ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Ο Αύγουστος είναι εξ ορισμού ο μήνας των διακοπών και της ψυχαγωγίας καθότι ο Ηλιος βρίσκεται στο Λέοντα που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, τα παιδιά και τη ψυχαγωγία καθώς και το θέαμα. Αυτός ο Αύγουστος ξεκινάει με τις πιο ευοίωνες συνθήκες με μία παθιασμένη Σελήνη στο Σκορπιό. Η ευνοική θέση του Δία με την έκλειψη θα φέρει ευκαιρίες που θα είναι σημαντικές. Τα μάτια ορθάνοιχτα για να τις αδράξουμε.

Γύρω στις 10 Αυγούστου το εξάγωνό του Δία με τον Ηλιο, αλλά και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δημιουργούν μία περίοδο τρυφερότητας όπου η συναισθηματική ζωή είναι γαλήνια. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Το τρίγωνο του Ηλιου Κρόνου, που πραγματοποιείται στις 13 του μήνα είναι μία θετική όψη που δηλώνει σταθεροποίηση στις σχέσεις και μακροβιότητα. Επίσης την ίδια ημερομηνία στις 13 του μήνα έως τις 6 Σεπτεμβρίου ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας επιστρέφει με την φαινομενικά ανάδρομη τροχιά του. Αυτό ενδέχεται να δημιουργήσει καθυστερήσεις στα δρομολόγια των ταξιδιών κι αυτό πιθανόν να μας στενοχωρήσει. Να σκεφτούμε, όμως, ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο και με αυτή τη φιλοσοφική ρήση να μην εκνευριστούμε.

Στις 15 του μήνα η αντίθεση Αφροδίτης Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει ζήλια ανάμεσα στα ζευγάρια καθότι όλοι είμαστε στις διακοπές και έχουμε χρόνο για να τον σπαταλήσουμε άσκοπα. Στο χέρι μας να μετατρέψουμε τις αρνητικές σκέψεις σε θετικές και να αγνοήσουμε ό τι μας χαλάει το κέφι.

ΚΡΙΟΙ

Ο Αρης στο Λέοντα σας κάνει πιο ενθουσιώδεις και σας ξεσηκώνει για καλοκαιρινές διακοπές με υπέροχα ταξίδια και ερωτικές συγκινήσεις. Μία κρίση ενδέχεται να περάσετε στη σχέση σας εάν δεν είστε προσεκτικοί με το σύντροφό σας. Ατομα που σας αγαπούν βρίσκονται στο πλευρό σας. Μην ξεκινάτε νέες συνεργασίες κυρίως από τις 13/8 καθότι ο Ερμής επιστρέφει με την  ανάδρομη πορεία του. Στα ταξίδια πιθανές καθυστερήσεις θα σας κουράσουν.

ΤΑΥΡΟΙ

Είναι ένας μήνας όπου ενώ όλοι θα αναπαύονται εσείς θα έχετε πολλές δραστηριότητες στον επαγγελματικό στίβο. Προσοχή να μην υπερβείτε τις δυνάμεις σας. Η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 7 του μήνα θα σας φέρει αντιμέτωπους με την επιλογή μεταξύ καριέρας και ανάγκες των ατόμων της οικογενειακής εστίας. Το πιο θετικό για σας είναι ότι βελτιώνονται τα οικονομικά σας που θα σας επιτρέψουν ένα ωραίο ταξιδάκι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλά «σούρτα φέρτα» αυτόν το μήνα. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 7 του μήνα θα ενισχύσει τη γοητεία σας και θα σας δώσει ένα χέρι βοηθείας να υλοποιήσετε τος στόχους σας. Δεν θα βαρεθώ να επαναλαμβάνω ότι οι εκλείψεις δεν είναι αρνητικές και πολλές φορές δηλώνουν το τέλος κάποιων πραγμάτων για να δώσουν χώρο σε κάτι νέο και πιο ωραίο. Με την ηλιακή έκλειψη στις 21 του μήνα αναζητάς έντονα επιβεβαίωση από το περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Υπάρχει το ενδεχόμενο να συγκρουστείτε με αγαπημένα πρόσωπα πράγμα το οποίο δεν επιδιώκετε. Γι αυτό να αποφύγετε τις λεκτικές διαμάχες. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 13 του μήνα δεν ευνοεί την επικοινωνία, αλλά δεν σας ενδιαφέρει πολύ καθότι σας βλέπω στην παραλία κάποιου πολυτελούς ξενοδοχείου να απολαμβάνετε τις χαρές του καλοκαιριού. Οι εκλείψεις στις 7 και στις 21 μπορεί να φέρουν απώλειες στα οικονομικά.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Είστε οι ευλογημένοι του ζωδιακού κύκλου καθότι είναι ο μήνας των γενεθλίων σας. Ο Αρης στο ζώδιό σας χαρίζει ενέργεια και σας κάνει ακόμη πιο δραστήριους. Με την έκλειψη της Σελήνης θα νοιώσετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα. Η ηλιακή έκλειψη στις 21 σας προσδίδει αισθησιασμό και σας γεμίζει ενέργεια. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 13 του μήνα προφανώς να φέρει καθυστερήσεις στα οικονομικά. Εσείς θα βρίσκεστε σε ταξίδι αναψυχής και δεν θα σας στενοχωρούν όλα αυτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Το Σύμπαν κατά την  ηλιακή έκλειψη στις 21 του μήνα θα σου δώσει πληροφορίες τις οποίες θα χρειαστεί να φιλτράρετε και να επεξεργαστείτε για την καλύτερη χρήση τους. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις και πολεμήστε με έξυπνο τρόπο το άγχος που ενίοτε  σας διακατέχει. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι ανάγκες στο χώρο της οικογενειακής εστίας. Ένα ταξίδι σίγουρα θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει την απαιτούμενη ενέργεια για το χειμώνα.

