Κλυδωνισμοί ως τον Οκτώβριο, όπου πλέον έρχεται η ανταμοιβή σας και ωριμάζει το έργο σας.

Από την Ματίνα Φατούρου

 

Γενική εικόνα

Μία πολύ σημαντική χρονιά για εσάς.   Εντυπωσιακές κινήσεις ακόμη μία φορά στον μεταβλητό σταυρό, σας ωθούν σε καταστάσεις εναλλαγής και η ευλυγισία σας μπροστά στο ευμετάβλητο της χρονιάς, θα σας αποδώσει το φθινόπωρο.

Ο Ποσειδώνας, κυβερνήτης του ζωδίου σας, κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σας στις 3 Φεβρουαρίου. Θα παραμείνει 14 χρόνια, ως το τέλος Μαρτίου του 2025, χαρίζοντάς σας άπλετο μαγνητισμό και ρομαντισμό. Αναβαθμίστε την προσωπική ζωή σας και τους υπόλοιπους τομείς, επιλέγοντας το καλύτερο αυτή τη φορά για εσάς.   Στο πέρασμά του από το ζώδιό σας, θα  δεχτείτε αλλαγές περισσότερο εσωτερικές  που θα φανούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Θα σας χαρίσει περισσότερη αυτοεκτίμηση και θα γίνεται πιο  ευαίσθητοι  με τους συνανθρώπους σας.
Σαν πλανήτης του ρομαντισμού βέβαια, καλλιεργεί την φαντασία, την ουτοπία,   τις καλλιτεχνικές εμπνεύσεις και την μεταφυσική.  Θα σας  χαρίσει επίσης  άπλετη  πνευματικότητα για να δείτε κάτω από το πρίσμα της την ζωή  εξ αρχής, εμπνεύσεις  και ακαταμάχητο μαγνητισμό.  Εσείς επιλέξτε τα στοιχεία που σας ενδιαφέρουν  και  αναπλαισιώνετε  τη ζωή σας,  πατώντας  όμως γερά στο έδαφος.

Στο πρώτο ήμισυ της χρονιάς θα έχετε ανακατατάξεις σε διάφορους τομείς της ζωής σας.  Οι εκλείψεις στον άξονα  οικογένεια – καριέρα συνεχίζονται και το  2012, ενώ ο Κρόνος με τον  Ουρανό   θα σας  φέρουν  δυσκολίες στα οικονομικά  σας για άλλη μια  φορά.  Ο τομέας  της εργασίας  σας θα  υποστεί  αλλαγές .  Άλλοι θα αλλάξουν πόστο,  άλλοι χώρο  εργασίας,  άλλοι αντικείμενο. Σίγουρα άλλες θα σας ευχαριστήσουν και άλλες όχι. Κατά το δεύτερο ήμισυ, μπορείτε να σταθεροποιήσετε καταστάσεις στην οικογενειακή σας ζωή και  στα οικονομικά  σας,  υιοθετώντας  μια στάση ζωής που θα αισθανόσαστε ασφαλείς.
Παρ’ όλες τις διακυμάνσεις των οικονομικών σας, στην αρχή του έτους, ο Δίας, πλανήτης της τύχης, από τον τρίτο  ηλιακό σας οίκο που θα βρίσκεται μέχρι τις 10  Ιουνίου, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο, των προσωπικών στόχων, σας φέρνει ελπιδοφόρα μηνύματα   στον τομέα της επικοινωνίας αλλά και των μετακινήσεων. Καινούργιες προτάσεις για εργασία, επαγγελματικά ραντεβού  και συνεργασίες  θα εμφανιστούν στο προσκήνιο. Το τρίγωνο κορυφώνεται στα μέσα Μαρτίου, αλλά έχει διάρκεια μέχρι τις αρχές Ιουνίου.

