Από τον Κυριάκο Κοκτζίδη

Μία χρονιά με προκλήσεις στην καριέρα και στις σχέσεις σας, μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των ισορροπιών τους.

Σημείωση, αν θέλετε να μάθετε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

 

Για τους φίλους μας Τοξότες το 2011 ήταν μία αρκετά καλή χρονιά στην διάρκεια της οποίας δημιουργήσατε, αυξήσατε τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας και υλοποιήσατε πολλές από τις προσδοκίες σας. Το σύμπαν είναι γεμάτο σοφία και αποφάσισε να σας βγάλει από το μονοπάτι της στασιμότητας οδηγώντας σας σε αυτό της εξέλιξης και της κινητοποίησης. Αλλαγές πραγματοποιήθηκαν σε πολλά φάσματα της ζωής σας και βγήκατε δυναμικά στο προσκήνιο, βρήκατε τον παλιό καλό σας εαυτό, τον χαρούμενο και παιχνιδιάρη Τοξότη. Κοιτάτε τη ζωή μέσα από ένα τελείως διαφορετικό οπτικό πρίσμα και ψάχνετε την θετική πλευρά της ζωής, αυτήν που είναι γεμάτη φως και ελπίδα. Το 2012 εξακολουθεί να είναι μία πάρα πολύ καλή χρονιά, δεν θα την χαρακτήριζα σε καμία περίπτωση άσχημη. Έχει αγωνίες, άγχη αλλά και δημιουργία, έμπνευση και άνοδο. Ξεσηκώνεται από την λήθη ο αληθινός Τοξότης και αναζητάει την περιπέτεια, τη δημιουργία.

Η Αφροδίτη από τις αρχές του Απρίλη έως τις αρχές Αυγούστου βρίσκεται απέναντί σας, στο ζώδιο των Διδύμων και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών. Προτεραιότητα στη ζωή σας έχουν οι άλλοι και εσείς ακολουθείτε τις επιθυμίες τους. Δεν είναι άσχημη θέση καθώς φέρνει δίπλα σας νέους ανθρώπους είτε ως συνεργάτες είτε ως συντρόφους. Εγκαινιάζεται μία αρκετά ερωτική περίοδος και βγαίνετε στο παιχνίδι της ερωτικής διεκδίκησης. Οι αδέσμευτοι έχετε πολλές ευκαιρίες για ερωτικά σκιρτήματα ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να σταθεροποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και να της δώσετε μορφοποιητική υλοποίηση. Πολλοί θα αποφασίσετε μία από κοινού συμβίωση ενώ άλλοι θα επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και γιατί όχι να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Το αίτημα σας για συντροφικότητα και συνύπαρξη γίνεται πάγιο, επιθυμείτε να βρίσκεστε με τον περίγυρό σας ή μέσα σε μία σχέση αλλά με τους δικούς σας όρους για ελευθερία και ανεξαρτησία. Επεκτείνεται περαιτέρω ο κοινωνικός σας κύκλος και κοινωνικοποιήστε ακόμη περισσότερο.

Ο Άρης στο πρώτο εξάμηνο του έτους σας μαρκάρει στενά από το ζώδιο της Παρθένου και προκαλεί αγώνα δρόμου για θέματα επαγγελματικής φύσεως. Σε αυτό το σημείο ταιριάζει η έκφραση «όλα μα όλα για την καριέρα». Έχετε επωμιστεί με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες και προσπαθείτε να τις φέρετε εις πέρας έτσι ώστε να κερδίσετε για ακόμη μία φορά το στοίχημα με τον εαυτό σας. Μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας απορροφά ο τομέας της επαγγελματικής σας κατάρτισης και σταδιοδρομίας. Αποφύγετε εντάσεις όμως με ανωτέρους ή προϊσταμένους.

Ο Δίας στο πρώτο εξάμηνο στηρίζει τον εργασιακό σας τομέα και φέρνει περισσότερες ευκαιρίες για πρόοδο και εξέλιξη ενώ παράλληλα βελτιώνει σημαντικά την υγεία σας.

Ο Κρόνος έως τον Οκτώβρη σταθεροποιεί τα μελλοντικά σας σχέδια ενώ από τον Οκτώβριο προκαλεί εσωστρέφεια και απομόνωση, φέρνει ωρίμανση.

Ο Ουρανός σας απογειώνει δημιουργικά και ξεσηκώνει τον ερωτικό σας τομέα. Βρίσκεστε σε μία περίοδο ζύμωσης και προσωπικής αλλαγής, ο εαυτός σας αλλάζει, ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας και τη ζωή σας αλλάζει και παράλληλα διαφοροποιείται και ο τρόπος που σας αντιμετωπίζουν οι γύρω σας.

