Ξεκινήστε τη νέα χρονιά σας, με ανανεωμένη διάθεση, προς το τέλος του χρόνου θα έχετε αναγνώριση των προσπαθειών σας.

Από την Ματίνα Φατούρου

 

Γενική εικόνα
Μία πολύ καλή χρονιά για εσάς. Προβάλλεται τις επιθυμίες σας με σταθερότητα και σωφροσύνη και θα λάβετε όσα ζητάτε στο έπακρο.  Κινηθείτε με ευελιξία  στην  οικονομικο-πολιτική κρίση .  Θα υλοποιήσετε τους στόχους σας, μιας και σας δίνονται οι ευκαιρίες άπλετα  μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο.

Η Αφροδίτη  σε ένα ευνοϊκό τρίγωνο με το ζώδιό σας από τις  4 Απριλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου   στους Διδύμους  και στο 5ο ηλιακό σας σπίτι,  σας φέρνει ευχάριστα νέα για τον τομέα των  σχέσεων και για τα παιδιά σας.   Ο Δίας επίσης θα εισέλθει στους Διδύμους και στο 5ο ηλιακό σας σπίτι στις 12 Ιουνίου και θα παραμείνει μέχρι τον Ιούνιο του 2013, τονώνοντας τα παραπάνω θέματα.

Ο Κρόνος που θα κινείται στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου και έπειτα στον 10ο ηλιακό  σας οίκο  βοηθά να σταθεροποιήσετε τα κεκτημένα σας και να απολαύσετε τις καινούργιες σας επιτυχίες.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων εννέα μηνών λοιπόν, θέματα νομικής φύσεως επιλύονται, σπουδαστές ευνοούνται  να κατοχυρώσουν τις γνώσεις τους   και ταξίδια ή εμπόριο στο εξωτερικό αναπτύσσονται με καλούς ρυθμούς. Επωφεληθείτε από τα θετικά που σας παρέχει, αισθανθείτε πιο δυνατοί, ώριμοι και αποφασιστικοί.

Από τον Οκτώβριο, θέματα καριέρας μπορούν να αποδώσουν, με κούραση βέβαια και μπορείτε να προβληθείτε στον κοινωνικό σας περίγυρο με διάφορους τρόπους.  Φυσικά θα πρέπει να μετράτε τις κινήσεις σας  πριν ξεκινήσετε. Αυτή η θέση είναι λίγο δύσκολη για εσάς,   γιατί από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιό σας.  Αναμφίβολα λοιπόν, θα  δυσκολευτείτε στο χώρο της καριέρας σας, μιας και θα κινηθεί στον ζενίθ του ωροσκοπίου σας,  αλλά συνάμα θα σας ωθήσει  να δείξετε το  καλύτερό σας  πρόσωπο στον τομέα αυτό.   Για άλλους θα είναι μια κοινωνική καταξίωση στον κοινωνικό τους περίγυρο  που ίσως τους ξεβολέψει από  την  άνεσή τους.
Ο Δίας αρχικά θα είναι στο ζώδιο του Ταύρου, όπως ήδη έχετε αισθανθεί όσοι γεννηθήκατε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, από το καλοκαίρι του 2011.  Από τον Ιούνιο, θα κινείται στους Διδύμους, στον πέμπτο  ηλιακό  σας οίκο. Όσοι ψάχνετε ταίρι ανοίξτε τα φτερά σας και αναζητήστε το.  Μην βιαστείτε βέβαια για μεγάλες αποφάσεις,  γιατί οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν   ενδιαφέρουσες αλλά όχι πιστές   και  εσείς θα καλεστείτε να επιλέξετε. Θα βρείτε   βέβαια  αυτό που σας ταιριάζει .  Όσοι έχετε παιδιά, ασχοληθείτε μαζί τους και απολαύστε τα δώρα που σας προσφέρει η ηλικία τους. Σίγουρα εκείνα κάτι πολύ καλό έχουν να σας προσφέρουν. Θα σας χαροποιήσει  η εξέλιξή τους και η άνοδός τους όλη τη χρονιά σε όποια βαθμίδα εκπαίδευσης και αν βρίσκονται. Όσοι ασχολείστε με την τέχνη αυτή την χρονιά έχετε να λάβετε δώρα.

