Λίγοι ακόμη μήνες υπομονή και θα έρθει η ωρίμανση των κόπων σας

Από τον Κυριάκο Κοκτζίδη

Γενική εικόνα

Για τους φίλους μας Σκορπιούς το 2011 ήταν μία αρκετά καλή, δημιουργική και παραγωγική χρονιά καθώς το σύμπαν ήταν αρκετά γενναιόδωρο με το δικό σας ζώδιο. Εύνοια δεχτήκατε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, νέοι άνθρωποι ήρθαν κοντά σας και βοήθησαν στην περαιτέρω εξέλιξή-ενδυνάμωσή σας. Σαφώς δεν κύλισαν όλα ρόδινα καθώς είχατε να αντιμετωπίσετε ανατροπές και αλλαγές κυρίως στον τομέα των εργασιακών σας θεμάτων ενώ αρκετοί από εσάς αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα υγείας. Σημαντική εύνοια δέχτηκε ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σας καθώς εμφανίστηκαν νέα πρόσωπα και τάχθηκαν υπέρ σας. Τα πήγατε περίφημα και χάρις το Πλουτώνιο σθένος σας καταφέρατε να αντεπεξέλθετε των υποχρεώσεών σας και να αντιταχθείτε των κατά καιρούς εμποδίων που θέλησαν να σας αποπροσανατολίσουν βάζοντάς σας φρένο στις επιδιώξεις σας. Το 2012 εξακολουθεί να είναι εξίσου ή μάλλον ακόμα πιο γενναιόδωρο με το δικό σας ζώδιο καθώς οι πλανήτες έχουν απλώσει ένα προστατευτικό πέπλο πάνω από τον αστερισμό σας. Σημαντική εύνοια θα δεχτεί ο τομέας των οικονομικών σας τόσο στο πρώτο εξάμηνο του έτους όσο και στο δεύτερο. Γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί και βγαίνετε δυναμικά στο προσκήνιο συμμετέχοντας σε ομαδικές δραστηριότητες, θέτετε νέους στόχους για την μελλοντική σας εξέλιξη. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στον τομέα της φιλίας καθώς θα υπάρχουν εντάσεις, ειδικότερα στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς. Χρειάζεται να ακολουθείτε τη νόμιμη οδό καθώς ο Κρόνος από τον 12ο οίκο σας επιβλέπει τις ατασθαλίες σας. Η ψυχολογία σας είναι κάποιες φορές βαριά αλλά έχετε και προστασίες. Σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς; Η είσοδος του Κρόνου στο δικό σας ζώδιο από τον Οκτώβριο που φέρνει ευθύνες, υποχρεώσεις και κούραση αλλά παράλληλα σας φέρνει ένα σκαλοπάτι πιο κοντά στην καταξίωση και την επιβράβευση. Κατά γενική ομολογία έχετε μία αρκετά ευνοϊκή χρονιά κατά την οποία νέοι άνθρωποι εισβάλλουν στη ζωή σας ενώ παράλληλα έχετε κέρδη οικονομικά και καταφέρνετε παράλληλα να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Χρονιά επέκτασης, φρεσκάδας και ανανεωτικής δημιουργίας.

Σπίτι και οικογένεια

Από την αρχή του έτους μέχρι τις 03/02/2012 Ο Ποσειδώνας κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και το 4ο ηλιακό σας σπίτι, το οποίο σχετίζεται με την οικογένεια, το σπίτι και την επαγγελματική σας πορεία. Επηρεάζεστε κυρίως οι τελευταίοι των πέντε ημερών και επικρατεί μία ρευστότητα και ένας αποπροσανατολισμός όσον αφορά τα ενδοοικογενειακά σας θέματα και την ασφάλειά σας. Πολλοί από εσάς μπορεί να μπήκατε στη διαδικασία δημιουργίας μίας οικογένειας ή ενός ονειρικού γάμου που διαψεύσθηκαν παταγωδώς. Δεν αποκλείεται να δημιουργήσατε μία οικογένεια σύμφωνα με τα όνειρά σας αλλά σταδιακά το ρομάντζο τελείωσε και η πλουτώνια οπτική σας άλλαξε τα δεδομένα απογοητεύοντάς σας. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και τις παγίδες επαγγελματικής φύσεως ή τις εξαπατήσεις που βιώσατε αλλά παράλληλα μπορούμε να παραδεχτούμε πως ασχοληθήκατε με ένα επάγγελμα περισσότερο καλλιτεχνικής δραστηριότητας. Ήταν η περίοδος κατά την οποία αναδείχτηκαν καλλιτέχνες που είχαν έντονο το Πλουτώνιο στοιχείο όπως ο Σκορπιός Παναγιώτης Μπουγιούρης(τηλεοπτικός Μάνος των Μυστικών της Εδέμ) . Από το 1998 και έπειτα μπήκατε στη διαδικασία εύρεσης μιας κατοικίας συμβατής με ένα παραμύθι.

Από τον Μάρτιο και μετά οι οικογενειακές καταστάσεις ξεκαθαρίζουν και τα όποια προβλήματα είχαν δημιουργηθεί εξαφανίζονται σταδιακά. Πολλοί Σκορπιοί θα αποφασίσετε μία από κοινού συμβίωση ή συγκατοίκηση.

Ο Πλούτωνας από τις αρχές του Αιγόκερου σας χαρίζει δύναμη και έχετε όλες τις προδιαγραφές για να χτίσετε ξανά, από την αρχή σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Μπορεί να γίνει ένας επαναπροσδιορισμός τέτοιου είδους σχέσεων και να έλθετε ξανά κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά μπορεί να γκρεμίσει ουσιαστικά σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς που είναι μη καλά στερεωμένες και να χάσετε κάθε επικοινωνία και επαφή.

Αισθηματικά και κοινωνική ζωή

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους για ένα τετράμηνο(Απρίλιο έως Αύγουστο) σας κάνει ερωτικούς, σεξουαλικούς και ο αισθησιασμός σας αγγίζει επίπεδα ρεκόρ. Το γεγονός πως ο έρωτας δεν εκλείπει από τη ζωή σας δίνει πνοή ζωής στον αστερισμό σας καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα σας.

Ο Άρης από την Παρθένο αποτελεί για το δικό σας ζώδιο τον 11ο ηλιακό σας οίκο, ο οποίος σχετίζεται με τη συλλογική δραστηριοποίησή σας, τη μαζικότητα, την ομαδοποίηση, τις φιλίες και τους στόχους που εσείς θέτετε. Μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας απορροφάται στην ομαδικότητα και η εξωστρέφεια μπορεί να σας χαρίζει πόντους ως προς τη διασημότητα μέσω της προσφοράς και της μαζικής εντατικοποίησης. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε συλλογικές δραστηριότητες και να προσφέρετε στην κοινωνία μέσω φιλανθρωπιών και χορηγήσεως άμεσης βοήθειας ψυχολογικής και υλικής. Μιας και είστε πλουτώνιοι έχετε το ένστικτο και μπορείτε να θεραπεύσετε κοινωνικές ανισότητες και ανισορροπίες. Οι φιλίες; Σημαντική παράμετρος της καθημερινότητας του Α εξαμήνου ενώ παράλληλα νέοι φίλοι έρχονται στη ζωή σας και διεκδικούν θέση στην καρδιάς σας. Κάποιες φορές τα συμφέροντά σας και οι αντιλήψεις σας έρχονται σε αντίθεση με αυτά των φίλων σας και αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, συγκρούσεις και ρήξεις. Κρατήστε ένα χαμηλό προφίλ, μην αντιδράτε και δώστε και στους φίλους σας την ευκαιρία να ακουστούν οι απόψεις τους. Αυτό θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη δυναμική σας και θα στηρίξουν τις αποφάσεις σας μίας και ο λόγος σας αποκτά κλιμακωτά δύναμη. Η εργατικότητά σας, η οργάνωσή σας, η υπομονή και η επιμονή σας είναι αρκετά αυξημένα έτσι θα κερδίζετε τις μάχες με ευκολία. Σημαντικό γεγονός η αφύπνισή σας μιας και ο Άρης σας βάζει σε ένα τερέν νέων στόχων που θέλετε να υλοποιήσετε. Οι γνώσεις σας διευρύνονται, η αισιοδοξία(λέξη λίγο άγνωστη για το δικό σας ζώδιο) εμφανίζεται και είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας και να θέσετε σε εφαρμογή πλάνα και στόχους.

