Από την Τερέζα Asher


Μία χρονιά με πολλές διακυμάνσεις, αλλά και προκλήσεις, ανατρέπει τους κύριους στόχους σας και ενισχύει την διάθεση αυτονομίας και ανεξαρτησίας. Προχωρήστε με μεθοδικότητα, για να κερδίσετε από την νέα εποχή!


Γενική εικόνα


 

Όσοι είστε γεννημένοι 21-31 Μαρτίου, το 2011 ήταν ένας χρόνος γεμάτος με προκλήσεις αλλά επιβιώσατε και τις προσπεράσατε. Παρ’ όλες τις προκλήσεις και την σκληρή δουλειά, μπορέσατε να αναπτυχθείτε και να ανθίσετε. Υπάρχει και το 2012 ακόμη δυνατό μοτίβο για εσάς. Τα πράγματα μπορεί να μην ήταν εύκολα για εσάς, αλλά ήταν καλά. Όταν ο Κρόνος φεύγει από τον Ζυγό στις 5 Οκτωβρίου, θα αρχίσουν να γίνονται τα πράγματα πιο εύκολα. Η υγεία και η ενέργεια βελτιώνονται, καθώς και τα ερωτικά.

Για εσάς που γεννηθήκατε αργότερα στο ζώδιο, ο περσινός χρόνος ήταν και αυτός καλός, αλλά νιώθετε περισσότερο τις προκλήσεις από τώρα και στο εξής – και μέσα στα επόμενα χρόνια. Για πολλούς Κριούς, το κύριο θέμα είναι η αλλαγή. Ο Ουρανός μπήκε στο ζώδιό σας το 2011 και θα είναι εκεί για πολλά χρόνια. Πολλοί από εσάς μπορεί να χωρίσατε τα τελευταία δύο χρόνια ή να διαλύσατε σχέσεις και συνεργασίες και τώρα εξερευνείτε την προσωπική σας ελευθερία. Η αγάπη σας δυσκόλευσε τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά θα γίνει ευκολότερη μέσα σε αυτό το χρόνο.

Ο πνευματικός πλανήτης σας ο Ποσειδώνας, κάνει μια μεγάλη κίνηση καθώς κινείται από το ζώδιο του Υδροχόου όπου βρίσκεται τα τελευταία 14 χρόνια στο δικό του ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό δείχνει τις αλλαγές στη δική σας πνευματική ζωή.

Παρ’όλο που η αισθηματική ζωή μπορεί να είναι δύσκολη, οι φιλίες είναι πολύ καλές και οι φίλοι βάζουν τις ανάγκες σας πριν τις δικές τους αυτόν τον χρόνο.

Ο Δίας κινείται στον 3ο σας οίκο στις 11 Ιουνίου και θα μείνει για όλο το 2012 εκεί. Αυτή είναι χρονιά για να επεκτείνετε τις πνευματικές σας γνώσεις ή για διδασκαλία και για να κυνηγήσετε διανοητικές αναζητήσεις. Πολλοί από εσάς μπορεί να αποκτήσετε καινούργια αμάξια και υπολογιστές.

Τα πιο σημαντικά ενδιαφέροντά σας αυτόν τον χρόνο είναι το σώμα, η εικόνα και η προσωπική απόλαυση, τα οικονομικά, η επικοινωνία και οι διανοητικές αναζητήσεις, η αγάπη, ο ρομαντισμός και οι κοινωνικές δραστηριότητες, το σεξ, η προσωπική μεταμόρφωση και η προσωπική σας ανάπτυξη και η καριέρα σας.

 

Σπίτι και οικογένεια


 

Ο 4ος οίκος του σπιτιού και της οικογένειας δεν είναι σε δυνατή θέση αυτό το χρόνο. Με τον Ουρανό στον  1ο οίκο (ειδικά γα τους Κριούς του Μάρτη), τετραγωνίζει τον 4ο οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, που υποδεικνύει ότι θα υπάρχουν αλλαγές. Με τον Ουρανό στον 1ο οίκο πολλοί από εσάς νιώθετε αεικίνητοι και θέλετε να ταξιδέψετε ή να αλλάξετε σπίτια, σχεδόν νιώθετε σα να μην έχετε σπίτι. Αυτό γεννά μια επιθυμία για προσωπική ελευθερία. Μπορεί να μην θέλετε καμιά υπευθυνότητα, που μπορεί να προκαλεί προβλήματα στην οικογένεια. (Αν έχετε Κριούς στην οικογένειά σας προσπαθήστε να τους δώσετε όσο περισσότερο χώρο είναι δυνατό χωρίς αυτό να είναι καταστρεπτικό). Οι νεαροί Κριοί, τα παιδιά μπορεί να είναι επαναστατικά και δύσκολα να τα χειριστείτε φέτος.