Κατά την διάρκειά του, μπορείτε να επωφεληθείτε από φιλικές επαφές, για την αύξηση των εσόδων σας,  αλλά και για νέες  επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Από τις αρχές Ιουνίου, θα κινείται στον τέταρτο  ηλιακό σας οίκο,  φέρνοντας  ομαλότητα  στην οικογενειακή σας ζωή. Αδέσμευτοι  θα αποφασίσετε να  κάνετε την δική σας οικογένεια.  Όσοι επιθυμείτε μια  αλλαγή  στον εσωτερικό  χώρο  της  κατοικίας σας τώρα θα έρθει η στιγμή που θα την πραγματοποιήσετε.  Ευνοούνται  επίσης  αγοροπωλησίες  οικογενειακών  οικημάτων.

Βέβαια  με τον Κρόνο  στον όγδοο ηλιακό σας οίκο,  ως τις αρχές  Οκτωβρίου,  οφειλές προς το δημόσιο και δάνεια πρέπει να διευθετήσετε και να μην τ’ αφήσετε να εκκρεμούν  και να σας φέρουν σε αδιέξοδο.  Ευκαιρίες για δάνεια θα υπάρξουν  από τις 5 Οκτωβρίου και έπειτα, όταν εισέλθει στον  ένατο ηλιακό σας οίκο,  στον Σκορπιό.  Κινηθείτε με συγκρότηση  στις οικονομικές επιλογές σας,  ώσπου ν’ αποσυμπιεστεί το πλανητικό σκηνικό  και ν’ ανοιχτούν οι δρόμοι.

Γενικότερα αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές που λαμβάνουν μέρος τρίτοι  και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά  για όποιον  σας υπόσχεται  πολλά  συναισθηματικά ή οικονομικά.

Από τον ένατο ηλιακό σας οίκο, όπου θα παραμείνει δύο  χρόνια,  θα σας βοηθήσει  να διεκπεραιώσετε  νομικές υποθέσεις,  εμπορικές συναλλαγές με το εξωτερικό  και ν’ ασχοληθείτε  με τις φιλοσοφικές αναζητήσεις σας.  Σπουδαστές  θα μπορέσουν  να κατοχυρώσουν τις γνώσεις τους. Επίσης όσοι έχετε σκέψεις για αλλαγή χώρας διαμονής,  μπορείτε ν’ αποφασίσετε να κινηθείτε και να δρομολογήσετε την μετάβασή σας.  Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα  στις 11 Οκτωβρίου ευνοεί   τις κινήσεις σας   και  το  εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 27 Δεκεμβρίου, στέλνει αισιόδοξα μηνύματα στα σχέδιά σας  και στηρίζει τις αποφάσεις σας.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας, πλανήτης της αναγέννησης,  από τον Αιγόκερω και τον  ενδέκατο ηλιακό  σας οίκο,  θα σας φέρει ανακατατάξεις στον φιλικό σας περίγυρο. Φίλοι θα έρθουν και θα παρέρθουν, από το σκηνικό της ζωής σας.  Οι  λίγοι και καλοί πάντως θα σας στηρίξουν και θα δείξουν για άλλη μια φορά την αξία τους.

Αλλαγή στόχων θα έχετε μ’ αυτή την θέση του Πλούτωνα επίσης,  η οποία θα πραγματοποιηθεί με έντονες ανακατατάξεις στον εσωτερικό σας κόσμο αλλά και σε πρακτικά θέματα.  Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να βάλετε όρια στις σχέσεις σας και να μην αφήσετε τους άλλους  να τα περνάνε για κανένα λόγο.  Περιφρουρήστε  την προσωπική σας ζωή  και αφήστε έξω από την πόρτα σας  αυτούς που ζητούν  γενναιοδωρίες τσαλαπατώντας σας. Κρατείστε τις σωστές ισορροπίες  μέσα σας και γύρω από εσάς.
Σημαντική επίσης είναι η κίνηση του Άρη, πλανήτη της δράσης και της έντασης. Κινούμενος μέχρι τις αρχές Ιουλίου στον 7ο ηλιακό οίκο σας, θα φέρει εντάσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Όσες απ’ αυτές έχουν δείξει πως δεν μπορούν ν’ αντέξουν στο χρόνο, ίσως ήρθε η στιγμή να σας αφήσουν.  Μπορεί όμως να δείξει και το αντίθετο ανάλογα με το προσωπικό  ωροσκόπιο. Δηλαδή  μια συνεργασία και κέρδη απ’ αυτή,  τα οποία όμως θα φανούν από τον Αύγουστο και μετά.

