Γενικά

Οι προϋποθέσεις του Γενάρη είναι πολλές για σας αλλά σε πολλές περιπτώσεις και αρκετά απαιτητικές η δύσκολες κυρίως για τις σχέσεις σας με την οικογένεια η τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Οι πορείες του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο σας ανοίγουν τον δρόμο για μια νέα επαγγελματική και κοινωνική πορεία καθώς πολλοί από σας θα έχετε την διάθεση να δράσετε να επικοινωνήσετε και να προωθήσετε τα σχέδια σας με συνεργάτες η πρόσωπα που επηρεάζουν την καριέρα σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες από τις 14/1 και μετά θα βοηθήσει για ένα μεγάλο διάστημα στην βελτίωση των επαφών σας με τους άλλους, στις συζητήσεις τις συναντήσεις και τις συμφωνίες που θέλετε να πετύχετε. Ταξίδια, μετακινήσεις η σχέδια γύρω από αυτά μπορούν να έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα σε όλη την διάρκεια του μήνα κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 1ο και 2ο δεκαήμερο. Η θετική θέση του Άρη με το ζώδιο σας και από τον 9ο ηλιακό σας οίκο βοηθάει ιδιαίτερα στις διαπραγματεύσεις και γενικότερα στην προσωπική σας δυνατότητα να πείσετε τους άλλους γι’ αυτά που πιστεύετε και πρεσβεύετε. Από τις 20 μέχρι τις 27/1- διάστημα που θα επηρεαστείτε από τις δυσαρμονικές όψεις του Ήλιου και του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Κρόνο θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο ειδικότερα εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος του 3ου δεκαημέρου και η αρνητική επίδραση του Κρόνου στο δικό σας δεκαήμερο θα είναι πιο έντονη. Καλό θα είναι να αποφύγετε εκείνο το διάστημα βιαστικές ενέργειες, τάσεις Καλό θα είναι να αποφύγετε εκείνο το διάστημα βιαστικές ενέργειες, τάσεις ατυχημάτων η προβλήματα και εμπόδια που μπορεί να βάλουν οι άλλοι στον δρόμο σας. Ουσιαστικά αυτό το διάστημα μπορεί κάποια θέματα που σας απασχολούν και που επιδιώκετε να ξεκαθαρίσετε να μείνουν άλυτα η σε εκκρεμότητα καθώς οι συνθήκες δεν θα επιτρέψουν την διεκπεραίωση τους. Η ανάδρομη στάση του Άρη στην Παρθένο μπορεί να προκαλέσει αρκετές καθυστερήσεις στην επίλυση και την διευθέτηση νομοτυπικών θεμάτων η ακόμα και καθυστερήσεις και εμπόδια σε διάφορες συμφωνίες η δραστηριότητες που συνδέονται με ταξίδια, επικοινωνία η εξωτερικό. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 23/1 στον Υδροχόο όπως και η μετάβαση του Ήλιου και του Ερμή στο συγκεκριμένο ζώδιο σας βοηθούν στην εξασφάλιση κάποιας σημαντικής επαγγελματικής συνεργασίας όπως και στην κατοχύρωση κάποιων προσωπικών σας επιδιώξεων. Η δημοτικότητα σας οι σχέσεις σας με τα άτομα της οικογένειας και γενικότερα οι συνεργασίες σας μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα για σας.

Σχέσεις

Η πανσέληνος που ολοκληρώθηκε απέναντι από το ζώδιο σας στις 9/1 μπορεί να προκάλεσε αρκετές δυσαρέσκειες με τους άλλους και ειδικότερα με τα πρόσωπα της οικογένειας η του οικείου σας χώρου. Το διάστημα που ακολουθεί θα είναι για σας εποικοδομητικό για να κάνετε σημαντικά βήματα προκειμένου να εξισορροπήσετε τις αντιθέσεις που είχαν προηγηθεί και να έχετε καλύτερες εκβάσεις στις προσωπικές σας υποθέσεις. Καλό θα είναι να προσέξετε περισσότερο το διάστημα που ακολουθεί κυρίως από τις 20 μέχρι τις 27/1 καθώς εκεί μπορεί να δημιουργηθούν εκ νέου δυσαρέσκειες, επιπλήξεις, διαφωνίες και γενικότερα ένα δύσκολο κλίμα που θα μπορούσε να προκαλέσει προσωπικές και οικογενειακές διαστάσεις. Εκμεταλλευτείτε την παρουσία του Άρη στην Παρθένο που θα είναι επιβοηθητική για σας και προσπαθήστε να δράσετε πιο μεθοδικά και πιο αποτελεσματικά προκειμένου να κερδίσετε τις εντυπώσεις η γενικότερα αυτά που θέλετε από τους άλλους. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό από τις 7/2 μπορεί να είναι λίγο πιο έντονη για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Δεκεμβρίου, καθώς η ταύτιση της με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει ένα εκρηκτικό κλίμα στον χώρο της οικογένειας η των επαγγελματικών σας σχέσεων.

Επαγγελματικά-οικονομικά

>Η επαγγελματική σας πορεία και γενικότερα οι εργασιακές σας δραστηριότητες σας απασχολούν περισσότερο καθώς αισθάνεστε ότι χρειάζεται περισσότερη δράση από μέρους σας προκειμένου να πετύχετε ένα σημαντικό αποτέλεσμα σε αυτά που επιδιώκετε. Κάποια διαστήματα του Γενάρη θα σας επιτρέψουν να καταφέρετε μέσω της επικοινωνιακής σας ικανότητας πολλά, όπως συμφωνίες που επιδιώκετε, συμμαχίες και συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να συντηρήσετε η να κατοχυρώσετε τα κεκτημένα σας και γενικότερα νέες προϋποθέσεις στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας ζητήματα. Από τις 20 μέχρι τις 27 μπορεί να αντιμετωπίσετε εμπόδια και καθυστερήσεις η συμπεριφορές που μπορεί να σας εξοργίσουν κυρίως από άτομα του επαγγελματικού σας χώρου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό στις 7/2 μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες εξελίξεις στις συνεργασίες η στις συνθήκες και τις συμφωνίες που έχετε κάνει μέχρι τότε. Πιο ευνοϊκές συνθήκες στην δουλειά και στις δημιουργικές σας δραστηριότητες απολαμβάνετε εσείς που είστε γεννημένοι προς το τέλος του Δεκέμβρη.

Comments are closed.

Παλιότερα θέματα