Η Σελήνη είναι ο πλανήτης της οικογένειάς σας και θα έχει έκλειψη δύο φορές φέτος – κάτι το φυσιολογικό. Αυτό σημαίνει ότι δύο φορές το χρόνο και ίσως περισσότερες, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις οικογενειακές σχέσεις σας και το σπιτικό σας. Αν υπάρχουν ελαττώματα στο σπίτι, κρυφές κακίες μπορεί να αναδυθούν ώστε να διορθωθούν.

Οι δύο Σεληνιακές εκλείψεις είναι στις 4 Ιουνίου και 28 Νοεμβρίου.

Διαφορές που προέκυψαν πέρυσι μεταξύ γονέων ή γονικών φιγούρων είναι πιο προφανείς τώρα. Μπορεί να έχουν οικονομικές αλλαγές και δυσκολίες ή να κάνουν εγχειρήσεις. Όπως και εσείς, οι γονείς σας ή οι γονικές φιγούρες πρέπει να προσέχουν την υγεία τους και τα επίπεδα της ενέργειάς τους.

Τα αδέρφια ενδεχομένως περνούν μια πνευματική περίοδο μέχρι τις 11 Ιουνίου. Υπάρχει μεγάλη εσωτερική ανάπτυξη. Μετά από αυτή την ημερομηνία μπαίνουν σε μια περίοδο ευημερίας με αυξημένα κέρδη, καλή τύχη και καλύτερη ζωή. Κάποια αδέρφια μπορεί να είναι ιδιαίτερα παραγωγικά σε αυτή τη περίοδο. Νωρίς μέσα στον χρόνο θα γίνουν πιθανόν επισκευές στα σπίτια τους.

Αισθηματικά και κοινωνική ζωή

Η ερωτική και η κοινωνική σας ζωή ήταν δύσκολη  με τον Κρόνο να μπαινοβγαίνει στον 7ο οίκο σας τα τελευταία 2-3 χρόνια. Υπάρχουν κάποια καλά στοιχεία σε αυτό, αλλά σπάνια είναι αυτή η μετάβαση εύκολη. Οι ελεύθεροι που παντρεύονται αυτό το έτος μπορεί να αισθανθούν την πίεση των ευθυνών. Πολλοί αποφασίζουν να τερματίσουν τη σχέση ή το γάμο, καθώς φαίνεται το καθήκον σαν βάρος. Ακόμη και οι καλές σχέσεις φαίνεται να είναι βαρετές και η σπίθα της αγάπης και του ειδυλλίου και ο αυθορμητισμός είναι που λείπουν από αυτές. Μπορεί να εκδηλώνετε μια ψυχρότητα ή επιφυλακτικότητα σε ένα ασυνείδητο επίπεδο. Σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι στο χέρι σας να προβάλλετε την αγάπη και τη ζεστασιά, για να αποφύγετε τον χωρισμό.

Το καλό μέρος αυτής της μετάβασης είναι ότι θα μάθετε αν η αγάπη σας είναι πραγματική. Μόνο όταν τα πράγματα είναι δύσκολα μπορούμε να το μάθουμε αυτό. Επίσης, πολλοί από εσάς θα πρέπει να μάθουν ότι το καθήκον και η ευθύνη είναι μια άλλη μορφή του έρωτα. Ο Κριός ερωτεύεται γρήγορα, αλλά ο Κρόνος στον 7ο οίκο σας, προειδοποιεί να μην βιαστείτε στην αγάπη. Πολλοί ελεύθεροι Κριοί θα προσελκύσετε μεγαλύτερους εραστές αυτό το έτος ή θα παντρευτείτε κάποιον ή κάποια από καθήκον. Αν αυτός είναι ο πρώτος σας γάμος, είναι υπό δοκιμή, εάν πρόκειται για μια ισχυρή σχέση, θα επιβιώσει. Αν αυτός είναι ο δεύτερος γάμος σας, θα έχετε ευκαιρίες για επιχειρηματικές συνεργασίες αυτό το έτος. Ευκαιρίες για έρωτα και αγάπη θα βρεθούν, καθώς επιδιώκετε τους οικονομικούς στόχους σας και με ανθρώπους οι οποίοι εμπλέκονται με τα οικονομικά σας.

Κοινωνικά, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στις ποιοτικές σχέσεις και την αναμιχθείτε με ανθρώπους υψηλής ισχύος και κύρους ή με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να σε σχέση με την καριέρα σας φέτος.

Έχουν υπάρξει πολλές απογοητεύσεις τα τελευταία δύο χρόνια, και ακόμα δεν έχουν τελειώσει. Μην είστε πικραμένοι και μην κρατάτε κακίες, καθώς αυτό θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα στην αγάπη και άλλους τομείς της ζωής σας. Συγχωρείστε παρελθοντικές ενέργειες κάποιων ανθρώπων και να απελευθερώστε τα αρνητικά συναισθήματά σας και προχωρήστε.

