ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 9 – 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Αυτήν την εβδομάδα καλωσορίζουμε  το Δία  στο Σκορπιό που ευνοεί όχι μόνο τους αγαπημένους μου Σκορπιούς και τα ζώδια του σταθερού σταυρού, όπως Σκορπιούς Ταύρους Υδροχόους και Λέοντες, αλλά και όλα τα άλλα ζώδια.

Ας οπλιστούμε λοιπόν με πολύ αισιοδοξία και προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον που  θα ξεδιπλωθεί εμπρός μας τους επόμενους 12 μήνες όπου θα παραμείνει στην ίδια θέση.

Ας δούμε πως μπορεί να επηρεαστεί  το  κάθε ζώδιο από την παρουσία του Δία στο Σκορπιό.

ΚΡΙΟΙ

Διακατέχεστε από ένα άγχος στον επαγγελματικό στίβο που απορρέει από οικονομική στενότητα και σας επιβάλλει να οργανωθείτε καλύτερα. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν  είτε με τη βοήθεια τρίτων ευεργετών πρόθυμοι να σας στηρίξουν είτε με κληρονομιές. Είστε ευνοημένοι από τα άστρα και αυτό σας δίνει αισιοδοξία.

ΤΑΥΡΟΙ

Οι συνεργασίες και οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι το κύριο θέμα που θα σας απασχολήσει αυτόν τον καιρό, αλλά και αυτήν την εβδομάδα. Είστε ευνοημένοι  σ αυτόν τον τομέα, αλλά υπάρχει περίπτωση να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες του συντρόφου η ενός συνεργάτη και αυτό να σας απογοητεύσει. Πάντα να κρατάτε μικρό καλάθι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα θέση του Δία αφορά την καθημερινότητα όπως την υγεία και τον επαγγελματικό στίβο εάν πρόκειται για εργασία εξαρτημένης σχέσης. Επειδή  ο ευεργετικός αυτός πλανήτης είναι της ευημερίας και  της επέκτασης υπάρχει κίνδυνος να υπερβάλλετε και να χάσετε το μέτρο πράγμα πολύ εύκολο για σας που ξεφεύγετε και παρασύρεστε εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Χαράς ευαγγέλια για σας τα Καρκινάκια. Ο Δίας από το φιλικό για σας ζώδιο του Σκορπιού θα χαρίσει ευδιαθεσία για ψυχαγωγία και δημιουργία. Τα παιδιά θα αποκτήσουν ζωηρό ενδιαφέρον . Τα καλλιτεχνικά σας σχέδια θα υλοποιηθούν και ευκαιρίες δεν θα λείψουν.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Η οικογενειακή εστία θα πάρει νέο αέρα και θα ευνοηθεί. Ο τι έχει σχέση με το σπίτι η το χώρο εργασίας μπορεί να επεκταθεί. Ευκαιρίες για αγορά, αλλά και για πώληση δεν θα λείψουν. Η απόκτηση ενός απογόνου θα είναι ένα μέλημα για πολλά ζευγάρια που στο παρελθόν είχαν κουραστεί να το κυνηγούν σαν άπιαστο όνειρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η καθημερινότητα σας αλλάζει και όλα βελτιώνονται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ο Δίας σας υπενθυμίζει τη δύναμή σας και ότι μπορείτε να καταφέρετε ό τι βάζετε στο μυαλό σας. Ευνοείστε περισσότερο εσείς που ασχολείστε με το εμπόριο, την επικοινωνία, τα ταξίδια και τα γραπτά.

ΖΥΓΟΙ

Μπορεί ο Δίας να εγκαταλείπει το ζώδιό σας την Τετάρτη, αλλά να είστε έτοιμοι και αισιόδοξοι καθότι μπορεί να φέρει κάποιο δωράκι έως το τέλος του χρόνου για να μην παραπονιέστε ότι αυτή η χρονιά δεν είσασταν  οι ευνοημένοι του ζωδιακού κύκλου. Λογικά τα οικονομικά σας θα αυξηθούν εάν κι εσείς ενεργοποιήσετε τον πλανήτη. Από μόνο του δεν κινείται τίποτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Θα σας δοθούν ευκαιρίες να αξιοποιήσετε τις ικανότητες σας. Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια έχετε επιτυχία σε όλους τους τομείς και σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες που σας διευρύνουν το νου και την πόρτα για την επιτυχία. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η αύξηση βάρους, η αλαζονεία και η υπεραισιοδοξία που μπορεί να προκύψει από την εύνοια.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Εδώ ο Δίας δεν προσφέρει φανταχτερά δώρα, αλλά προσδίδει σοφία και διάθεση για ενδοσκόπηση. Μπορεί να καλύψετε προσωπικές ανασφάλειες για να μπορέσετε να είστε έτοιμοι του χρόνου να κάνετε ένα βήμα παραπέρα. Θα κάνετε αναγκαστικά έναν απολογισμό σίγουρα χρήσιμο για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Εσείς που είστε τόσο εσωστρεφείς φέτος θα γίνετε πιο κοινωνικοί και ιο δραστήριοι. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε περισσότερα μέσα από τις συλλογικές δραστηριότητες. Η επιτυχία βρίσκεται παντού και κυρίως εκεί που οι άνθρωποι είναι ικανοί να μοιράζονται πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ευνοούνται αυτόν τον καιρό καθότι ο Δίας βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Διευρύνει τους ορίζοντες σας και σας διευκολύνει να συναντήσετε ανθρώπους από το εξωτερικό η άτομα κύρους. Επιχειρείτε πράγματα που δεν τολμούσατε πριν καθότι στέκεστε καλά στα πόδια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο τι έχει σχέση με τον έρωτα, τα παιδιά, τα καλλιτεχνικά σχέδια και τη ψυχαγωγία ευνοούνται όχι μόνον αυτήν την εβδομάδα, αλλά και τον επόμενο καιρό. Αυτό το οφείλετε στο πέρασμα του Δία στο φιλικό για σας ζώδιο του Σκορπιού που διελαύνει τον 5* οίκο του ζωδιακού σας κύκλου.

Comments are closed.

Παλιότερα θέματα