Υγεία

Η υγεία σας βελτιώνεται σημαντικά και παρόλες τις υπερβάλλουσες υποχρεώσεις μπορείτε να αντισταθμίσετε την όποια εξάντλησή σας ακολουθώντας ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, υγιεινής διατροφής απαλλαγμένης από τοξίνες και καταχρήσεις. Μπορείτε να ακολουθήσετε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής κοντά στα μεσογειακά δεδομένα και να επιτύχετε την αλκαλοποίηση του οργανισμού σας. Βρίσκεστε σε μία φάση που μπορείτε να αρχίσετε εξάσκηση, γυμναστήριο, κολύμβηση και οποιοδήποτε άθλημα. Έχετε όλες τις προδιαγραφές να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση και την αντοχή σας. Ευκαιρία να αναδείξετε το ότι ανήκετε σε μία ομάδα αθλητικών τύπων και να τιμήσετε τον τίτλο «των αθλητικών τύπων».

Από τον Οκτώβριο ο Κρόνος στον Σκορπιό προκαλεί κάπως πεσμένες άμυνες για τον οργανισμό σας και εσείς οφείλετε να διασφαλίζετε ώρες για προσωπική χαλάρωση και ξεκούραση μιας και οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται και πληθύνονται έτσι αυτό προκαλεί την εξουθένωσή σας. Ακολουθείστε ή συνεχίστε καλύτερα τον φυσικό και μεσογειακό τρόπο διατροφής που έχετε υιοθετήσει και κάντε «ατσάλινο» τον οργανισμό σας. Η γιόγκα, ο διαλογισμός ακόμα και η προσευχή μπορούν να ηρεμήσουν τις ψυχολογικές σας πιέσεις και τις όποιες μελαγχολικές σας διαθέσεις.

Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας και το μεταφορικό σας μέσο κοντά στην περίοδο των εκλείψεων Μαΐου, Ιουνίου και Νοεμβρίου καθώς οι άμυνες σας θα είναι κάπως πεσμένες και θα είστε περισσότερο ευάλωτοι σε μολύνσεις, ιώσεις και παθήσεις. Κατά τ’ άλλα το πρώτο εξάμηνο ο Δίας από τον Ταύρο παρέχει προστασία.

Σπίτι και οικογένεια

Βαρύγδουπη και σημαντική η επιρροή του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς που επηρεάζουν τον τομέα της οικογένειάς σας. Πολλοί Τοξότες θα μπείτε στην διαδικασία δημιουργίας του ιδανικού σπιτιού και θα μετακομίσετε οδηγούμενοι ένα βήμα προς την ανεξαρτητοποίηση σας και τη δημιουργία του δικού σας, ονειρεμένου χώρου σύμφωνα με τις επιλογές σας και τις προτιμήσεις σας. Μπαίνετε στην διαδικασία δημιουργίας του ιδανικού σπιτιού κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά καθώς αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο για να αποφασίσετε μία από κοινού πορεία και συγκατοίκηση. Επηρεάζονται αμεσότερα οι γεννημένοι τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου. Φροντίστε όμως να είστε επιφυλακτικοί καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να σας εξαπατήσει και να ωραιοποιήσετε καταστάσεις έτσι θα οδηγηθείτε σε λάθος επιλογές και μονοπάτια. Έχετε την δυνατότητα να νιώσετε την θαλπωρή, τη ζεστασιά και την τρυφερότητα των οικείων σας προσώπων. Πολλοί Τοξότες θα δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια, αποχαιρετώντας την «εργένικη» ζωή και δίνοντας άλλες προτεραιότητες στη ζωή τους.

Οι εκλείψεις επηρεάζουν και τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Πολλοί θα αλλάξετε κατοικία ενώ άλλοι θα μετακομίσετε εντός χώρας ενώ άλλοι θα ακολουθήσετε το εξωτερικό. Κάποιοι φίλοι Τοξότες θα αποφασίσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ή να αποφασίσουν μία από κοινού συμβίωση με το άτομο που επιθυμούν, Οι γυναίκες εκπρόσωποι του ζωδίου βρίσκονται σε περίοδο που μπορούν να τεκνοποιήσουν και το ζώδιο οδεύει να αισθανθεί το τι εστί πατέρας ή μητέρα.

Οικονομικά και καριέρα

Ο Άρης στο πρώτο εξάμηνο του 2012 από την Παρθένο προκαλεί αγώνα δρόμου στον επαγγελματικό σας τομέα και εσείς έχετε βάλει στοίχημα με τον εαυτό σας να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας και να επιτύχετε την πρόοδο που αξίζετε ή καλύτερα που πιστεύετε πως αξίζετε. Μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας απορροφά ο τομέας της καριέρας σας και της κοινωνικής σας προβολής. Ο ανταγωνισμός; Είναι μεγάλος και εσείς καλείστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό προκειμένου να επιβιώσετε και να αναδειχτείτε. Τα αγαθά κόποις κτώνται εξάλλου και εσείς αποφασίσατε να εργαστείτε σκληρά και να επιτύχετε ένα καλύτερο επίπεδο διαβίωσης. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις επαγγελματικές σας σχέσεις καθώς θα συμβαίνουν κατά καιρούς γεγονότα που θα σας αναταράσσουν και θα δημιουργούνται ρήγματα στις εν λόγω σχέσεις. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με τους εργοδότες σας, με ανωτέρους σας ή με τους προϊσταμένους σας προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις.