Ο Ποσειδώνας κάνει ένα σημαντικό βήμα στον 12ο οίκο σας αυτό το έτος, στις 3 Φεβρουαρίου. Έτσι, η πνευματικότητα θα είναι σημαντική για πολλά χρόνια στο μέλλον. Μπορεί να είστε ενεργοί στο να βοηθήσετε άλλους ή να σχετιστείτε με φιλανθρωπίες ή απλά θέλετε να ακολουθήσετε ένα μονοπάτι διαλογισμού. Αυτή είναι μια στιγμή στη ζωή σας όπου θα μάθετε ότι η αδράνεια και η δράση αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, οπότε σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε πριν βιαστείτε να το κάνετε.

Οικονομικά και καριέρα

Παρ’ όλο που έχετε ήδη αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις ο περασμένος χρόνος φαίνεται να ήταν καλός και η τάση αυτή συνεχιστεί και το επόμενο έτος. Ο επεκτατικός Δίας – ο πλανήτης της αφθονίας είναι ακόμα στον 2ο οίκο των χρημάτων μέχρι 11 Ιουνίου.

Μέχρι τότε, οι οικονομικοί στόχοι σας πάνω κάτω θα επιτευχθούν και εστιάζετε σε νέους στόχους. Τα οικονομικά σας αυξάνονται, καθώς ο Δίας είναι ο κυβερνήτης του 9ου οίκου και μπορεί να υπάρχουν οικονομικές ευκαιρίες για κάποιους από εσάς με ξένες εταιρείες, ή ξένες χώρες ή με ξένους στη χώρα σας. Με τον Δία, τον πλανήτη της θρησκείας και της φιλοσοφίας, που συνδέεται με τον πλούτο αυτό το έτος, είναι πολύ σημαντικό ότι έχετε μια καλή φιλοσοφία του πλούτου. Μια καλή μεταφυσική αντίληψη του τι τον προκαλεί και πώς να τον επιτύχετε. Το να εργαζόμαστε σκληρά για την επίτευξη του πλούτου, είναι ένα μόνο μέρος του και αν υπάρχουν ελλείψεις στην προσωπική φιλοσοφία σας, και νομίζετε ότι ο πλούτος είναι μόνο τα υλικά πράγματα, θα περιοριστεί η ικανότητά σας να κερδίσετε.

Υπάρχουν μερικές επιπλοκές αν και η Αφροδίτη κυβερνά τη ζωή και την αγάπη σας και την οικονομική σας ζωή. Όταν η αγάπη πηγαίνει καλά, τα οικονομικά είναι καλά και όταν τα οικονομικά πηγαίνουν καλά, η συναισθηματική ζωή τείνει να πηγαίνει καλά. Έτσι, τα προβλήματα στην αγάπη μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην οικονομική ζωή σας. Ως εκ τούτου, αν περνάτε ένα δύσκολο χωρισμό ή διαζύγιο μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές και οικονομικές συγκρούσεις.

Τα αισθηματικά προβλήματα τείνουν να είναι τα βασικά αίτια των οικονομικών προβλημάτων, γι’ αυτό, αν έχετε οικονομικά προβλήματα, το καλύτερο είναι να βάλετε την ερωτική ζωή σας σε τάξη.

Τα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας σας, ο πλανήτης Κρόνος είναι στο ζώδιο του Ζυγού. Ο Κρόνος εξυψώνεται στο Ζυγό και οι ενέργειες στην καριέρα σας είναι «στην πιο εξυψωμένη κατάσταση τους». Αυτή η κατάσταση συνεχίζεται στο περισσότερο, μέχρι τις 5 Οκτωβρίου. Ο Κρόνος, ο πλανήτης της καριέρας στο Ζυγό, δείχνει ότι προχωράτε την καριέρα σας με κοινωνικό τρόπο ή με κοινωνική συμπεριφορά – με την παρουσία σας ή με την διοργάνωση συγκεντρώσεων, δεξιώσεων ή μέσω της κοινωνικών διασυνδέσεών σας. Οι φίλοι και ο/η σύντροφός σας, σας υποστηρίζουν στην σταδιοδρομία σας.
Ο Πλούτωνας βρίσκεται 10ο οίκο της καριέρας εδώ και μερικά χρόνια και θα είναι εκεί για πολλά χρόνια στο μέλλον. Λόγω των αναταραχών στην εταιρεία ή τη βιομηχανία σας, οι κανόνες στην εργασία αλλάζουν. Αυτό επιταχύνεται μετά την 5η Οκτωβρίου, όταν ο πλανήτης Κρόνος της καριέρας μπαίνει στον Σκορπιό, τον 8ο οίκο του χάρτη σας. Μια αποτοξίνωση συμβαίνει στην εταιρεία ή στο χώρο εργασίας σας, και επίσης μέσα σας. Ο τρόπος που  προσεγγίζετε την καριέρα σας εξαγνίζεται και μπορεί να βρεθείτε σε δραματικές καταστάσεις και εμπειρίες. Ωστόσο, τα προβλήματα ή οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στην σταδιοδρομία σας, είναι πραγματικά οι «ωδίνες τοκετού» αλλά φέρουν κάτι νέο και υπέροχο.

