπαθήστε να αποφύγετε την εξάρτηση που έχετε από πρόσωπα και καταστάσεις του περιβάλλοντός σας γιατί δεν σας κάνουν καλό ψυχικά και σωματικά. Θα πιάσετε τον εαυτό σας να κάνει κάποιες υπερβολές σε οικονομικά κυρίως θέματα για το χώρο του σπιτιού σας καθώς και διασκεδάσεων όπου καλύτερα όσο μπορείτε να τις αποφύγετε για να κάνετε και λίγη οικονομία. Κάποια έξοδα για αλλαγές στο σπίτι ή για τα αγαπημένα σας πρόσωπα πιθανό να μην μπορέσετε να αποφύγετε, αλλά τουλάχιστον θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Αποφύγετε κάθε αγοραπωλησία ακίνητης περιουσίας γιατί δεν σας ευνοεί.

επιρροή του Αρη στο Λέοντα από 19/9/ -11/11/2011 από Γ. Πανατογιωτόπουλο

Προσπαθήστε να περιοριστείτε σε θέματα οικονομικά και να μην κάνετε σπατάλες που δεν σας χρειάζονται το διάστημα από τις 19 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Νοεμβρίου με τον Άρη στο Λέοντα γιατί θα σας φύγουν πολλά χρήματα. Θα παρουσιαστούν εντελώς ξαφνικά κάποιες ανάγκες που θα πρέπει να καλύψετε άμεσα, αλλά καλύτερα να βάλετε ένα σωστό και οργανωμένο πρόγραμμα εξόδων για να μην αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες ή παρορμητικές επενδύσεις σε τομείς που δεν έχετε ελέγξει πολύ καλά γιατί το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανότερο να βγείτε χαμένοι, παρά κερδισμένοι.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
Ομορφες εκπλήξεις σας επιφυλάσσει ο Σεπτέμβρης τουλάχιστον όσο ο Αρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Νοιώθετε μία ακαταμάχητη δύναμη. Εργάζεστε σκληρά δίχως να κουράζεστε διότι διαθέτετε αντοχές και διεκδικείτε τα δικαιώματά σας με κάθε μέσο. Ο Αρης στο ζώδιό σας χαρίζει αυτοπεποίθηση. Να είστε προσεκτικοί να μην χάσετε τον αυτοέλεγχο και δημιουργήσετε έριδες καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μπλεχτείτε σε άσχημες καταστάσεις. Αρκετά χρήματα ξοδεύετε στα ταξίδια και τις μετακινήσεις. Κάντε τα με το σύντροφό σας διότι θα περάσετε καλά.

22 – 31/8/2011
Με τον Αρη στο ζώδιό σας έχετε ενέργεια και αποφασιστικότητα. Η αναβλητικότητα των τελευταίων μηνών είχε κουράσει εκτός από εσάς και τον περίγυρο. Το μυστικό κρύβεται στις ισορροπίες που θα καταφέρετε να κρατήσετε ανάμεσα σε ατυχήματα που αφορούν την υγεία και την καθημερινότητά σας. Την Δεύτερα 29 του μήνα η Ν. Σελήνη στην Παρθένο σας δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας και να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με τους άλλους. Νέα ξεκινήματα μπορείτε να κάνετε και να προωθήσετε παλιά σας σχέδια και στόχοι. Η κοινωνική και συλλογική σας εργασία ευνοείται.

14 – 22/8/2011
Ο Αρης στο ζώδιό σας έως την 20 Σεπτεμβρίου σας χαρίζει ζωντάνια και ενεργητικότητα, αλλά και λίγα νευράκια που πρέπει να μάθετε να χειρίζεστε σωστά. Η Αφροδίτη στο Λέοντα ευνοεί τα οικονομικά σας. Γι αυτό μόλις επιστρέψετε από τις διακοπές να προσπαθήσετε να την ενεργοποιήσετε με τον τρόπο που γνωρίζετε καλύτερα. Ο ανάδρομος Ερμής θα βάλει το ποδαράκι του για να καθυστερήσει και να χαλάσει τα προγράμματα, αλλά εσείς δεν πρέπει να πτοείστε. Αναφορικά με τη σχέση σας ο Πλούτωνας θα φέρει ριζικές αλλαγές κυρίως σε εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες. Πιθανή μεταμόρφωση μπορεί να υποστεί και μία συνεργασία σας. Το Σαββατοκύριακο θα περάσετε όμορφα εάν είστε με φίλους.