Ο Δίας στο πρώτο εξάμηνο του έτους από τον Ταύρο φέρνει ευκαιρίες για εργασιακή ανάδειξη και προβολή. Ο τομέας των εργασιακών σας βελτιώνεται σημαντικά και έχετε όλες τις προδιαγραφές να βρείτε μία θέση εργασίας στην αγορά. Αυτό συνεπάγεται και οικονομική ενίσχυση και μία εναλλακτική διέξοδο οικονομικής ανάκαμψης. Η καθημερινότητά σας και ο τόπος καθημερινής σας συναναστροφής γίνονται ευχάριστα και εσείς απολαμβάνετε περισσότερο τη ζωή σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με μία εναλλακτική απασχόληση σαν χόμπι και αυτό ενδέχεται να επιφέρει επιπρόσθετο εισόδημα προκειμένου να καλύψετε υποχρεώσεις και έκτακτα έξοδα. Αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορείτε να αναλάβετε και αυτό μπορεί να σας κουράζει ή να περιορίζει τον ελεύθερό σας χρόνο. Είναι μία περίοδος κατά την οποία μπορείτε να επιτύχετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, να διεκδικήσετε όσα σας αξίζουν ή νομίζετε πως σας αξίζουν ενώ παράλληλά οφείλετε να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας.

Προσεκτικά χρειάζεται να κινηθείτε σαι στον τομέα των επαγγελματικών σας καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπατήσεων και δόλιων συμπεριφορών εις βάρος σας. Ας είστε προσεκτικοί και ας αποφεύγετε τα πολύ μεγάλα ρίσκα κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες πέντε ημέρες των ζωδίων. Όσοι Τοξότες επαγγέλλονται καλλιτεχνικής φύσης δραστηριότητα ενδέχεται να γνωρίσουν μεγάλη επιτυχία και να αφήσουν ένα διαχρονικό και αξιοζήλευτο έργο.

Ο Πλούτωνας από τις πρώτες δέκα μοίρες του Αιγόκερου αλλάζει ριζικά τον τομέα των οικονομικών σας και φέρνει αλλαγές οριστικές και συγκλονιστικές. Μπορείτε να αποκτήσετε τεράστια οικονομική δύναμη εφόσον αναπτύξετε την διαίσθησή σας και το επιχειρηματικό σας πνεύμα. Σας δίνονται οι ευκαιρίες να ανακαλύψετε νέες, εναλλακτικές μεθόδους απόκτησης χρήματος και με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσετε την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Είστε σε μία φάση αλλαγής, ριζικής αλλαγής της οικονομικής σας δύναμης και μπορείτε να αποκτήσετε χρήματα ανακαλύπτοντας εναλλακτικές μεθόδους απόκτησης χρήματος. Οι σχέσεις σας με τους εργοδότες φαίνονται να αλλάζουν ριζικά ενώ παράλληλα το σύστημα αξιών και σταθερών στη ζωή σας δείχνει να αλλάζει και να τροποποιείται διαρκώς. Μπορείτε να χτίσετε μία νέα δυναμική προσωπικότητα, πιστεύοντας στο «εγώ» σας αλλά όχι με τρόπο αλαζονικό και υποτιμητικό προς τους άλλους. Ο Πλούτωνας από αυτήν τη θέση σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε οικονομικά ανοίγματα εφόσον δεν είστε απολύτως σίγουροι για την επιτυχία του σχεδίου σας και καλεί να είστε συνετοί και μετρημένοι. Υπάρχει πιθανότητα για ανεπανόρθωτες απώλειες εφόσον δε γίνουν οι σωστοί χειρισμοί και αυτό θα προκαλέσει μία μεγάλη απώλεια.

Οι εκλείψεις επηρεάζουν όλα τα φάσματα της ζωής σας συνεπώς και τους τομείς των οικονομικών και της καριέρας. Έχετε όλες τις δυνατότητες να πραγματοποιήσετε αλλαγές στον επαγγελματικό σας προσανατολισμό και να ασχοληθείτε με ένα επάγγελμα κοντά στα ενδιαφέροντά σας, το οποίο θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας και την παραγωγικότητά σας. Συνέπεια άμεση; Μία πιθανή αύξηση στο εισόδημά σας. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε οικονομικούς χειρισμούς κοντά στις εκλείψεις και κατά τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Νοέμβριο. 