Υγεία (αυτή είναι μια αστρολογική προοπτική και όχι ιατρική. Για μια ιατρική προοπτική, παρακαλώ δείτε τον γιατρό σας).

 

Ο 6ος σας οίκος είναι ένας θετικός οίκος δύναμης για τους πρώτους 6 μήνες. Επιμελείστε τον οργανισμό σας για μία καλύτερη υγεία, καθώς η υγεία σας είναι πιο ευαίσθητη φέτος απ’ ότι συνήθως. Τρεις δυνατοί και αργοί πλανήτες, ο Ουρανός, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος – σας επηρεάζουν άρα γενικά η υγεία σας δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι.

Χρειάζεται περισσότερη προσοχή στην υγεία σας φέτος και την δίνετε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τη βελτιώσετε, δίνοντας προσοχή στο κεφάλι σας, το πρόσωπο και το δέρμα της κεφαλής σας. Το τακτικό μασάς στα αντίστοιχα σημεία θα είναι καλό για εσάς μέχρι τις 3 Ιουνίου. Προσοχή στην καρδιά (αποφύγετε έγνοιες και άγχος, την πνευματική ρίζα των καρδιακών νοσημάτων), και τα επινεφρίδια (δυνατά συναισθήματα όπως ο φόβος και ο θυμός τείνουν να αναστατώνουν τα επινεφρίδια).

Οι περισσότεροι Κριοί λατρεύουν τη φυσική άσκηση, οπότε αυτός είναι ένας χρόνος όπου η άσκηση είναι καλή για την υγεία σας. Η καλή μυϊκή τόνωση είναι σημαντική, επειδή αν οι μύες χάσουν την τόνωσή τους, ο σκελετός δεν ευθυγραμμίζεται σωστά, που μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα προβλήματα. Ο Άρης είναι ο κυρίαρχος του Ζωδίου και είναι στον 6ο οίκο της υγείας για τους πρώτους έξι μήνες του χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι η καλή υγεία για εσάς δεν είναι μόνο ‘δεν έχω συμπτώματα’ αλλά και ‘δείχνω όμορφος – όμορφη’. Αυτή τη χρονιά δοκιμάζετε τον εαυτό σας και καταλαβαίνετε ότι το σώμα σας μπορεί να κάνει περισσότερα από όσα νομίζετε, απλώς προσέχετε όταν αθλείστε. Με τον Ουρανό στον 1ο οίκο, ασκήσεις όπως το Τάι Τσι ή η Γιόγκα ή το Τσι Κόνγκ είναι ασφαλείς τρόποι να δοκιμάσετε τα όρια του σώματός σας.

Ο Κρόνος φεύγει από την στρεσσογόνα όψη του στις 5 Οκτώβρη, που θα βελτιώσει την υγεία σας και την ενέργειά σας κατά πολύ. Παρ’ όλα αυτά, με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα να σας επηρεάζουν ακόμα, πρέπει να προσέχετε.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ

Στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορείτε να αξιοποιήσετε τη γοητεία που ασκείτε σε άτομα κύρους για να πετύχετε τους στόχους σας. Με τους κατάλληλους χειρισμούς μπορείτε να πείσετε τους άλλους να σας κάνουν τα χατίρια.

 Από τις 15 του μήνα με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή θα μπορέσετε να διευθετήσετε τις υποθέσεις που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα από τον προηγούμενο μήνα.

Οταν περάσει ο Ηλιος στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα θα δώσετε προτεραιότητα σε θέματα καριέρας κυρίως εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Ο Ηλιος στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα εντείνει τους ρυθμούς και ας είναι εορταστικό το κλίμα. Στις 24 του μήνα η Ν. Σελήνη θα σας βοηθήσει να κάνετε νέα ξεκινήματα.

 Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο η κοινωνική σας ζωή είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Θα περάσετε πανέμορφα τις γιορτές εάν επιλέξτε να είστε με φίλους που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε την καρδιά σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Η έκλειψη της Σελήνης στις 10 του μήνα που πραγματοποιείται σοτν άξονα Διδύμων – Τοξότη, σας βρίσκει απασχολημένους με την καθημερινότητα. Να αποφύγετε τη σύγχιση με ό τι σας κουράζει .

Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται από τις 26 του μήνα όταν ο Δίας ξαναπάρει την ορθόδρομη τροχιά του

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ

ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΑΣ.
Ο Ουρανός στο ζώδιό σας επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τΟΥ πρώτου δεκημέρου. Η επαναστατική σας διάθεση σας κρατά σε εγρήγορση.