ΖΥΓΟΙ

Τι καλύτερο από ένα ταξίδι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να απολαύσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας. Κάποια άτομα θα σας στηρίξουν και θα σας δώσουν ιδέες για να υλοποιήσετε τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας. Το ένστικτό σας είναι δυνατό και πρέπει να το εμπιστευτείτε. Εξ άλλου ο Δίας που διανύει ακόμη το ζώδιό σας δεν μπορεί να σας απογοητεύσει και να σας ξεγελάσει. Μην ξεχνάτε, όμως, τη σοφή ρήση «συν Αθηνά και χείρα κίνει».  

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Αυτό το μήνα θα σε απασχολήσουν η γνώμη των άλλων πράγμα για το οποίο πρέπει να αδιαφορήσετε καθότι σας δημιουργεί άγχος δίχως λόγο. Επίσης παρόλο ότι πρόκειται για το μήνα των διακοπών εσείς θα έχετε το μυαλό σας στην καριέρα και στην εικόνα σας την οποία επιμελείστε ενδελεχώς. Η σχέση με το σύντροφό σας θα είναι τρυφερή καθώς κι εσείς θα είστε δοτικοί και γοητευμένοι από κάποιο πρόσωπο σε περίπτωση που είστε μόνοι.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας όπου θα περάσετε υπέροχα με ενεργητικότητα, ερωτική διάθεση και θα ξεχειλίζετε από αισθησιασμό. Το βέβαιο είναι ότι θα πραγματοποιήσετε ταξίδι αναψυχής  και όσοι είστε αναγκασμένοι να μείνετε στην πόλη για επαγγελματικούς λόγους θα ονειρευτείτε ταξίδια με το νου που θα σας πάνε πολύ μακριά. Μπορεί ο ανάδρομος Ερμής να δυσκολέψει την επικοινωνία, αλλά η ηλιακή έκλειψη στις 21 του μήνα θα σας κάνει ακόμη πιο τολμηρούς στον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Τα οικονομικά σας πρωταγωνιστούν τις σκέψεις σας και σας αγχώνουν. Τον Αύγουστο, όμως, αλλάζετε οπτική γωνία και βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα κυρίως  σε ότι αφορά την εφορία, τις τράπεζες και τα οικονομικά σε χέρια τρίτων όπως το Δημόσιο. Ο ανάδρομος Ερμής, ως γνωστό, θα φέρει καθυστερήσεις στις πληρωμές και αναβολές στις συζητήσεις,  αλλά εσείς δεν πτοείστε και επιμένετε στον επαγγελματικό στίβο, που τελικά θα σας ανταμοίψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Τον Αύγουστο έχουμε δύο εκλείψεις που σας αφορούν άμεσα καθότι πραγματοποιούνται στον άξονα Λιονταριού Υδροχόου. Η Σεληνιακή στις 7 του μήνα φέρνει στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα μίας στενής σχέσης η ενός γάμου και σας βοηθάει να προβείτε στην επίλυσή τους. Η Ηλιακή στις 21 του μήνα  ρίχνει το φως στα προβλήματα και σας οδηγεί στη λήψη αποφάσεων. Η Αφροδίτη από τις 27 του μήνα περνά στο απέναντι ζώδιο και σας βοηθά να λύσετε ομαλά τις διαφορές.

ΙΧΘΥΕΣ

Πάρτε τη βαλίτσα και μην βάλετε πολλά πράγματα μέσα παρά μόνον την Αγάπη που θα σας συντροφεύσει όλο το καλοκαίρι. Κάτι καλό υπάρχει και για σας που είστε μόνοι και ψάχνετε ένα σύντροφο. Ο ανάδρομος Ερμής ενδέχεται να δυσκολέψει τις σχέσεις σας με φιλικά άτομα και πρόσωπα της οικογενειακής εστίας. Να είστε βέβαιοι ότι οι κόποι σας θα επιβραβευτούν κυρίως εάν αντιμετωπίσετε τη ζωή με αισιοδοξία.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ Ο ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

 

 

 

 

Comments are closed.

Παλιότερα θέματα