Γενικά

> Μετά τα δύσκολα φαινόμενα των εκλείψεων στην διάρκεια του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου οι δυσκολίες σταδιακά φαίνεται να υποχωρούν για τους περισσότερους από σας. Ο Γενάρης στο μεγαλύτερο μέρος του μπορεί να σας δώσει σημαντικές ικανοποιήσεις ειδικά στον τομέα του γάμου, των προσωπικών σας σχέσεων και των συνεργασιών. Η μετάβαση της Αφροδίτης στους Ιχθύες από τις 14/1 και μετά και η παραμονή της σ’ αυτό το ζώδιο μέχρι τις 7/2 φαίνεται ότι θα ομαλοποιήσει τα προβλήματα που είχατε αντιμετωπίσει από τρίτους και θα σας δώσει την ευκαιρία να προωθήσετε υποθέσεις η σχέδια που θα συμβάλλουν στην προσωπική και επαγγελματική σας αποκατάσταση. Βοήθεια και στήριξη αυτό το διάστημα θα έχετε από τους ανθρώπους του εργασιακού σας χώρου και γενικότερα από φίλους και νέες ευχάριστες γνωριμίες που θα κάνετε. Οι θετικές παρουσίες του Ερμή και του Ήλιου στον Αιγόκερω και στον 5ο ηλιακό σας οίκο δημιουργούν θετικές προοπτικές για δημιουργικές εργασίες και δραστηριότητες όπως και διάθεση για εξόδους και διασκέδαση με αγαπημένα σας πρόσωπα. Πολύ καλό διάστημα για σας αναμένεται να είναι από τις 13 μέχρι τις 21/1 περίοδος που ο Ήλιος και ο Ερμής θα κάνουν αρμονική όψη με τον Άρη από το ζώδιο σας. Πιο ευνοημένοι αυτό το διάστημα θα είστε εσείς που είστε γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς θα καταφέρετε να έχετε μια σημαντική επιτυχία μέσω δικής πρωτοβουλίας και κίνησης που θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε. Πιο δύσκολες περίοδοι για σας φαίνεται να είναι το διάστημα που ο Ήλιος και ο Ερμής θα κάνουν δυσάρεστη όψη με τον Κρόνο από τον Ζυγό δηλαδή στις 20 και 27/1 δημιουργώντας απογοητεύσεις και εμπόδια στις οικονομικές σας υποθέσεις η τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Πολύ πιθανόν εκείνο το διάστημα να κάνετε κάποιους αναγκαίους συμβιβασμούς η να κλείσετε μια σημαντική σελίδα στην ζωή σας. Από τις 24/1 ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, φαινόμενο που θα έχει διάρκεια μέχρι τις 14/4. Αυτό το σημαντικό πλανητικό γεγονός μπορεί να προκαλέσει αρκετές ανασφάλειες στις επαγγελματικές και προσωπικές σας υποθέσεις αλλά και αρκετή αναποφασιστικότητα για τις επόμενες κινήσεις σας. Προς το τέλος του μήνα η δυσάρεστη αντίθεση μεταξύ του Άρη από το ζώδιο σας με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και αναστατώσεις στις σχέσεις σας.

Σχέσεις

Ιδιαίτερα καλή περίοδος αναμένεται να είναι αυτή που θα ξεκινήσει από τις 14/1 και θα διαρκέσει μέχρι τις 7/2 διάστημα που η Αφροδίτη θα είναι εγκατεστημένη στους Ιχθύες και στον 7ο ηλιακό σας οίκο. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα έχουν μια καλύτερη πορεία μέσα στον επόμενο μήνα και αρκετοί από σας θα έχετε ευκαιρίες για να συσφίξετε σχέσεις, γνωριμίες και συνεργασίες που σας ενδιαφέρουν. Προσέξτε την διέλευση του Άρη στο ζώδιο σας κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας γιατί μπορεί να σας φορτίσει και να σας ωθήσει σε παρακινδυνευμένες κινήσεις που μπορεί να καταλήξουν κατά σας. Αποφύγετε βιασύνες παρορμητικές ενέργειες και λόγια που μπορεί να θίξουν τον περίγυρο σας η τον σύντροφο σας. Πιο ανταγωνιστικοί φαίνεται να γίνεστε από τις 1 μέχρι τις 4/2 διάστημα που η Αφροδίτη θα κάνει όψη αντίθεσης με τον συγκεκριμένο πλανήτη πυροδοτώντας το κλίμα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Πολύ σημαντική για σας θα είναι και η οριστική εγκατάσταση του Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιο σας επηρεάζοντας άμεσα εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Αυγούστου. Ένας απρόβλεπτος έρωτας μπορεί να κάνει την εμφάνιση του στους επόμενους μήνες που όμως μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα στην ζωή σας και εκκεντρική εξέλιξη. Προσέξτε τις επιλογές που θα κάνετε μέσα στο επόμενο δίμηνο, τις τάσεις για εξιδανικεύσεις που θα έχετε και που μπορεί να σας αποσυντονίσουν συναισθηματικά και επίσης απρόσμενα προβλήματα μέσω του συντρόφου σας η του γάμου και της σχέσης που έχετε ήδη στο ενεργητικό σας.

Επαγγελματικά-οικονομικά

> Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος του Γενάρη θα είναι πολύ σημαντική για τις εργασιακές σας υποθέσεις και ειδικότερα ασχολίες που συνδέονται με συλλογικές δραστηριότητες και καινοτόμες η πρωτοποριακές ιδέες. Παράλληλα η ανάδρομη κίνηση του Άρη στο ζώδιο σας από τις 24/1 και μετά μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις σε προγράμματα και σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Πολύ πιθανόν να δοκιμάσετε κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα η συνθήκες αυτό το διάστημα να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας και να αποφύγετε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Να ξέρετε ότι θα υπάρχουν διαστήματα μέσα στον Γενάρη που μπορεί να δοκιμάσουν τις αντοχές σας και να περιπλέξουν τις σχέσεις σας με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου. Η θετική όψη του Δία- Πλούτωνα που ολοκληρώνεται μέσα στον Φλεβάρη θα δώσει μια οριστική θετική λύση στις επαγγελματικές σας υποθέσεις η ακόμα και τις οικονομικές ειδικότερα αν είστε γεννημένοι κοντά στις αρχές Σεπτεμβρίου. Συμβόλαια, συμφωνίες, οικονομικές υποθέσεις και δραστηριότητες που συνδέονται με ταξίδια και επικοινωνία μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για σας. Πιο ευνοϊκό διάστημα για τα οικονομικά σας αναμένεται να είναι ο Φλεβάρης.

Comments are closed.

Παλιότερα θέματα