Από τις αρχές Οκτωβρίου θα μπει σε ανάδρομη πορεία και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε διορθωτικές κινήσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Επίσης  ο Ουρανός   πλανήτης των ανατροπών και των απρόσμενων αλλαγών   θα συμβάλλει με τρόπο απρόσμενο στη ζωή σας όλο το 2012 ευχάριστα και καταλυτικά στην καθημερινότητά σας.  Μπορείτε με αξιόλογες πρωτοβουλίες που θα εκφράσετε στον επαγγελματικό σας χώρο ή στον κοντινό σας περίγυρο  να  λάβετε μια καλύτερη επαγγελματική θέση  ή  μια αξιόλογη θέση ανάμεσα  στον κοινωνικό σας περίγυρο.
Σχηματίζοντας όμως τετράγωνο με το Πλούτωνα δύο φορές,  ο οποίος θα βρίσκεται  στο ζώδιο του Αιγόκερου και τον 12οηλιακό σας οίκο,  μια στα τέλη Ιουνίου και μια ακόμη στα μέσα Σεπτεμβρίου, πρέπει να έχετε στο νου σας πως άνθρωποι μπορεί να κινηθούν εις βάρος σας σε διάφορους τομείς της ζωής σας, παρασκηνιακά και ανταγωνιστικά.  Ειδικά στον χώρο εργασίας σας αποφύγετε κάθε τέτοιου είδους τριβή με τους συναδέλφους σας όλο το 2012 και  έχετε τα μάτια σας ανοιχτά  για κάθε είδους  κίνηση εις βάρος σας και προς αποφυγή της κινηθείτε με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα.

Μνήμες από το παρελθόν επίσης θα ζωντανέψουν και θα σας παιδέψουν με την επίλυσή τους.   Μην αναλωθείτε με το παρελθόν,  αλλά  διορθώστε  τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις στο παρόν.
Σημαντική είναι η πορεία του Άρη, που από το τέλος του 2011 και μέχρι τις αρχές του Ιουλίου βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο   ηλιακό σας οίκο.  Από τις 24 Ιανουαρίου μέχρι τις 13 Απριλίου θα κινείται ανάδρομα. Εστιάστε την προσοχή σας σε θέματα κληρονομικά, δάνεια και έσοδα του συντρόφου σας. Επιλύστε προβλήματα που τυχόν υπάρχουν και μην αφήσετε τα οικονομικά να σταθούν εμπόδιο στις σχέσεις σας.  Θα   μπορούσαμε  να πούμε πως αυτή η θέση  του Άρη  δεν μπορεί να σας επηρεάσει αρνητικά και  πως εσείς  έχετε την δυνατότητα να κινηθείτε ανενόχλητοι.  Μάλιστα  αυτή είναι μια θέση μάλλον βοηθητική προς εσάς , γιατί σας κάνει αγωνιστείτε με έναν ξεχωριστό τρόπο για τους στόχους σας και να εκπληρώσετε  τελικά τις επιθυμίες σας.

Σπίτι και οικογένεια

 

Με βοηθό τον Δία μέχρι τις 11 Ιουνίου στον τέταρτο ηλιακό  σας οίκο, συσφίξτε τις σχέσεις σας με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Όσοι θέλετε να κάνετε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας ή να αλλάξετε χώρο κατοικίας ευνοείστε.

Επίσης κληρονομικά θέματα μπορούν να πάρουν μια ευνοϊκή τροπή για εσάς  και  ό,τι   σας ταλαιπώρησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα  με πισωγυρίσματα  και καθυστερήσεις  στον οικογενειακό χώρο,  τώρα θα βρει το σωστό του δρόμο,  δείχνοντας σε εσάς  το καλό του πρόσωπο. Μόνιμες σχέσεις μπορεί να υποδεχτούν ένα απόγονο και σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο έχουν την ευκαιρία να αναζωογονηθούν.

Η Αφροδίτη επίσης θα παραμείνει φέτος αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στους Διδύμους βοηθώντας να δημιουργηθούν νέες σχέσεις ή να καλλιεργηθεί η επικοινωνία, με ευαισθησία και ευχάριστο τρόπο, στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις.

Όσοι είστε παντρεμένοι   τονώστε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας  και  εκφράστε του τα συναισθήματά σας τώρα που είναι η εποχή κατάλληλη. Βέβαια το χρονικό διάστημα από μέσα Μαΐου μέχρι το τέλος Ιουνίου που θα κινείται με ανάδρομη πορεία, είναι άκρως ακατάλληλη για ηρεμία στις σχέσεις. Θα βγαίνουν στην επιφάνεια παράπονα ή λόγια που έχουν ειπωθεί στο παρελθόν. Μπορείτε βέβαια με άνεση να επανασυνδεθείτε με άτομα από το παρελθόν  ή να κάνετε διορθωτικές κινήσεις  μέσα σε έναν γάμο  ή σε μια συμβίωση.