Ο Αρης στο Λέοντα έως τις 10 του μήνα θα σας χαρίσει συναρπαστικές εμπειρίες στον αισθηματικό τομέα αρκεί να το θελήσετε.

Η Αφροδίτη στο Τοξότη βάζει φτερά στα όνειρά σας και ενισχύει τους φιλόδοξους στόχους σας.

Από τις 23 του μήνα που εισέρχεται κι ο Ηλιος στον Τοξότη τονίζεται η ανάγκη σας για αποδράσεις και επέκταση των σχεδίων σας. Θα τα υλοποιήσετε εάν πιστέψετε στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας.

Η έκλειψη του Ηλιου στις 25 του μήνα θα φέρει ανατροπές και η συμμετοχή του Ουρανού θα ανοίξει νέες προοπτικές στα επαγγελματικά σας. Θα τα καταφέρετε καθότι οι εύκολες λύσεις δεν σας ταιριάζουν και οι δυσκολίες σας εξιτάρουν και τονίζουν το πείσμα σας.

Στο τέλος του μήνα με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω ίσως παραμελήσετε τον Ερωτα και δώσετε περισσότερη έμφαση στα επαγγελματικά που σας έχουν απορροφήσει πολύ τελευταία.

H Πανσέληνος του Νοεμβρίου που πργματοποιείται την 10 του μήνα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού ρίχνει το φως στους προβληματισμούς σας αναφορικά με τα οικονομικά σας. Προσοχή να μην μπλέξετε και τα αισθηματικά σας καθότι θα είναι δύσκολο να ξεμπλέξετε.

αφροδίτη στο Ζυγό 15/9 – 9/10 γ.παναγιωτόπουλου
Αν προσέξετε λίγο η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Οκτωβρίου, απέναντί σας θα φέρει αρμονία και όμορφες καταστάσεις στον ερωτικό τομέα. Οι προσφορές από μεριάς των άλλων θα είναι πολλές και θα έχετε πολλές ερωτικές κατακτήσεις ενώ θα νιώσετε πως έχετε ζήτηση. Το ίδιο θα συμβεί το διάστημα αυτό και στις συνεργασίες σας καθώς θα είστε περιζήτητοι. Οι δυσαρμονίες όμως δείχνουν πως θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τεράστια εμπόδια για να έχετε αυτό που θέλετε καθώς οι δυσκολίες και τα προβλήματα θα είναι πολλά και δύσκολο να τα ξεπεράσετε. Τολμήστε να αποκτήσετε αυτά που θέλετε αλλά με μεγάλη προσοχή σε κάθε σας απόφαση, επιλογή και κίνηση.

EΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ 19/9 – 11/11/2011 Γ. Παναγιωτόπουλου
Ιδιαίτερα ερωτικούς θα σας κάνει η παρουσία του Άρη στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα από τις 19 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Νοεμβρίου, θα σας δώσει υπέροχες στιγμές φλερτ και ερωτικού παιχνιδιού με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε ελεύθεροι τότε μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε μια σειρά από σύντομες ερωτικές περιπέτειες που θα σας δώσουν πρόσκαιρη χαρά δίχως πολλές δεσμεύσεις. Αν όμως είστε ήδη σε μια σταθερή σχέση τότε θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας, να κάνετε κάποιες εκπλήξεις και γενικότερα κινήσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και θα περνάτε καλύτερα μέσα σε αυτή. Δοκιμάστε να απέχετε από συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε διαφωνίες και να δημιουργήσετε ρήξεις στον ερωτικό τομέα ή σε θέματα παιδιών.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ
ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Με τη διέλευση του Αρη από το ζώδιό σας αποκτάτε αυτοπεποίθηση. Η
παρόρμηση να επιβάλλετε την προσωπικότητά σας δίνει την ώθηση να κάνετε ο τιδήποτε σας εκφράζει χωρίς υποκρισίες, φοβίες και αναστολές. Θα νοιώσετε ότι εσείς είστε το κέντρο του κόσμου και θα θελήσετε να σπάσετε τα δεσμά από ότι σας δεσμεύει και σας περιορίζει.

Για σας των πρώτων ημερών η διέλευση του Ουρανού από τον Ηλιο σας θα αλλάξει τη ζωή σας χωρίς καμία προειδοποίηση. Θα αλλάξει όλο το ύφος της αυτοέκφρασης σας. Μην ανησυχείτε!!! Θα συμβεί κάτι που δεν επιθυμούσατε από καιρό και δεν είχατε τη δύναμη ούτε καν να το ονειρευτείτε.

Με αυτή την επιρροή των πλανητών θα εκδηλώσετε προς τα έξω μεγαλύτερη ένταση. Προσοχή….

