Γενικά

Ο Ιανουάριος δίνει περισσότερο έμφαση στις επαγγελματικές και πρακτικές σας υποθέσεις όπως και στις ασχολίες με τον τομέα της υγείας και της διατροφής η γενικότερα στην βελτίωση της εμφάνισης σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στον πολικό σας Υδροχόο ολοκληρώνεται γύρω στις 14/1 και έτσι ολοκληρώνονται οι διεργασίες που κάνατε για να πετύχετε κάτι καλύτερο και περισσότερο στις συνεργασίες και τις σχέσεις σας κοινωνικές η μη. Η είσοδος της στους Ιχθύες θα βοηθήσει στην εξέλιξη και βελτίωση των οικονομικών σας υποθέσεων όπως και στην δυνατότητα ευνοϊκών συναλλαγών και συμφωνιών που θα κάνετε μέσω τρίτων. Καλή θα είναι η περίοδος αυτή που απομένει για να τελειώσει ο μήνας προκειμένου να διεκδικήσετε χρήματα που σας ανήκουν, κληρονομικές υποθέσεις που έχετε η που χειρίζεστε η γενικότερα αποδοχές από την δουλειά σας. Καλό θα είναι να επισπεύσετε όλες αυτές τις διαδικασίες μέχρι και τις 24/1 καθώς μετά από αυτή την ημερομηνία ο Άρης που βρίσκεται στην Παρθένο και στον 2ο ηλιακό σας οίκο το τελευταίο δίμηνο θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του που θα έχει διάρκεια μέχρι τις 14/4. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί από σας θα έχετε να περιμένετε χρήματα από τρίτους τα οποία μπορεί να καθυστερήσουν ενώ σχέδια οικονομικά και επαγγελματικά θα μπουν σε φάση αστάθειας για το επόμενο δίμηνο περίπου. Βεβαίως η θετική όψη του Δία από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που θα επαναληφθεί στις αρχές Μαρτίου θα είναι επιβοηθητική για την οικονομική και επαγγελματική σας εξέλιξη καθώς θα σας βοηθήσει να κινήσετε καταστάσεις η να χρησιμοποιήσετε μέσα και γνωριμίες προκειμένου να καταφέρετε αυτά που θέλετε. Για το παρόν διάστημα πάντως μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες σημαντικές δυσκολίες στην προώθηση ιδεών, στόχων και συμφωνιών προς τις 20 και 27/1 μέρες που ο Ήλιος από τον Αιγόκερω και ο Ερμής θα κάνουν δύσκολες όψεις με τον Κρόνο από τον Ζυγό, δημιουργώντας κάποιες επιπλοκές σε συνεργασίες που έχετε, συμφωνίες και νομοτυπικές υποθέσεις που εκκρεμούν. Οι συνθήκες στον επαγγελματικό σας χώρο εκείνο το επταήμερο δεν θα είναι και οι πιο ιδανικές καθώς θα υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις η προβλήματα με συναδέλφους και μετακινήσεις η συναντήσεις που έχετε σχεδιάσει. Προς το τέλος του μήνα η μετάβαση του Ήλιου και του Ερμή στον Υδροχόο και στον 7ο ηλιακό σας οίκο όπως και το φαινόμενο της νέας Σελήνης στις 2ο του Υδροχόου και στις 23/1 θα ανοίξουν ένα νέο κύκλο γεγονότων και εκκινήσεων που θα συμβάλλουν θετικά στην προσωπική σας προβολή και στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον φιλικό σας Κριό από τις 7/2 και μετά θα φέρει ιδιαίτερα καλά αποτελέσματα στις ερωτικές και οικονομικές σας υποθέσεις.

Σχέσεις

Πολλοί από το περιβάλλον σας έχουν σταθεί δίπλα σας αυτό το διάστημα και σας έχουν βοηθήσει η στηρίξει προσωπικά η οικονομικά. Από τις 14/1 και μετά η Αφροδίτη ο πλανήτης που συμβάλει στην ερωτική και οικονομική τύχη θα περάσει στους Ιχθύες και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 7/2. Από την συγκεκριμένη θέση αυτός ο πλανήτης θα φέρει κάποιες σημαντικές αλλαγές στις προσωπικές σας υποθέσεις ίσως και ένα κλείσιμο κύκλου σε κάποια συνεργασία σας μέσω κοινής συναίνεσης και αμοιβαίας συμφωνίας. Προς το τέλος του Γενάρη μπορεί να σας προβληματίσουν σχέσεις και πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον ενώ κοντά στις αρχές του επόμενου μήνα καλό θα είναι να αποφύγετε εντάσεις και διαφωνίες με κάποια πρόσωπα για οικονομικούς κυρίως λόγους. Η νέα Σελήνη που θα γίνει απέναντι από το ζώδιο σας σε θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό θα συμβάλει με θετικό τρόπο στην βελτίωση και την ενδυνάμωση των σχέσεων σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Πολλοί από σας θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε νέες εκκινήσεις στις προσωπικές σας υποθέσεις η νέες συνεργασίες και γνωριμίες.

Επαγγελματικά-οικονομικά

Πολλοί από σας αυτό το διάστημα θα ταλαιπωρηθείτε από αυξημένες υποχρεώσεις και δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην δουλειά σας. Θέματα συνεργασιών και σχέσεων μπορεί να σας απασχολήσουν έντονα από τις 20 μέχρι τις 27/1 καθώς δεν θα μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτά που επιδιώκετε είτε σε μορφή σχεδίων είτε σε μορφή συμφωνιών και έργων που έχετε αναλάβει. Τα προβλήματα φαίνεται ότι θα υποχωρήσουν για σας μετά τις 28/1 και μέχρι τις αρχές Φλεβάρη καθώς θα έχετε την δυνατότητα εκείνο το διάστημα να βγείτε κερδισμένοι από τις μέχρι τότε προσπάθειες σας. Πολύ καλή περίοδος για σας θα είναι για σας και το 1ο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη καθώς οι περισσότεροι πλανήτες θα συμβάλλουν στην επίτευξη και την εδραίωση των προσωπικών σας στόχων. Στον οικονομικό σας τομέα καλό θα είναι να προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε κάποιες υποθέσεις σας μέχρι τις 22/1 καθώς μετά από κει μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και αναβολές σε χρήματα που περιμένετε από τρίτους. Καλή περίοδος για τα οικονομικά σας θα είναι από τις 14 μέχρι τις 20/1.

Comments are closed.

Παλιότερα θέματα