Επανερχόμενη σε ορθή πορεία θα φέρει πάλι αρμονία  και θα δώσει την ευκαιρία σ’ αυτούς που δεν πρόλαβαν στη πρώτη χρονική περίοδο να δράσουν να κινηθούν με γοργούς ρυθμούς για να προλάβουν!  Όλη την υπόλοιπη χρονιά θα επηρεάζεται από τον Ουρανό από το τρίτο ηλιακό σας οίκο και θα σας   χαρίζει  ευχάριστη επικοινωνία στις σχέσεις σας, αλλά και πρωτότυπες  ερωτικές σχέσεις.

 

Αισθηματικά και κοινωνική ζωή

Φλερτάρετε και ανανεώστε την ερωτική σας ζωή! Θέματα καρδιάς έχουν προτεραιότητα φέτος για εσάς και αρκετά χρονικά διαστήματα θα είναι πολύ ευνοϊκά για την συναισθηματική σας ζωή.

Η Αφροδίτη περνώντας στους Διδύμους και στο 5ο ηλιακό σας σπίτι,  σας ανανεώνει στον ερωτικό σας τομέα. Σχέσεις νέες θα ξεκινήσουν με τις καλύτερες προοπτικές   και παλιές θα αναζωογονηθούν  και ανθίσουν.   Έχετε βέβαια το νου σας σε ουτοπίες που δε θα σας βγάλουν πουθενά, αφού ο Ποσειδώνας και ο Ουρανός, ανάλογα με τη ζωδιακή μοίρα της κίνησης της Αφροδίτης, θα φέρνουν οράματα, ανέφικτα σχέδια για τις ερωτικές σχέσεις ή μία ξαφνική μαγνητική έλξη που δεν θα κρατά πολύ. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάτε, πως θα έχετε ευκαιρίες πολλές και κατακτήσεις που θα παίξουν ένα ρόλο ή θα σας προβληματίσουν.

Στην ανάδρομη πορεία της, από τα μέσα Μαΐου μέχρι το τέλος Ιουνίου, αποφύγετε νέα ξεκινήματα. Είτε πρόκειται για  δεσμεύσεις στην προσωπική σας ζωή, είτε  σε επαγγελματικά ξεκινήματα.  Αργοπορήστε τις κινήσεις, αν θέλετε το καλύτερο δυνατόν για εσάς. Μέσα σ’ αυτή τη χρονική περίοδο που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, γενικότερα μη κάνετε καθοριστικές κινήσεις για τη ζωή σας.  Οι εκλείψεις της  χρονιάς  θα σας ταρακουνήσουν  στο επίπεδο σχέσεων  και θα φέρουν τα πάνω  κάτω στον τομέα αυτό  έτσι μπορεί να υπάρξουν και διακοπές σχέσεων. Τι να φοβηθείτε όμως;  Ο Δίας  στον ίδιο οίκο  θα συνεισφέρει  στην ερωτική σας ζωή  προσφέροντας σας ευκαιρίες.  Εσείς επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει.
Οι εκλείψεις της χρονιάς επίσης, άλλοτε θα σας κάνουν υπέρμετρα συναισθηματικούς και άλλοτε δυναμικούς. Πάντως θα φέρουν στο προσκήνιο ανάγκες συναισθηματικές στις οποίες θα σας δοθούν και οι ευκαιρίες για νέες σχέσεις ή ανανέωση των ήδη υπαρχόντων.

Την ανάπτυξη σχέσεων αλλά και την γνωριμία με νέα πρόσωπα στη ζωή σας, βοηθά η παρουσία του Δία στον τομέα των σχέσεων, μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Αν και σε αδύναμη θέση, φέρνει κοντά σας πολλούς υποψήφιους συντρόφους. Ωστόσο, προσοχή θα χρειαστεί να έχετε, σε ό,τι αφορά την επιλογή. Η αδύναμη θέση του πλανήτη, προσφέρει πληθωρικότητα, με επιφανειακό όμως ή επιπόλαιο τρόπο σε μεγάλο βαθμό. Η διάκριση είναι ένα βασικό προσόν που πρέπει να καλλιεργηθεί, προκειμένου να κάνετε τις σωστές κινήσεις. Η εύνοια θα συνεχιστεί και μέσα στο επόμενο έτος, επομένως μην βιαστείτε. Επίσης, μέσα στον Ιούνιο, το τετράγωνο του Δία προς τον Ποσειδώνα, είναι ικανό να σας κάνει να ονειρευτείτε κάτι το άπιαστο και να παρασυρθείτε από το δικό σας όνειρο, σε καταστάσεις ερωτικές πλατωνικές ή ουτοπικές.

Οικονομικά και καριέρα
Όσοι είστε άνθρωποι καριέρας, εργαστείτε και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό. Έρχεται η εποχή που ανταμειφτείτε!