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
ΠΙΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ
Mε τον Ηλιο στη Παρθένο θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά και με τον Αρη στο Καρκίνο έως την 20 του μήνα οι εντάσεις και οι φιλονικίες με το στενό περιβάλλον δεν θα σας επιτρέψει να έχετε μυαλό για τα ερωτικά. Οσοι από εσάς που είστε μόνοι, λοιπόν, θα παραμείνετε σ αυτήν την κατάσταση τουλάχιστον έως την 24 του μήνα. Η λογική θα υπερισχύσει και θα είστε συγκρατημένοι σε ό τι αφορά τον οικονομικό τομέα. Οταν μπει ο Ηλιος στο Ζυγό η ανάγκη σας για σύντροφο θα είναι τόσο μεγάλη που θα βάλετε και λίγο νερό στο κρασί σας.

22 – 3/8/2011
Δημοφιλείς όσο ποτέ. Το τηλέφωνο χτυπάει όλη την ώρα και στην άλλη γραμμή βρίσκονται διάφοροι φίλοι που σας εκλιπαρούν να τους κάνετε συντροφιά. Από την Τετάρτη 24 του μήνα ο Ηλιος περνάει στην Παρθένο και σας καλεί στο καθήκον. Το καλοκαίρι βαίνει στο τέλος και οι υποχρεώσεις αυξάνονται. Ο μήνας ολοκληρώνεται με την Σελήνη στο Ζυγό που ενισχύει την ανάγκη σας για σύντροφο. Μην πέσετε με τα μούτρα στον πρώτο τυχόντα. Εξ άλλου έχετε τη φήμη του εκλεκτικού που επιλέγει το άλλο μισό με βάση το μυαλό και τις προδιαγραφές που επιθυμεί ένας εύστροφος και απαιτητικός άνθρωπος.

14 – 22/8/2011
Φλογερή ήταν η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος για σας. Ελπίζω να ικανοποιήθηκε η επιθυμία σας να είστε με αγαπημένα πρόσωπα. Ο ανάδρομος Ουρανός φέρνει up and down στη διάθεσή σας. Ο Αρης στον Καρκίνο σας πιέζει σε θέματα ακίνητης περιουσίας και τονίζει την ανάγκη σας να είστε με τα άτομα της οικογενειακής εστίας. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και τις πιο ευοίωνες συνθήκες.

7 – 14/8/2011
Η εβδομάδα έχει ένα εκρηκτικό πλανητικό υλικό. Ο Αρης στον Καρκίνο μπορεί να σας αναγκάσει να ασχοληθείτε με την οικογένεια και τα προβλήματά της. Την Τρίτη μπορεί να έχετε ένα απίστευτο εκνευρισμό. Το Σάββατο η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόο Λέοντα θα σας φέρει ευεξία και μία φιλική διάθεση. Μπορεί να βρείτε τον Ερωτα στο φιλικό περιβάλλον. Τα μάτια σας ανοιχτά.

23/7 – 6/8/2011
Η περίοδος αυτή ξεκινά με ευχάριστες εκπλήξεις. Ο ενθουσιασμός που σας διακατέχει μπορεί να σας οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις. Το Σάββατο 30 του μήνα η Ν. Σελήνη στο Λέοντα σηματοδοτεί την έναρξη ενός μήνα με ψυχαγωγία, ξεφάντωμα διασκέδαση και πολύ φλερτ. Ο Ουρανός που συμμετέχει στη συγκεκριμένη Ν. Σελήνη τονίζει την ελεύθερη φύση σας.

Καλωσορίστε αυτό το καυτό καλοκαίρι όπου θα ξυπνήσουν τα ένστικτά σας και η επαναστατική σας φύση.

Ο Αύγουστος θα σας βρει δραστήριους, επικοινωνιακούς και με ενέργεια που υπερχειλίζει.

9 – 23/7/2011
To σημαντικότερο γεγονός αυτής της περιόδου είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2 40 την Παρασκευή 15 του μήνα στον Αιγόκερω καθότι είναι ακριβώς απέναντι από τον Ηλιο στον Καρκίνο. Το θέμα που θα σας απασχολήσει περισσότερο είναι η καριέρα σας και η επαγγελματική σας άνοδο. Εχω πει πολλές φορές ότι όλα τα φυσικά φαινόμενα όπως η Πανσέληνος δεν δημιουργεί νέα προβλήματα. Απλά ρίχνει το φως στα ήδη υπάρχοντα και ζητά με απαιτητικό τρόπο την επίλυση τους. Προφανώς η υπέρμετρη φιλοδοξία σας και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας φέρουν σε σύγκρουση με τις ανάγκες της οικογένειας. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. Σας το υπόσχομαι!!!!