Αισθηματικά και κοινωνική ζωή

Η πολύμηνη παραμονή του πλανήτη του έρωτα και της αγάπης στους Διδύμους (από τις αρχές Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου) φέρνει στο πλευρό σας νέες σχέσεις και συνεργασίες. Η διάθεσή σας θα είναι εξωστρεφής και θα θελήσετε να βρεθείτε σε κοσμικές δεξιώσεις ή να διασκεδάσετε. Οι άλλοι αποτελούν άμεση προτεραιότητα σας και εσείς έχετε τον δεύτερο λόγο. Επιθυμείτε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες τους και τις επιθυμίες τους. Ιδιαίτερα ερωτική περίοδος και μπορείτε να διεκδικήσετε μερίδιο του Λέοντος στον έρωτα και την αγάπη. Οι αδέσμευτοι βάλτε τα βέλη στη φαρέτρα και κυνηγήστε τον έρωτα ενώ οι δεσμευμένοι φροντίστε να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης σας. Πολλοί Τοξότες θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας, θα αποφασίσετε μία από κοινού συμβίωση ή να ανεβείτε τα σκαλοπάτια της εκκλησίας. Στη ζωή σας έρχονται σχέσεις σημαντικές, οι οποίες θα συμβάλλουν στην εξέλιξή σας και θα σας χαρίσουν πνοή ζωής και ανανέωσης. Η γοητεία σας αυξημένη και ο έρωτας μία από τις βασικές σας προτεραιότητες.

Ο Κρόνος μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου από τον Ζυγό φέρνει κοντά σας φίλους, οι οποίοι είναι σημαντικοί για τη ζωή σας και την μετέπειτα εξέλιξή σας. Μπορεί να είναι λίγοι σε αριθμό αλλά είναι καλοί και ουσιαστικοί έτσι ώστε να επιδιώκουν την άνοδό σας και να στέκονται δίπλα σας, στις επιλογές σας. Η δραστηριοποίησή σας συλλογικά ή μέσα σε ομάδες εδραιώνεται και αποκτάτε δύναμη και εξουσία. Η παρουσία σας εκτιμάται ιδιαιτέρως και αυτό σας χαρίζει αυτοπεποίθηση. Ο Κρόνος από εκεί δρα άκρως σταθεροποιητικά για τις φιλίες σας και σας βοηθάει να αναπτύξετε ένα πνεύμα ομαδικότητας σταδιακά αυξανόμενο. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αποκτήσετε φίλους μεγαλύτερης ηλικίας από τη δική σας, που έχουν μία εμπειρία χρόνων και με αυτόν τον τρόπο θα διδαχτείτε πολλά για τη ζωή και την μελλοντική σας πορεία. Βρίσκεστε σε μία περίοδο όπου σχεδιάζετε για το μέλλον σας με ωριμότητα, πειθαρχία και στρατηγική. Επιθυμείτε να υλοποιήσετε τους στόχους σας και να δημιουργήσετε τη ζωή σας έτσι όπως την έχετε ονειρευτεί.

Από τον Οκτώβρη και έπειτα εισέρχεται στον Σκορπιό και προκαλεί σταδιακά ένα πιο κλίμα βαρύ. Γίνεστε μέρα με τη μέρα, μήνα με τον μήνα πιο εσωστρεφείς και το χαμόγελό σας περιορίζεται αλλά δεν χάνεται(μην ξεχνάτε πως είστε τα αυθεντικά παιδιά του Δία και οφείλετε να είστε θετικοί και χαμογελαστοί). Η τάση σας για απομόνωση και αναλογισμό των λαθών σας είναι εμφανής αλλά οφείλετε να μην κατακρίνετε τον εαυτό σας και να μην τον βάζετε στην εξορία καθώς έχετε περάσει πολλά και δικαιούστε την άνοδο και την πρόοδο. Φυσικά θα πρέπει να υιοθετήσετε τη νόμιμη οδό στις επιδιώξεις σας καθώς ο Κρόνος από τον 12ο οίκο λειτουργεί κατασκοπευτικά και επιφέρει δικαιοσύνη.