7 – 14/8/2011
Η Αφροδίτη στο Λέοντα αυξάνει την ανάγκη σας για ακριβές αγορές, αλλά ταυτόχρονα βελτιώνει τα έσοδά σας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα επηρεάζει τα οικονομικά σας – προιόν του μόχθου σας – μπορεί να επιφέρει απώλειες. Όπως πάντα στην οικογενειακή εστία θα βρείτε στήριγμα και ανακούφιση σε ότι σας απασχολεί. Διακοπές θα προτιμήσετε να κάνετε με τους οικείους παρά με τους φίλους

23/7 – 7/8/11
οΣΕΣ ΕΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΘΑ ΣΑς ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΝΗΡΑ ΤΟ ΜΑΤΙ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΑΣ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΟΛΛΕς ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕς ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕς. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΕΡΜΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕς.
ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.
ΤΗΝ 30/7 Η Ν. ΣΕΛΗΝΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΩΣΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ

9 – 23/7/2011
Κατά τη διάρκεια του μήνα των γενεθλίων μας δημιουργούνται πάντα οι πιο ευοίωνες συνθήκες για ψυχαγωγία και επιτυχία στους στόχους μας. Για σας αυτή τη φορά η έκλειψη στην έναρξη του μήνα υπάρχει η τάση για σημαντικές αλλαγές. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας ο Ερωτας θα σας κλείσει πονηρά το μάτι. Δεν θα μείνετε μόνοι εάν το επιθυμείτε. Μην μείνετε στο σπίτι για να αυξηθούν οι πιθανότητες να βρείτε σύντροφο. Επίσης τα άστρα θα σας δώσουν επαγγελματικές ευκαιρίες ίσως και μία αύξηση εσόδων. Η Πανσέληνος την 15 του μήνα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου τονίζει την ανάγκη σας για συντροφικότητα. Να φροντίσετε να οργανώσετε μία βραδειά με φίλους και κυρίως να αποφύγετε να μείνετε μόνοι διότι θα νοιώσετε απέραντη μοναξιά. Για σας που είστε δεσμευμένοι να προσπαθήσετε να αφουγκραστείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας που θα τις εκφράσει έντονα.

2 – 9/7/2011
Η έκλειψη της Παρασκευής στον Ηλιο σας επηρεάζει και τονίζει την ανάγκη σας για αλλαγές. Ο Κρόνος λειτουργεί ως φρένο στην πραγματοποίηση της επιθυμίας σας. Οι επιλογές σας δεν είναι αρεστές στους ανθρώπους που σας αγαπούν. Και σε αυτό συνηγορεί ο Πλούτωνας με τον Κρόνο που συμμετέχει στην έκλειψη. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για σας. Ο Ερωτας αποκτά σημασία και σας κλείνει το μάτι κυρίως εάν είστε μόνοι. Ο Αρης στους Διδύμους σας δημιουργεί ανασφάλεια έτσι προς εξισορρόπηση του σύμπαντος.

26/6 – 2/7/2011
Επιτέλους ήρθε ο μήνας των γενεθλίων σας για να σας χαρίσει ψυχική ανάταση και ευεξία. Θα έχετε παρατηρήσει ότι τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή σας έχουν πραγματοποιηθεί στα γενέθλιά σας. Κι εάν αυτό δεν έχει συμβεί ακριβώς έτσι τουλάχιστον θα παραδεχτείτε ότι έχετε συμμαχήσει με την αισιοδοξία. Την Παρασκευή τα πράγματα αλλάζουν. Η έκλειψη ενισχύει την ευαισθησία σας. Προφανώς να τελειώσει κάτι που σας καταπίεζε και δεν είχατε το κουράγιο να το εκφράσετε. Το βέβαιο είναι ότι εάν ανακύψουν προβλήματα πηγάζουν από το παρελθόν.