2 – 9/7/2011
Η έκλειψη του Ηλίου την Παρασκευή σας προβλημάτισε σχετικά με τα θέματα που προ υπήρχαν στα πλαίσια της οικογενειακής εστίας και τα άτομα της. Ο μήνας δεν μπήκε με τις πιο ευοίωνες συνθήκες και έχει όλα τα συστατικά για να κάνει την καθημερινότητα πιεστική. Παρόλα αυτά είστε ζωηροί και η ατζέντα σας είναι γεμάτη υποχρεώσεις και εσείς ανταποκρίνεστε τέλεια στις προσκλήσεις για κοινωνικά events. Η έκλειψη του Ηλιου που πραγματοποείται την πρώτη του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου θα είνα για σας εξαιρετικά φορτική αναφορικά με τα θέματα που αφορούν την οικογενειακή εστία και τα άτομά της. Θα σας απασχολήσουν θέματα της ακίνητης περιουσίας που αποτελεί το αγκάθι στις σκέψεις σας.
Από την άλλη το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα δημιουργεί μία ατμόσφαιρα θαλπωρής στο σπίτι. Σ αυτό συνηγορεί και η Αφροδίτη στον Καρκίνο που σας δίνει την επιθυμία να εξωραίσετε το χώρο σας. Θα είστε αρκετά δραστήριοι και η καθημερινότητά σας έντονη με μία ατζέντα γεμάτη υποχρεώσεις.

26/6 – 2/7/2011
Με τη Σελήνη στον Ταύρο και πολλές σκέψεις γύρω από τα οικονομικά σας ξεκινάει η εβδομάδα αυτή που σας βρίσκει εξαιρετικά δραστήριους και με τις καλύτερες προθέσεις για να επιτύχετε τους στόχους σας. Η έκλειψη θα φέρει προβλήματα στην οικογενειακή εστία. Το αγκάθι στις σκέψεις σας είναι η ακίνητη περιουσία για όσους έχουν ακίνητα. Κάποια εμπόδια σας κάνουν να εντείνετε την προσπάθεια και στο τέλος σας βοηθούν να τα ξεπεράσετε και να δείξετε πόσο ικανά άτομα είστε. Επειδή έχετε γίνει πολύ κοινωνικοί προσέξτε να είστε συνεπείς σε όλες τις υποχρεώσεις που έχουν γεμίσει την ατζέντα σας.

19 – 26/6/2011
Την Κυριακή η Σελήνη στον Υδροχόο σας βοηθάει να δώσετε και να πάρετε χαρά από φίλους και να ευφρανθεί η ψυχή σας. Την Τετάρτη το σκηνικό αλλάζει ελαφρώς με την είσοδο του Ηλιου στον Καρκίνο και δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείτε με τα θέματα της οικογενειακής εστίας και της ακίνητης περιουσίας. Την ίδια μέρα ο Αρης μπαίνει στους Διδύμους και θα παραμείνει μέχρι τις 4 Αυγούστου όπου θα νοιώσετε εσωτερική αφύπνιση καθώς θα ενεργοποιηθούν καταστάσεις και πρότυπα συμπεριφοράς από το παρελθόν. Προσέξτε να μην δημιουργήσετε διαφωνίες που μπορεί να φτάσουν σε ακραίες καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση να υποχωρήσετε και να μην επιμένετε στις δικές σας απόψεις. Λίγο νερό στο κρασί μας δεν βλάπτει. Μην το ξεχνάτε.

13 – 19/6/2011
Σας είναι δύσκολο να υποδυθείτε ένα ρόλο και είστε απόλυτα ειλικρινείς. Από τη φύση σας είστε επαναστάτες και τολμηροί. Ο Ουρανός στο ζώδιό σας καθιστά ρηξικέλευθους και ενισχύει το πνεύμα αντιλογίας που σας διακρίνει. Την Τετάρτη η Πανσέληνος και η έκλειψη της Σελήνης στον Τοξότη σας κάνει νοσταλγικούς και ενισχύει τις ευαισθησίες σας. Οσοι είστε μόνοι νοιώθετε πιο έντονα την επιθυμία συντρόφου. Η διαίσθηση σας παραμένει τονισμένη. Η Αφροδίτη ενισχύει την εύνοια της καθημερινότητας.

6 – 13/6/2011
Οι εκλείψεις του Ιουνίου αρχίζουν από την πρώτη μέρα του μήνα . Τον πρώτο ρόλο έχει ο Ηλιος στους Διδύμους, ο οποίος φέρνει στην επιφάνεια πληροφορίες η ειδήσεις που ίσως σας κάνουν να εγκαταλείψετε μία ιδέα η να εγκαταλείψετε κάποιους. Κρίση διακατέχει τις στενές σας σχέσεις. Επειδή δεν σας αρέσει πολύ η δράση να αναθεωρήσετε πεπαλαιωμένες στατικές τεχνικές διαχείρισης των χρημάτων σας. Για να βελτιωθεί η ποιότητα της εργασίας με εφάμιλλους σας η τραπεζίτες μετά το τέταρτο δεύτερο της Σελήνης (9/6). Να είστε επιφυλακτικοί μετά την έκλειψη της πανσελήνου, γιατί κάποιοι μπορεί να σας παρεξηγήσουν.

