Κατηγορία ‘Λέων’

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ   2 – 9  FEBΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

59270695883e5e47fa1592c186fe3887_L

Ο μήνας ξεκινά με τη σύνοδο Αφροδίτης Ποσειδώνα που ενισχύει το συναίσθημα. Γινόμαστε πιο τρυφεροί και ονειροπόλοι, αλλά είμαστε και επιρρεπείς στην εξιδανίκευση και κατ επέκταση στην απογοήτευση.   Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα Υδροχόου την Τετάρτη θα βγάλει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τον αισθηματικό χώρο και θα ανεβάσει το θερμόμετρο του έρωτα και της δημιουργικής ικανότητας. Το κλίμα επιβάλλει επιτακτικά την ανάγκη να  δώσουμε Αγάπη στους άλλους.   Χρειάζεται σαφήνεια στην έκφραση των συναισθημάτων καθώς ο Ερμής μας εμποδίζει να αποδελτιώσουμε σωστά τα μηνύματα που λαμβάνουμε. Υπάρχει και η δυνατότητα επανεξέτασης υποθέσεων που εκκρεμούν. Η Αφροδίτη και ο Ερμής  σε σύνοδο θα κάνει τις σχέσεις πιο παθιασμένες. Την Κυριακή το εξάγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα αναθερμάνει σχέσεις από το παρελθόν και θα δημιουργήσει  τάσεις κτητικότητας που ενδέχεται  να εκδηλωθεί με σκηνές ζήλιας. Ευνοούνται οι οικονομικές συναλλαγές.

ΚΡΙΟΙ

H Πανσέληνος που πραγματοποιείται τις 4 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να περάσετε όμορφα με το σύντροφό σας. Εφ όσον χρησιμοποιήσετε την αστείρευτη γοητεία σας, θα φλερτάρετε και θα διασκεδάσετε. Μην ξεχνάτε το μέτρο. Την Πέμπτη το εξάγωνο Ερμή Κρόνου θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες σε επαγγελματικά θέματα. Την Παρασκευή η αντίθεση Ηλιου Δία θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας και να σκορπίσετε αγάπη την οποία θα εισπράξετε εις διπλούν. Την Κυριακή το εξάγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα ευνοήσει τις σχέσεις με φίλους που θα εκτιμήσουν τις αναμφισβήτητες ικανότητές σας.

ΤΑΥΡΟΙ

Η Πανσέληνος στο Λέοντα την Τετάρτη θα σας ωθήσει να πραγματοποιήσετε ξεκαθαρίσματα. Το εξάγωνο του Ηλιου Ουρανού θα ανοίξει νέες προοπτικές στον επαγγελματικό σας χώρο αρκεί να ανοίξετε τα μάτια σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες. Την Κυριακή το εξάγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα ενισχύσει την κοινωνικότητά σας και θα σας φέρει πιο κοντά με άτομα που ήδη γνωρίζετε. Συνιστώ να οργανώσετε συνεστιάσεις που θα σας ανταμείψου με τη θέρμη και τη γενναιοδωρία που θα σκορπίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί καθότι η Αφροδίτη κινείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Εάν εξασκήσετε τη γοητεία σας θα επηρεάσετε άτομα κύρους που μπορεί να σας παρέχουν βοήθεια στον επαγγελματικό στίβο. Το εξάγωνο Ερμή Κρόνου θα σας βοηθήσει να συζητήσετε με το σύντροφό σας και να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν χροιά μακροβιότητας. Την Τετάρτη η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα Υδροχόου θα σας δώσει την ώθηση να αντιμετωπίσετε με αποφασιστικότητα επαγγελματικά θέματα. Την Παρασκευή να αποφύγετε τις υπερβολές καθότι η αντίθεση Ηλιου Δία εμπνέει τέτοιου είδους συμπεριφοράς.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Τη Δευτέρα το εξάγωνο Ηλιου Ουρανού σας κάνει πιο κεφάτους. Θα ψυχαγωγηθείτε με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα.  Με το εξάγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα ίσως νοιώσετε ανασφάλεια στον αισθηματικό, αλλά και οικονομικό τομέα. Θα βιώσετε στιγμές πάθους με το σύντροφό σας. Η Πανσέληνος στο Λέοντα επηρεάζει τον οικονομικό τομέα. Προσέξτε να μην κάνετε λανθασμένη διαχείριση κυρίως την Παρασκευή όπου η αντίθεση Ηλιου Δία μεγενθύνει το πρόβλημα κάνοντας σας σπάταλους. Μην δώσετε χώρο στην καχυποψία σας καθότι όποιος ψάχνει  βρίσκει κάτι που θα σας στενοχωρήσει.  