Από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις αρχές Ιουνίου ο Δίας πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, της γενναιοδωρίας κινείται στο ζώδιο του ταύρου και το 7ο ηλιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Νέες σχέσεις και συνεργασίες κάνουν την έλευσή τους και άνθρωποι καινούριο χαρίζουν νότα φρεσκάδας και ανανεωτικής ισχύος στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται να επισημοποιήσετε ή να οριστικοποιήσετε μία σχέση μας και να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ότι αγγίζει ο Δίας το επεκτείνει και το θεραπεύει έτσι ο κύκλος σας διευρύνεται και γίνεστε αρεστότεροι και δημοφιλέστεροι. Οι σχέσεις που έρχονται θα σας βοηθήσουν στην μετέπειτα εξέλιξή σας και θα σας ωθήσουν σε νέα μονοπάτια προόδου, επιτυχία και ευχαρίστησης. Νιώθετε τυχεροί και πως βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή και με τα κατάλληλα πρόσωπα. Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας, επωφεληθείτε των ευκαιριών και αδράξτε τις ευκαιρίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο μιας και ο Δίας φέρνει εύνοια σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να έχετε κάποια απόλυση, να φορτιστείτε συναισθηματικά και να μείνετε ανένταχτοι στο εργατικό δυναμικό αλλά οι καταστάσεις φέρνουν δίπλα σας ευκαιρίες για εκ νέου ένταξη στο εργατικό δυναμικό και μάλιστα με τρόπο ενεργό.

Ο Κρόνος στις αρχές Οκτώβρη εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο φέρνοντας ευθύνες, υποχρεώσεις, περιορισμούς, εμπόδια ενώ παράλληλα σας οδηγεί στην επιτυχία μέσω επίπονης και επίμονης δουλειάς. Η ζωή σας χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, όχι ακολασίας και η ωρίμανση είναι δεδομένη. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο σας δεν σημαίνει πως ήρθε η καταστροφή. Η τύχη και η εύνοια περιορίζονται σαφώς αλλά δεν μας εγκαταλείπουν καθώς μέσα από την σκληρή, επίπονη δουλειά μπορούμε να επιτύχουμε θεαματικά αποτελέσματα σε κάθε κομμάτι της ζωής μας. Αυτό που χρειάζεστε είναι η υπομονή, η επιμονή και η οργάνωση έτσι ώστε να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Μην τρομοκρατείστε καθώς ο Κρόνος φέρνει κούραση , κόπωση αλλά παράλληλα χαρίζει κοινωνική καταξίωση, άνοδο και σταθερά ανοδική πορεία. Γίνεστε σοφότεροι και ωριμότεροι, μπορείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα και δυσκολίες με ικανότητα και αξιοσύνη. Σημεία που πρέπει να προσέξετε; Οι άμυνες του οργανισμού σας σταδιακά θα μειώνονται και χρειάζεται να ακολουθείτε έναν πιο λιτό τρόπο διατροφής. Οφείλετε για το καλό του εαυτού σας να κόψετε καταχρήσεις όπως τσιγάρο ή αλκοόλ ενώ παράλληλα χρειάζεται να κάνετε τακτικά τσεκ απ για να αποφύγετε την εμφάνιση προβλημάτων υγείας. Το αμυντικό σας σύστημα ξαφνικά θα χάσει ισχύος αλλά μέσα από κατάλληλους χειρισμούς μπορείτε να επιτύχετε τη σωστή λειτουργία του και γιατί όχι την αύξηση της άμυνάς του.

Άλλο σημείο των καιρών από τον Οκτώβριο και έπειτα η αποφυγή παρανομιών. Καθώς ο Κρόνος εποπτεύει και είναι ο αρμόδιος δικαστής για την τήρηση των νόμων οφείλετε να ακολουθείτε πάντοτε τη νόμιμη οδό έτσι ώστε να μην κινδυνεύετε από σκάνδαλα και συγκρούσεις που θα θίξουν την υπόληψή σας και το κύρος σας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο και αρχίζει μία περίοδος ξεκαθαρισμάτων. Σχέσεις-συνεργασίες που δεν στηρίζονται σε ειλικρινείς προθέσεις κλονίζονται και αποχωρούν από τη ζωή σας ενώ παράλληλα σχέσεις που έχουν δομή και σύνθεση μένουν στη ζωή σας, επισημοποιούνται και χαρίζουν ασπίδα προστασίας. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στη διαδικασία δημιουργίας οικογένειας ενώ άλλοι θα θελήσετε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Κρόνος στον Σκορπιό είναι ένας Κρόνος σκοτεινός, μυστικοπαθής με ελεγχόμενα πάθη και καταπιεσμένα συναισθήματα. Θα γίνεται πιο καχύποπτοι ενώ παράλληλα θα δυσκολεύεστε να δώσετε «δεύτερες ευκαιρίες». Η «δεύτερες ευκαιρίες» όμως είναι πηγή δύναμης και μπορούν να σας θεμελιώσουν-εδραιώσουν. Οι σχέσεις χρειάζονται ελευθερία και εσείς οφείλετε να δίνετε άφεση καθώς τις περισσότερες φορές μερίδιο σε μία διαμάχη έχουν και οι δύο πλευρές. Καλό είναι να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας το πρώτο εννεάμηνο και ειδικότερα το Α εξάμηνο καθώς τους δύο τελευταίους μήνες το κλίμα γίνεται πιο βαρύ.

Έχετε προστασία στον έρωτα και τις σχέσεις κυρίως στο πρώτο δεκάμηνο καθώς ο Δίας μέχρι τον Ιούνιο από τον Ταύρο και η Αφροδίτη από τους Διδύμους μέχρι τον Αύγουστο φέρνουν νέες σχέσεις-συνεργασίες και σας κάνουν πρωταγωνιστές στον έρωτα. Το κλίμα δεν καταστρέφεται στη συνέχεια. Από τον Οκτώβριο και μετά ο Δίας σας υποστηρίζει από τον οίκο του βαθύ έρωτα. Αυτό που αλλάζει είναι λίγο η διάθεσή σας που σταδιακά χάνει σε πόντους καθώς ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιό σας και φέρνει περιορισμούς, ξεκινάει η περίοδος της ωρίμανσης. Κυνηγήστε ερωτικές στιγμές μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη.

Από τις αρχές Φεβρουαρίου ο Ποσειδώνας εισέρχεται στους Ιχθείς και φέρνει για το δικό σας ζώδιο έμπνευση και δημιουργία ενώ παράλληλα μπορεί να ζήσετε ένα σημαντικό ειδύλλιο και μία ιδανική σχέση. Ο έρωτας περνάει σε άλλη διάσταση και βλέπετε μέσα από ένα ρομαντικότερο πρίσμα. Αναζητάτε το ιδανικό ταίρι. Επηρεάζεστε αμεσότερα οι γεννημένοι από τις 24/10 έως τις 29/10 έτσι χρειάζεται να είστε λίγο συγκρατημένοι στον έρωτα για να αποφύγετε πιθανές απογοητεύσεις.

Οικονομικά και καριέρα

Η Αφροδίτη, πλανήτης του έρωτα, της αγάπης, της ομορφιάς, της τέχνης, της κομψότητας και των οικονομικών έχει μία ιδιάζουσα συμπεριφορά μέσα στο 2012 καθώς παραμένει ένα τετράμηνο στο ζώδιο των Διδύμων. Από το ζώδιο των Διδύμων τονίζει το κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά κληρονομικού-φορολογικού περιεχομένου, τη σεξουαλικότητά σας και την βαθύτερη ερωτική σας ζωή. Μπορείτε να επιτύχετε επικερδείς οικονομικούς διακανονισμούς ή να έλθουν κληρονομιές που δεν φανταζόσασταν. Μπορείτε να κερδίσετε διαμάχες οικονομικής φύσης και να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο ζωής. Να είστε όμως συνετοί καθώς όσο εύκολα έρχονται τα ακίνητα και οι κληρονομιές άλλο τόσο εύκολα ρευστοποιούνται σε μετρητά και εξαϋλώνονται. Αποφύγετε να μείνετε χωρίς αποταμιευτικά αποθέματα. Ο ερωτισμός σας, ο αισθησιασμός σας και η ερωτική σας ζωή θα κυλήσει ομαλά και αυτό θα σας χαρίζει πόντους αυτοπεποίθησης μιας και ο έρωτας εις βάθος αποτελεί μόνιμη πηγή τροφοδοσίας σας. Έχετε όλη τη δυναμική να ανακαλύψετε τον βαθύτερο σας εαυτό και δυνάμεις που ακόμα και εσείς οι ίδιοι αδυνατούσατε να κατανοήσετε. Η Αφροδίτη στους Διδύμους επιθυμεί την πνευματική διέγερση, είναι γοητευτικά επικοινωνιακή αλλά έχει μία ροπή προς το ακατάπαυστο φλερτ και συχνά χαρακτηρίζεται ψυχρή, μη εκδηλωτική και απόμακρη. Ελκύεται από πνευματικούς συντρόφους και απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημιουργία μίας σχέσης είναι η καλή επικοινωνία. Ο Δίδυμος είναι ο τομέας που σχετίζεται με το βαθύτερο και ουσιαστικό φλερτ και μιας και είναι σε ένα ζώδιο ανάλαφρο κάποιες φορές δεν διεισδύετε στο βάθος αλλά μένετε στην συναισθηματική επιφάνεια. Αυτό ισχύει κατά γενική προσέγγιση καθώς σας κυβερνά ο «βαθύς» Πλούτωνας έτσι οι επιπολαιότητες περιορίζονται σημαντικά. Βέβαια η ενασχόλησή σας με το ερωτικό παιχνίδι είναι αδιάκοπη και είστε και εσείς από τα ζώδια που έχουν ως επιτακτική ανάγκη το καλό επικοινωνιακό κομμάτι.