Με τον Δία στον Ταύρο, ως τις αρχές του Ιουνίου, οι απαιτήσεις από τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας κουράζουν αρκετά. Αλλά μην ξεχνάτε το ευεργετικό τρίγωνο του Δία προς τον Πλούτωνα, ως τα μέσα της Άνοιξης. Μία πολύ θετική όψη, για να προσφέρετε στον εαυτό σας και στους στόχους, ευκαιρίες και οφέλη. Μέσα από νέες και δυναμικές λύσεις, μπορείτε να ανατρέψετε τις δυσκολίες. Το κυριότερο όπλο σας όμως, είναι να μην αποθαρρυνθείτε, αλλά με πίστη να παλέψετε, να προσαρμοστείτε στην νέα εποχή. Έτσι κι αλλιώς έχετε το φυσικό χάρισμα να είστε διορατικοί και μπροστά από την εποχή σας.

Όλο το πρώτο εξάμηνο θα σας βοηθήσει πάντως να βάλετε τα οικονομικά σας σε μια σειρά και ό,τι θέλετε θα το έχετε επιτύχει μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα. Η έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη στις 4 Ιουνίου  θέλει ιδιαίτερη προσοχή,  γιατί εντείνει το κλίμα σε σχέσεις που έχουν γνώμονα τα οικονομικά.  Αποφύγετε τις κακοτοπιές διατηρώντας  χαμηλούς τόνους  πριν και μετά την έκλειψη αρκετές ημέρες σαν ασπίδα προστασίας  προς εσάς και τις προσωπικές σας σχέσεις.

Το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου είναι καθοριστικό για εσάς, μιας και ο Κρόνος θα κινείται στον 10ο οίκο σας. Προσέξτε ιδιαίτερα τη διέλευση του Άρη από τον οίκο αυτό, από τις 23 Αυγούστου μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Μη δώσετε λαβές για συγκρούσεις στο χώρο της εργασίας και ειδικά με άτομα κύρους.

Επίσης η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 14-26 Νοεμβρίου μπορεί να σας φέρει προβλήματα και καθυστερήσεις στον ίδιο χώρο. Οι απολαβές θα έρθουν αργά αλλά σταθερά. Οι ευθύνες σας θα αυξηθούν, αλλά θα φανεί και η απόδοσή σας η οποία θα είναι στα καλύτερά της. Η τρίτη έκλειψη της χρονιάς, στις 14 Νοεμβρίου, θα κάνει έντονη την παρουσία της στον οίκο αυτό και θα σας υπενθυμίσει θέματα καριέρας που πρέπει αντιμετωπιστούν. Καλύψτε τα κενά σας και δείξετε τι αξίζετε!

Κλείνοντας τ’ αστρολογικά δρώμενα του ουρανού, αναφέρω πως ο Ποσειδώνας  ο πλανήτης του ρομαντισμού   και της ουτοπίας, 3 Φεβρουαρίου, αφήνει οριστικά το ζώδιο σας, και  περνάει στους Ιχθείς και στον  δεύτερο ηλιακό σας οίκο  και ελευθερώνει έτσι και τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του ζωδίου από ψευδαισθήσεις και ουτοπίες. Έτσι μπορείτε πλέον πατώντας γερά τα πόδια σας στη γη, να κυνηγήσετε αυτά που εσείς επιθυμείτε.   Επιχειρηματικά σχέδια και ευκαιρίες που στην αρχή φαίνονται προσοδοφόρες, μπορεί να αποδειχθούν  κάλπικες.  Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και  αντιμετωπίστε με διαφορετική ματιά  τα οικονομικά σας  τώρα.

 

Υγεία (αυτή είναι μια αστρολογική προοπτική και όχι ιατρική. Για μια ιατρική προοπτική, παρακαλώ δείτε τον γιατρό σας).

Θέματα υγείας μην τ’ αφήσετε να περιμένουν και κυρίως  μην επιτρέψετε στο άγχος να ελέγχει την ζωή σας με το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που επιδρά όλη τη χρονιά  σ’ αυτόν τον τομέα.  Ειδικά τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο που θα κορυφωθούν οι εντάσεις με τα τετράγωνα που θα σχηματιστούν,  προγραμματίστε την ζωή σας  αποφεύγοντας έτσι τον παράγοντα άγχος.