Ο Ουρανός σε όλη τη διάρκεια του 2012 κινείται στο ζώδιο του Κριού και αναζωπυρώνει τον ερωτικό σας τομέα, ο οποίος κυριολεκτικά φλέγεται. Βιώνετε έντονους και κεραυνοβόλους έρωτες που ξεσηκώνουν τις αισθήσεις σας και σας καλούν να ξεπεράσετε τα όριά σας και τις πιο σκοτεινές σας πλευρές. Καλείστε να απελευθερωθείτε στον έρωτα και να γίνετε περισσότερο προοδευτικοί, καινοτόμοι και πειραματικοί. Για τα παντρεμένα ζευγάρια ενδέχεται η τεκνοποίηση με τρόπο αναπάντεχο, χωρίς να το περιμένουν γι’ αυτό χρειάζεται να είναι προσεκτικοί όσοι θέλουν ηρεμία και όχι εμπλοκές και περιπέτειες τέτοιου είδους. Στον τζόγο και στα τυχερά παιχνίδια υπάρχει απρόβλεπτη τύχη αλλά καλό είναι να αποφευχθεί καθώς μπορεί να συμβούν και τα αντίθετα αποτελέσματα. Τα επίπεδα δημιουργικότητάς σας αυξάνονται κατακόρυφα και κινητοποιείτε την λογική σας, το νου σας με έναν τρόπο αντισυμβατικό και αποτελεσματικό. Μπορείτε να επιτύχετε όλες σας τις επιδιώξεις και να υλοποιήσετε όλους σας τους στόχους χρησιμοποιώντας μεθόδους πρωτοπόρες και καινοτόμες. Ο έρωτας με την πρώτη ματιά είναι γεγονός και νιώθετε πως έχετε «ξεβαλτώσει κυριολεκτικά από τη στασιμότητα και την συναισθηματική αδράνεια. Επηρεάζονται αμεσότερα οι Τοξότες των πρώτων πέντε ημερών( Από τις 23 έως τις 29 Νοεμβρίου).

 

Σημαντικό γεγονός ήδη από το 2011, το οποίο εξακολουθεί και το 2012 αποτελούν οι εκλείψεις, οι οποίες πραγματοποιούνται στο ζώδιό σας και ειδικότερα στον άξονά σας, αυτόν Διδύμων-Τοξότη. Οι εκλείψεις λειτουργούν καθοριστικά για τη ζωή σας και το δικό σας ζώδιο καθώς σας καθαρίζουν από βλαβερές και κακές συνήθειες του παρελθόντος. Αφήνετε πίσω σας οτιδήποτε σας κούρασε και δημιουργείτε το νέο σας «εγώ». Βρίσκεστε σε περίοδο ζύμωσης σε όλους τους τομείς της ζωής σας και οι αλλαγές διαδέχονται η μία την άλλη. Νέες σχέσεις και συνεργασίες εκκολάπτονται και δημιουργούνται ισχυρά δεσμά, τα οποία σας βοηθάνε να χτίσετε την αυτοπεποίθησή σας και να δείτε τη ζωή μέσα από ένα τελείως διαφορετικό οπτικό πρίσμα. Για πολλούς Τοξότες οι εκλείψεις συμβολίζουν την έλευση ενός νέου, φρέσκου έρωτα σύμφωνα με τα δικά σας θέλω και τα δικά σας όνειρα. Γενικότερες αλλαγές παρατηρούνται στον κοινωνικό σας κύκλο, ο οποίος φαίνεται να διαστέλλεται και να επεκτείνεται σημαντικά. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μία σχέση και να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Αν μη τι άλλο ο τομέας των σχέσεων αναζωογονείται και εσείς νιώθετε έτοιμοι να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και στις ανακατατάξεις του έτους. Οι νέοι άνθρωποι στη ζωή σας έρχονται να σας αλλάξουν, να σας κοινωνικοποιήσουν και να σας δείξουν πως η ζωή είναι ένα ταξίδι. Ο παλιός σας εαυτός επιστρέφει και αυτό σας κάνει γνήσιους και αυθεντικούς εκπροσώπους του κυβερνήτη σας Δία.

 

Συνοπτικά μπορούμε να πούμε πως το 2012 είναι μία χρονιά συναρπαστική καθώς επεκτείνεται ο κοινωνικός σας κύκλος και κοινωνικοποιείστε περαιτέρω. Η υγεία σας κυμαίνεται σε καλά επίπεδα και δεν αντιμετωπίζετε ιδιαίτερα προβλήματα. Η εργασία σας και ο τομέας τις καριέρας σας κυμαίνονται σε ικανοποιητικά επίπεδα και εξελίσσονται, έτσι βγαίνετε από τη στασιμότητα. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι αντιπαλότητες στον τομέα των επαγγελματικών σας αλλά είστε δυναμικοί και μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις όποιες προκλήσεις και εάν προκύψουν. Ο έρωτας αναζωπυρώνεται και ο τομέας των αισθηματικών σας παίρνει φωτιά ενώ παράλληλα θέλετε να παρευρίσκεστε σε κοσμικά γεγονότα και events. Η ζωή σας αλλάζει, εξελίσσεται και βγαίνετε από την αδράνεια.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις: Τοξότης 2012