Το χρονικό διάστημα που θα κινείται σε ανάδρομη πορεία, από τις 24 Ιανουαρίου μέχρι τις 13 Απριλίου, δεν αποκλείεται βέβαια στον τομέα των προσωπικών σχέσεων  και η επανασύνδεση με άτομο από το παρελθόν. Προσέξτε ιδιαίτερα την έκλειψη Σελήνης στις 4 Ιουνίου, στην οποία θα συμμετέχει  δυσαρμονικά ο Άρης και θα ταράξει την ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα σας και στην προσωπική σας ζωή.
Η Αφροδίτη δείκτης του συναισθηματικού μας κόσμου, μπαίνοντας στον 4ο ηλιακό σας οίκο από τις 4 Απριλίου, θα γλυκάνει τις σχέσεις σας με τους οικείους. Στην ανάδρομη πορεία της όμως από 15 Μαΐου μέχρι 27 Ιουνίου, θα φέρει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και μπορεί να επαναφέρετε προβλήματα του παρελθόντος στην επιφάνεια, δυσκολεύοντας έτσι την επικοινωνία σας και τις σχέσεις σας με τους άλλους.

Φοιτητές και γενικότερα όσοι έχετε συγκάτοικο, μπορεί να έρθετε σε ρήξη την περίοδο αυτή. Έχετε χρονικό περιθώριο όσοι θέλετε να διορθώσετε λάθη και παρεξηγήσεις μέχρι τις 7 Αυγούστου, που θα κινείται ορθά στον ίδιο οίκο και στη συνέχεια να εξομαλύνετε τις εντάσεις στην ερωτική σας σχέση μιας και το ερωτικό στοιχείο θα είναι έντονο σε εσάς κατά όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, μήνα διακοπών παραδοσιακά για όλους τους Έλληνες.

Ο τομέας υγεία, θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαιτέρως,  μιάς και οι απαιτήσεις  του πρώτου εξαμήνου θα είναι πολλές. Φροντίστε ιδιαιτέρως την διατροφή σας και τον ύπνο σας.  Όσοι έχετε γεννηθεί   το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα αισθανόσαστε αρκετά άτονα λόγω της  εισόδου του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Τονώστε τον οργανισμό σας   και  αφήστε μακριά το άγχος διαλέγοντας  ένα τρόπο άσκησης για εσάς.  Προφυλάξτε τον εαυτό σας από τις κακοτοπιές ιδιαίτερα στα τέλη Ιουνίου, όταν ο Δίας σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα  και δείτε ξεκάθαρα τις πραγματικές σας ανάγκες.

Σπίτι και οικογένεια

 

Η Αφροδίτη παράλληλα  θα κινείται από τις αρχές  Απριλίου  ως και τις αρχές Αυγούστου  στους Διδύμους και στον  τέταρτο ηλιακό σας οίκο, όπου  θα φέρει αναστάτωση στην οικογενειακή σας ζωή.

Οι σχέσεις  με τ’ αγαπημένα άτομα  θα δοκιμαστούν   και θα περάσουν διακυμάνσεις πριν μπουν στην τελική πορεία τους  που θα οριοθετηθεί για άλλη μια φορά απ’ την αρχή.   Περνώντας στην ορθή της πορεία,  τέλος Ιουνίου  και συμπορευόμενη με τον Δία στο ίδιο ζώδιο των Διδύμων και στον τέταρτο ηλιακό σας οίκο,  θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε επέκταση της οικογένειάς σας με έναν απόγονο,  ή ν’ ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας, ανάλογα τι προστάζει το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός.

