Το νέο σημαδιακό έτος για τους Διδύμους κουβαλάει αρνητικά στοιχεία του προηγούμενου, αλλά ευτυχώς από τον Ιούλιο και μετά τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά

από την Λίλιαν Σίμου

Γενική εικόνα

Το νέο σημαδιακό έτος για τους Διδύμους κουβαλάει αρνητικά στοιχεία του προηγούμενου, αλλά ευτυχώς από τον Ιούλιο και μετά τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά. Οι πρώτοι τρεις μήνες του 2012 σας βρίσκουν αρκετά κουρασμένους και μπορεί να αισθανθείτε ότι κουβαλάτε πολλά βάρη πάνω σας. Οι άλλοι φαίνεται να έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς και σεις να μην έχετε αντοχές για να στηρίξετε τα σχέδιά σας. Μην αφήσετε τα εμπόδια να σας ρίξουν την ψυχολογία, αντίθετα αυτή η περίοδος απαιτεί από εσάς να βγάλετε στην επιφάνεια τα κρυφά σας ταλέντα. Χρησιμοποιήστε την υπομονή σας, την διπλωματία σας και την εφευρετικότητα σας έτσι ώστε να ισορροπήσετε τους διάφορους τομείς της ζωής σας. Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα φαίνεται να σας επηρεάζουν μέχρι τον Μάρτιο και για αυτό οφείλεται πάνω από όλα στον εαυτό σας, να παλέψετε για αυτά ακόμα και αν εξαντλήσετε τα ενεργειακά σας αποθέματα.

Από τις 4 Ιουλίου ξεκινά η πιο ευνοϊκή πλευρά του 2012. Οι ρυθμοί της ζωής σας πέφτουν και επιτέλους αισθάνεστε ότι ανακτάτε τα χαλινάρια της και την κατευθύνετε όπου θέλετε εσείς. Αποκτάτε διαύγεια και μπορείτε να κάνετε πιο αντικειμενικές κινήσεις, όπως και να καταστρώσετε καλύτερα τα σχέδιά σας. Ακόμα και τα εμπόδια που θα εμφανιστούν εκείνη την περίοδο θα είστε σε θέση να τα ξεπεράσετε και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Θα παρατηρήσετε ακόμα, πως ο κοινωνικός σας περίγυρος θα έχει καλύτερη διάθεση απέναντί σας εκείνη την περίοδο και αυτό είναι μια πραγματική όαση.

Οπότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε το νέο έτος από τον Ιούλιο και μετά. Φυσικά δεν πρέπει να αφήσετε τις δυσκολίες του πρώτου μισού να σας βάλουν κάτω καθώς και αυτές έρχονται στην ζωή σας με ένα και μοναδικό σκοπό. Να σας βοηθήσουν να βγάλετε το πιο δυνατό κομμάτι του εαυτού σας και να μάθετε να χειρίζεστε με σωστό τρόπο τα διπλωματικά σας ταλέντα, όπου είναι και το δυνατό σας όπλο. Οπότε μην ξεχνάτε πως κάθε τί που έρχεται στην ζωή μας, έρχεται για να μας κάνει καλύτερο και δυνατότερο σαν άτομο.

Σημαντική η σχέση και αυτής της χρονιάς με τις εκλείψεις και το ζώδιό σας. Εσείς και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις δοκιμάζονται ακόμη μία φορά. Θα ήταν σημαντικό να αποφασίσετε ποιοι είναι σε θέση να συμπορευτούν στο δικό σας μονοπάτι και ποιοι όχι. Κατά συνέπεια, ακόμη μία περίοδος ξεκαθαρίσματος σχέσεων και συνεργασιών, σας απασχολεί. Κυρίως από τον Μάιο ως τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο. Θα έχετε θετικές εξελίξεις, καθώς θα φωτιστεί κάθε κρυφή πτυχή των σχέσεων με τα άτομα που παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σας. Τον Νοέμβριο όμως, θα αρχίσει μία αλλαγή αξιών και μπορεί προς στιγμήν να αισθανθείτε φοβισμένοι ή απομονωμένοι. Οι φοβίες σας, ο ερωτισμός σας, αλλά και η κρυφή σας δύναμη, γίνονται αφορμή να αντιδράσετε με ένα περίεργο και λίγο αγχώδη τρόπο εκείνο το διάστημα.