Από τον Ιούνιο έως τα τέλη του έτους ο Δίας κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Είναι μία θέση αρκετά ευνοϊκή προς το δικό σας ζώδιο καθώς ευνοεί έναν τομέα που δέχεται πλήγμα και διαβρωτικές ενέργειες τη σημερινή εποχή, τον τομέα των οικονομικών. Μπορεί να φέρει αναθεωρήσεις όσον αφορά θέματα κληρονομιάς ή ακίνητης περιουσίας, κάποιες υποθέσεις νομικού-οικονομικού-φορολογικού-κληρονομικού περιεχομένου ενδέχεται να εμφανιστούν και να σας απασχολήσουν. Ο Δίας μπορεί να φέρει κληρονομιές και απόκτηση ακίνητης περιουσίας, μπορείτε να αποκτήσετε επιπρόσθετη οικονομική δύναμη παρόλο που διανύουμε περίοδο οικονομικής κρίσης. Η σεξουαλικότητά σας, ο ερωτισμός σας και η διαύγειά σας σε τέτοιου είδους θέματα αυξάνονται. Από τη φύση σας είστε ζώδιο που έχει μία μοναδική ικανότητα να παράγει χρήμα και ο Δίας έρχεται να αβαντάρει αυτήν την ικανότητά σας. Μόνιμο θέμα για εσάς τα αισθηματικά σας, τα οποία είναι σαφώς ενισχυμένα από την παρουσία του Δία στους Διδύμους. Έχετε όλες τις δυνατότητες να γνωρίσετε ποιότητες και πτυχές του εαυτού σας που ούτε καν οι ίδιοι σας γνωρίζατε ενώ παράλληλα θα εδραιώσετε τη δυναμική σας και θα αποκτήσετε θέσεις εξουσίας. Προσοχή όμως καθώς ο Δίας φέρνει καταχρήσεις έτσι χρειάζεται να είστε μετριοπαθείς και να μην οδηγείστε σε καταχρήσεις εξουσίας και οικονομικές ασυδοσίες για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Το χρήμα όσο εύκολα έρχεται τόσο εύκολα χάνεται.

Εύνοια μέχρι τον Ιούνιο καθώς ο Δίας επεκτείνει ότι αγγίζει. Ευνοϊκό διάστημα μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Ποντάρετε στο πρώτο οχτάμηνο και αποστείλετε βιογραφικά. Αναζητείστε θέση στην αγορά εργασίας και ενταχτείτε στο ενεργό εργατικό δυναμικό.

Ο τομέας των οικονομικών σας δεν πάει άσχημα. Ευνοϊκή περίοδος από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο μιας και η Αφροδίτη από τους Διδύμους φέρνει έσοδα και κληρονομιές. Περισσότερη εύνοια Ιούνιο-Ιούλιο λόγω της επιπρόσθετης συμβολής του Δία από τους Διδύμους.  Ο Δίας από τους Διδύμους με την έναρξη του καλοκαιριού φέρνει έσοδα. Ωστόσο, οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και τον τομέα των οικονομικών σας επιφέρουν αλλαγές και διακυμάνσεις. Αρκετά προστατευτικά αλλά αποφύγετε τις περιττές δαπάνες γιατί το χρήμα όσο εύκολα έρχεται άλλο τόσο εύκολα φεύγει. 


Υγεία

Ο Ουρανός πλανήτης της επανάστασης, της καινοτομίας, των ουρανοκατέβατων αλλαγών, της εκκεντρικότητας και του χάους κινείται όλη τη χρονιά στο καρμικό για το δικό σας ζώδιο του Κριού και επηρεάζει τον τομέα της ζωής σας που σχετίζεται με την εργασία και την υγεία. Η καθημερινότητά σας και η απασχόλησή σας επί καθημερινής βάσεως γίνεται ανατρεπτική και γεμάτη σασπένς. Βρίσκετε στην αρχή ενός νέου κύκλου εμπειριών και η ζωή σας δεν μοιάζει τη ζωή των προηγούμενων ετών. Θέματα εργασίας μπορεί να λειτουργούν ανατρεπτικά και αυτό αρχικά δείχνει πως σας ξεβολεύει αλλά μπορεί να λειτουργήσει με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο και να φέρει καλύτερα των αναμενόμενων αποτελέσματα. Το πρόγραμμά σας ή το ωράριό σας μπορεί να αλλάζουν και αυτό λειτουργεί σαν ντόμινο στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας. Δεν αποκλείεται όμως να χρησιμοποιήσετε μεθόδους πιο εξελιγμένες και πρωτοπόρες ώστε να ανανεώσετε τον τρόπο που εργάζεστε. Η υγεία σας μπορεί να παρουσιάσει ανατροπές και έντονες διακυμάνσεις ενώ παράλληλα η ευρωστία θα διαδέχεται την αποδυνάμωση αλλά ο οργανισμός σας έχει όλα τα φόντα να ανακάμπτει ταχύτατα. Χρειάζεται να διασφαλίζετε περισσότερες ώρες ξεκούρασης και ύπνου γιατί τα επίπεδα νευρικότητας στην καθημερινότητά σας αυξάνονται. Ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος να ασχοληθείτε με εναλλακτικές μορφές ιατρικής όπως γιόγκα ή διαλογισμό. Δεν αποκλείεται να συνεργαστείτε με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, νοοτροπίας ή πολιτισμού και τοιουτοτρόπως θα χρησιμοποιήσετε μεθόδους στην εργασία σας που δεν μπορούσατε καν να τις διανοηθείτε. Χαρακτηριστική προσωπικότητα που επηρεάστηκε άμεσα από την επιρροή της νέας θέσης του Ουρανού στον Κριό είναι η δική μας Ελένη Μενεγάκη, η οποία επάξια κατάφερε να ανταπεξέλθει στην αλλαγή του προγράμματος της από την πρωινή στην μεσημεριανή ζώνη, χρησιμοποιώντας νεότερες και καινοτόμες μεθόδους ανανεώνοντας τη δυναμική της εκπομπής της. Στον τομέα της υγείας σας χρειάζεται να υιοθετήσετε έναν πιο «μεσογειακό» τρόπο διατροφής απαλλαγμένο από τοξίνες και πλούσιο σε βιταμίνες έτσι ώστε να δυναμώσετε τις άμυνες σας. Αποφύγετε τις καταχρήσεις καθώς μπορεί να είναι βλαβερές για την εξέλιξη της υγείας σας. Δεν είναι άσχημα τα πράγματα αλλά χρειάζεται σύνεση και αλλαγή τρόπου ζωής, χωρίς χημικών ουσιών.

Από τις αρχές του Οκτώβρη με την είσοδο του Κρόνο στο ζώδιό σας τα επίπεδα ενεργητικότητάς σας σταδιακά περιορίζονται και οι άμυνες του οργανισμού σας εξαντλούνται(κυρίως για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του Σκορπιού). Να εξασφαλίζετε περισσότερες ώρες για προσωπική ξεκούραση και να υιοθετήσετε έναν τρόπο ζωής χωρίς τοξικές τροφές που σας εξασθενούν.

Συνοπτικά, μπορούμε να πούμε πως το 2012 είναι χρονιά επέκτασης, φρεσκάδας και αισιοδοξίας για το δικό σας ζώδιο. Νέοι άνθρωποι θα εισέλθουν στη ζωή σας και θα δημιουργήσετε νέες σχέσεις-συνεργασίες. Πολλοί από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μία σχέση σας και να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Η κοινωνικότητά σας αυξάνεται σημαντικά και εργάζεστε σε ένα πιο ευρύ και ομαδικό πλαίσιο. Ο λόγος σας αποκτά δύναμη και αυτό σας κάνει υπολογίσιμη δύναμη. Στον εργασιακό τομέα έχετε να αντιμετωπίσετε αλλαγές που κάποιες φορές θα σας ξεβολεύουν αλλά με σύνεση, υπομονή και το Πλουτώνιο σθένος σας μπορείτε να ανταποκριθείτε στις ανακατατάξεις και στα νέα δεδομένα. Τέλος, τα οικονομικά σας εξελίσσονται ομαλά και έχετε εύνοιες. Δεν θα λείψουν τα απρόοπτα και οι αυξομειώσεις στους μισθούς. Μπορεί να δεχτείτε ενίσχυση από τα οικονομικά του/της συντρόφου σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γενική εικόνα