Αν είστε απ’ αυτούς που έχουν συγκάτοικο,  την εποχή που η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και με τον Άρη στον έβδομο ηλιακό σας οίκο, υπάρχει περίπτωση  να λύσετε την συμφωνία συγκατοίκησης ή στην καλύτερη περίπτωση να αλλάξουν οι  κανόνες  τα όρια.  Δύσκολες μέρες για όσους έχετε συμβίωση ή είστε παντρεμένοι, θα είναι από τις 25 Ιανουαρίου ως τα μέσα Απριλίου. Παράπονα και διαφωνίες από το παρελθόν βγαίνουν στην επιφάνεια, μία ανακύκλωση μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις στείρες και αδιέξοδες. Περισσότερο ας προσέχετε μέσα στον Μάρτιο, όπου η συμβολή του ανάδρομου Ερμή, δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

 
Αισθηματικά και κοινωνική ζωή

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο Άρης πλανήτης της δράσης και της έντασης, θα βρίσκεται στη Παρθένο και στον οίκο των σχέσεων μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Έτσι λοιπόν οι Ιχθείς με μόνιμες σχέσεις ή όσους είναι παντρεμένοι,  θα περάσουν μέσα από στενωπούς αυτό το πρώτο εξάμηνο. Ο Άρης θα σας φέρει σε θέση μάχης με το άλλο σας μισό αρκετές φορές.

Στις 8 Μαρτίου με την Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου, μπορεί να φέρει μόνιμες ρήξεις σε όσους δεν έχουν γερές βάσεις.   Πάντως η έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους στις 21 Μαΐου, φέρνει μια νότα ζεστασιάς και συσφίγγει σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ό,τι έχει επιβιώσει λοιπόν, μπορεί ν’ αναθερμανθεί και να μπει σε νέα βάση μιας και ο ανάδρομος Άρης προβλέπει και αυτό το ενδεχόμενο. Μέσα από την κίνησή του στον 7ο ηλιακό σας οίκο, θα συνειδητοποιήσετε επίσης αν θέλετε να δεσμευτείτε με την υπάρχουσα ερωτική σας σχέση, και αν είστε έτοιμοι για δεσμεύσεις.  Θα διαφανεί δηλαδή με το πέρασμα του Άρη και τα ταρακουνήματά του, αν  μπορεί αυτή η σχέση να περάσει στο επόμενο στάδιο της επισημοποίησης.

Η Αφροδίτη που θα σχηματίζει τετράγωνο προς το ζώδιό σας από τον Απρίλιο ως τον Αύγουστο, φέρνει μία δυσκολία στην συναισθηματική έκφραση. Εκλογικευμένα συναισθήματα, δημιουργούν ανασφάλεια σε σας, ενώ απορροφάτε πολλά λόγια από το άμεσο περιβάλλον σας. Πιο δύσκολη η περίοδος θα είναι από τα μέσα Μαΐου ως τα τέλη Ιουνίου. Οι εκλείψεις του διμήνου αυτού, όμως θα βοηθήσουν να κατανοήσετε γιατί αντιδράτε με τον συγκεκριμένο τρόπο, ή θα σας αναγκάσουν να απομακρύνετε όσους σας επηρεάζουν με τα σχόλιά τους.

Επίσης τον Αύγουστο,  με τον ανάδρομο Ερμή  διπλο-τσεκάρετε κρατήσεις για τις ημέρες των διακοπών σας, μη δημιουργώντας ένταση για άλλη μια φορά στην ερωτική σας σχέση  και σ’ εσάς τους ίδιους.

Η αισθηματική σας ζωή θα ευνοηθεί περισσότερο με την είσοδο του Κρόνου στον Σκορπιό από τον Οκτώβριο και μετά. Θα αντιμετωπίσετε πιο προσγειωμένα τα συναισθηματικά σας και θα αποκρυσταλλωθεί μία σχέση της ζωής σας, αν αξίζει πραγματικά. Πιο αποστασιοποιημένοι από την φυσική σας διαρκή ευαισθησία και δεκτικότητα, θα είστε σε θέση για πιο ώριμες σχέσεις.  Αλλάζετε φιλοσοφία ζωής, κάτι που ευνοεί τελικά και την συναισθηματική σας έκφραση.