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ο πλανήτης της επικοινωνίας κινείται με φαινομενικά ανάδρομη φορά ακριβώς στο ζώδιό σας. Μην υπογράψετε συμβόλαια και μην ξεκινήσετε κάτι σημαντικό αυτές τις μέρες. Υπάρχει υψηλή πιθανότητα να το επαναλάβετε και να το μετανιώσετε. Δυστυχώς και οι γνωριμίες που  θα κάνετε έως την 15 του μήνα θα είναι βραχυπρόθεσμες. Ισως πάρετε κάποιο μήνυμα που θα σας φανεί χρήσιμο αργότερα. Σε κέθε περίπτωση οι παρεξηγήσεις και τα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα και να μην εκπλαγείτε όταν σας συμβεί. Για να αποφύγετε σε ένα βαθμό τις παρεξηγήσεις να επαναλαμβάνετε όσα σας λένε και να διασταυρώνετε αυτά που ακούτε για να διαπιστώσετε εάν έχετε αντιληφτεί σωστά.

Οι υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σας φαίνεται να εξελίσσονται με αργούς ρυθμούς και αυτό σας σπάει τα νεύρα. Πρέπει να μάθετε τη λέξη υπομονή κάτι που δεν έχετε διδαχτεί πριν. Η νέα πραγματικότητα που έχει φέρει η κρίση είναι γεγονός και πρέπει να προσαρμοστείτε όσο γίνεται γοργότερα.

Τα Χριστούγεννα με την Αφροδίτη στον Υδροχόο που κάνει την είσοδό του από τις 20 Δεκεμβρίου θα διευρύνει το κύκλο γνωριμίων και επαφών και θα περάσετε πανέμορφα παρέα με νέους καινούργιους φίλους.

 

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΗ
ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Είναι ο μήνας που σας προετοιμάζει για τα γενέθλιά σας που ξεκινούν με την είσοδο του Ηλιου στις 23 του μήνα. Είστε χαρούμενοι, αλλά έχετε έντονη την επιθυμία να βρίσκεστε με αγαπημένα σας πρόσωπα και ψάχνετε αγωνιωδώς να έχετε παρέα.

Αυτό ενισχύεται ακόμη περισσότερο την 25 του μήνα όπου πραγματοποιείται η έκλειψη Ηλιου στο ζώδιό σας. Θα επηρεάσει κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ακούστε τους χτύπους της καρδιάς και μην φοβάστε την απόρριψη η την αποτυχία. Εάν μη τι άλλο δεν θα έχετε καταπιεστεί.

Με τον Ερμή έως την 25 θα έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις και επαφές. Ευνοούνται τα γραπτά, τα συμβόλαια και οι συμφωνίες. Μετά ο πλανήτης της επικοινωνίας θα παραμείνει στο ζώδιό σας μεν έως την 9/1/2012, αλλά σε ανάδρομη τροχιά.

Η Αφροδίτη επίσης στο ζώδιό σας τονώνει την αυτοπεποίθησή σας και σας φέρνει εύνοια σε όλους τους τομείς. Σας κάνει πιο αισιόδοξους και με αυτόν τον τρόπο ελκύετε τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Θα νοιώσετε την αγάπη ως δημιουργική έκφραση.

Από την 26 του μήνα η Αφροδίτη αλλάζει θέση και σας ευνοεί οικονομικά. Θα βρείτε νέες πηγές εσόδων εάν το επιδιώξετε και θα αυξηθούν τα χρήματα που είναι προιόν δικού σας μόχθου.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 10 του μήνα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα δώσει ένταση στην καθημερινότητα. Προσοχή στην υγεία σας. Παιδιά του Δία μην την παραμελείτε με το «έχει ο Θεός». Η Πανσέληνος σας πιέζει να μην έχετε εκκρεμότητες.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ
Νοιώθετε καλά με τον εαυτό σας και επομένως και με τον περίγυρο. Εχετε ενέργεια που υπερχειλίζει και την χαρίζετε στους φίλους και τα αγαπημένα πρόσωπα.

Στοχεύετε ψηλά και θα τα καταφέρετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Να είστε λίγο προσεκτικού στους όρους που βάζετε καθότι η υπεραισιοδοξία και η υπερβολική αυτοπεποίθηση κάποιες φορές βλάπτει.

Επίσης να προσέξετε το παρασκήνιο που πιθανόν να παιχτεί κυρίως μετά τις 13 του μήνα όπου ο Ερμής θα μπει στο Σκορπιό.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ 19/9 – 11/11/2011 γ. παναγιωτοπούλου
Το πέρασμα του Άρη στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα θα σας φέρει από τις 19 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Νοεμβρίου πολλές μετακινήσεις, επαφές και εντάσεις που θα αφορούν κυρίως πρόσωπα και καταστάσεις που αφορούν το εξωτερικό ή και τον δημόσιο τομέα κάποιες υπηρεσίες που αφορούν τις δουλειές και τους στόχους σας. Δοκιμάστε να διαπραγματευτείτε σκληρά για καλύτερους όρους σε κάθε συμφωνία. Προσπαθήστε να μην είστε εριστικοί ή απότομοι με άτομα που έχετε διαφωνίες γιατί τα γεγονότα μπορεί να είναι τελείως διαφορετικά και εύκολα τώρα θα βγάλετε αρνητικά συμπεράσματα. Βάλτε το φλερτ στη ζωή σας και απολαύστε υπέροχες στιγμές στον ερωτικό τομέα, για να ξεχαστείτε από αυτά που σας απασχολούν.