Για τους φίλους μας Σκορπιούς το 2011 ήταν μία αρκετά καλή, δημιουργική και παραγωγική χρονιά καθώς το σύμπαν ήταν αρκετά γενναιόδωρο με το δικό σας ζώδιο. Εύνοια δεχτήκατε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, νέοι άνθρωποι ήρθαν κοντά σας και βοήθησαν στην περαιτέρω εξέλιξή-ενδυνάμωσή σας. Σαφώς δεν κύλισαν όλα ρόδινα καθώς είχατε να αντιμετωπίσετε ανατροπές και αλλαγές κυρίως στον τομέα των εργασιακών σας θεμάτων ενώ αρκετοί από εσάς αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα υγείας. Σημαντική εύνοια δέχτηκε ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σας καθώς εμφανίστηκαν νέα πρόσωπα και τάχθηκαν υπέρ σας. Τα πήγατε περίφημα και χάρις το Πλουτώνιο σθένος σας καταφέρατε να αντεπεξέλθετε των υποχρεώσεών σας και να αντιταχθείτε των κατά καιρούς εμποδίων που θέλησαν να σας αποπροσανατολίσουν βάζοντάς σας φρένο στις επιδιώξεις σας. Το 2012 εξακολουθεί να είναι εξίσου ή μάλλον ακόμα πιο γενναιόδωρο με το δικό σας ζώδιο καθώς οι πλανήτες έχουν απλώσει ένα προστατευτικό πέπλο πάνω από τον αστερισμό σας. Σημαντική εύνοια θα δεχτεί ο τομέας των οικονομικών σας τόσο στο πρώτο εξάμηνο του έτους όσο και στο δεύτερο. Γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί και βγαίνετε δυναμικά στο προσκήνιο συμμετέχοντας σε ομαδικές δραστηριότητες, θέτετε νέους στόχους για την μελλοντική σας εξέλιξη. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στον τομέα της φιλίας καθώς θα υπάρχουν εντάσεις, ειδικότερα στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς. Χρειάζεται να ακολουθείτε τη νόμιμη οδό καθώς ο Κρόνος από τον 12ο οίκο σας επιβλέπει τις ατασθαλίες σας. Η ψυχολογία σας είναι κάποιες φορές βαριά αλλά έχετε και προστασίες. Σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς; Η είσοδος του Κρόνου στο δικό σας ζώδιο από τον Οκτώβριο που φέρνει ευθύνες, υποχρεώσεις και κούραση αλλά παράλληλα σας φέρνει ένα σκαλοπάτι πιο κοντά στην καταξίωση και την επιβράβευση. Κατά γενική ομολογία έχετε μία αρκετά ευνοϊκή χρονιά κατά την οποία νέοι άνθρωποι εισβάλλουν στη ζωή σας ενώ παράλληλα έχετε κέρδη οικονομικά και καταφέρνετε παράλληλα να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Χρονιά επέκτασης, φρεσκάδας και ανανεωτικής δημιουργίας.

Σπίτι και οικογένεια

Από την αρχή του έτους μέχρι τις 03/02/2012 Ο Ποσειδώνας κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και το 4ο ηλιακό σας σπίτι, το οποίο σχετίζεται με την οικογένεια, το σπίτι και την επαγγελματική σας πορεία. Επηρεάζεστε κυρίως οι τελευταίοι των πέντε ημερών και επικρατεί μία ρευστότητα και ένας αποπροσανατολισμός όσον αφορά τα ενδοοικογενειακά σας θέματα και την ασφάλειά σας. Πολλοί από εσάς μπορεί να μπήκατε στη διαδικασία δημιουργίας μίας οικογένειας ή ενός ονειρικού γάμου που διαψεύσθηκαν παταγωδώς. Δεν αποκλείεται να δημιουργήσατε μία οικογένεια σύμφωνα με τα όνειρά σας αλλά σταδιακά το ρομάντζο τελείωσε και η πλουτώνια οπτική σας άλλαξε τα δεδομένα απογοητεύοντάς σας. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και τις παγίδες επαγγελματικής φύσεως ή τις εξαπατήσεις που βιώσατε αλλά παράλληλα μπορούμε να παραδεχτούμε πως ασχοληθήκατε με ένα επάγγελμα περισσότερο καλλιτεχνικής δραστηριότητας. Ήταν η περίοδος κατά την οποία αναδείχτηκαν καλλιτέχνες που είχαν έντονο το Πλουτώνιο στοιχείο όπως ο Σκορπιός Παναγιώτης Μπουγιούρης(τηλεοπτικός Μάνος των Μυστικών της Εδέμ) . Από το 1998 και έπειτα μπήκατε στη διαδικασία εύρεσης μιας κατοικίας συμβατής με ένα παραμύθι.

Από τον Μάρτιο και μετά οι οικογενειακές καταστάσεις ξεκαθαρίζουν και τα όποια προβλήματα είχαν δημιουργηθεί εξαφανίζονται σταδιακά. Πολλοί Σκορπιοί θα αποφασίσετε μία από κοινού συμβίωση ή συγκατοίκηση.

Ο Πλούτωνας από τις αρχές του Αιγόκερου σας χαρίζει δύναμη και έχετε όλες τις προδιαγραφές για να χτίσετε ξανά, από την αρχή σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Μπορεί να γίνει ένας επαναπροσδιορισμός τέτοιου είδους σχέσεων και να έλθετε ξανά κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά μπορεί να γκρεμίσει ουσιαστικά σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς που είναι μη καλά στερεωμένες και να χάσετε κάθε επικοινωνία και επαφή.

Αισθηματικά και κοινωνική ζωή

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους για ένα τετράμηνο(Απρίλιο έως Αύγουστο) σας κάνει ερωτικούς, σεξουαλικούς και ο αισθησιασμός σας αγγίζει επίπεδα ρεκόρ. Το γεγονός πως ο έρωτας δεν εκλείπει από τη ζωή σας δίνει πνοή ζωής στον αστερισμό σας καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα σας.

Ο Άρης από την Παρθένο αποτελεί για το δικό σας ζώδιο τον 11ο ηλιακό σας οίκο, ο οποίος σχετίζεται με τη συλλογική δραστηριοποίησή σας, τη μαζικότητα, την ομαδοποίηση, τις φιλίες και τους στόχους που εσείς θέτετε. Μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας απορροφάται στην ομαδικότητα και η εξωστρέφεια μπορεί να σας χαρίζει πόντους ως προς τη διασημότητα μέσω της προσφοράς και της μαζικής εντατικοποίησης. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε συλλογικές δραστηριότητες και να προσφέρετε στην κοινωνία μέσω φιλανθρωπιών και χορηγήσεως άμεσης βοήθειας ψυχολογικής και υλικής. Μιας και είστε πλουτώνιοι έχετε το ένστικτο και μπορείτε να θεραπεύσετε κοινωνικές ανισότητες και ανισορροπίες. Οι φιλίες; Σημαντική παράμετρος της καθημερινότητας του Α εξαμήνου ενώ παράλληλα νέοι φίλοι έρχονται στη ζωή σας και διεκδικούν θέση στην καρδιάς σας. Κάποιες φορές τα συμφέροντά σας και οι αντιλήψεις σας έρχονται σε αντίθεση με αυτά των φίλων σας και αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, συγκρούσεις και ρήξεις. Κρατήστε ένα χαμηλό προφίλ, μην αντιδράτε και δώστε και στους φίλους σας την ευκαιρία να ακουστούν οι απόψεις τους. Αυτό θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη δυναμική σας και θα στηρίξουν τις αποφάσεις σας μίας και ο λόγος σας αποκτά κλιμακωτά δύναμη. Η εργατικότητά σας, η οργάνωσή σας, η υπομονή και η επιμονή σας είναι αρκετά αυξημένα έτσι θα κερδίζετε τις μάχες με ευκολία. Σημαντικό γεγονός η αφύπνισή σας μιας και ο Άρης σας βάζει σε ένα τερέν νέων στόχων που θέλετε να υλοποιήσετε. Οι γνώσεις σας διευρύνονται, η αισιοδοξία(λέξη λίγο άγνωστη για το δικό σας ζώδιο) εμφανίζεται και είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας και να θέσετε σε εφαρμογή πλάνα και στόχους.

Από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις αρχές Ιουνίου ο Δίας πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, της γενναιοδωρίας κινείται στο ζώδιο του ταύρου και το 7ο ηλιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Νέες σχέσεις και συνεργασίες κάνουν την έλευσή τους και άνθρωποι καινούριο χαρίζουν νότα φρεσκάδας και ανανεωτικής ισχύος στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται να επισημοποιήσετε ή να οριστικοποιήσετε μία σχέση μας και να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ότι αγγίζει ο Δίας το επεκτείνει και το θεραπεύει έτσι ο κύκλος σας διευρύνεται και γίνεστε αρεστότεροι και δημοφιλέστεροι. Οι σχέσεις που έρχονται θα σας βοηθήσουν στην μετέπειτα εξέλιξή σας και θα σας ωθήσουν σε νέα μονοπάτια προόδου, επιτυχία και ευχαρίστησης. Νιώθετε τυχεροί και πως βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή και με τα κατάλληλα πρόσωπα. Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας, επωφεληθείτε των ευκαιριών και αδράξτε τις ευκαιρίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο μιας και ο Δίας φέρνει εύνοια σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να έχετε κάποια απόλυση, να φορτιστείτε συναισθηματικά και να μείνετε ανένταχτοι στο εργατικό δυναμικό αλλά οι καταστάσεις φέρνουν δίπλα σας ευκαιρίες για εκ νέου ένταξη στο εργατικό δυναμικό και μάλιστα με τρόπο ενεργό.

