Γενικά

Ο μήνας αυτός επηρεάζει δραστικά την οικονομική και επαγγελματική σας κατεύθυνση καθώς μόλις ένα μήνα πριν είχαν προηγηθεί τα φαινόμενα των εκλείψεων στο ζώδιο σας όπου και έφεραν σημαντικές ανακατατάξεις στις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις. Αρκετοί από σας μέχρι και τις 28/1 θα επιδιώξετε να ασχοληθείτε με το κλείσιμο κάποιων εκκρεμοτήτων σας η κάποιας σημαντικής σας συνεργασίας και την προετοιμασία για κάτι καινούριο που όμως θα εκπληρωθεί από την Άνοιξη και μετά. Να ξέρετε ότι αυτό το τρίμηνο που θα ακολουθήσει θα είναι προπαρασκευαστικό για σας καθώς οι εξελίξεις που θα έχετε θα προετοιμάσουν το έδαφος για μια νέα εποχή που θα ανοίξει στην ζωή σας από το διάστημα του επόμενου Ιουνίου καθώς εκεί θα ολοκληρωθούν τα φαινόμενα των εκλείψεων αυτής της χρονιάς στον άξονα του δικού σας ζωδίου. Μέχρι τότε και ειδικά αυτόν τον μήνα θα χρειαστεί να δώσετε μάχη για να συντηρήσετε τα κεκτημένα σας και να αποφύγετε καταστάσεις που μπορεί να φέρουν εμπόδια και περιορισμούς στα οικονομικά σας έσοδα. Οι πορείες του Ήλιου και του Ερμή θα ολοκληρωθούν στον Αιγόκερω και στον 2ο ηλιακό σας οίκο μέχρι τις 27/1 και ειδικά από τις 20 μέχρι τις 27/1 θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε στόχους που χρειάζονται αρκετή μεθόδευση για να προχωρήσουν ίσως και σε ομάδες η φίλους που συνδέονται με την δουλειά σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες από τις 14/1 και μετά και η παραμονή της σ’ αυτό το ζώδιο μέχρι τις 7/2 θα βοηθήσει στην βελτίωση των οικογενειακών σας σχέσεων και στις παροχές που μπορεί να έχετε από την οικογένεια τα θέματα κατοικίας η της ακίνητης περιουσίας. Καλά διαστήματα για σας μπορεί να είναι από 14 μέχρι τις 20/ 1 καθώς εκεί θα έχετε την δυνατότητα να εξελίξετε με ομαλό τρόπο υποθέσεις εργασιακές και οικονομικές. Η ανάδρομη πορεία του Άρη που θα ξεκινήσει από τις 24/1 και θα έχει διάρκεια μέχρι τις 14/ 4 στο ηλιακό σας μεσουράνημα μπορεί να αναστείλει η να καθυστερήσει νέα εγχειρήματα που έχετε σκοπό να κάνετε αυτό το διάστημα και να επαναφέρει στο προσκήνιο προβλήματα με άτομα από τον χώρο της οικογένειας η της εργασίας σας. Ειδικότερα εσείς που είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας επηρεάζεστε άμεσα από την επίδραση αυτού του πλανήτη και καλό θα είναι προς το τέλος του Γενάρη να προσέξετε διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν με συνεργάτες η οικείο περιβάλλον ίσως και προβλήματα που μπορεί να συνδέονται με την υγεία σας. Η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθύες από τις αρχές του επόμενου μήνα θα επηρεάσει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και σε δραστηριότητες που συνδέονται με επικοινωνία, ταξίδια και σπουδές. Ο συγκεκριμένος πλανήτης μπορεί να προκαλέσει αρκετά μπερδέματα στον οικογενειακό σας τομέα η προβλήματα με το σπίτι και την κατοικία. Καλό θα είναι να προσέξετε περισσότερο τις επιλογές σας τις κοινωνικές η γενικότερα συνεργασίες που μπορεί να ξεκινήσετε μέσα στο επόμενο διάστημα γιατί οι εξελίξεις μπορεί να σας απογοητεύσουν.

Σχέσεις

Για το υπόλοιπο του Γενάρη οι σχέσεις σας με τους άλλους έχουν την δυνατότητα να βελτιωθούν και να σταθεροποιηθούν και αν όχι να ξεκαθαρίσουν οριστικά μέχρι το τέλος του μήνα. Αν έχετε ξεκινήσει μια καινούρια σχέση μπορεί να χρειαστεί να την επανεξετάσετε καθώς μπορεί να αισθανθείτε ότι με το συγκεκριμένο άτομο δεν έχετε πολλά κοινά στοιχεία. Αυτό θα φανεί περισσότερο προς το τέλος του μήνα καθώς η δυσαρμονική αντίθεση που θα πραγματοποιήσει ο ανάδρομος Άρης με την Αφροδίτη μπορεί να σας οδηγήσει σε μια συναισθηματική και προσωπική έκρηξη. Χρήσιμο θα ήταν εκ μέρους σας να κάνετε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προβλήματα που έχετε με τον σύντροφο η τους γύρω σας η ακόμα και να αποφύγετε να θίξετε θέματα που μπορεί να προκαλέσουν αρνητικές επιπτώσεις στις σχέσεις σας. Μην φέρεστε νευρικά απότομα η παρορμητικά και προσπαθήστε να είστε πιο συμβιβαστικοί με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Ταξίδια και μετακινήσεις μπορεί να σχεδιάσετε με φίλους η συνεργάτες στην διάρκεια του Φλεβάρη.

Επαγγελματικά-οικονομικά

> Τα οικονομικά σας πρέπει να προσέξετε περισσότερο αυτό το διάστημα καθώς οι δυσαρμονικές όψεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσουν περιορισμούς, ανασφάλειες καθυστερήσεις η εμπόδια. Στην διάρκεια αυτού του μήνα θα χρειαστεί να κάνετε συμμαχίες με άτομα από τον χώρο της δουλειάς η γενικότερα συζητήσεις και συμφωνίες που θα βοηθήσουν στον προγραμματισμό και την εξέλιξη ενός νέου εγχειρήματος που όμως θα χρειαστεί χρόνος για να προχωρήσει και να προοδεύσει. Ένα θέμα που συνδέεται με το σπίτι η τις κληρονομικές σας υποθέσεις μπορεί να καθυστερήσει να επιλυθεί, ενώ νομικές υποθέσεις και συμφωνίες που έχετε υπόψη μπορείτε να τις προωθήσετε από τις 23/1 και μετά και γενικότερα στην διάρκεια του Φλεβάρη που οι συγκυρίες θα είναι πιο συμβατές για αυτά τα ζητήματα.

 

Comments are closed.

Παλιότερα θέματα