επιρροή της Αφροδίτης στο Ζυγό 15/9 – 10/10/2011 γ. παναγιωτόπουλου

Με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα βρείτε κατανόηση, χαρά και συντροφικότητα από φίλους και άλλα σημαντικά κοντινά σας πρόσωπα από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Οκτωβρίου, τα οποία θα σας οδηγήσουν σε νέους κύκλους γνωριμιών, σχέσεων και ευκαιριών που θα σας αρέσουν ιδιαίτερα. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη γιατί θα έρθουν πολλές στο δρόμο σας, αλλά πρέπει να διακρίνετε ποιες είναι οι καλύτερες. Θα επεκτείνετε στόχους, επιθυμίες και ελπίδες σε τομείς που αφορούν φίλους, επαγγελματικές και ομαδικές δραστηριότητες. Οι κοινωνικές σας γνωριμίες θα σας βοηθήσουν να γίνετε γνωστοί ή ακόμα πιο δημοφιλείς στο χώρο σας και να κάνετε πολλά από τα όνειρά σας πραγματικότητα. Ο παράγοντας τύχη θα είναι με το μέρος σας και δεν θα πρέπει να του γυρίσετε την πλάτη αλλά να τολμήσετε ότι δεν έχετε τολμήσει έως τώρα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ
Ο καλύτερος μήνας για να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Τουλάχιστον έως τις 24 του μήνα με τον Ηλιο στην Παρθένο θα τα πάτε πολύ καλά στον επαγγελματικό τομέα κυρίως εάν ασχολείστε με το ελεύθερο επάγγελμα η έχετε δική σας επιχείρηση. Μην προχωρήσετε στη σύναψη νέας σχέσης κάτι που σας εξιτάρει καθότι η περίοδος δεν ευνοεί τις αλλαγές. Μέχρι τις 10 του μήνα ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα και από τις 20 έως το τέλος του μήνα ο Αρης στο Λέοντα θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα καταλάβετε πόσο αξίζετε και θα το δείξετε δυναμικά και στους άλλους. Θα καταφέρετε πολλά στον επαγγελματικό τομέα.

14 – 22/8/2011
Δικαίως έχετε μία καλή θέση στον ηλιο. Ο συνωστισμός των πλανητών στο Λέοντα σας επιτρέπει να οργανώσετε καλύτερα τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας. Χρειάζεται προσοχή σε θέματα οικογενειακής εστίας και της ακίνητης περιουσίας σας. Να προσέξτε καινούργιες σχέσεις γιατί θα βάλετε πάθος και αμέσως μετά θα σας βυθίσει στην απόλυτη απογοήτευση. Εχει διαπιστωθεί ότι σχέσεις φιλικές η ερωτικές που δημιουργούνται κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή είναι βραχυπρόθεσμες. Διαρκούν όσο και η ανάδρομη πορεία του. Πολύ πιθανόν να αναθεωρήσετε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και να τις βελτιώσετε η να θέσετε νέες βάσεις.

7 – 14/8/2011
Η ερωτική σας διάθεση είναι ανεβασμένη και αυτό το οφείλετε εκτός από τη ζεστή σας φύση στο τρίγωνο της Αφροδίτης Ουρανού. Εάν είστε μόνοι μία συγκλονιστική γνωριμία θα σας απογειώσει. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται το Σάββατο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα τονίζει την ανάγκη για συντροφικότητα. Γι αυτό να φροντίσετε να μην είστε μόνοι και να οργανώσετε βραδιές ψυχαγωγίας με αγαπημένα πρόσωπα έξω από το χώρο της οικογενειακής εστίας.

23/7 – 7/8/2011
Με την είσοδο του Ηλιου στο Λέοντα αυξάνεται η επιθυμία σας για ψυχαγωγία και είναι αδύνατο να σας βρει κάποιος στο σπίτι. Θέλετε να ξεδώσετε από τα προβλήματα και να τα δώσετε όλα στον Ερωτα, να ταξιδέψετε, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Προφανώς να έρθουν φίλοι από το εξωτερικό να σας συναντήσουν.
Από την Πέμπτη 28 του μήνα και η Αφροδίτη περνά στο φιλικό για σας ζώδιο του Λέοντα και ευνοεί τα ταξίδια. Ισως συνάψετε μία ερωτική σχέση κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.
Ο Αύγουστος ξεκινά μέσα σε μία εκρηκτικά ερωτική ατμόσφαιρα που πυροδοτεί απρόσμενα συναισθήματα, κεραυνοβόλους έρωτες και ερωτικές ανατροπές.