Ο Δίας τετραγωνίζει τον Ήλιο σας (ήδη από το καλοκαίρι του 2011 αν ανήκετε στα άτομα του πρώτου δεκαημέρου ή από την Άνοιξη του 2012, για τις υπόλοιπες γεννήσεις), οπότε θα πρέπει να προσέχετε στις υπερβολές που βλάπτουν την υγεία. Για παράδειγμα, υπερβολή στο φαγητό, ή στις δραστηριότητες. Παράλληλα, θα ήταν καλό να απαιτήσετε από τον εαυτό σας μία πιο επιμελημένη εμφάνιση, αλλά κι εκεί μόνο με το θέμα της αισθητικής ικανοποίησης, όχι ξοδεύοντας άσκοπα χρήματα προς την κατεύθυνση αυτή.

Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στον όγδοο ηλιακό σας οίκο, από τον Νοέμβριο του 2011 ως τον Ιούλιο του 2012, θα προσδώσει μία αγωνία σε θέματα υγείας, ίσως γίνετε υποχόνδριοι κάποιες φορές, ή επανακάμψει ένα παλιό πρόβλημα που αμελήσατε για καιρό, από τις 25 Ιανουαρίου ως τις 14 Απριλίου. Προσοχή στις ευαισθησίες του εντέρου. Καθιερώστε μία πιο προσεγμένη διατροφή, με υγιεινές συνήθειες, χορτοφαγία, ή ελαφρώς μαγειρεμένες τροφές. Αν χρειαστείτε μία αγωγή, προτιμήστε εκείνη που δεν περιέχει χημικές ουσίες (πχ μία θεραπευτική αγωγή βοτανοθεραπείας, αφάρμακου θεραπευτικής ή ομοιοπαθητικής ιατρικής κλπ).

Κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, αποφεύγετε να τρώτε όταν είστε πιεσμένοι και κάτω από το καθεστώς του άγχους, γιατί θα έχετε ιδιαίτερη ευαισθησία στο πεπτικό ή εντερικό σας σύστημα. Μία άσκηση χαλάρωσης, όπως η γιόγκα, θα βοηθήσει να αποφορτίζεστε και να ισορροπείτε τα κέντρα σας.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ

 ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΕΝΑ  ΕΡΩΤΙΚΟ  ΚΛΙΜΑ

Το κομμάτι που θα κάνετε focus αρχικά θα είναι τα οικονομικά σας. Με τον Αρη στην Παρθένο θα ασχοληθείτε με τα κληρονομικά, φορολογικά και γενικώς με τα χρήματα τρίτων. Μην μπλέξετε τους φίλους στα οικονομικά καθότι είναι κανόνας αποτυχίας.

Οσο ο Ερμής είναι ανάδρομος θα δημιουργηθεί ένα κλίμα παρεξηγήσεων και ασυνεννοησίας. Μην κάνετε νέα ξεκινήματα για να μην απογοητευτείτε. Εάν δεν υπακούσετε σ αυτό το σοφό κανόνα υπάρχει το ενδεχόμενο να επαναλάβετε σύντομα αυτήν τη δραστηριότητα που ξεκινήσατε κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή.

Η έκλειψη στις 10 του μήνα που πραγματοποιείται στους Διδύμους θα σας αναστατώσει σε συναισθηματικό επίπεδο. Στο τέλος του μήνα θα ζήσετε σένα ερωτικό κλίμα γεμάτο πάθος που θα το θυμάστε για τα επόμενα έτη.

Την περίοδο των εορτών θα έχετε αρκετή νοσταλγία του παρελθόντος που θα ξεπεράσετε με τη θέλησή σας και με τη συντροφιά αγαπημένων ανθρώπων.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΗ
ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

Με αισιόδοξη και περιπετειώδη διάθεση ξεκινάει ο μήνας και έντονη την επιθυμία να ταξιδέψετε σε όλον τον κόσμο όχι μόνο με το νου, αλλά και γεωγραφικά.

Πολλοί πλανήτες στον Τοξότη σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς σε ευρύ κύκλο. Είστε ως συνήθως φιλικοί με όλους, αλλά δεν νοιώθετε touch με κανένα. Αυτό ίσως είναι το κλειδί του υψηλού αριθμών φίλων που αριθμεί η ατζέντα σας.

Ο Ερμής στον Τοξότη σας βοηθάει να βρείτε ανθρώπους που θα στηρίξουν τις ιδέες σας και θα σας δώσουν ένα χέρι βοηθείας όταν χρειαστείτε.

Η Αφροδίτη σας βοηθάει να διεύρινετε τον κοινωνικό σας περίγυρο.