Ο Κρόνος στις αρχές Οκτώβρη εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο φέρνοντας ευθύνες, υποχρεώσεις, περιορισμούς, εμπόδια ενώ παράλληλα σας οδηγεί στην επιτυχία μέσω επίπονης και επίμονης δουλειάς. Η ζωή σας χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, όχι ακολασίας και η ωρίμανση είναι δεδομένη. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο σας δεν σημαίνει πως ήρθε η καταστροφή. Η τύχη και η εύνοια περιορίζονται σαφώς αλλά δεν μας εγκαταλείπουν καθώς μέσα από την σκληρή, επίπονη δουλειά μπορούμε να επιτύχουμε θεαματικά αποτελέσματα σε κάθε κομμάτι της ζωής μας. Αυτό που χρειάζεστε είναι η υπομονή, η επιμονή και η οργάνωση έτσι ώστε να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Μην τρομοκρατείστε καθώς ο Κρόνος φέρνει κούραση , κόπωση αλλά παράλληλα χαρίζει κοινωνική καταξίωση, άνοδο και σταθερά ανοδική πορεία. Γίνεστε σοφότεροι και ωριμότεροι, μπορείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα και δυσκολίες με ικανότητα και αξιοσύνη. Σημεία που πρέπει να προσέξετε; Οι άμυνες του οργανισμού σας σταδιακά θα μειώνονται και χρειάζεται να ακολουθείτε έναν πιο λιτό τρόπο διατροφής. Οφείλετε για το καλό του εαυτού σας να κόψετε καταχρήσεις όπως τσιγάρο ή αλκοόλ ενώ παράλληλα χρειάζεται να κάνετε τακτικά τσεκ απ για να αποφύγετε την εμφάνιση προβλημάτων υγείας. Το αμυντικό σας σύστημα ξαφνικά θα χάσει ισχύος αλλά μέσα από κατάλληλους χειρισμούς μπορείτε να επιτύχετε τη σωστή λειτουργία του και γιατί όχι την αύξηση της άμυνάς του.

Άλλο σημείο των καιρών από τον Οκτώβριο και έπειτα η αποφυγή παρανομιών. Καθώς ο Κρόνος εποπτεύει και είναι ο αρμόδιος δικαστής για την τήρηση των νόμων οφείλετε να ακολουθείτε πάντοτε τη νόμιμη οδό έτσι ώστε να μην κινδυνεύετε από σκάνδαλα και συγκρούσεις που θα θίξουν την υπόληψή σας και το κύρος σας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο και αρχίζει μία περίοδος ξεκαθαρισμάτων. Σχέσεις-συνεργασίες που δεν στηρίζονται σε ειλικρινείς προθέσεις κλονίζονται και αποχωρούν από τη ζωή σας ενώ παράλληλα σχέσεις που έχουν δομή και σύνθεση μένουν στη ζωή σας, επισημοποιούνται και χαρίζουν ασπίδα προστασίας. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στη διαδικασία δημιουργίας οικογένειας ενώ άλλοι θα θελήσετε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Κρόνος στον Σκορπιό είναι ένας Κρόνος σκοτεινός, μυστικοπαθής με ελεγχόμενα πάθη και καταπιεσμένα συναισθήματα. Θα γίνεται πιο καχύποπτοι ενώ παράλληλα θα δυσκολεύεστε να δώσετε «δεύτερες ευκαιρίες». Η «δεύτερες ευκαιρίες» όμως είναι πηγή δύναμης και μπορούν να σας θεμελιώσουν-εδραιώσουν. Οι σχέσεις χρειάζονται ελευθερία και εσείς οφείλετε να δίνετε άφεση καθώς τις περισσότερες φορές μερίδιο σε μία διαμάχη έχουν και οι δύο πλευρές. Καλό είναι να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας το πρώτο εννεάμηνο και ειδικότερα το Α εξάμηνο καθώς τους δύο τελευταίους μήνες το κλίμα γίνεται πιο βαρύ.

Έχετε προστασία στον έρωτα και τις σχέσεις κυρίως στο πρώτο δεκάμηνο καθώς ο Δίας μέχρι τον Ιούνιο από τον Ταύρο και η Αφροδίτη από τους Διδύμους μέχρι τον Αύγουστο φέρνουν νέες σχέσεις-συνεργασίες και σας κάνουν πρωταγωνιστές στον έρωτα. Το κλίμα δεν καταστρέφεται στη συνέχεια. Από τον Οκτώβριο και μετά ο Δίας σας υποστηρίζει από τον οίκο του βαθύ έρωτα. Αυτό που αλλάζει είναι λίγο η διάθεσή σας που σταδιακά χάνει σε πόντους καθώς ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιό σας και φέρνει περιορισμούς, ξεκινάει η περίοδος της ωρίμανσης. Κυνηγήστε ερωτικές στιγμές μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη.

Από τις αρχές Φεβρουαρίου ο Ποσειδώνας εισέρχεται στους Ιχθείς και φέρνει για το δικό σας ζώδιο έμπνευση και δημιουργία ενώ παράλληλα μπορεί να ζήσετε ένα σημαντικό ειδύλλιο και μία ιδανική σχέση. Ο έρωτας περνάει σε άλλη διάσταση και βλέπετε μέσα από ένα ρομαντικότερο πρίσμα. Αναζητάτε το ιδανικό ταίρι. Επηρεάζεστε αμεσότερα οι γεννημένοι από τις 24/10 έως τις 29/10 έτσι χρειάζεται να είστε λίγο συγκρατημένοι στον έρωτα για να αποφύγετε πιθανές απογοητεύσεις.

Οικονομικά και καριέρα

Η Αφροδίτη, πλανήτης του έρωτα, της αγάπης, της ομορφιάς, της τέχνης, της κομψότητας και των οικονομικών έχει μία ιδιάζουσα συμπεριφορά μέσα στο 2012 καθώς παραμένει ένα τετράμηνο στο ζώδιο των Διδύμων. Από το ζώδιο των Διδύμων τονίζει το κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά κληρονομικού-φορολογικού περιεχομένου, τη σεξουαλικότητά σας και την βαθύτερη ερωτική σας ζωή. Μπορείτε να επιτύχετε επικερδείς οικονομικούς διακανονισμούς ή να έλθουν κληρονομιές που δεν φανταζόσασταν. Μπορείτε να κερδίσετε διαμάχες οικονομικής φύσης και να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο ζωής. Να είστε όμως συνετοί καθώς όσο εύκολα έρχονται τα ακίνητα και οι κληρονομιές άλλο τόσο εύκολα ρευστοποιούνται σε μετρητά και εξαϋλώνονται. Αποφύγετε να μείνετε χωρίς αποταμιευτικά αποθέματα. Ο ερωτισμός σας, ο αισθησιασμός σας και η ερωτική σας ζωή θα κυλήσει ομαλά και αυτό θα σας χαρίζει πόντους αυτοπεποίθησης μιας και ο έρωτας εις βάθος αποτελεί μόνιμη πηγή τροφοδοσίας σας. Έχετε όλη τη δυναμική να ανακαλύψετε τον βαθύτερο σας εαυτό και δυνάμεις που ακόμα και εσείς οι ίδιοι αδυνατούσατε να κατανοήσετε. Η Αφροδίτη στους Διδύμους επιθυμεί την πνευματική διέγερση, είναι γοητευτικά επικοινωνιακή αλλά έχει μία ροπή προς το ακατάπαυστο φλερτ και συχνά χαρακτηρίζεται ψυχρή, μη εκδηλωτική και απόμακρη. Ελκύεται από πνευματικούς συντρόφους και απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημιουργία μίας σχέσης είναι η καλή επικοινωνία. Ο Δίδυμος είναι ο τομέας που σχετίζεται με το βαθύτερο και ουσιαστικό φλερτ και μιας και είναι σε ένα ζώδιο ανάλαφρο κάποιες φορές δεν διεισδύετε στο βάθος αλλά μένετε στην συναισθηματική επιφάνεια. Αυτό ισχύει κατά γενική προσέγγιση καθώς σας κυβερνά ο «βαθύς» Πλούτωνας έτσι οι επιπολαιότητες περιορίζονται σημαντικά. Βέβαια η ενασχόλησή σας με το ερωτικό παιχνίδι είναι αδιάκοπη και είστε και εσείς από τα ζώδια που έχουν ως επιτακτική ανάγκη το καλό επικοινωνιακό κομμάτι.

