Γενικά

Ο Δεκέμβριος θα είναι για σας ο μήνας των ανακατατάξεων και των αλλαγών στα σχέδια τους στόχους και τις δημιουργικές σας δραστηριότητες. Τα φαινόμενα των εκλείψεων του μήνα στον άξονα Τοξότη- Διδύμων είναι μεν φιλικά για το ζώδιο σας από την άλλη όμως η αρνητική συμμετοχή του Άρη από το ζώδιο της Παρθένου στην ηλιακή στις 25/11 και στην σεληνιακή στις 10/12 μπορεί να προκαλέσει αρνητικά γεγονότα και καθυστερήσεις σε έσοδα και υποχρεώσεις που έχετε να καλύψετε. Αρκετοί από το περιβάλλον σας, φίλοι, ομοϊδεάτες η συνεργάτες φαίνεται να αντιτίθενται και να μπλοκάρουν την ανάγκη σας για πρωτοβουλίες, αποφάσεις και προσωπική εξέλιξη. Παράλληλα η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 18/12 μπορεί να φρενάρει κάποια επαγγελματική σας συνεργασία η να βγάλει στην επιφάνεια ανταγωνιστικές διαθέσεις εκ μέρους συναδέλφων η ανθρώπων που συνδέονται άμεσα η έμμεσα με την εργασία και τα οικονομικά σας. Καλύτερες προοπτικές οι περισσότεροι από σας φαίνεται να έχετε μετά τις 20/12 και κυρίως στην διάρκεια του Ιανουαρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα ενισχύσει τις σχέσεις, τις συμμαχίες η τα οικονομικά σας ζητήματα. Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ειδικότερα από τις 16 μέχρι τις 18/2 καλό θα είναι να προσέξετε αυτό το δίμηνο την επίδραση του Ποσειδώνα που είναι ακόμα στο ζώδιο σας καθώς αυτός ο πλανήτης μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις και απογοητεύσεις στις προσωπικές η επαγγελματικές σας

υποθέσεις. Καλό θα είναι αυτό το διάστημα να πάρετε μεγαλύτερες πρωτοβουλίες και να φροντίσετε να αντιστρέψετε ένα κλίμα δυσαρέσκειας η υπονόμευσης που μπορεί να προέλθει από πρόσωπα που δεν περιμένατε. Η θετική σχέση του Κρόνου με το ζώδιο σας από τον Ζυγό θα είναι ιδιαίτερα ενισχυτική για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και την υλοποίηση οραμάτων, ιδεών η προγραμμάτων που θέλετε να προωθήσετε αυτή την εποχή. Η θετική όψη που κάνουν αυτοί οι δυο πλανήτες στο ουρανόγραμμα από τώρα και μέχρι τις 3/2 θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σας καθώς μπορεί να σας προστατέψουν από διάφορες κινήσεις, συγκυρίες η καταστάσεις που μπορεί να λειτουργήσουν χαοτικά για σας και τις πρακτικές σας υποθέσεις. Μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε κοντά στις 24/12 που θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό- δικό σας κυβερνήτη- φαινόμενο που μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες καταστάσεις στην εργασία, την υγεία η στις συμφωνίες και τις μετακινήσεις που έχετε προγραμματίσει εκείνο το διάστημα. Αν έχετε κάποια κατάσταση που επιθυμείτε προς το παρόν να κρατήσετε κρυφή η μυστική καλό θα είναι να αποφύγετε εκείνο ειδικά το διάστημα να την διαρρεύσετε γιατί θα μπορούσε στην προκειμένη περίπτωση να προκαλέσει διάφορα σχόλια εις βάρος σας.

Σχέσεις

Αρκετοί από σας αυτό το διάστημα μπορεί να συνειδητοποιήσετε σημαντικές σας διαφορές με φίλους, συνεργάτες η πρόσωπα που συνδέεστε ερωτικά. Θα υπάρχει ένα κλίμα ρευστότητας σε αυτές τις υποθέσεις μέχρι τις 14/12 που θα έχει την δυνατότητα να αποκατασταθεί αμέσως μετά η να κλείσει τον κύκλο του στην διάρκεια αυτού του μήνα. Εντάσεις μπορεί να προκληθούν για οικονομικούς λόγους με τρίτα πρόσωπα η παιδιά και γενικότερα δυσαρέσκειες από άτομα που θεωρούσατε ότι ήταν με το μέρος σας. Οι δύσκολες εξελίξεις αυτού του διαστήματος φαίνεται ότι θα αρχίσουν να υποχωρούν από τις 20/12 και μετά που η Αφροδίτη θα μεταβεί στο ζώδιο σας και θα εγκατασταθεί για ένα περίπου μήνα. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα υπάρχουν οι ευκαιρίες να αποκαταστήσετε τις δύσκολες σχέσεις σας με τους άλλους και να βρείτε συμπαράσταση και υποστήριξη από τους φίλους η το οικείο σας περιβάλλον. Σε γενικές γραμμές αναμένεται να για σας ένα διάστημα ηρεμίας, αισιοδοξίας και ικανοποίησης το διάστημα των γιορτών και η αρχή της νέας χρονιάς.

Επαγγελματικά-οικονομικά

Αρκετές διακυμάνσεις θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε αυτό το διάστημα που αναμένεται να είναι πιεστικό και δύσκολο στις εργασιακές σας υποθέσεις. Οι υποχρεώσεις μπορεί να είναι αυξημένες, τα ωράρια πιο δύστροπα και οι συνθήκες μη αναμενόμενες. Διεργασίες αναμένονται η διαφοροποιήσεις της τελευταίας στιγμής σε διάφορα σχέδια που έχετε προγραμματίσει όπως και έξοδα η εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν για τις οικονομικές σας υποθέσεις με τρίτους. Προσέξτε κληρονομικές υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα, αγοραπωλησίες που έχετε μεθοδεύσει και γενικότερα χειρισμούς που συνδέονται με οικονομικά τρίτων. Κάποιες αλλαγές στην δουλειά μπορεί να εμφανιστούν προς το τέλος του μήνα και που μπορεί να διαφοροποιήσουν τα μελλοντικά σας σχέδια η τις συμφωνίες που έχετε κάνει μέχρι τότε.

Comments are closed.

Παλιότερα θέματα