Σπίτι και οικογένεια

 

Αν είστε παντρεμένοι, η σχέση με τον/την σύζυγό σας υπέστη πολλές διακυμάνσεις μέσα στον προηγούμενο χρόνο. Η αμφιβολία για το αν αξίζει ή όχι η σχέση αυτή, ή αν μπορεί να αντέξει στα προβλήματα, θα συνεχιστεί μέχρι το καλοκαίρι.

Ιδιαίτερα δύσκολοι μήνες θα είναι από τις 25 Ιανουαρίου ως τις 14 Απριλίου, με ένταση, παράπονα από το παρελθόν και έλλειψη συνεννόησης κυρίως μέσα στον Μάρτιο.  Καθώς θα προχωρήσετε προς τον Μάιο και τον Ιούνιο, ας αποφύγετε να αναφέρεστε συνέχεια στο τι ΔΕΝ έγινε μέσα από τη σχέση σας, αλλά φροντίστε λίγο να αναθεωρήσετε τις ανάγκες σας και να εξηγήσετε με ηρεμία τι χρειάζεστε.

Με την είσοδο του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, όσοι είστε γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου, έχετε μία ιδεατή εικόνα τις για σχέσεις μέσα στην οικογένεια, που δεν μπορείτε να κρίνετε σοβαρά ό,τι συμβαίνει. Μάλιστα, ίσως σας ξεγελάσει ένα μέλος της ή μία κοινωνική γνωριμία, κρύβει άλλα, και τελικά μπερδέψει την ζωή σας.

Από τον Ιούλιο και μετά, οι σχέσεις στο σπίτι και στην οικογένεια εξομαλύνονται αισθητά. Όλους αυτούς τους μήνες όμως, πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή, καθώς συχνά-πυκνά, θα σας προκαλούν τα γεγονότα να αντιδράσετε και ίσως οι αντιδράσεις αυτές δεν σας αρέσουν τελικά.

Ενδέχεται επίσης, το σπίτι να χρειαστεί μία επισκευή, ειδικά αν έχει παραμεληθεί για καιρό.

 

Αισθηματικά και κοινωνική ζωή

Οι πρώτοι μήνες του 2012 θα σας είναι πολλοί πιεστικοί και σεις σαν άτομα του αέρα θα αισθανθείτε πως όλοι ζητούν παραπάνω από αυτά που μπορείτε να δώσετε. Έχετε ανάγκη την ελευθερία σας και την χαλάρωση αλλά λόγω υποχρεώσεων δύσκολα θα την βρείτε. Το στρες και το αρνητικό κλίμα που σας περιβάλλει φαίνεται να εισβάλει και στον τομέα των σχέσεών σας δημιουργώντας εντάσεις και νεύρα.

Ο Άρης εμφανίζεται συνέχεια φέτος στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, επομένως αφορά το ιδιαίτερο αυτό συγκινησιακό σας κομμάτι, προκαλώντας πολύ εκνευρισμό αλλά και ερωτισμό.

Αν είστε ήδη σε σχέση υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν προβλήματα και εντάσεις από κει που δεν το περιμένατε. Κύρια αιτία αυτών φαίνεται να είναι πως αναλώνετε περισσότερο χρόνο για άλλους, παρά για τον σύντροφό σας. Μην κάνετε το λάθος να θεωρήσετε τον άνθρωπό σας δεδομένο και φροντίστε να δίνετε πάντα τα περιθώριο για να κάνετε συζητήσεις και να λύνετε τα προβλήματά σας. Αν δεν το κάνετε αυτό θα δημιουργούνται χάσματα στις σχέσεις που επηρεάζουν τόσο το συναισθηματικό όσο και το σεξουαλικό κομμάτι της ζωής σας.

Αν η σχέση σας είχε προβλήματα εδώ και καιρό, μπορεί να λήξει οριστικά και να αναζητήσετε κάτι καινούριο. Προσοχή στις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και στις λανθασμένες σεξουαλικές επιλογές που μπορεί να κάνετε. Δύσκολοι μήνες είναι κυρίως από τις 25 Ιανουαρίου ως τις 14 Απριλίου και από τις 15 Μαΐου ως τα τέλη Ιουνίου.