19 – 26/6/2011
Το άγχος που σας κυριεύει σας έχει κουράσει και πρέπει να αφουγκραστείτε τις ανάγκες του σώματος. Να προσέξετε την υγεία σας και να ξεκουράζεστε καθότι η καθημερινότητά σας έχει γίνει πιεστική εδώ και καιρό. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθετε σε ρήξη με άτομα της οικογενειακής εστίας και αυτό σας καταθλίβει, αλλά είναι αναπόφευκτο να επέλθει μία ψυχρότητα ανάμεσά σας. Την Τετάρτη έχετε τάσεις φυγής. Προφανώς να αναζητήσετε την παρέα του εαυτού σας παρόλο ότι δεν είστε τόσο δυνατοί για να το αντέξετε. Δεν θα μείνετε για πολύ μόνοι καθότι θα αναζητήσετε τη συντροφιά φίλων που θα σας δοθεί απλόχερα και με ευκολία. Ζήλιες και πάθη θα βγουν στην επιφάνεια και πιθανόν να μην μπορέσετε να αποφύγετε εντάσεις που απεχθάνεστε. Θέματα καριέρας θα σας απασχολήσουν, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι ευτυχές.

12 – 19/6/2011
Εδώ και καιρό έχουν κλονιστεί οι σχέσεις σου με το σύντροφο η και με τους συνεργάτες. Την Τετάρτη η έκλειψη που πραγματοποιείται στον Τοξότη σας προσκαλεί να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας. Η καθημερινότητά σας φαίνεται να είναι πιεστική και εσείς να αγχώνεστε ως συνήθως με το παραμικρό. Κατά βάθος έχετε μία αισιοδοξία που σας στηρίζει και παρόλες τις αντιξοότητες να βλέπετε φως στο τούνελ. Οταν καταλάβετε ότι τα πράγματα είναι όπως εμείς νομίζουμε και όχι όπως μας τα δείχνουν οι άλλοι και ρίξουμε την αισιόδοξη ματιά στις εξελίξεις τότε όλα θα πάνε καλά.Την Παρασκευή η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας και η όψη που σχηματίζει με το Δία και τον Ποσειδώνα βελτιώνουν κατά πολύ τις επαφές με τους άλλους.

5 – 12/6/2011
Mε αισιοδοξία κάνει την είσοδό της η εβδομάδα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας. Οπως πάντα η πρώτη σας ενασχόληση είναι τα θέματα της οικογένειας σας. Η προσκόλληση στα μέλη που νοιώθετε πιο οικεία είναι μνημειώδης!!. Εχετε σχέδια στο μυαλό σας που ίσως δεν υλοποιούνται. Αυτό σας προκαλεί απογοήτευση, αλλά δεν το βάζετε κάτω. Επιδιώκετε με κάθε μέσο την επίτευξη των στόχων σας και τα καταφέρνετε με δυσκολία. Επιθυμείτε να ξεφύγετε από τη καθημερινότητα, αλλά γνωρίζετε ότι δεν είναι εφυκτό. Σας περιμένουν καλύτερες μέρες.

29/5 – 5/6/2011
Είστε στα αναμμένα κάρβουνα καθότι διαισθάνεστε ότι κάτι βράζει στο καζάνι των γεγονότων. Ο Ηλιος στο 12 οίκο σας φέρνει ανασφάλεια. Ρίχνει το φως στα προβλήματα του έσω κόσμου σας και όπως κάθε χρόνο αυτές τις μέρες σας προετοιμάζει να δεχτείς το μήνα των γενεθλίων σας. Τώρα κάνετε περισυλλογή και δρομολογείτε ότι θετικό θα σας συμβεί αργότερα. Ενδιαφέροντες εξελίξεις στα επαγγελματικά θα σου δώσουν ικανοποίηση. Να αναμένετε αρκετές αλλαγές και να μην φοβάστε ότι θα έχουν αρνητική χροιά, αλλά να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε γρήγορα και να μην παραπονιέστε γιατί το σύμπαν θα θυμώσει.