Ο Αρης στη Παρθένο από τις 11 του μήνα έως την 4/7/2011 θα σας ενεργοποιήσει για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, κληρονομικά σας και ότι αφορά χρήματα στα χέρια τρίτων. Τράπεζες, ασφάλειες και δάνεια. είναι μία περίοδος που μπορεί να είναι από δυναμική έως καταστροφική. Το βασικότερο στοιχείο αυτής της περιόδου είναι ότι το ΕΓΩ σας θα έρθει σε σύγκρουση με ανθρώπους και καταστάσεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεταμορφώσεις κατά τη διάρκειά της.

Η έκλειψη του Ηλιου την 25/11 στον Τοξότη δεν είναι αρνητική για σας. Μάλιστα μπορεί να σας κάνει πιο δημοφιλείς και αγαπητούς.

Στις 26 του μήνα το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μία Αγάπη που πρέπει να μείνει μυστική η νά ερωτευτείτε κάποιον που είναι δεσμευμένος η να είστε εσείς οι ίδιοι σε σχέση και να κάνετε μία παράλληλη. Προσοχή!!!!

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 10 του μήνα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα φέρει σύγκρουση μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Ατομα της οικογενειακής εστίας σας χρειάζονται και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας πιέζουν. Μην παραμελήσετε κανένα τομέα διότι δεν θα λύσετε τα προβλήματά σας.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ
Σας περιμένει ένας ευχάριστος μήνας κυρίως στο ξεκίνημά του με την Αφροδίτη στο φιλικό για σας ζώδιο του Ζυγού.

Ο Αρης στο ζώδιο στο Λέοντα δημιουργεί προβλήματα σις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Καλείσθε να ηρεμήσετε και να αποφύγετε στο βαθμό που μπορείτε τις έριδες και τις αντιπαραθέσεις. είναι δυνατόν να παρασυρθείτε σε πάθη και παράλογα αρνητικά συναισθήματα. Προσπαθείστε να χρησιμοποιήσετε τη λογικήκαι τη σύνεση.

Τάσεις φυγής θα σας διακατέχουν αυτό το μήνα, αλλά μπορείτε να τις μετατρέψετε σε δημιουργικότητα κυρίως εάν ανήκετε στην κατηγορία των καλλιτέχνων.

Από τις 9 του μήνα με το πέρασμα της Αφροδίτης στο Σκορπιό επομένως στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα ευνοηθεί ο επαγγελματικός τομέας κυρίως εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Φυσικά θα ενεργοποιηθείτε διότι τίποτε δεν μας δίδεται δίχως την προσωπική μας προσπάθεια.

Ατομα κύρους θα σας επιβραβεύσουν και θα βαθμολογήσουν γενναιόδωρα την πολύτιμη προσπάθειά σας.

επίδραση της Αφροδίτης στο Ζυγό 15/9 – 10/10/2011 γ.παναγιωτοπούλου
Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι για σας η περίοδος αυτή από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Οκτωβρίου με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού. Θα φλερτάρετε με την ψυχή σας, θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα, θα κάνετε πολλές βόλτες, ταξίδια, μετακινήσεις, επαφές και θα διασκεδάστε αφάνταστα αλλά μην τους υποσχεθείτε τίποτα παραπάνω γιατί η εποχή αυτή δεν είναι για πολλές σταθερότητες. Είναι η καλύτερη περίοδος για διαπραγματεύσεις και ταξίδια και μάλιστα σε μακρινά και ρομαντικά μέρη για κέρδη σε όλα τα επίπεδα, συναισθηματικά και οικονομικά. Εσείς που είστε ερωτευμένοι θα περάσετε όμορφες στιγμές στο εξωτερικό ή σε άλλα μακρινά ταξίδια, σε βόλτες και άλλες μετακινήσεις, επισκέψεις και παρέες που θα έχετε.

επιρροή του Αρη στο Λέοντα 19/9 – 11/11/2011 γ. παναγιωτοπούλου
Ιδιαίτερα εριστικοί με τους άλλους θα είστε το διάστημα από τις 19 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Νοεμβρίου όπου ο Άρης θα βρίσκεται απέναντί σας στο ζώδιο του Λέοντα και με το παραμικρό θα ξεσπάτε επάνω τους δίχως και εσείς να καταλαβαίνετε το λόγο. Κάποιες στιγμές αυτό θα συμβαίνει και με τους άλλους και θα είναι αρκετά εριστικοί απέναντί σας, γεγονός που θα προκαλέσει πολλές συγκρούσεις με το περιβάλλον σας, ακόμα και με άτομα που εκτιμάτε. Προσπαθήστε να μη χαλάσετε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες εξαιτίας παρορμητικών εκρήξεών σας δίχως σημαντικό λόγο. Καλύτερα να ελέγχετε τα νεύρα σας πριν συναντήσετε άτομα που γνωρίζετε πως υπάρχουν διαφωνίες. Διοχετεύστε όλη αυτή την ένταση στον ερωτικό τομέα για να σας βγει δημιουργικά και να το απολαύσετε κιόλας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
ΕΥΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
Τα καλά έρχονται μετά τις 10 του μήνα όταν η Αφροδίτη περάσει στο φιλικό για σας ζώδιο του Ζυγού όπου μπορεί να συνάψετε μία νέα σχέση με στοιχεία σταθερότητας καθώς ανήκετε στα ζώδια του σταθερού σταυρού. Ο οικονομικός τομέας ευνοείται κυρίως ό τι αφορά κληρονομικά, ασφάλειες, φορολογικά ζητήματα, δάνεια και γενικώς τα χρήματα στα χέρια τρίτων. Εως τις 24 του μήνα ο Ηλιος στην Παρθένο σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις με πιστωτικές κάρτες και δάνεια, αλλά ταυτόχρονα σας χαρίζει και την εύνοιά του. Μπορεί να σας επιστραφούν χρήματα που έχετε δανείσει σε τρίτους.