Αν είστε μόνοι τότε να είστε σίγουροι πως από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο θα εμφανιστούν κάποια πολύ ενδιαφέρονται άτομα στην ζωή σας, το ίδιο όμως και τους δεσμευμένους για αυτό προσοχή στις ατασθαλίες αλλά και στις ζήλιες που μπορεί να προκύψουν. Μάλιστα από τα μέσα Μαΐου ως τα τέλη Ιουνίου, μία σχέση από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί ξανά, να έρθετε σε δίλημμα και να αισθανθείτε μπερδεμένοι συναισθηματικά. Καλύτερα να μην αποφασίσετε κάτι σημαντικό, μέσα στην περίοδο αυτή

Γενικά το 2012 παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που φαίνεται να φέρνει, ευνοεί πολύ τις σχέσεις, αρραβώνες όπως και συγκατοίκηση από τον Απρίλιο και μετά. Στην ουσία, απαλλάσσεστε από τα περισσότερα θέματα των σχέσεων οδεύοντας προς τον Νοέμβριο. Ήδη όμως, θα γνωρίζετε ποιος αξίζει να είναι πλάι σας και ποιος όχι.

Οικονομικά και καριέρα

Ο τομέας της εργασίας φαίνεται να είναι ο πιο ευμετάβλητος για εσάς. Από τον Νοέμβριο του 2011 μέχρι τον Ιούλιο του 2012 τίποτα δεν μένει ίδιο. Φαίνεται να είστε σε μια διαρκή κίνηση και να αλλάζετε τα δεδομένα των εισοδημάτων σας.

Μπορεί να πάρετε μετάθεση ή να αλλάξετε δουλειά. Μπορεί να βρείτε συμπληρωματική εργασία ώστε να αυξήσετε τα έσοδά σας. Ψάχνεστε και δεν μένετε σταθεροί. Αναζητείτε συνέχεια κάτι καλύτερο και αυτό σας κουράζει ψυχικά μιας και μπορεί να βρεθείτε με μεγαλύτερο φόρτο εργασίας αλλά παράλληλα να έχετε κέρδος και από αυτό.

Κάποιοι μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη, για να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή σε αυτό το τομέα και να αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι τελείως διαφορετικό και έξω από τα νερά σας. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάστημα προσαρμογής και μην αποθαρρυνθείτε αν δεν κινηθούν όλα ομαλά στην αρχή.

Ότι και να σας συμβεί αυτό το διάστημα, όσες αναποδιές και να προκύψουν εσείς θα πρέπει να έχετε πίστη για το επόμενο μισό του χρόνου (δηλαδή το δεύτερο εξάμηνο –από τον Ιούλιο και μετά),  το οποίο εξισορροπεί τα προβλήματα. Προσέξτε πολύ τις πράξεις και τα λόγια σας διότι μπορεί να δώσετε πατήματα σε ανθρώπους να σας βλάψουν ή να σας κακολογήσουν. Επίσης αποφύγετε όποια άνομη πράξη καθώς δύσκολα θα σας βγει σε καλό αυτή την περίοδο.

Αν πάλι έχετε δική σας επιχείρηση τα πράγματα για εκείνην δεν φαίνονται καλά μέχρι τον Μάρτιο καθώς φαίνεται να στενεύουν πολύ τα έσοδά της. Η ανάκαμψη όμως θα έρθει από τον Απρίλιο και σταδιακά θα σας οδηγήσει στο δεύτερο μέρος του ’12 όπου και τα πράγματα είναι καλύτερα για όλους.

Το πρώτο μέρος του έτους,  σας ευνοεί από το να διώξετε κακές επιχειρηματικές συμφωνίες και επιλογές, από πάνω σας. Αν έχετε κάποια κακή επένδυση προσπαθήστε να την ξεφορτωθείτε μέχρι και τον Ιούλιο και μετά από αυτό τον μήνα μπορείτε να κάνετε κάποια άλλη, η οποία θα έχει προοπτικές να πάει καλύτερα. Ακόμα και χωρίς δουλειά να μείνετε, τον Απρίλιο και ιδιαίτερο τον Ιούλιο, οι προοπτικές για να βρείτε μια καινούρια είναι πολλές και αισιόδοξες. Γι’ αυτό να μην απελπίζεστε και θα δείτε πως όλα θα πάνε καλύτερα αρκεί να παλεύετε για αυτά.

