Γενικά

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας για όλο τον μήνα θα βοηθήσει στην βελτίωση της προσωπικής σας ζωής αλλά και στην εξέλιξη των ερωτικών σας υποθέσεων για όσους είστε αυτό το διάστημα μόνοι η σε εμπόλεμη κατάσταση με τους άλλους. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου από τον πολικό σας Ζυγό που ξεκίνησε από τις αρχές Φεβρουαρίου και θα έχει διάρκεια μέχρι τις 25/6 μπορεί να φέρει καταστάσεις από το παρελθόν στο παρόν, νομικές, προσωπικές, επαγγελματικές συνεργασίες η οικογενειακές με άμεσο σκοπό να τις επανεξετάσετε και να τις επαναξιολογήσετε με πιο λογικά και αξιοκρατικά κριτήρια. Καλό θα είναι μέχρι το τέλος Ιουνίου να αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τα θέματα που είναι σε εκκρεμότητα αυτό το διάστημα και να μην βιαστείτε να δεσμευτείτε σε πρόσωπα και καταστάσεις γιατί πολύ πιθανόν τα πράγματα να διαφοροποιηθούν στην πάροδο των επόμενων μηνών. Η θετική όψη του Δία από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που γίνεται στο τέλος του Φλεβάρη και θα ισχύει μέχρι τις αρχές Μαρτίου θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας και γενικότερα θα φέρει σημαντικές προοπτικές στις οικονομικές σας αποδοχές. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας φαίνεται ότι αυτό το διάστημα αρχίζουν να μπαίνουν σε φάση ανανέωσης και αναγέννησης και οι δυνατότητες σας να διευρύνονται . Η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθείς και η οριστική του εγκατάσταση σ’ αυτό το ζώδιο για τα επόμενα 18 περίπου χρόνια θα σας ωθήσει σε νέες επαγγελματικές ασχολίες και ενδιαφέροντα όπως και στην ανάγκη να έχετε ανιδιοτελή δράση και κίνητρα απέναντι στους συνανθρώπους σας. Πιο τονισμένη ανάγκη για όλα αυτά θα υπάρχει μετά τις 15/2 και κυρίως προς το τέλος του μήνα που ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο παραπάνω ζώδιο και την ταύτιση με τον συγκεκριμένο πλανήτη στις 16/2. Παράλληλα εκείνο το διάστημα θα πρέπει να μελετήσετε πιο αναλυτικά προτάσεις που θα σας γίνουν, συμφωνίες, ταξίδια που θέλετε να σχεδιάσετε η να κάνετε και γενικότερα επαφές και σχέδια που επιδιώκετε να προωθήσετε. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 21/2 στις 2ο των Ιχθύων μπορεί να παρομοιαστεί για σας με το κουτί της Πανδώρας καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσάρεστες αποκαλύψεις από το άμεσο περιβάλλον , τάσεις για διάφορα σχόλια και επικρίσεις όπως και περίεργες συνθήκες και καταστάσεις στον χώρο της εργασίας και του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Η δυσάρεστη αντίθεση που θα πραγματοποιήσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Άρη κοντά στις 24/2 μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με συνεργάτες η παιδιά και διάφορα προβλήματα η ανατροπές σε μετακινήσεις, επικοινωνία και πρακτικές υποθέσεις που έχετε να τακτοποιήσετε. Εκείνο το διάστημα καλό θα είναι να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας η γενικότερα επαφές που μπορεί να σας εκνευρίσουν και να σας αποσυντονίσουν.

Σχέσεις

>Η ερωτική σας ζωή φαίνεται να είναι αρκετά πλούσια και ευχάριστη σε εξελίξεις και γεγονότα αυτό τον μήνα καθώς θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες η να δείτε πρόσωπα από το παρελθόν από τις 10 μέχρι τις 17/2, διάστημα που η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό και μια αρνητική όψη με τον Πλούτωνα. Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα πρέπει να είστε κάπως πιο προσεκτικοί αυτό το διάστημα με τους άλλους και τον τρόπο που διαχειρίζεστε κάποιες καταστάσεις προσωπικές η κοινωνικές γιατί υπάρχει περίπτωση να δεχθείτε προκλήσεις , ανταγωνισμούς η τάση για αποστασιοποίηση από το άμεσο περιβάλλον σας. Μοιραίες σχέσεις μπορεί να κάνετε πολλοί από σας αυτό το διάστημα η ξαφνικές και απρόσμενες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν μέσω φίλων η γνωστών. Πιο δύσκολες η πιο περίεργες αυτό το διάστημα φαίνεται να είναι οι εργασιακές σχέσεις που έχετε και μάλλον κρύβουν απρόσμενες εξελίξεις και καταστάσεις που μπορεί να φανερωθούν προς το τέλος του μήνα ίσως και αργότερα. Να θυμάστε ότι αυτή η περίοδος θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε κάποια πράγματα με άλλη ματιά από αυτή που είχατε μέχρι τώρα και να καταλάβετε καλύτερα σκοπούς, συμπεριφορές και στάση κάποιων ανθρώπων απέναντι σας.

Επαγγελματικά-οικονομικά

Η περίοδος αυτή θα σας δώσει ευκαιρίες για να σταθεροποιήσετε την δουλειά και τα οικονομικά σας ειδικά από τώρα και μέχρι τα μέσα Μαρτίου που θα είναι και το καλύτερο διάστημα για να κερδίσετε παροχές, έξτρα έσοδα και καλές προϋποθέσεις από την δουλειά και τις διάφορες δραστηριότητες που έχετε. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στην Παρθένο μπορεί να φέρει διακυμάνσεις η αλλαγές σε σχέδια που έχετε προγραμματίσει να εφαρμόσετε η σε ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε μέχρι τις 14/4 όπου εκεί θα ολοκληρωθεί και η ανάδρομη πορεία του συγκεκριμένου πλανήτη. Μέχρι τότε μπορεί να υπάρχουν ασάφειες, ταλαιπωρίες η αστάθειες σε όλα αυτά που θέλετε να ξεκινήσετε σε νέα βάση στην δουλειά. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 21/2 στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια λάθη, παραλείψεις και σχέδια που έχετε εκτός των προγραμμάτων σας ενώ παράλληλα καλό θα είναι να αποφύγετε παγίδες από προτάσεις και συμφωνίες που μπορεί να φαίνονται δελεαστικές αλλά να μην είναι αυτό που φαντάζεστε τελικά. Στις αρχές Μαρτίου η προσωρινή είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας μπορεί να είναι σημαντική για να δείτε πιο ξεκάθαρα αποτελέσματα από συνεργασίες και συμφωνίες που θέλετε να προωθήσετε η έχετε ήδη κατοχυρώσει.

Comments are closed.

Παλιότερα θέματα