Από τον Ιούνιο έως τα τέλη του έτους ο Δίας κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Είναι μία θέση αρκετά ευνοϊκή προς το δικό σας ζώδιο καθώς ευνοεί έναν τομέα που δέχεται πλήγμα και διαβρωτικές ενέργειες τη σημερινή εποχή, τον τομέα των οικονομικών. Μπορεί να φέρει αναθεωρήσεις όσον αφορά θέματα κληρονομιάς ή ακίνητης περιουσίας, κάποιες υποθέσεις νομικού-οικονομικού-φορολογικού-κληρονομικού περιεχομένου ενδέχεται να εμφανιστούν και να σας απασχολήσουν. Ο Δίας μπορεί να φέρει κληρονομιές και απόκτηση ακίνητης περιουσίας, μπορείτε να αποκτήσετε επιπρόσθετη οικονομική δύναμη παρόλο που διανύουμε περίοδο οικονομικής κρίσης. Η σεξουαλικότητά σας, ο ερωτισμός σας και η διαύγειά σας σε τέτοιου είδους θέματα αυξάνονται. Από τη φύση σας είστε ζώδιο που έχει μία μοναδική ικανότητα να παράγει χρήμα και ο Δίας έρχεται να αβαντάρει αυτήν την ικανότητά σας. Μόνιμο θέμα για εσάς τα αισθηματικά σας, τα οποία είναι σαφώς ενισχυμένα από την παρουσία του Δία στους Διδύμους. Έχετε όλες τις δυνατότητες να γνωρίσετε ποιότητες και πτυχές του εαυτού σας που ούτε καν οι ίδιοι σας γνωρίζατε ενώ παράλληλα θα εδραιώσετε τη δυναμική σας και θα αποκτήσετε θέσεις εξουσίας. Προσοχή όμως καθώς ο Δίας φέρνει καταχρήσεις έτσι χρειάζεται να είστε μετριοπαθείς και να μην οδηγείστε σε καταχρήσεις εξουσίας και οικονομικές ασυδοσίες για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Το χρήμα όσο εύκολα έρχεται τόσο εύκολα χάνεται.

Εύνοια μέχρι τον Ιούνιο καθώς ο Δίας επεκτείνει ότι αγγίζει. Ευνοϊκό διάστημα μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Ποντάρετε στο πρώτο οχτάμηνο και αποστείλετε βιογραφικά. Αναζητείστε θέση στην αγορά εργασίας και ενταχτείτε στο ενεργό εργατικό δυναμικό.

Ο τομέας των οικονομικών σας δεν πάει άσχημα. Ευνοϊκή περίοδος από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο μιας και η Αφροδίτη από τους Διδύμους φέρνει έσοδα και κληρονομιές. Περισσότερη εύνοια Ιούνιο-Ιούλιο λόγω της επιπρόσθετης συμβολής του Δία από τους Διδύμους.  Ο Δίας από τους Διδύμους με την έναρξη του καλοκαιριού φέρνει έσοδα. Ωστόσο, οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και τον τομέα των οικονομικών σας επιφέρουν αλλαγές και διακυμάνσεις. Αρκετά προστατευτικά αλλά αποφύγετε τις περιττές δαπάνες γιατί το χρήμα όσο εύκολα έρχεται άλλο τόσο εύκολα φεύγει. 


Υγεία

Ο Ουρανός πλανήτης της επανάστασης, της καινοτομίας, των ουρανοκατέβατων αλλαγών, της εκκεντρικότητας και του χάους κινείται όλη τη χρονιά στο καρμικό για το δικό σας ζώδιο του Κριού και επηρεάζει τον τομέα της ζωής σας που σχετίζεται με την εργασία και την υγεία. Η καθημερινότητά σας και η απασχόλησή σας επί καθημερινής βάσεως γίνεται ανατρεπτική και γεμάτη σασπένς. Βρίσκετε στην αρχή ενός νέου κύκλου εμπειριών και η ζωή σας δεν μοιάζει τη ζωή των προηγούμενων ετών. Θέματα εργασίας μπορεί να λειτουργούν ανατρεπτικά και αυτό αρχικά δείχνει πως σας ξεβολεύει αλλά μπορεί να λειτουργήσει με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο και να φέρει καλύτερα των αναμενόμενων αποτελέσματα. Το πρόγραμμά σας ή το ωράριό σας μπορεί να αλλάζουν και αυτό λειτουργεί σαν ντόμινο στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας. Δεν αποκλείεται όμως να χρησιμοποιήσετε μεθόδους πιο εξελιγμένες και πρωτοπόρες ώστε να ανανεώσετε τον τρόπο που εργάζεστε. Η υγεία σας μπορεί να παρουσιάσει ανατροπές και έντονες διακυμάνσεις ενώ παράλληλα η ευρωστία θα διαδέχεται την αποδυνάμωση αλλά ο οργανισμός σας έχει όλα τα φόντα να ανακάμπτει ταχύτατα. Χρειάζεται να διασφαλίζετε περισσότερες ώρες ξεκούρασης και ύπνου γιατί τα επίπεδα νευρικότητας στην καθημερινότητά σας αυξάνονται. Ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος να ασχοληθείτε με εναλλακτικές μορφές ιατρικής όπως γιόγκα ή διαλογισμό. Δεν αποκλείεται να συνεργαστείτε με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, νοοτροπίας ή πολιτισμού και τοιουτοτρόπως θα χρησιμοποιήσετε μεθόδους στην εργασία σας που δεν μπορούσατε καν να τις διανοηθείτε. Χαρακτηριστική προσωπικότητα που επηρεάστηκε άμεσα από την επιρροή της νέας θέσης του Ουρανού στον Κριό είναι η δική μας Ελένη Μενεγάκη, η οποία επάξια κατάφερε να ανταπεξέλθει στην αλλαγή του προγράμματος της από την πρωινή στην μεσημεριανή ζώνη, χρησιμοποιώντας νεότερες και καινοτόμες μεθόδους ανανεώνοντας τη δυναμική της εκπομπής της. Στον τομέα της υγείας σας χρειάζεται να υιοθετήσετε έναν πιο «μεσογειακό» τρόπο διατροφής απαλλαγμένο από τοξίνες και πλούσιο σε βιταμίνες έτσι ώστε να δυναμώσετε τις άμυνες σας. Αποφύγετε τις καταχρήσεις καθώς μπορεί να είναι βλαβερές για την εξέλιξη της υγείας σας. Δεν είναι άσχημα τα πράγματα αλλά χρειάζεται σύνεση και αλλαγή τρόπου ζωής, χωρίς χημικών ουσιών.

Από τις αρχές του Οκτώβρη με την είσοδο του Κρόνο στο ζώδιό σας τα επίπεδα ενεργητικότητάς σας σταδιακά περιορίζονται και οι άμυνες του οργανισμού σας εξαντλούνται(κυρίως για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του Σκορπιού). Να εξασφαλίζετε περισσότερες ώρες για προσωπική ξεκούραση και να υιοθετήσετε έναν τρόπο ζωής χωρίς τοξικές τροφές που σας εξασθενούν.

Συνοπτικά, μπορούμε να πούμε πως το 2012 είναι χρονιά επέκτασης, φρεσκάδας και αισιοδοξίας για το δικό σας ζώδιο. Νέοι άνθρωποι θα εισέλθουν στη ζωή σας και θα δημιουργήσετε νέες σχέσεις-συνεργασίες. Πολλοί από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μία σχέση σας και να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Η κοινωνικότητά σας αυξάνεται σημαντικά και εργάζεστε σε ένα πιο ευρύ και ομαδικό πλαίσιο. Ο λόγος σας αποκτά δύναμη και αυτό σας κάνει υπολογίσιμη δύναμη. Στον εργασιακό τομέα έχετε να αντιμετωπίσετε αλλαγές που κάποιες φορές θα σας ξεβολεύουν αλλά με σύνεση, υπομονή και το Πλουτώνιο σθένος σας μπορείτε να ανταποκριθείτε στις ανακατατάξεις και στα νέα δεδομένα. Τέλος, τα οικονομικά σας εξελίσσονται ομαλά και έχετε εύνοιες. Δεν θα λείψουν τα απρόοπτα και οι αυξομειώσεις στους μισθούς. Μπορεί ν

 

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

Ακατάλληλη περίοδος για συζητήσεις κυρίως γύρω από τα οικονομικά θέματα κατά το πρώτο ήμισυ του μήνα καθότι η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας μπερδεύει τη γλώσσα και το νου.

Στις 10 του μήνα η έκλειψη της Σελήνης θα σας αναγκάσει να κάνει συνηδειτοποιήσεις και θα σας ταρακουνήσει συθέμελα αναφορικά με τα οικονομικά σας. Αντιμετωπήστε την κατάσταση με ψυχραιμία και νηφαλειότητα. Είστε τόσο δυνατοί που κανείς ποτέ δεν μπορεί να σας κλονίσει. Κι αν ακόμη αυτό συμβεί θα βρείτε τον τρόπο και θα δημιουργήσετε τις ευκαιρίες να ανακάμψετε. Μην πανικοβάλεστε, λοιπόν, και μην χάνεστε σε μία γουλιά νερό. Δεν σας ταιριάζει!!!!

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 20 του μήνα θα φέρει γαλήνη στο σπίτι και θα σας δώσει όλα τα φώτα για να περάσετε λαμπρές γιορτές μέσα στη θαλπωρή της οικογενειακής εστίας.

Στις 24 η Ν. Σελήνη με τη συμμετοχή του Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να λησμονήσετε το παρελθόν στο οποίο είστε προσκολλημένοι όσο κανείς άλλος. Πρέπει να κάνετε μία νέα αρχή στη σχέση σας για να αναδομηθεί θετικά και με ευοίωνες συνθήκες.