29/5 – 5/6/2011
Πολύ σημαντική εβδομάδα κυρίως για σας των πρώτων ημερών. Ο Ηλιος στους Διδύμους ενισχύει την επικοινωνία και ξεκαθαρίζει τα θέλω σας και τα εκφράζετε αβίαστα. Η τάση για δράση σε συνδυασμό με τη λογική σας οδηγούν στις σωστές επιλογές. Ο Ουρανός στο ζώδιό σας θα φέρει αλλαγές που θα είναι σίγουρα θετικές. Ευνοούνται τα οικονομικά σας και μάλιστα πολύ. Η Αφροδίτη και ο Αρης στο στον Ταύρο φέρνουν εύνοια σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας προσπάθειες.

22 – 29/5/2011
θα πρέπει να μάθετε να χειριστείτε τις αλλαγές του Ουρανού τουλάχιστον εσείς που είστε των πρώτων ημερών του ζωδίου και ο Πλανήτης των απρόσμενων αλλαγών σας επηρεάζει άμεσα.

15 – 22/5/2011
H Aφροδίτη στο ζώδιό σας ακόμη για 2 μέρες χαρίζει την εύνοιά σας κι εσείς προσπαθείστε να επωφεληθείτε όσο μπορείτε. Θα ασκήσετε επηρροή με την ακαταμάχητη γοηρεία σας. Την Τρίτη η Πανσέληνος στο Σκορπιό
θα σας προβληματίσει αναφορικά με το χειρισμό των οικονομικών, κληρονομικών και φορολογικών σας θεμάτων. Να φροντίσετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε δημιουργήσει. Στο μέσα της εβδομάδας θα έχετε μια ψυχική ανάταση. Το Σαββατοκύριακο θα σας βρει πιο αισιόδοξους με τη παρέα της Αφροδίτης και του Ερμή στο κατ εξοχήν ζώδιο των οικονομικών. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει εννοώ τον Ταύρο

8 – 15/5/2011
Για σας των πρώτων ημερών ο Ερωτας σας έχει χτυπήσει κατακούτελα. Βιώβετε την πιο ερωτική περίοδο της χρονιάς. Τις πρώτες μέρες του μήνα είστε απαιτητικοί όπως πάντα, αλλά και λίγο αυστηροί με τους άλλους. Η ερωτική διάθεση δεν αλλάζει. Την ενισχύει η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε ταίρι η παρουσία του Δία θα σας φέρει μία γνωριμία με όλες τις προυποθέσεις για ένα μεγάλο ερωτα που θα δώσει ένα χαρακτήρα υπερβολής στα συναισθήματά σας.
1 – 8/5/2011
Ο Απρίλιος ήταν σηματοδότης των πρώτων αλλαγών. Το πλανητικό σκηνικό του Μαίου θα σας βοηθήσει να κάνετε συνειδητοποιήσεις αναφορικά με τα γεγονότα που μπορεί να ανατρέψουν τον τρόπο σκέψης και τη ζωή σας. Η εβδομάδα ξεκινάει με εντάσεις. Την Τρίτη η Νέα Σελήνη σας καλεί να τακτοποήσετε με τον πιο ευνοικόν τρόπο τα οικονομικά σας θέματα που έχετε αμελήσει τελευταία. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να σκεφτείτε για μία κοντινή απόδραση από την καθημερινότητα.
25/4 – 1/5/2011
Η παρουσία του Πλούτωνα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας ενισχύει τη μαχητικότητα και την επιθυμία σας για επαγγελματική άνοδο. Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη σας κάνει να ματώνετε το χέρι σας όταν βρίσκεστε ενώπιον δυσκολιών που εμποδίζουν την πρόοδο. Καθ’ όλη την εβδομάδα κινείστε δυναμικά και το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας αποκτάτε την απαραίτητη ευεξία για να προχωρήσετε απτόητοι στο έργο σας.
1 – 8/5/2011
Ο Απρίλιος ήταν σηματοδότης των πρώτων αλλαγών. Το πλανητικό σκηνικό του Μαίου θα σας βοηθήσει να κάνετε συνειδητοποιήσεις αναφορικά με τα γεγονότα που μπορεί να ανατρέψουν τον τρόπο σκέψης και τη ζωή σας. Η εβδομάδα ξεκινάει με εντάσεις. Την Τρίτη η Νέα Σελήνη σας καλεί να τακτοποήσετε με τον πιο ευνοικόν τρόπο τα οικονομικά σας θέματα που έχετε αμελήσει τελευταία. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να σκεφτείτε για μία κοντινή απόδραση από την καθημερινότητα.

Comments are closed.

Παλιότερα θέματα