Γενικά

Ο Γενάρης ως επί το πλείστον είναι για σας ένας μήνας με σημαντικές εξελίξεις για την ερωτική σας ζωή καθώς ο Ποσειδώνας πλανήτης της πλάνης και της ουτοπίας αποχωρεί οριστικά από τον Υδροχόο και εγκαθίσταται οριστικά στους Ιχθύες, και τον οίκο που συνδέεται με τις ερωτικές και δημιουργικές σας δραστηριότητες. Ουσιαστικά επηρεάζεστε άμεσα με την θετική αντανάκλαση αυτού του πλανήτη εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος Οκτώβρη καθώς θα έχετε την δυνατότητα να ζήσετε ένα ιδανικό έρωτα και να γνωρίσετε άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Πολλοί από σας θα είστε σε καλή φάση ψυχολογική και θα βλέπετε τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά τους ενώ θα μπορέσετε με ευκολία να αποτινάξετε από πάνω σας προβλήματα χρόνων και σχέσεις η συνθήκες που σας επηρέαζαν αρνητικά. Νέα εγχειρήματα θα μπορέσετε να κάνετε στην δουλειά και την δυνατότητα να εκπληρώσετε στόχους και σχέδια που έχετε στην καρδιά σας. Οι υπόλοιποι για τον Γενάρη θα έχετε την θετική σχέση της Αφροδίτης με το ζώδιο σας από τις 14/1 μέχρι τις 7/2 καθώς η παρουσία της στους Ιχθύες θα ενισχύσει προς το καλύτερο την ερωτική σας ζωή και θα βελτιώσει τις οικονομικές σας υποθέσεις. Η τύχη θα είναι λοιπόν με το μέρος σας αυτό το διάστημα που αναμένεται να είναι πολύ πιο ευχάριστο για όλους σας. Οι πορείες του Ήλιου και του Ερμή ολοκληρώνονται στον Αιγόκερω μέχρι τις 27/1 και μέχρι τότε θα έχετε την δυνατότητα μέσω αυτών των διελεύσεων να ασχοληθείτε με πρακτικές υποθέσεις η με μετακινήσεις και επικοινωνία. Κάποια περιστασιακά εμπόδια μπορεί να αντιμετωπίσετε σ’ αυτούς τους τομείς κοντά στις 20 με 27/1 και δυστροπίες στις συναλλαγές σας με τους άλλους. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 23/1 στον Υδροχόο και στον 4ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει άμεσα εσάς που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας και δημιουργεί κάποιες αναστατώσεις στον χώρο της κατοικίας και της οικογένειας. Εκείνο το διάστημα θα μπορούσατε επίσης να συζητήσετε θέματα που συνδέονται με κληρονομικές η νομικές υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα η γενικότερα να ξεκαθαρίσετε συμφωνίες και επαγγελματικές συνεργασίες. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου από τις 24/1 και μετά μπορεί να φέρει επιπλοκές και καθυστερήσεις στην υλοποίηση κάποιων στόχων που έχετε είτε σε σχέσεις είτε σε επαγγελματικές υποθέσεις και ακόμα να προκαλέσει αστάθεια σε φιλίες και συλλογικές δραστηριότητες που προετοιμάζετε η έχετε. Η δυσάρεστη αντίθεση της Αφροδίτης με τον Άρη στις αρχές Φεβρουαρίου μπορεί να δημιουργήσει ανισότητες στην ερωτική σας ζωή η επιπλοκές με φίλους και παιδιά.

Σχέσεις

Πολύ έντονη θα είναι η ερωτική σας ζωή μέσα στο επόμενο διάστημα καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύες από τις 14/1 και μετά θα φέρει τύχη στις σχέσεις σας η εύνοια από φίλους και πρόσωπα που σας συμπαθούν. Αρκετοί από σας θα θελήσετε να ξαναδείτε άτομα από το παρελθόν και να αναθεωρήσετε την στάση και τις επιλογές σας τις κοινωνικές η τις προσωπικές. Σε γενικές γραμμές θα μπορέσετε μέσα στο επόμενο δίμηνο περίπου να σταθεροποιήσετε την προσωπική σας ζωή η ακόμα και να επισημοποιήσετε σχέσεις που είναι μακροχρόνιες. Το πιο σημαντικό για σας είναι ότι θα υπάρχει η δυνατότητα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να στηριχτείτε από ανθρώπους που πιστεύουν στις δυνατότητες σας. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις για την πορεία κάποιας πρόσφατης σχέσης σας.

Επαγγελματικά-οικονομικά

Το 1ο εικοσαήμερο περίπου του μήνα θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βάση σε συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και συνεργασίες που έχετε και θέλετε να τις επανεξετάσετε. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 23/1 στον Υδροχόο σε θετική όψη με τον Ουρανό μπορεί να σας ωθήσει σε αλλαγές η νέα ξεκινήματα που θα συνδέονται με την δουλειά σας και που μέχρι τότε θα έχετε σχεδιάσει να κάνετε. Στόχοι και σχέδια που έχετε βάλει στον εαυτό σας για το επόμενο δίμηνο θα είναι καλό να τους επανεξετάσετε η να τους αναθεωρήσετε μέχρι τις 14/4 διάστημα που ο Άρης θα παραμείνει ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό από τις 7/2 και η παραμονή της εκεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου μπορεί να τονώσει την πελατεία η τις δραστηριότητες που έχετε η θέλετε να προωθήσετε αρκεί να συμπορευτείτε με τις ανάγκες και τις συνθήκες εκείνης της εποχής.

Comments are closed.

Παλιότερα θέματα