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Ο Ποσειδώνας στις αρχές της εβδομάδας εντείνει τη φαντασία, αλλά εστιάζει την προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών. Την Τετάρτη η Πανσέληνος στο ζώδιό σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να περάσετε όμορφα τη βραδιά σας. Το εξάγωνο Ερμή Κρόνου την Πέμπτη εμπνέει για επικοινωνία, όμως ο Ερμής δυσχεραίνει τη συνεννόηση. Την Παρασκευή η αντίθεση Ηλιου Δία σας κάνει ανυπόμονους.  Την Κυριακή  το εξάγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα σας ευνοήσει  να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες με τη βοήθεια των συνεργατών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η  Πανσέληνος την Τετάρτη στον άξονα Λέοντα Υδροχόου μπορεί να δημιουργήσει μελαγχολική διάθεση με τάση απομόνωσης.  Την Πέμπτη η διέλευση της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα ενισχύσει τη συντροφικότητά σας.  Ταυτόχρονα ο Ηλιος στον Υδροχόο σας προτρέπει να είστε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Ενα ερωτικό πάθος μπορεί να  βιώσετε με το εξάγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα.  Η αντίθεση Ηλιου Δία θα σας βοηθήσει να κάνετε μία όμορφη ανάπαυλα από την καθημερινότητα και την πίεση.  Ισως νοιώσετε την ανάγκη της οικογενειακής θαλπωρής.

ΖΥΓΟΙ

Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα Υδροχόου την Τετάρτη θα κάνει άκρως ενδιαφέρουσα την κοινωνική σας ζωή. Θα δεχτείτε προσκλήσεις για έξοδο με υψηλή πιθανότητα να συναντήσετε άτομα από το παρελθόν. Η αντίθεση Ηλιου Δία θα σας δώσει μία τάση υπερβολής. Μην δώσετε υποσχέσεις που θα δυσκολευτείτε να τηρήσετε. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη μπορεί να σας χαρίσει την έμπνευση να εφαρμόσετε στον επαγγελματικό στίβο μία έξυπνη ιδέα που είχατε από καιρό στο μυαλό σας και δεν τολμούσατε να εκφράσετε. Δημιουργικό το τέλος της εβδομάδας κυρίως για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Οσοι έχετε αποφασίσει να επισημοποιήσετε μία σχέση θα είστε σε θέση να το πραγματοποιήσετε. Οσοι είστε μόνοι έχετε την εύνοια της Αφροδίτης και ενδέχεται να βρείτε το ταίρι σας. Κυκλοφορείστε, λοιπόν, σε χώρους που υπάρχουν άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Η Πανσέληνος την Τετάρτη στον άξονα Λέοντα Υδροχόου σας βγάζει αυτοπεποίθηση σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. Προσοχή να μην πέσετε θύματα μιας αλαζονικής συμπεριφοράς. Ισως η αιτία να είναι η αντίθεση Ηλιου Δία που ενισχύει την ανάγκη σας για ηγετικές θέσεις.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Εβδομάδα διακρίνεται από έντονα ερωτικά συναισθήματα με το ενδεχόμενο να προκύψει ένας ξαφνικός έρωτας για όσους από σας που είστε μόνοι. Την Τετάρτη η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα Υδροχόου θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε μεγαλεπήβολα σχέδια. Η αντίθεση Ηλιου Δία μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας σε τέτοιο βαθμό που ενδέχεται να οδηγηθείτε σε λανθασμένες κινήσεις και επενδύσεις κάθε είδους.  Στη διεκδίκηση των  δικαιωμάτων να έχετε στο μυαλό σας th σοφή ρήση «παν μέτρο άριστον».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον άξονα Λέοντα Υδροχόου σας προβληματίζει αναφορικά με τις επενδυτικές σας επιλογές που προφανώς φανούν λανθασμένες. Θέλετε να βάλετε τάξη σ αυτόν τον τομέα και θα τα καταφέρετε όπως πάντα. Ο Ερμής μπορεί να δημιουργήσει ευοίωνες συνθήκες για επιστροφή χρημάτων που σας οφείλουν. Το εξάγωνο Ερμή Κρόνου την Πέμπτη ίσως δημιουργήσει μία ανησυχία για να βρείτε λύσεις. Ταυτόχρονα θα σας προκαλέσει επιθυμία απομόνωσης. Να αποφύγετε τις σπατάλες με την αντίθεση Ηλιου Δία που σας επιβάλλει να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα και στο ζώδιό σας ρίχνει το φως σε όλα όσα αφορούν μία σχέση επαγγελματική και το σύντροφό σας. Θα σας απασχολήσει πολύ η πορεία αυτής της σχέσης, αλλά δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Ο Ερμής με την ανάδρομη πορεία του σας βοηθά να την  επαναπροσδιορίσετε. Μην ασκείτε υπερβολική πίεση στο σύντροφο για να σας κάνει τα χατίρια καθότι η αντίθεση Ηλιου Δία δίνει μία τάση υπερβολής. Μία συμφέρουσα οικονομική συμφωνία θα σας ενθουσιάσει στο τέλος της εβδομάδας και θα είναι σαν μία τονωτική ένεση.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον άξονα Λέοντα Υδροχόου θα ρίξει το φως στις επαγγελματικές σας ανάγκες και στον τομέα της υγείας.  Χρειάζεται προσοχή να χειριστείτε όσο πιο έξυπνα μπορείτε αυτά τα θέματα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενισχύει τον τρυφερό χαρακτήρα σας και σας χαρίζει μαγικές στιγμές με το ταίρι σας. Προσοχή στις συζητήσεις που γίνονται υπόγεια στον οικονομικό τομέα χάρη στον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο. Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεση Ηλιου Δία σας αφαιρεί τη διάθεση για εργασία. Απολαύστε, λοιπόν, την τεμπελιά αγκαλιά με το σύντροφό σας.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ   26  IANOYARIOY  – 2 FEBΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