Οικονομικά και καριέρα

Με τον Άρη στον τομέα των συνεργασιών ως τις αρχές Ιουλίου, μπορεί να υπάρξουν τριβές και δυσκολίες. Ευτυχώς σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με κορύφωση τον Μάρτιο, παρά την αναδρομή του, με τον Δία και τον Πλούτωνα. Αυτό θα σας στηρίξει και θα φέρει μία απολαβή στα οικονομικά και εργασιακά σας. Λόγω της αναδρομής του Άρη από 25 Ιανουαρίου ως τα μέσα Απριλίου όμως, ας είστε αρκετά επιφυλακτικοί σε ό,τι αφορά τις δεσμεύσεις των συνεργασιών. Κάποιες υποσχέσεις δεν θα τηρηθούν και κάποιες διαφορές στην ροή της εργασίας, θα σας κουράσουν. Θα σας ωφελήσει ένα άτομο μεθοδικότερο από εσάς όμως, να συμμαζέψει λίγο την ακαταστασία στην δουλειά σας. Αρκεί να έχετε και οι δύο υπομονή για να βρείτε ισορροπίες μεταξύ σας.

Όσοι επίσης έχετε την καριέρα σε πρώτη σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική στιγμή, θα έχετε εντάσεις με συνεργάτες και συνεταίρους. Κρατείστε χαμηλούς τόνους και διεκδικείστε τους στόχους σας με επιχειρήματα. Σίγουρα λοιπόν, περνώντας από το μικροσκόπιο τις επαγγελματικές σας σχέσεις, θα βρείτε και ισορροπίες όπως και νέες διεξόδους για τα οικονομικά θέματα.

Η έκλειψη Σελήνης στις 4 Ιουνίου στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, φέρνει εντάσεις με άτομα κύρους στον επαγγελματικό σας χώρο.   Δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό και προλάβετε ασυνεννοησίες μεταξύ 14 Ιουλίου και 8 Αυγούστου, όταν θα είναι ο Ερμής ανάδρομος στα εργασιακά σας θέματα.

Το βαρόμετρο του χώρου εργασίας σας, θα δείξει βέβαια και  πόσα σκαμπανεβάσματα θα έχουν τα οικονομικά σας.  Όσο  ο Ουρανός θα είναι στον Κριό και στον δεύτερο ηλιακό σας οίκο,  τα οικονομικά σας θα είναι απρόβλεπτα.  Ξεκινήστε τις καλές εποχές ν’ αποταμιεύετε για τις δύσκολες μέρες που θα έρχονται ξαφνικά και απρόβλεπτα. Ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί   στο πρώτο δεκαήμερο  θα υποστείτε σκαμπανεβάσματα όλη την χρονιά. Οι οικονομο-πολιτικές αλλαγές εννοείται πως θα  πλήξουν  και εσάς   και θα υπάρξει μεταβολή   στα έσοδά σας.  Αν κινηθείτε σε νέους χώρους εργασίας ή προς μία νέα συνεργασία,  σιγουρεύετε  όχι τόσο το παρόν, αλλά το μέλλον σας οικονομικά.

Σαν κυβερνήτης  της τεχνολογίας  και των εναλλακτικών  θεραπευτικών  μεθόδων ο Ουρανός,  μπορεί  να  συνδράμει   σε έναρξη τέτοιων επαγγελμάτων.  Τα  έσοδά σας σ’ αυτούς τους τομείς μπορούν να είναι  σεβαστά  γι’  αυτήν την δύσκολη εποχή. Και σε αυτή την περίπτωση  κινηθείτε καλύτερα μόνοι σας ή μη εξαρτώμενοι από τρίτους οικονομικά.

Υγεία (αυτή είναι μια αστρολογική προοπτική και όχι ιατρική. Για μια ιατρική προοπτική, παρακαλώ δείτε τον γιατρό σας).

Με τον Άρη σε αντίθεση προς το ζώδιό σας ως τις αρχές Ιουλίου, θα είναι σημαντικό να προσέχετε την δραστηριότητά σας, αλλά και τις εντάσεις που σωματοποιούνται. Το άγχος το απορροφάτε σαν «σφουγγάρι» όπως και τα θετικά ή αρνητικά συναισθήματα των γύρω σας. Διατηρήστε μία ισορροπημένη διατροφή, αλλά και μία άσκηση καθημερινή, δίχως ένταση, για να αποφορτίζεστε από τις δυσάρεστες σκέψεις. Προσοχή θα πρέπει να έχετε σε ό,τι αφορά ευαισθησίες υγείας, από μικρο-μολύνσεις ή μικρο-ατυχήματα.