14 – 22/8/2011
Δίνετε ρομαντική διάσταση σε όλα και νοιώθετε σαν να είστε σε παιδική χαρά. Η Αφροδίτη στο Λέοντα έχει πολλά σενάρια από το να φέρει μία σημαντική σχέση έως του να ζήσετε μία έντονη και ξέφρενη κοινωνική ζωή. Πάρτι, μπαρ, φίλοι, μουσικές κάνουν αρκετό θόρυβο για να μην ακούσετε κάτι δυσάρεστο που θα σας ταράξει. Ο Αρης στον Καρκίνο κάνει κουραστική την καθημερινότητα, αλλά σας βοηθάει να απαλλαγείτε από τις κακές συνήθειες όπως να κόψετε το τσιγάρο και πολλά άλλα. Απρόσμενες αλλαγές μπορεί να ταράξουν τη διάθεση. Μην ανησυχείτε καθότι όλα περνούν και όλα μεταβάλλονται. Εσείς παραμένετε και εξελίσσεστε στο βαθμό που το επιθυμείτε.

7 – 14/8/2011
Επειδή η επιρροή της Πανσελήνου που πραγματοποιείται ακριβώς στο ζώδιό σας το Σάββατο διαρκεί αρκετές αρχίζει να ενεργοποιείται αρκετές ημέρες πριν ολόκληρη την εβδομάδα η διάθεσή σας θα είναι χρωματισμένη από την ανάγκη σας να είστε με αγαπημένα άτομα και κυρίως με άτομα που σας κατανοούν και συγχωρούν τις λανθασμένες σας επιλογές. Η ανάγκη σας για να είστε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο είναι τόσο έντονη που σας συνιστώ να αποφύγετε να είστε μόνοι αυτά τα βράδια. Η καθημερινότητά σας έχει απρόσμενες καθυστερήσεις που σας εκνευρίζουν και σας δημιουργούν κακό mood. Μήπως ήρθε η ώρα για διακοπές?

23/7 – 7/8/2011
Από την πρώτη κιόλας μέρα που μπήκε ο Ηλιος στο Λέοντα έχετε αυξημένη διάθεση για ψυχαγωγία και η ερωτική σας διάθεση χτυπάει κόκκινο. Από τις 28 του μήνα και η Αφροδίτη επίσης περνά στο ζώδιο του Λέοντα και σας δίνει την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας. Με τη Ν. Σελήνη το Σάββατο 30 του μήνα το βέβαιο είναι ότι δεν θα μείνετε μόνοι εάν το θελήσετε. Μπορεί να συνάψετε μία συναρπαστική σχέση που θα σας δώσει χαρά ανεξαρτήτου διάρκειας.
Προσοχή χρειάζονται οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου καθότι η επαναφορά του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας θα επαναφέρει την εξαπάτηση και τη θολούρα στις επιλογές έως το τέλος του χρόνου. Ας μην περιφρονούμε και την έμπνευση που θα δώσει στους καλλιτέχνες.
Ο Αύγουστος μπορεί να σας κάνει ερωτικούς και συντροφικούς, αλλά εξ αιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή δεν θα λείψουν παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις. Λάθη και δυσκολία στην επικοινωνία επιβάλλει να είστε άκρως προσεκτικοί σε αυτά που ακούτε και κυρίως σε αυτά που λέτε.