 

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΗ
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ

Εξυπνες και επεκτατικές ιδέες σας φέρνει το τρίγωνο του Πλούτωνα με το Δία και τον Αρη που θα σας βοηθήσει να βάλετε κάποια πράγματα στη θέση τους. Επειδή ο Αρης θα πάει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα ενεργοποιήσετε όλες τις δυνάμεις σας για μία ανοδική πορεία στην καριέρα σας.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη σας κάνει αισιόδοξους σε ότι αφορά την αντιμετώπιση των οικονομικών σας θεμάτων που σας έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.

Κι ο Ηλιος στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη να λύσετε οικονομικά θέματα και σας πιέζει να μην αφήνετε τίποτε σε εκκρεμότητα.

Η έκλειψη του Ηλιου στον Τοξότη την 25/11 σας προβληματίζει αναφορικά με τη διαχείρηση των οικονομικών σας. Μπορείτε να τα διαχειριστείτε με μαεστρία και υπομονή που διαθέτετε και σας περισσεύει μερικές φορές.

Από την 26 του μήνα με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω μπορείτε να ζητήσετε το στήριγμα ενός προσώπου. Προσοχή διότι πρόκειται για μία αυστηρή Αφροδίτη που δίνει μεν, αλλά είναι φειδωλή στα λόγια.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 10 του μήνα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σας κάνει πιο ευαίσθητους και θα επηρεάσει τη σχέση με το σύντροφο σας. Προσοχή με τους συνεργάτες και στην απογοήτευση που μπορεί να νοιώσετε από τα αγαπημένα πρόσωπα. Μειώστε τις προσδοκίες!!!
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ
ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Πολλοί πλανήτες στο Σκορπιό ευνοούν το παρασκήνιο που οι άλλοι μπορεί να δημιουργήσουν στις πλάτες σας. Δεν αποκλείεται κι εσείς οι ίδιοι να ενεργοποιείτε αυτό το κομμάτι του εαυτού σας και να ενεργείτε εναντίον άλλων. Σκεφτείτε τι σας συμβαίνει τον Οκτώβριο και θα διαπιστώσετε ότι επαναλαμβάνονται οι απαραίτητες συνθήκες για να εκφράσετε το χαρακτήρα σας.

Ο Αρης στο Λέοντα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας κρατά σε εγρήγορση και αυξάνει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Την 9 του μήνα κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σας η Αφροδίτη και δίνει εύνοια στην προσωπική σας ζωή και στα επαγγελματικά σας.

Ο Δίας στο απέναντι για σας ζώδιο του Ταύρου ευνοεί τις συνεργασίες και τη σχέση σας. Προσέξτε, όμως, με την ανάδρομη πορεία του έως την 26/12 μπορεί να παρασυρθείτε σε υπερβολές βασιζόμενοι σε μία υπεραισιοδοξία.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ
ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Πολλοί πλανήτες στο Σκορπιό ευνοούν το παρασκήνιο που οι άλλοι μπορεί να δημιουργήσουν στις πλάτες σας. Δεν αποκλείεται κι εσείς οι ίδιοι να ενεργοποιείτε αυτό το κομμάτι του εαυτού σας και να ενεργείτε εναντίον άλλων. Σκεφτείτε τι σας συμβαίνει τον Οκτώβριο και θα διαπιστώσετε ότι επαναλαμβάνονται οι απαραίτητες συνθήκες για να εκφράσετε το χαρακτήρα σας.

Ο Αρης στο Λέοντα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας κρατά σε εγρήγορση και αυξάνει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Την 9 του μήνα κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σας η Αφροδίτη και δίνει εύνοια στην προσωπική σας ζωή και στα επαγγελματικά σας.

Ο Δίας στο απέναντι για σας ζώδιο του Ταύρου ευνοεί τις συνεργασίες και τη σχέση σας. Προσέξτε, όμως, με την ανάδρομη πορεία του έως την 26/12 μπορεί να παρασυρθείτε σε υπερβολές βασιζόμενοι σε μία υπεραισιοδοξία.

επιρροή του Αρη στο Λέοντα γ. παναγιωτοπούλου

Οι περισσότερες εντάσεις που θα έχετε το διάστημα από τις 19 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Νοεμβρίου με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα θα προέρχονται από τον επαγγελματικό τομέα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε εκεί. Αν υπάρχουν κάποιες διαφωνίες με συνεργάτες σας προσπαθήστε να μην τους μιλήσετε άσχημα ούτε και να κάνετε πράγματα που θα μετανιώσετε. Τολμήστε να είστε πιο δυναμικοί στα επαγγελματικά σας τώρα που ο Άρης ευνοεί κάτι τέτοιο, να κινητοποιηθείτε προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να βελτιώσετε τις συνθήκες και να πετύχετε κάποιους από τους στόχους σας. Δύσκολα τώρα θα σκεφτείτε τον ερωτικό ή κάποιον άλλο τομέα, αφού τα επαγγελματικά σας θα είναι το μόνο σας μέλημα και εκεί θα δώσετε όλο σας το βάρος. Μην παραμελείτε όμως τα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί θα μεταφέρετε τα προβλήματα και τις εντάσεις στο άμεσο περιβάλλον σας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ
Με τον Ηλιο στην Παρθένο η ποιότητα στα επαγγελματικά σας ανεβαίνει καθώς και οι ρυθμοί θα είναι εξαιρετικά γοργοί τουλάχιστον έως τις 24 του μήνα. Αναφορικά με τα ερωτικά σας μείνετε με τον ίδιο σύντροφο διότι οι αλλαγές δεν είστε έτοιμοι για αλλαγές. Γενικώς οι αλλαγές σας τρομάζουν, μα ιδιαίτερα αυτήν η εποχή δεν ευνοεί τις καινούργιες σχέσεις. Είστε σε περίοδο περισυλλογής και μεγάλης ανασκόπησης που ετοιμάζει να δεχτείτε τον Κρόνο. Έως τις 20 του μήνα με τον Αρη στον Καρκίνο προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι μην παίζετε με τα συναισθήματά των άλλων. Μην τους πληγώνετε για να μην πληγωθείτε και εσείς με τη σειρά σας από άλλους διότι θα πληρώσετε αυτό που έχετε προκαλέσει.

22 – 31/8/2011
kαι για σας που είστε ακόμη διακοπές το μυαλό σας είναι στην καριέρα σας, η οποία πάει καλά, μα εσείς διακατέχεστεα από άγχος καθότι θέλετε να ανέβαιτε περισσότερο. κι αυτό σας βυθίζει σε σκέψεις. Ευτυχώς τη Δευτέρα με τη Ν. Σελήνη στην Παρθένο τονώνει την αυτοπεποίθησή σας και σας φέρνει κοντά σας φίλους που σας στηρίζουν ηθικά και οικονομικά. Εάν ενταχτείτε σε μία ομάδαο ρολός σας θα είναι καθοριστικός.

14 – 22/8/2011
Εξτρα προσοχή απαιτούν οι πλανήτες όχι μόνο στον ποιόν επιλέγετε ως σύντροφο ζωής, αλλά ακόμη και σε ποιόν επιτρέπετε να έχει την τιμή να είναι η περιπέτεια μιας βραδιάς. Φυλαχτείτε από ενθουσιασμούς που μπορεί να έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου. Τα επαγγελματικά σας αγχώνουν και οι ανάγκες της οικογένειας σας πιέζουν. Προσπαθείτε να βρείτε μία ισορροπία ανάμεσά τους. Οι ερωτικές σας επιλογές βρίσκονται υπό αναθεώρηση. Θα ζήσετε έντονο πάθος, αλλά και απογοήτευση καθότι οι προσδοκίες σας είναι υψηλές. Και αυτό έχει πάντα ως συνέπεια ταλαιπωρία και δάκρυα καθώς και βραχεία διάρκεια κάτι που σας αποσυντονίζει εσάς ζώδιο του σταθερού σταυρού. Μπορεί να μπει άτομο από το παρελθόν στη ζωή σας για να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα. Χειριστείτε το με λογική που θα μετριάσει τα πιθανά λάθη.

7 – 14/8/2011
Με τονισμένη την αυτοπεποίθηση και με ξεκάθαρους στόχους βαδίζετε με ευελιξία και ξεπερνάτε τα εμπόδια που δημιουργεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Υπάρχει το ενδεχόμενο να ταξιδέψετε μακριά γεωγραφικά η και με το νου για να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Η Αφροδίτη στο Λέοντα βελτιώνει τη σχέση σας με τους φίλους και έχετε έντονη επιθυμία να ψυχαγωγηθείτε. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα το Σάββατο σας εγκλωβίζει με τις ανάγκες ς των ατόμων της οικογενειακής εστίας που σας χρειάζονται. Πιθανώς να έρθετε σε σύγκρουση με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας.