Καθώς ο Κρόνος εξακολουθεί να είναι στον 8ο ηλιακό σας οίκο, ως τον Οκτώβριο, αποφύγετε τις απαισιόδοξες σκέψεις και προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι μπροστά στις δυσκολίες, δίχως φοβίες και ανησυχίες που σας καταβάλλουν ψυχικά. Ο Κρόνος δεν έχει πλέον τις δύσκολες όψεις του προηγούμενου χρόνου και είναι δυνατός ως προς το ζώδιο. Μπορεί να σας προσφέρει την πολυπόθητη ψυχραιμία, αλλά και μία ωριμότητα. Προσοχή θα χρειαστείτε στις ισορροπίες του οργανισμού, αλλά και σε μία προδιάθεση για κρυολογήματα.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα φέρει αναστάτωση στον επαγγελματικό τομέα κυρίως εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες. Μην παίρνετε αποφάσεις έως τις 15 του μήνα και χρησιμοποιείστε αυτήν την περίοδο για να σεκφτείτε πως θα ενεργήσετε αμέσως μετά.

Τα επαγγελματικά σας θα μπουν σε μία τάξη με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας στηρίζει και ευνοεί τους στόχους σας τουλάχιστον έως τις 20 του μήνα.

Η Ν. Σελήνη στις 24 του μήνα σας βρίσκει αισιόδοξους και έχετε μία διάθεση τόσο καλή που θα επηρεάσει τον περίγυρω και τους οικείους με τους οποίους θα προτιμήσετε να περάσετε τις γιορτές.

Στις 26 του μήνα ο Δίας γίνεται ορθός και βελτιώνει τη διάθεσή σας καθώς διευρύνει τον κύκλο γνωριμιών. Οι στόχοι σας θα επιτευχτούν αρκεί να μην είστε υπερβολικοί. 

 

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΗ
ΚΑΥΓΑΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΑ

Ο Ποσειδώνας στον Υδροχόο μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές η να θολώσει την κρίση σας αναφορικά με τους άλλους. Μπορεί να τους εξιδανικεύσετε με αποτέλεσμα να καραδοκεί στη γωνία η απογοήτευση.

Στις 10 του μήνα η Πανσέληνος σας καλεί να ασχοληθείτε με άτομα του περιβάλλοντός σας και τονίζει την ανάγκη σας να βάλετε σε τάξη κάποια πράγματα που έχετε σε εκκρεμότητα.

Ο Αρης στην Παρθένο από τις 11 του μήνα θα φέρει καυγαδάκια με το σύντροφο που δύσκολα θα αποφύγετε. Ο Αρης σ αυτήν τη θέση προκαλεί συγκρούσεις και δεν ανέχεστε τις διαφορετικές απόψεις με τον άλλο που διαφωνείτε.

Αυτή η ένταση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και δημιουργικά εάν έχετε πλήρη συνείδηση των πράξεών σας. Εάν όχι, αυτή η διέλευση μπορεί να σημαδέψει την πιο φορτισμένη περίοδο της χρονιάς καθότι δεν θα είστε διατεθειμένοι να κάνετε διάλογο και να συνεργαστείτε με τους άλλους. Ισως βγουν απωθημένα η κρυφά παράπονα που μπορεί να φανούν και εποικοδομητικά και να επιφέρουν τελικά μία ανανέωση στις σχέσεις σας.

Την 25/11 η έκλειψη του Ηλιου μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε ορισμένα πράγματα που αφορούν την καριέρα σας και να τελειώσετε με κάτι που εμπόδιζε την άνοδό σας.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 10 του μήνα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σας βοηθά να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητά σας. Είναι ευνοική για σας καθότι ο Σκορπιός είναι εξαιρετικά φιλικός απέναντί σας. Εάν πάρετε πρωτοβουλία θα λύσετε πρακτικά θέματα καθότι η Πανσέληνος ρίχνει το φως στο πρόβλημα και ζητά την επίλυσή του.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ
Το επικοινωνιακό σύστημα αποκαθίσταται και η καθημερινότητα αρχίζει να βρίσκει τους ρυθμούς της. Με τον Αρη στο Λέοντα παίρνετε γρήγορα αποφάσεις.