9 – 23/7/2011
Οι εκλείψεις σας έχουν σίγουρα επηρεάσει. Προφανώς να έχουν κατά κάποιον τρόπο αναστατώσει τη ζωή σας. Αυτό τον καιρό θα διαπιστώσετε βελτίωση των οικονομικών σας και γι αυτό να ευχαριστήσετε την Αφροδίτη στον Καρκίνο που έως την 28 του μήνα θα σας δώσει ένα χέρι βοηθείας για να αποκαταστήσετε την οικονομική σας κατάσταση που είναι δύσκολη τελευταία. Από την άλλη η Πανσέληνος στις 15 του μήνα που πραγματοποιείται στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου βγάζει στην επιφάνεια κακούς χειρισμούς αναφορικά με τα οικονομικά σας. Τελικά υπάρχει μία ισορροποία στο σύμπαν. Η Πανσέληνος επισημαίνει το πρόβλημα και η Αφροδίτη βοηθάει για να το λύσετε.

26/6 – 2/7/2011
Εχουν έρθει τα πάνω κάτω στην προσωπική σας ζωή? Μην παίρνετε πολλά ρίσκα κυρίως στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Δείτε τη ζωή σας παρατηρητές. Περίοδος εκλείψεων. Η μία πιο δυνατή από την άλλη. Η προηγούμενη επηρέασε τη σχέση σας. Την Παρασκευή θα επηρεάσει τα οικονομικά σας με φυσική συνέπεια να σας ρίξει ψυχολογικά. Με το Δία κυβερνήτη του ζωδίου σας θα ανακάμψετε όπως πάντα με υπερηχητική ταχύτητα.

19 – 26/6/2011
Ηδη από το Σάββατο με τον Ερμή στον Καρκίνο έχει ξεκινήσει μία περίοδος εντάσεων με τους συνεργάτες η και το σύντροφο. Να είστε προσεκτικοί καθότι η ανταγωνιστική σας τάση θα βγει στην επιφάνεια και προφανώς δεν θα σας βγει σε καλό. Να αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να σας βλάψουν. Θα μου πείτε πως μπορεί κανείς να γνωρίζει εκ των προτέρων τι θα μας βλάψει? Κι όμως είστε αρκετά εύστροφοι και διαισθητικοί για να το αξιολογήσετε πριν συμβεί. Τα οικονομικά σας απασχολούν. Θα έχετε ευκαιρίες και ευφάνταστες ιδέες που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες. Να αφουγκραστείτε το ένστικτό σας.

12 – 19/6/2011
Είναι μία σημαντική εβδομάδα καθότι η έκλειψη πραγματοποιείται την Τετάρτη στο ζώδιό σας και θα φωτίσει πτυχές του εαυτού σας που δεν θα θέλατε να γνωρίζετε καθώς και προβλήματα που προυπήρχαν. Πιθανώς να δηλώσει και το τέλος κάποιων πραγμάτων που έχουν ήδη κάνει τον κύκλο τους. Το βέβαιο είναι ότι θα είστε πολύ εύθικτοι και ευερέθιστοι. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε συζητήσεις και επαφές με τα άτομα που αγαπάτε και γενικώς με τους συνεργάτες που έχετε διαφωνίες. Ο κύκλος των φίλων θα διευρυνθεί και θα αυξηθούν οι γνωριμίες. Το ζητούμενο είναι οι επιφανειακές σχέσεις η οι πραγματικές?

5-12/6/2011
Η έκλειψη της προηγούμενης Πέμπτης έφερε τα πάνω κάτω στη σχέση σας που κλονίστηκε. Μερικοί από εσάς είναι έτοιμοι να λάβουν σημαντικές αποφάσεις και στο βαθμό που συμμετέχει ο Κρόνος θα σταθεροποιηθούν οι μακρόβιες σχέσεις. Με δυσκολία θα σας στριμώξουν σε οικογενειακή συνάθροιση όπου θα νοιώσετε εγκλωβισμένοι.

29/5 – 5/6/2011
Η έκλειψη έχει επηρεάσει πολύ τη σχέση σας με το σύντροφο η τους συνεργάτες καθότι γίνονται στο απέναντί σας ζώδιο των Διδύμων. Είναι μία περίοδος που τα επαγγελματικά σας απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή, αλλά εσείς είστε απορροφημένοι από τα προσωπικά σας. Οι εκλείψεις δηλώνουν πολλές φορές το τέλος κάποιων πραγμάτων, αλλά πολλοί από εσάς μπορείτε να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Comments are closed.

Παλιότερα θέματα