23/7 – 7/8/2011
Ο Ηλιος στο Λέοντα κινείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας για να σας δώσει έμφαση σε θέματα καριέρας. Να πάρετε σύντομα αποφάσεις για σοβαρά θέματα διότι εάν καθυστερήσετε μπορεί να μετανοήσετε με την ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινάει στις 4 Αυγούστου.
Με την Αφροδίτη στο Λέοντα δείχνει την αγάπη σας για τις επαγγελματικές δραστηριότητες όπου δίνετε την προτεραιότητά σας. Δεν είστε έτοιμοι να δεχτείτε τον Ερωτα. Προτιμάτε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας στους επαγγελματικούς στόχους σας. Γι αυτό και πετυχαίνετε πάντοτε.
Ο Αύγουστος έχει αντιφατικά στοιχεία. Ο Δίας απέναντί σας μπορεί να σας δώσει ευκαιρίες, αλλά η υπερβολική αισιοδοξία να σας οδηγήσει σε λαθεμένες αξιολογήσεις κυρίως τις πρώτες μέρες του μήνα.

9 – 23/7/2011
Τις τυχόν δυσκολίες που θα παρουσιαστούν αυτό τον καιρό θα τις αντιμετωπίσετε με την προστασία των πλανητών και του θεαματικού τριγώνου Δία – Πλούτωνα. Εξ άλλου τίποτε δεν αφήνετε στην τύχη και όλα βρίσκονται υπό τον έλεγχο σας. Εσείς βάζετε τους στόχους και η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει τα υπόλοιπα. Ενισχύει την αύτοπεποίθησή σας και σας βοηθάει να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Η Πανσέληνος
που πραγματοποιείται στις 15 του μήνα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στο συναισθηματικό κομμάτι. Αυτό έχει ως αποτέλσμα να σας ρίξει ψυχολογικά. Να προσπαθήσετε να δείτε τη θετική πλευρά και σ αυτήν τη περίπτωση. Με την απομόνωση δείτε τις διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να κάνετε.

26/6 – 2/7/2011
Ο Δίας κινείται απέναντί σας για να σας δώσει ευκαιρίες προς βελτίωση της προσωπικής σας ζωής. Αυτήν την εβδομάδα θα έχετε πολλές προσκλήσεις όπου πρέπει να ανταποκριθείτε με χαρά. Έχετε την εύνοια των άστρων. Ακόμη και η έκλειψη δεν είναι δυσαρμονική για σας. Ο μοναδικός τομέας που μπορεί να υποστεί τις δονήσεις της είναι η σχέση σας. Να φροντίσετε να μην σπάσετε τις λεπτές ισορροπίες που την κρατούν. Είστε μαέστροι στο να επιτύχετε αυτό που θέλετε. Μην φοβάστε, λοιπόν, ούτε τις εκλείψεις ούτε τα δυσοίωνα μηνύματα. Προχωρήστε πάντα δυνατά.

19 – 26/6/2011
Μία εβδομάδα γεμάτη θετική επιρροή των άστρων για πολλούς λόγους. Την Τρίτη μπαίνει το θερινό ηλιοστάσιο με τη Σελήνη στο φιλικό για σας ζώδιο των Ιχθύων και την Τετάρτη ο Ηλιος στον Καρκίνο ενισχύει την επιθυμία σας για να καταστρώσετε μελλοντικά σχέδια. Εσείς δεν αφήνετε τίποτε στη τύχη και όσο κι εάν φαίνεται περίεργο βαδίζετε βάσει προγράμματος. Η συνταγή της επιτυχίας έχει πολλά συστατικά. Κι εσείς γνωρίζετε πότε θα βάλετε τα σωστά συστατικά για να κάνετε το «φαγητό» πιο νόστιμο. Αυτές τις μέρες θα ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Μην αναμιγνύετε love with affairs. Χρυσός απαράβατος κανόνας.

12 – 19/6/2011
Υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνετε νέες συνεργασίες και πολύ πιθανό να συνάψετε μία σχέση. Σ αυτό θα σας βοηθήσει ο Δίας από τον Ταύρο που θα είναι ευνοικός για σα έως το τέλος Αυγούστου. Στη συνέχεια η ανάδρομη τροχιά του πλανήτη της επέκτασης θα προκαλέσει αναθεωρήσεις σε πολλά πράγματα που ποτέ δεν βλάπτουν. Αυτή τη περίοδο που κορυφώνεται την Τετάρτη με την έκλειψη πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο χειρισμό των οικονομικών σας. Εάν πάλι συμβεί κάτι δυσάρεστο πρέπει να μάθετε να αποδελτιώσετε το μήνυμα και να πάρετε το μάθημά σας. 5 –

5 – 12/6/2011
Η έκλειψη της 2 του μήνα επηρέασε τον οικονομικό και αισθηματικό τομέα. Ισως οι οικονομικές υποχρεώσεις και η διαδικασία των οικονομικών συναλλαγών μπορεί να σας έχει φορτίσει. Ισως πάρετε κάποια απογοήτευση που το Σαββατοκύριακο σας οδηγήσει στην παρέα του εαυτού σας.

29/5 – 5/6/2011
«Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη» ισχυρίζεται μία λαική ρήση, αλλά εσείς δεν ακούτε κανένα εάν δεν έχετε ολοκληρώσει το στόχο σας.Αρκετή εργασία σας αναμένει και το άγχος σας κυριαρχεί. Εχετε την υποψία ότι παίζεται παρασκήνιο στις πλάτες σας κι αυτό σας ανησυχεί. Η ισχυρή σας διαίσθηση σας δημιουργεί αρνητικό συναίσθημα ενώ παράλληλα σας προστατεύει από τους αντιπάλους. Το Σαββατοκύριακο σας υπόσχομαι ευχάριστες στιγμές.

22 – 29/5/2011
Το άγχος που σας κυριεύει δεν δικαιολογείται από τα άστρα. Ως συνήθως πάθος χαρακτηρίζει τις σχέσεις σας και την ερωτική σας ζωή. Εχετε δουλειές με «φούντες» και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας πνίγουν. Θα τα καταφέρετε όπως πάντα, αλλά ο Ουρανός έχει αφυπνίσει την επαναστατική σας διάθεση. Η ερωτική σας διάθεση πάντα ανεβασμένη ενισχύεται από τη συντροφιά του Αρη με την Αφροδίτη. Προβήματα στην οικογενειακή εστία σας εμποδίζουν να ζήσετε την ερωτική σας ζωή. Προσοχή στις παγίδες που σας στήνουν αυτοί που σας επιβουλεύονται.

15 – 22/5/2011
Η Αφροδίτη συμπορεύεται με τον Ερμή για να βελτιώσει την προσωπική σας ζωή και να σας κάνει περισσότερο ανεκτικούς απέναντι στα ελαττώματα του άλλου σας μισού. Να εκφάσετε ανοιχτά και προετοιμαστείτε για όμορφες εμπειρίες. Το κλίμα είναι ερωτικό τις πρώτες μέρες της εβδομάδας ενώ η Πανσέληνος της Τρίτης τονίζει τις ευαισθησίες σας. Μία σημαντική συνάντηση την Παρασκευή μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην καθημερινά σας. Προσοχή στις παγίδες την Κυριακή.

8 – 15/5/ 2011
Την Κυριακή με τη Σελήνη στο φιλικό για σας ζώδιο του Καρκίνου θα νοιώσετε τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του Ηλιου που θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε το βαθύτερο συναίσθημα απέναντι στο σύντροφο. Την Τετάρτη δεν θα λείψουν ερεθίσματα για έμπνευση και δημιουργικότητα. Να βάλετε όρια στους άλλους που προσπαθούν να καταβροχθίσουν την ενέργειά σας που είναι έντονη, αλλά όχι αστείρευτη. Ενας ρομαντικός Ερωτας περιμένει εσάς που έχετε μείνει καιρό δίχως ταίρι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχετε νοιώσει μοναξιά. Το Σαββατοκύριακο θα προτιμήσετε την παρέα του εαυτού σας καθότι η Σελήνη θα βρίσκεται στο Ζυγό που για σας σημαίνει συνειδητή απομόνωση.

1 -8/5/2011
Μεγάλη εσωτερική σύγκρουση μεταξύ του πάθους που θα ήθελες να βιώσεις και την πολυαστρία στον 6*οίκο που σε πίεζει να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου. Θα θυσιάσεις τη ψυχαγωγία στο βώμο των υποχρεώσεων και στο τέλος θα είσαι δυσαρεστημένος/η. Οι συνεργάτες σου με αυτές τις διελεύσεις γίνονται απαιτητικοί. Να προσπαθήσεις – στο βαθμό που σου επιτρέπεται – να αποφύγεις τις έριδες που θα σου προκαλέσουν. Μία λύση είναι να αναλάβεις προσωπικά την διεκπεραίωση της εργασίας σου.

25/4 – 1/5/2011
Γενικότερα μία περίοδος ανατροπών κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Ενα άγχος σας έχει κυριεύσει ίσως διότι δεν έχετε καταφέρει να κάνετε την επανάστασή σας και να εκφράσετε τα θέλω σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα υπ

Comments are closed.

Παλιότερα θέματα