Πυρετός στα επαγγελματικά και κυρίως στον ερωτικό τομέα όπου θα βάλετε φτερά από τις 13 του μήνα όταν η Αφροδίτη θα περάσει στο φιλικό για σας ζώδιο του Σκορπιού.

Η γοητεία σας και το πάθος σας ενισχύεται και αυτό ελκύει άτομα και καταστάσεις. Εάν αποβάλλετε τις φοβίες θα διαπιστώσετε ότι όλα είναι απλά και το πρόβλημα ήταν περισσότερο του μυαλού σας.

επίδραση της Αφροδίτης στο Ζυγό 15/9 – 10/10/2011 γ. παναγιωτόπουλου
Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Οκτωβρίου θα σας φέρει πολλά δώρα από τους άλλους που θα σας ευχαριστήσουν, αλλά παράλληλα και θα σας υποχρεώσουν να είστε πιο δοτικοί και καλοί μαζί τους. Αποφύγετε τα πολλά και άσκοπα έξοδα όλη αυτήν την περίοδο για να μην αντιμετωπίσετε οικονομικά προβλήματα. Είναι όμως καλή περίοδος για να ξεπληρώσετε δάνεια, λογαριασμούς, χρέη και πιστωτικές κάρτες μόνο βάση ενός καλά οργανωμένου σχεδίου. Ο ερωτισμός που θα σας φέρει η Αφροδίτη στο Ζυγό θα είναι έντονος και θα έχετε πολλές ερωτικές κατακτήσεις. Φροντίστε τα χρήματά σας και προσέξτε πολύ πού θα τα επενδύσετε.

επιρροή του Αρη στο Λέοντα 19/9 – 11/11/2011 γ. παναγιωτόπουλου
Το πέρασμα του Άρη σε ένα ζώδιο που δεν είναι και τόσο φιλικό απέναντί σας, αυτό του Λέοντα από τις 19 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Νοεμβρίου θα σας «χτυπήσει» σε θέματα υγείας και εργασίας, είτε με πολλές νέες ευθύνες και κούραση είτε με προβλήματα στη δουλειά. Θα έχετε πολλές εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο και δύσκολα θα συγκρατήσετε τα νεύρα σας με τις όποιες συνέπειες. Παλέψτε το πάντως να συγκρατηθείτε για χάρη της δουλειάς σας. Γενικότερα θα πρέπει να είστε πιο δραστήριοι σε θέματα εργασιακά για να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Κάντε νέα ριψοκίνδυνα βήματα, αλλά με προσοχή, λογική και οργάνωση. Σε θέματα υγείας θα πρέπει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, να αλλάξετε συνήθειες που δεν σας βοηθούν πια και να ξεπεράσετε εξαρτήσεις που δεν σας ταιριάζουν. Βελτιώστε τη διατροφή σας για να έχετε ένα καλύτερο βάρος. Μπορείτε τώρα να βρείτε τη δύναμη και να μείνετε μακριά από κακές συνήθειες για χάρη της υγείας σας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Ωραία τα νέα για εσάς τα Ψαράκια καθότι από τη μία έχουμε τον Ηλιο στην Παρθένο που ευνοεί τις σχέσεις σας. Σας διευκολύνει να λύσετε τις διαφορές σας τουλάχιστον έως τις 24 του μήνα. Και έως τις 20 του μήνα ο Αρης στο φιλικό για σας ζώδιο του Καρκίνου βοηθάει εσάς τους αδέσμευτους να συνάψετε μία όμορφη ερωτική σχέση με ενδιαφέρον άτομο με το οποίο ταιριάζετε σε πολλά σημεία. Εσείς που είστε σε σχέση θα την βελτιώσετε. Τα οικονομικά σας εξαρτώνται από τους άλλους. Εάν κάνετε συνεργασίες τώρα θα είναι επικερδείς και θα έχουν διάρκεια.

