ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ – 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Τι να πούμε για την πρώτη εβδομάδα του ωραιότερου εαρινού μήνα της χρονιάς? Είναι ο μήνας που εξ ορισμού πηγαίνουμε ταξίδι και είμαστε σε διακοπές από την καθημερινότητα και τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις που μπορεί να μας γεμίζουν, αλλά μας κουράζουν. Ολη η εβδομάδα επηρεάζεται από την έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 7 του μήνα στις 21. 11 ώρα Ελλάδας στον άξονα Υδροχόο Λέοντα. Είναι μία έκλειψη, η οποία φέρνει επιθετικότητα, αλλά και ευκαιρίες καθότι συμμετέχει ο Δίας. Μας κάνει πιο δραστήριους και ρομαντικούς  και υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες.

Ας πάρουμε τα θετικά της όψης και ας αφήσουμε ό τι είναι αρνητικό στους καταστροφολόγους που επιθυμούν να μας εξουσιάσουν μέσω του φόβου και του τρόμου που σπέρνουν παντού.

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία Σελήνη στο Σκορπιό που δημιουργεί ζήλιες, πάθη και εντάσεις. Παραμένει και την Τρίτη στην ίδια θέση και δημιουργεί την ίδια ατμόσφαιρα.

Την Πέμπτη ο Ουρανός ο πλανήτης των απρόσμενων αλλαγών και της επαναστατικής διάθεσης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του.

Την Παρασκευή πραγματοποιείται το ακριβές τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα. Θα έλεγα ότι πρόκειται για μία δύσκολη όψη όπου μπορεί να αποκαλυφθούν κρυμμένα μυστικά. Είναι μία όψη που είχε πραγματοποηθεί τοΜάιο του ’68 με πολλές εξεγέρσεις, οι οποίες άλλαξαν τη νοοτροπία όλου του κόσμου.

Το Σάββατο η όψη Ηλιου Ποσειδώνα δείχνει παραπλανητικές τάσεις και μας καλεί να είμαστε προσεκτικοί στις αποφάσεις και στις επιλογές μας γενικότερα.

Η Κυριακή επηρεάζεται από την αυριανή έκλειψη και την Πανσέληνο. Να είμαστε προσεκτικοί για να μην πληγώσουμε κανένα, αλλά κυρίως να μην πληγωθούμε.

ΚΡΙΟΙ

Εάν βρίσκεστε σε ταξίδι, πράγμα που σας εύχομαι, θα είστε γεμάτοι ενέργεια, αισθησιασμό και  ερωτική διάθεση. Εάν, όμως, είστε ακόμη στην πόλη και εργάζεστε πυρετωδώς η ενέργειά σας είναι στα ύψη και Ο Ηλιος στον Λέοντα σας κάνει πιο γοητευτικούς και λαμπερούς. Επομένως η επιτυχία είναι βέβαιη.

ΤΑΥΡΟΙ

Οι πρώτες μέρες του Αυγούστου σας βρίσκει με περίεργη διάθεση καθότι θα έχετε πολλά uppen down καθώς η Σεληνιακή έκλειψη και η Πανσέληνος γίνεται σε ζώδιο του σταθερού σταυρού και σας επηρεάζει άμεσα εφ όσον κι εσείς ανήκετε στα ζώδια του σταθερού σταυρού. Η οικογενειακή εστία σας επιβάλλει να μείνετε μακριά από ψυχαγωγία και ταξίδια αναψυχής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία θετική εβδομάδα και όλος ο μήνας θα έλεγα για σας τους Διδύμους καθότι είναι ο τελευταίος μήνας που επηρεάζεστε από τη διέλευση του Δία στο φιλικό για σας ζώδιο του Ζυγού. Γι αυτό να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας και να βελτιώσετε τη συναισθηματική σας ζωή. Ένα ταξιδάκι δεν μπορεί παρά να βοηθήσει τη διάθεση. Τι περιμένετε να ετοιμάσετε τις βαλίτσες?

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Τα οικονομικά είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει έντονα αυτήν την εβδομάδα, αλλά και όλο το μήνα. Ο Ερμής στην Παρθένο θα σας βοηθήσει στο να έχετε πολλές επαφές και συζητήσεις, αλλά δεν θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας καθότι το μυαλό σας θα είναι απορροφημένο από άλλα πράγματα όπως ο επαγγελματικός στίβος. Η συμβουλή μου ότι το  καλύτερο για σας είναι να απομακρυνθείτε για λίγο σε κάποια παραλία για να ξεχάσετε την καθημερινότητα που είναι βαριά. 