9 – 23/7/2011
Πολύ στρες αυτήν την περίοδο που οφείλεται στην έκλειψη του Ηλίου και σε άλλες πλανητικές επηρροές που δεν σας αφήνουν να απολαύσετε τις χαρές του καλοκαιριού. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 15 του μήνα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου θα επηρεάσει έντονα το ψυχισμό σας και θα τονίσει την ανάγκη σας να μείνετε μόνοι. Από την άλλη η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε και να ομορφήνετε την καθημερινότητά σας. Υπάρχει μία συμπαντική ισορροποία τελικά.

26/6 – 2/7/2011
Εχετε ευκαιρίες, αλλά κάποιος σας εμποδίζει να τις βάλετε σε λειτουργία. Τα οικονομικά σας δημιουργούν προβλήματα και στη σχέση σας. Εάν κινηθείτε ευέλικτα θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και θα βρείτε λύσεις ακόμα και σε καταστάσεις που μοιάζουν αδιέξοδες. Την Τετάρτη ο Ηλιος απέναντι από τον Πλούτωνα βγάζει στην επιφάνεια ζήλιες, πάθη και απωθημένα, φοβίες και λάθη του παρελθόντος. Η έκλειψη την Παρασκευή ρίχνει το φως στα θέματα υγείας ίσως διότι νοιώθετε πίεση στην καθημερινότητα και στην εργασία σας. Προσπαθήστε να αναπαύεστε καταλλήλως.

19 – 26/6/2011
Είναι γνωστό ότι έχετε πρωτοποριακές ιδέες κι αυτό ενισχύεται από την παρουσία του κυβερνήτη σας στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού που για σας έχει να κάνει με την επικοινωνία. Θεωρείστε οι εκκεντρικοί του ζωδιακού κύκλου διότι η σκέψη σας είναι πιο μπροστά από τους άλλους και νοιώθετε ότι οι άλλοι δυσκολεύονται να σας κατανοήσουν. Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είστε ευδιάθετοι καθότι η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας και λειτουργεί σαν την προσωπική σας πρωτομηνιά όχι μόνο για σας τους Υδροχόους, αλλά και για όσους από εσάς έχετε τη Σελήνη στο ίδιο ζώδιο. Την Τρίτη με την μεγαλύτερη ενέργεια της μέρας και τη Σελήνη στους Ιχθείς θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας που ταλαιπωρούν εσάς και τη σχέση σας. Την Τετάρτη προσοχή στις εξαπατήσει.

12 – 19/6/2011
Φοβίες και ανασφάλειες θα βγουν στην επιφάνεια εξ αιτίας της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Θέλετε να ικανοποιήσετε ό τι έχει παραμείνει απωθημένο από το παρελθόν. Η έκλειψη της Τετάρτης στον Τοξότη θα τονώσει την επιθυμία να πετύχετε τους στόχους σας. Ως ζώδιο του σταθερού σταυρού έχετε εμμονές και δεν ικανοποιείστε παρά μόνον όταν τα καταφέρετε όπως εσείς επιθυμείτε. Αυτό δεν είναι βέβαια αρνητικό και μάλιστα είναι γνωστή η λαική ρήση: «ο επιμένων νικά». Το ζητούμενο είναι αξίζει όλη η διαδικασία επιμονής τον κόπο? Το Σαββατοκύριακο θα κινηθείτε στα κρυφά και θα δραστηριοποιηθείτε παρασκηνιακά. Να φροντίσετε να μην σας ανακαλύψουν.

5 – 12/6/2011
5 – 12/6/2011
Για άλλους η έκλειψη μπορεί να αποδειχτεί οδυνηρή. Για σας μπορεί να σημαίνει και η αρχή μιας μακρόβιας σχέσης καθώς θα συμμετάσχει ο Κρόνος. Ευφάνταστες και πρωτοποριακές ιδέες θα σας δοθούν και θα σας κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστούς από τους άλλους. Δυσνόητα θα φαίνονται τα λόγια σας για τους κοινούς θνητούς.

29/5 – 5/6/2011
Ο Ερωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτήν την εβδομάδα που θα αποφασίσετε να δεσμευτείτε και να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο ενός γάμου. Η έκλειψη δίνει έμφαση στις συναισθηματικές σας ανάγκες. Να μάθετε να αφουγκράζεστε τα θέλω σας και να μην συγκρούεστε με τα πρέπει. Είστε πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τους άλλους και αυτό συχνά σας θεωρούν δυσνόητους. Δρομολογείστε θέματα που σας βασανίζουν αναφορικά με την οικογενειακή εστία.

strong> 22 – 29/5/2011
Απογοήτευση μπορεί να έρθει στον οικονομικό τομέα διότι οι φιλοδοξίες σας είναι υψηλές και έχετε κάνει λάθος επιλογές εξ αιτίας γεγονότων του παρελθόντος. Τ

Comments are closed.

Παλιότερα θέματα