14 – 22/8/2011
Θα έχετε νοιώσει έντονα την επιρροή της Πανσελήνου και θα έχετε τραβηχτεί από τα εγκόσμια. Με τους πλανήτες στο Λέοντα υπάρχει το ενδεχόμενο να σκέφτεστε τα επαγγελματικά σας ακόμη και όταν κάνετε μακροβούτια στη θάλασσα. Πιθανόν να υπάρχει μία πρόταση που σας βάζει σε δίλημμα η να καταστρώνετε ένα επαγγελματικό πλάνο που θα υλοποιηθεί τον επόμενο μήνα όταν ο Ερμής ξαναπάρει την ορθόδρομη πορεία του. Να θυμάστε ότι δεν φυτρώσατε μόνοι σε αυτήν τη Γη, ότι κάπου υπάρχει και η οικογένεια, τα άτομα που σας αγαπούν και αυτοί που θα τρέξουν εάν πάθετε κάτι κακό. Λόγω της ανάδρομης πορείας του Ουρανού καλό είναι να αποφύγετε τα ρίσκα στον οικονομικό τομέα.

7 – 14/8/2011
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται το Σάββατο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα σας κάνει πιο εσωστρεφείς από ότι συνήθως και ενισχύει το άγχος αναφορικά με τα επαγγελματικά σας. Δεν είναι καλύτερα να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε αργότερα τις διορθωτικές κινήσεις που πρέπει ίσως να κάνετε? Ο ανάδρομος Ερμής θα σας δυσκολέψει σχετικά με τη λήψη αποφάσεων, αλλά και σε περίπτωση που πάρετε πρωτοβουλίες υπάρχει το ενδεχόμενο να το μετανιώσετε στις 27 του μήνα όταν ο Ερμής ξαναπάρει την ορθή πορεία του.

23/7- 7/8/2011
Τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου με τον Ηλιο στο Λέοντα θα βγουν στην επιφάνεια οτιδήποτε αφορά την εργασία και προφανώς και θέματα υγείας να σας απασχολήσουν. Σας συνιστώ να κάνετε αλλαγές στη διατροφή σας η να ξεκινήσετε μία δίαιτα διότι είναι κατάλληλη εποχή.
Η Αφροδίτη στο Λέοντα από την Πέμπτη 28 του μήνα θα σας ευνοήσει αναφορικά με τα επαγγελματικά σας και θα νοιώσετε ευεξία.
Η Ν. Σελήνη στις 30 του μήνα μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε μία επιλογή στον επαγγελματικό χώρο η μία συντονισμένη προσπάθεια που θα αποδώσει οικονομικά από το πουθενά.
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ξεκούρασης και δεν πρέπει να το ξεχνάτε έστω κι εάν υπάρχουν ευκαιρίες για επαγγελματική δραστηριότητα.

9 – 23/7/2011
Φίλοι, συγγενείς και τα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας προσφέρουν στήριγμα. Η Αφροδίτη στο φιλικό για σας ζώδιο του Καρκίνου σας βοηθά να ξεπεράσετε τα τυχόν εμπόδια. Ο Ερωτας και η δημιουργία έχει τον πρώτο ρόλο στη ζωή σας αυτήν τη στιγμή. Και η Πανσέληνος στις 15 του μήνα τονίζει την ανάγκη σας να έχετε στην αγκαλιά σας ένα σύντροφο. Να προγραμματίσετε το βράδυ της Παρασκευής να έχετε συντροφιά διαφορετικά καραδοκεί η θλίψη.

19 – 26/6/2011
Προσοχή είναι το μότο αυτής της εβδομάδας για σας τα Ψαράκια που εξαπατάστε εύκολα από τους άλλους και τις καταστάσεις. Στο μέσον της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και τη θετική ενέργεια του Ηλιοστασίου θα έχετε καλή διάθεση και θα εκπέμπετε γοητε%

Comments are closed.

Παλιότερα θέματα