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Τίποτε δεν σας σταματά αυτήν την εβδομάδα με τόσους πλανήτες στο ζώδιό σας. Ο Αρης ενισχύει την αγάπη για δράση και ο Ηλιος σας χαρίζει γοητεία και ενθουσιασμό. Διακατέχεστε από αισιοδοξία, η οποία από μόνη της είναι απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων σας. Κι εσείς, όπως όλοι, καλά θα είναι να δρομολογήσετε ένα ταξίδι έστω για λίγες μέρες εάν δεν βρίσκεστε ήδη μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Να λάβετε σοβαρά υπ όψιν σας ότι ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σας μόνον έως τις 12 του μήνα. Θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις υποθέσεις σας και ό τι άλλο σημαντικό εκκρεμεί έτσι ούτως ώστε να φύγετε για διακοπές πιο ανάλαφροι. Κι εάν μείνετε στην πόλη μην στενοχωριέστε πράγμα που ο Ηλιος στο Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει. Να σκέφτεστε ότι καλοκαίρι είναι όλα βρίσκονται σε φάση αναμονής.

ΖΥΓΟΙ

Σημαντική θα είναι η κοινωνική σας ζωή και ενδέχεται να πάτε ταξίδι με φίλους και όχι με τα μέλη της οικογενειακής εστίας. Μην το παρακάνετε με την αυτοπεποίθηση που σας έχει χαρίσει ο Δίας καθότι αυτός ο πλανήτης μεγεθύνει τις χαρές και κάνετε λάθη που δύσκολα στη συνέχεια μπορείτε να επανορθώσετε. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αλλά και να τις δημιουργήσετε ταυτόχρονα. Θα διαπιστώσετε ότι οι στόχοι σας επιτυγχάνονται.  

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Παρά τον καλοκαιρινό μήνα εσείς είστε τρελαμένοι με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Καθότι ο Ηλιος βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Γιατί βρε παιδιά? Χάθηκε ο υπόλοιπος χρόνος για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας? Νοιώθετε μπερδεμένοι, διχασμένοι ανάμεσα στις ανάγκες της οικογενειακής εστίας και τις επαγγελματικές απαιτήσεις. Θα κάνετε τη σωστότερη επιλογή. Δεν σας φοβάμαι διότι κυριαρχεί πάντα η σύνεση.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Όπως είναι γνωστό και όλοι οι άλλοι να καίγονται από τα προβλήματα εσάς δεν σας «καίγεται καρφί» και αντιμετωπίζετε τα προβλήματα με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Τώρα αυτά τα χαρακτηριστικά ενισχύονται από το πέρασμα του Ηλιου στο Λέοντα. Ο Ερμής στην Παρθένο βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και σας δίνει την ώθηση για να ολοκληρώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Το μυαλό σας βέβαια είναι στο ταξίδι που σας αναμένει.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Ενώ όλα βαίνουν καλά σας βασανίζουν οι οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι σε τρίτους. Ο Ερμής σε φιλικό για σας ζώδιο την Παρθένο σας βοηθά να κάνετε συζητήσεις και ενθαρρύνει την επικοινωνία, αλλά κάτι σας εμποδίζει να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας. Να φροντίσετε να  δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά γιατί μόνο έτσι θα τα λύσετε με σοφία και σύνεση που σας διακατέχει πάντα όταν πρόκειται να λάβετε αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Είστε λίγο προβληματισμένοι καθότι τα σχέδιά σας δεν ολοκληρώνονται με την ταχύτητα που εσείς επιθυμείτε. Υπάρχει πάντα κάποια αιτία για ό τι συμβαίνει. Και προφανώς η βραδύτητα να οφείλεται στο γεγονός ότι πρέπει να σκεφτείτε ξανά τις αποφάσεις σας και τον τρόπο επίτευξη των σχεδίων σας. Πλησιάζει η Πανσέληνος και η έκλειψη στο ζώδιό σας, αλλά τίποτο δεν πρέπει να σας τρομάζει. Είστε περισσότερο δυνατοί απ ότι νομίζετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε τόσο δραστήριοι αυτήν την εβδομάδα που θα σας συνιστούσα να χαλαρώσετε τους ρυθμούς καθότι υπάρχει κίνδυνος για υπερκόπωση. Κάνετε πολλές συζητήσεις με το σύντροφο και τους συνεργάτες σας με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο της Παρθένου, αλλά δεν καταλήγετε πουθενά. Αντί να κάνετε ένα ταξίδι αναψυχής που θα ήταν ό τι καλύτερο εσείς έχετε μία τάση να απομονωθείτε σε ήσυχα μέρη και να κάνετε ενδοσκόπηση. Όλα είναι χρήσιμα.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Comments are closed.

Παλιότερα θέματα