Τα οικονομικά σας πλήττονται από τον Κρόνο και γι’ αυτό δεν μένουν σταθερά. Ήδη είδατε την ζωή σας να αλλάζει τους δυο τελευταίους μήνες του 2011 και αρχίσατε να μειώνετε τα έξοδά σας. Η κατάσταση αυτή συνεχίζεται και επηρεάζεται από τον Άρη σε μεγάλο βαθμό μέχρι τον Απρίλιο σε θέματα όπως το σπίτι ή ακίνητα, ακόμα και συγγενικά σας πρόσωπα, σας προσθέτους άγχος, υποχρεώσεις και φυσικά… έξοδα.

Αν σας χρωστούν λεφτά ή περιμένετε κάποια κέρδη, λογικά θα σας επιστραφούν ή θα σας δοθούν τελικά, από τον Απρίλιο και μετά.

Το πιο ενδιαφέρον για εσάς αυτή τη χρονιά είναι η εμφάνιση του Δία πάνω από το ζώδιό σας. Κάτι τέτοιο συμβαίνει μια φορά κάθε δώδεκα χρόνια και φέτος θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε, για να διώξετε ό,τι σας επιβαρύνει και να ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό ίσως και δημιουργικό. Η «αναγέννηση» σας μπορεί να συμβεί από τον Ιούνιο του ’12 μέχρι ένα χρόνο μετά και εκείνη την περίοδο μπορείτε να κυνηγήσετε ότι επιθυμείται με πολλές θετικές προοπτικές.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι σπατάλες και τα έξοδα που θα κάνετε μέχρι τον Μάρτιο. Τα πράγματα δεν είναι καλά και θα πρέπει να δείξετε σύνεση και υπομονή. Δεν πρέπει να ρισκάρετε και να ξεκινήσετε κάτι καινούριο.   Ενδέχεται να χρειαστεί μία επισκευή το σπίτι σας ή ένα ατύχημα να σας οδηγήσει σε απρόβλεπτα έξοδα. Αν έχετε αμελήσει οικογενειακούς λογαριασμούς, ως τον Απρίλιο, θα ήταν καλό να ρυθμιστούν.

Ως τον επόμενο Νοέμβριο, θα είστε σε θέση να κάνετε ξεκαθαρίσματα στις συνεργασίες σας, κυρίως αν έχετε μάθει από τις εμπειρίες του 2011 και φυσικά των πρώτων μηνών του 2012. Θα είστε πλέον είτε με τον συνεργάτη που σας ταιριάζει, είτε μόνοι… Θα έχετε αυτοπεποίθηση και αυτοδυναμία. Αρκεί να μην διαχέεστε σε πολλά παράλληλα ενδιαφέροντα.

Αυτό-βελτίωση

Ο Ουρανός στον τομέα των φίλων, σας φέρνει σε επαφή πλέον με άτομα διαφορετικά, που έχουν όμως πρωτοτυπία σκέψης ή καινοτόμα ενδιαφέροντα. Καθώς είστε διαρκώς ανήσυχοι πνευματικά, θα μπορείτε μέσα από αυτά τα άτομα, να εδραιώσετε καλές φιλίες και να βρείτε νέους στόχους στη ζωή σας. Θα εξελιχθείτε μέσα από την επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών, αλλά και από ασχολίες που θα σας εμπλουτίσουν σε γνώση.

Εκείνο που χρειάζεται την προσοχή για όσους έχουν γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου, είναι η είσοδος του Ποσειδώνα από τις αρχές Φεβρουαρίου, στο ζώδιο των Ιχθύων. Μπορεί να έχετε αυξημένη διαίσθηση, αλλά παράλληλα θα είστε λίγο ασαφείς και περισσότερο οραματιστές από το σύνηθες. Καθώς ανήκετε στα ζώδια που θέλουν να έχουν τονισμένο το νοητικό στοιχείο, η παρουσία του Ποσειδώνα για τα επόμενα δεκατέσσερα χρόνια σε τετράγωνο προς το ζώδιό σας, θα φέρει μία σύγχυση κατά καιρούς. Πρέπει να εστιάζεστε στα πρακτικά ζητήματα και να αποφεύγετε τους ανθρώπους που σας παρουσιάζουν μία πολύ όμορφη εικόνα. Ενδέχεται να πέσετε θύμα εξαπάτησης, κυρίως από ψευδο-διδάσκαλους της εποχής.