22 – 29/5/2011
Εχετε ισχυρή διαίσθηση και εφ όσον το γνωρίζετε πρέπει να την αφουγγράζεστε για να μην οδηγείστε σε λάθη. Τα λάθη, βέβαια, είναι αυτά που μας βοηθούν να εξελιχτούμε. Καλό είναι να μην τα επαναλαμβάνουμε. Υπάρχει μία εξελικτική πορεία στην καριέρα σας. Παρ όλα αυτά έχετε την επιθυμία να μείνετε μόνοι και σ αυτό συνισφέρει ο Ηλιος στους Διδύμους που σας κάνει πάντα αυτό το μήνα πιο εσωστρεφείς. Να το δείτε επικοδομητικά!!!

15 – 22/5/2011
Φαινομενικά χαμηλών τόνων, μα υψηλών στόχων θα καταφέρετε την υλοποίηση των στόχων σας. Την Τρίτη η Πανσέληνος στο Σκορπιό είναι άκρως ερωτική για σας. Εάν είστε κοντά στο σύντροφό σας θα έχετε μοναδική ευκαιρία για μία ρομαντική βραδιά. Τις υπόλοιπες μέρες εάν ακούσετε την έντονη διαίσθησή σας μπορεί να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας βασανίζουν. Την Κυριακή με την είσοδο του Ηλιου στους Διδύμους η ψυχολογία σας θα αλλάξει και θα νοιώσετε την επιθυμία να απομονωθείτε. Δεν πειράζει!!! Ετσι θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

8 – 15/5/2011
Την Κυριακή η Σελήνη στο ζώδιό σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και ευεξία. Ετσι γίνεστε πολύ γοητευτικοί. Θα έχετε ευκαιρίες για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προφανώς θα χρειαστεί να ταξιδέψετε για να πραγματοοιήσετε το πολυπόθητο όνειρό σας. στο τέλος της εβδομάδας θα διοχετεύσετε την ενέργεια σας στην οικογενειακή εστία.
1 – 8/5/2011
Πολλές οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας απορροφούν σε τέτοιο βαθμό ούτως ώστε να έχετε ξεχάσει το ερωτικό κομμάτι. Τα προσωπικά σας δεν κυλούν έτσι όπως θα θέλατε κι αυτό σας καθιστά ανήσυχους και ανικανοποίητους. Οι φίλοι δείχνουν προθυμία να σας βοηθήσουν. Δεχτείτε τις προσκλήσεις τους διότι υπάρχει υψηλή πιθανότητα να βρείτε το ταίρι σας σε φιλικό περιβάλλον. Εξ άλλου έχετε την ανάγκη να νοιώσετε οικεία με το πρόσωπο που θα συνδεθείτε συναισθηματικά διαφορετικά δεν κάνετε το πρώτο βήμα.
25/4 – 1/5/11
Παραπονείστε ότι τα πράγματα δεν οδεύουν όπως θα θέλατε. Εχετε αναρωτηθεί ποτέ μήπως αυτό σας βοηθάει στην εξελικιτκή σας πορεία ως οντότητες? Εχετε ξεσκάπασματα με σχέσεις που κλονίζονται γιατι δεν είναι αρκετά ακλά δομημένες. Το Σαββατοκύριακο κλείνεστε και ασχολείστε με θέαμτα καριέρας. Μην ανησυχείτε τα πράγματα είναι λιγόρερο δύσκολα απ ότι νομίζατε.

Comments are closed.

Παλιότερα θέματα