Γενικά

Οι παρουσίες του Ερμή και του Ήλιου μέχρι τας μέσα του μήνα περίπου στον Υδροχόο και στον 10ο ηλιακό σας οίκο θα εξακολουθήσουν να «θίγουν» υποθέσεις που συνδέονται με την κατοικία και την εργασία σας όπως και τις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον ειδικότερα για σας που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας και επηρεάζεστε περισσότερο από αυτές τις διελεύσεις. Ασυμφωνίες {Ερμής} διάσταση με τα ανώτερα πρόσωπα και τα παιδιά σας, οικονομικές ανακατατάξεις και αλλαγές γίνονται μέσα στο επόμενο διάστημα για σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό για όλο τον Φλεβάρη μπορεί να σας ωθήσει σε αποστασιοποίηση από κάποια πρόσωπα η σε τάση αναμονής και άμυνας προκειμένου να συλλέξετε πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν και στοιχεία που συνδέονται με δραστηριότητες η σχέδια που θέλετε να προωθήσετε είτε σε πρακτικές υποθέσεις είτε σε προσωπικές και κοινωνικές. Η δυσαρμονική όψη που θα κάνει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στις 17/2 μπορεί να επηρεάσει την οικονομική σας κατάσταση και τις συμφωνίες η τις νομικές υποθέσεις που αυτό το διάστημα διαπραγματεύεστε. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς στις 14/2 και η σύνοδος που θα κάνει με τον Ποσειδώνα θα είναι ευνοϊκή κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Απριλίου καθώς θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε κερδισμένοι η ωφελημένοι από στόχους και σχέδια που έχετε σε συλλογικό πλαίσιο η από δραστηριότητες που συνδέονται με ομάδες, τέχνη και ταξίδια. Η νέα Σελήνη που θα ακολουθήσει αμέσως μετά στις 21/2 στις 2ο των Ιχθύων σε θετική όψη με τον Δία από το ζώδιο σας θα φέρει θετικά αποτελέσματα στις οικονομικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις. Ουσιαστικά ο Φεβρουάριος προετοιμάζει για σας το κλίμα για μια νέα πρόοδο στην δουλειά, στις σχέσεις και στα οικονομικά που θα κατοχυρωθεί για σας περισσότερο τον Μάρτιο καθώς η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο σας και θα ενισχύσει περισσότερο την τύχη σας σε αυτά τα ζητήματα. Η θετική όψη του Δία από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που θα ολοκληρωθεί στις αρχές Μαρτίου θα είναι ιδιαίτερα ενισχυτική και αναγεννητική για σας που είστε γεννημένοι τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου φέρνοντας σας λύσεις σε σημαντικά προβλήματα της ζωής σας.

Σχέσεις

Πολλοί από σας αυτό το διάστημα μπορεί να αισθάνεστε ανικανοποίητοι από την ερωτική και κοινωνική σας πορεία καθώς οι σχέσεις σας με τους άλλους μπορεί να πληγούν από διάφορες αιτίες και παράγοντες. Η πανσέληνος που ολοκληρώθηκε στον Λέοντα και η ανάδρομη πορεία του Άρη στην Παρθένο μπορεί να έφεραν στο προσκήνιο προβλήματα από το παρελθόν διακυμάνσεις, διαφορές και αστοχίες από την πλευρά των άλλων. Η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στους Ιχθείς από τις 14 και 19/2 αντίστοιχα θα έχουν την τάση να τονώσουν τις επαφές σας με τους άλλους και να βοηθήσουν στην αποκατάσταση των διαφορών σας στην διάρκεια των επόμενων βδομάδων. Η δυσαρμονική αντίθεση που θα πραγματοποιήσει ο Ερμής με τον Άρη στις 23/2 μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα έκρυθμο με τα παιδιά η τον ερωτικό σας σύντροφο η ακόμα και να επηρεάσει τις σχέσεις σας με ομάδες φίλους και συνεργάτες και που ουσιαστικά καλό θα είναι να αποφευχθεί εκ μέρους σας. Καλύτερες προοπτικές για την προσωπική σας ζωή εμφανίζει περισσότερο ο Μάρτιος καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας και η θετική της όψη με τον Δία, τον Άρη και τον Πλούτωνα στα μέσα του επόμενου μήνα θα φέρει θεαματικές εξελίξεις στην ζωή σας.

Επαγγελματικά-οικονομικά

Το 1ο δεκαπενθήμερο του μήνα που διανύουμε μπορεί να είναι λίγο δύσκολο για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και τις συμφωνίες σας. Καλό θα είναι να προσέξετε παγίδες που μπορεί να συνδέονται με νομικές διαδικασίες, συνεργασίες και πρόσωπα που σχετίζονται με το εξωτερικό κυρίως μέχρι τις 17/2. Σημαντική εποχή για να προωθήσετε στόχους και σχέδια είναι για σας το 2ο δεκαπενθήμερο του μήνα που θα είναι πιο βατό και πιο αποτελεσματικό γι’ αυτές τις υποθέσεις η ακόμα και στην διάρκεια του Μαρτίου που η οικονομική σας κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο από διάφορους παράγοντες που θα προκύψουν. Η ρευστότητα, τα εμπόδια και η αναβλητικότητα που υπάρχει αυτό το διάστημα σε νέες εκκινήσεις η προγράμματα που έχετε σκεφτεί και θέλετε να εφαρμόσετε θα υποχωρήσει σταδιακά ίσως σε πρώτη φάση στο τέλος του μήνα και ίσως σε δεύτερη από τα μέσα Μαρτίου και μετά όπου εκεί τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα για σας.

Comments are closed.

Παλιότερα θέματα