Υγεία (αυτή είναι μια αστρολογική προοπτική και όχι ιατρική. Για μια ιατρική προοπτική, παρακαλώ δείτε τον γιατρό σας).

Λόγο της συνέχισης εμφάνισης του Άρη στο ζώδιό σας από τον Νοέμβριου μέχρι και τον Ιούλιο του 2012 είναι φυσικό να αντιμετωπίζετε σημάδια εξάντλησης τόσο πνευματικά όσο και ψυχικά. Μην αφήνετε τα προβλήματα της ζωής σας να μετατρέπονται σε ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας και αντιμετωπίστε την ζωή με μια συνεχή αισιοδοξία. Η δραματοποίηση των καταστάσεων δεν πρόκειται να τις διορθώσει ούτε να τις βελτιώσει, οπότε διώξτε τα νεύρα και δείτε την θετική πλευρά τους.

Ο Άρης κυβερνά τα απλά θέματα υγείας για σας, οπότε είναι φυσικό επόμενο να χρειάζεται ηρεμία και τακτά διαστήματα ξεκούρασης, προκειμένου να αντέξετε τις πιέσεις της καθημερινότητας. Πολλές σκέψεις, πολλές δραστηριότητες, σας κουράζουν φέτος και ίσως γίνετε ευάλωτοι σε ευαισθησίες υγείας.

Προσέχετε μικροατυχήματα, μολύνσεις, ή και το αναπνευστικό σας καθώς θα είστε αρκετά επιρρεπείς. Αν θέλετε να κάνετε κάποια δραστική επέμβαση στο σώμα σας καλύτερα μετά τις 4 Ιουλίου.

Το άγχος είναι αρκετά έντονο ως τον Απρίλιο κυρίως, με επιπτώσεις σε θέματα εντερικά ή δυσπεψίας. Μετά τον Απρίλιο θα είστε σε θέση να ηρεμίσετε όπως και να βάλετε σε μια τάξη το διαιτολόγιό σας και τους ρυθμούς της ζωής σας.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ

Με τον Αρη στη Παρθένο που θα παρατείνει την παρουσία του έως τις 4 Ιουλίου 2011 η οικογενειακή εστία θα σας απασχολήσει και πιθανές τριβές με τα μέλη της μπορεί να σας αναστατώσουν.

Αναφορικά με τη σχέση σας όσο ο Ερμής παραμένει ανάδρομος θα κάνετε αναθεωρήσεις. Εάν δημιουργηθούν ρίξεις να είστε βέβαιοι ότι μετά τις 15 η σχέση σας θα βελτιωθεί με μαθηματική ακρίβεια.

Τα οικονομικά θα επηρεάσουν τη σχέση σας από τις 22 του μήνα με την είσοδο του Ηλιου στον Αιγόκερω.

 Στις 24 του μήνα με τη Ν. Σελήνη θα καταφέρετε την επίτευξη των στόχων σας. Ξεκαθαρίσματα είναι χρήσιμα για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας.

Με την επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στις 26 του μήνα θα θέσετε σε λειτουργία σχέδια που είχατε κάνει το καλοκαίρι.

 Η Αφροδίτη στον Υδροχόο έως τις 28 του μήνα θα σας χαρίσει υπέροχο  mood για τις γιορτές. Πολλοί από σας θα κάνετε ένα ταξίδι.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΗ
ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ
Εχετε ρίξει το ενδιαφέρον στην προσωπική σας ζωή. Πληθώρα πλανητών βρίσκονται στον 7 οίκο όπου στη δικαιοδοσία του ανήκουν και οι συνεργασίες. Υπάρχει το ενδεχόμενο να συνάψετε νέες συνεργασίες.

Συζητήσεις γύρω από τα θέματα που αφορούν το σύντροφο η τους στενούς συνεργάτες ευνοεί ο Ερμής στο Τοξότη.

Η Αφροδίτη στο Τοξότη σας βοηθάει να βελτιώσετε τη σχέση σας μέσω της αγάπης και της ορθής επικοινωνίας.

Ο Ηλιος στο Τοξότη από την 23 του μήνα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα που ζητούν την άμεση επίλυσή τους αναφορικά με το σύντροφο.

Στις 25 του μήνα η έκλειψη είναι αρκετά επικίνδυνη για σας. Μπορεί να κάνει focus στα προβλήματα που ήδη υπήρχαν.

Από την 26 του μήνα η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας δίνει ένα χέρι βοηθείας στα οικονομικά σας σε ότι αφορά τα χρήματα στα χέρια τρίτων.

επίδραση της Αφροδίτης στο Ζυγό 15/9 – 9/10/2011 γ.παναγιωτόπουλου
Στο τομέα των ερωτικών σας σχέσεων με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Οκτωβρίου θα επικρατεί καλύτερη ισορροπία, κατανόηση από τους άλλους και θα ζήσετε όμορφες καταστάσεις με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Ευγενικές κινήσεις εκ μέρους των παιδιών ή του ερωτικού συντρόφου θα σας χαροποιήσουν. Καλή περίοδος για να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν τους αγαπημένους σας και τα παιδιά σας. Οι διασκεδάσεις, τα φλερτ και τα τυχερά παιχνίδια σας ευνοούν και θα σας δώσουν χαρά. Δοκιμάστε να βελτιώσετε και την εξωτερική σας εμφάνιση με κάθε τρόπο και θα δείτε που θα κάνετε σημαντικά βήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ 19/9 -11/11/2011 από το γ. παναγιωτόπουλου
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα θα σας κάνει από τις 19 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Νοεμβρίου αρκετά ριψοκίνδυνους σε πολλές από τις κινήσεις που θα κάνετε. Είναι δύσκολο να περιοριστείτε και να σκεφτείτε το διάστημα αυτό πριν από κάθε σας κίνηση πώς θα ερμηνευτεί από τους άλλους ή τι θα κερδίσετε. Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποιες φορές αυτό το ρίσκο θα σας βγει σε καλό καθώς θα κερδίσετε με το σπαθί σας ευκαιρίες που διαφορετικά δεν θα είχατε κερδίσει με αργές και συντηρητικές κινήσεις. Ο έρωτας και το φλερτ θα σας χτυπήσει την πόρτα και θα σας συναρπάσει. Διασκεδάστε, αλλά προσοχή κατά τις μετακινήσεις σας για ατυχήματα από απροσεξία.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Συνωστισμός πλανητών στο φιλικό για σας ζώδιο του Ζυγου υπόσχεται επιτυχία στον Ερωτα. Νέες εμπειρίες θα πλουτίσουν τη ζωή και την καθημερινότητά σας που συχνά είναι βαρετή διότι επιδιώκετε την ανανέωση σε όλους τους τομείς.

Θα είστε ευτυχείς μόνον όταν διαπιστώσετε ότι η ατζέντα σας βρίθει από κοινωνικά γεγονότα όπου είστε προσκεκλημένοι για να ξεσαλώσετε με το υπέροχο μπλα μπλα σας γνωστό σε όλα τα άλλα ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Παρόλα αυτά τα events να είστε προσεκτικοί με τις υπερβολές σε ψυχολογικό επίπεδο. Αλλωστε πατάτε σε γερό έδαφος, σκέφτεστε ρεαλιστικά και βάζετε στόχους όπου φλερτάρετε να διεκδικήσετε τους στόχους σας.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την 12 του μήνα μπορεί να φέρει κοντά σας ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν διότι έχετε τον τρόπο να τους πείθετε να σας παρέχουν βοήθεια και στοργή.

Ο Ερμής στον Σκορπιό κυριαρχούν τη σκέψη και σας δίνει την ικανότητα να αναδείξετε τις ικανότητες σας η να απαλλαγείτε από τις κακές συνήθειες .

Ο Ερμής προκάλεσε συζητήσεις γύρω από τον Ερωτα θέμα που προκαλεί πρωτίστως η Αφροδίτη και στις 26 του μήνα ο Ηλιος στο Σκορπιο’ ρίχνει το φως στο τούνελ την ημέρα της Ν. Σελήνης. Μπορείτε να νοιώσετε ψυχική και σωματική ανάκαμψη.

Comments are closed.

Παλιότερα θέματα