H τελευταία εβδομάδα του πρώτου μήνα αυτής της χρονιάς αρχίζει με το the day after των εκλογών όπου θα γευτούμε απίστευτες εκπλήξεις. Τις επόμενες μέρες δεν θα σημειωθούν συγκλονιστικές αλλαγές καθότι στις  28 και στις 30 του μήνα η Σελήνη θα βρίσκεται όλη την ημέρα σε κενό πορείας και κάθε απόφαση  θα πέφτει στο «κενό». Εξ άλλου η φαινομενική ανάδρομη πορεία του Ερμή θα θέσει σε αμφισβήτηση κάθε μας επιλογή.  Την Τετάρτη το εξάγωνο του Ουρανού με τον Ερμή επαναπροσδιορίζονται θέματα που μας είχαν απασχολήσει στα μισά του μήνα. Η οριστικοποίηση των αποφάσεων που θα παρθούν αυτές τις μέρες θα πραγματοποιηθεί την 1 Μαρτίου όταν θα επαναληφτεί αυτή η πλανητική όψη. Την ίδια μέρα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δίνει μία ψυχρότητα στις σχέσεις και φέρνει χωρισμούς. Το Σάββατο το εξάγωνο του Αρη Πλούτωνα χαρίζει ιδιαίτερη δύναμη για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που θα μας παρουσιαστούν άνωθεν. Kαι την Κυριακή η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Αρη ενισχύει την αποφασιστικότητα. Η σύνοδος Αφροδίτη Ποσειδώνα εμπνέει συναισθηματισμό .Προσοχή στις εξιδανικεύσεις που οδηγούν σε  λανθασμένες αξιολογήσεις της κατάστασης.

9193-zodia-minas-noemvrios-provlepseis

ΚΡΙΟΙ

Η αστάθεια των ημερών μας επηρεάζει και εντείνει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας. Πολλές συζητήσεις χωρίς έκβαση είναι προιόν της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη της επικοινωνίας του Ερμή που δυσχεραίνει την όλη κατάσταση. Ολα γίνονται για κάποιο λόγο. Αρα σ αυτήν τη φάση να γίνετε παρατηρητές  της ζωής  σας χωρίς να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΙ

Εσείς που τόσο έχετε ανάγκη την οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια θα επηρεαστείτε από το τετράγωνο της Αφροδίτης Κρόνου που εγκαινιάζει μία περίοδο  ψυχρότητας. Ισως τα οικονομικά να είναι η αιτία διαφωνίας στις σχέσεις. Στο τέλος της εβδομάδας  να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επικοινωνία καθότι θα υπάρξουν πιθανές παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το πλανητικό σύστημα σας στηρίζει και ενισχύει τη φαντασία σας για να κάνετε όνειρα. Παρόλο ότι προσπαθείτε να ισορροπήσετε με νύχια και με δόντια  οι Δίδυμοι των πρώτων ημερών δέχεστε την επιρροή του Κρόνου που σας καλεί να είστε συνετοί και να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε ακόμη έφηβοι και  να βάλετε μερικά πράγματα σε τάξη. Ο Ερμής σας επιβάλλει να επιβεβαιώνετε  τις πληροφορίες που σας δίνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λίγο πριν εκπνεύσει ο μήνας κι ενώ προσπαθείτε να ισορροπήσετε συναισθηματικά επικρατεί μία ψυχρότητα. Στον επαγγελματικό στίβο, όμως, τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα καθότι θα εισπράξετε τα φρούτα της προσπάθειας που είχατε καταβάλει. Θα είστε πιο παραγωγικοί και πιο δημιουργικοί. Οι στόχοι σας θα έχουν το στέμμα της επιτυχίας.

ΛΕΩΝ

Ο Ηλιος στον Υδροχόο συντηρεί ζωηρό το ενδιαφέρον σας για το σύντροφο η τους  συνεργάτες σας. Εάν είστε δεσμευμένοι σας βοηθά να βελτιώσετε τη σχέση σας και να την τοποθετήσετε σε νέες βάσεις. Το τετράγωνο Αφροδίτης Κρόνου ψυχραίνει τις σχέσεις και ενισχύει την ανάγκη σας να μείνετε μόνοι. «Καλύτερα μόνοι παρά  με κακή παρέα» ισχυρίζονται οι Ιταλοί.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προτεραιότητά σας είναι ο επαγγελματικός στίβος στον οποίο επενδύετε χρόνο δημιουργώντας  προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον. Οι πολιτικές εκλογές της χώρας σας έχουν ελαφρώς αποσυντονίσει, αλλά είστε έτοιμοι να επανέλθετε δριμύτεροι. Προσοχή στις μετακινήσεις και στις συζητήσεις καθότι η ανάδρομη πορεία του Ερμή σας επηρεάζει πολύ καθότι είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς την Τρίτη θα προκαλέσει συναισθηματική  αναστάτωση στο επαγγελματικό περιβάλλον καθότι θα βάλει το χεράκι του και ο Ερμής. Εναν τοίχο ψυχρότητας προκαλεί η όψη του πλανήτη της αγάπης με τον Κρόνο πυροδοτώντας ένα κλίμα ασυνεννοησίας. Καλά θα είναι να αλλάξετε οπτική γωνία στην αντιμετώπιση των θεμάτων που σας απασχολούν.

Σ ΚΟΡΠΙΟΣ

Το δημιουργικό σας ταλέντο επηρεάζεται θετικά κυρίως τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Τα οικονομικά σας προς το τέλος της εβδομάδας σας απασχολούν σε τέτοιο βαθμό που να δημιουργήσουν ψυχρότητα στις προσωπικές σας σχέσεις. Η επικοινωνία ούτως η άλλως είναι περιορισμένη. Προσπαθήστε να μην κάνετε τα πράγματα πιο δύσκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς γλυκαίνει τις σχέσεις με τα άτομα της οικογενειακής εστίας από τη μια και από την άλλη όταν στις 30 του μήνα συναντά τον Κρόνο τα πράγματα αποκτούν μία άλλη υφή και τραχιά χροιά. Ας μην μιλήσουμε για τον Ερμή που θα δυσκολέψει τις μετακινήσεις σας και ότι έχει να κάνει με συμφωνίες που θα πρέπει να αφήσετε για μετά τις 12 Φεβρουαρίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συγγενείς φέρνει κοντά σας η Αφροδίτη στους Ιχθείς. Προσοχή να μην ανεβάσετε τον πήχη των προσδοκιών καθότι στις 30 του μήνα ο Κρόνος φέρνει απαισιοδοξία και απογοήτευση. Οσο για τις πληροφορίες που σας δίνονται καλά είναι να τις διασταυρώνετε και να βεβαιώνεστε ότι ο συνομιλητής σας έχει κατανοήσει σωστά το μήνυμα που θέλετε να του μεταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για πολλούς  είναι οι μέρες των γενεθλίων σας και επιβάλλεται να τις περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα. Τα άστρα σας ευνοούν, αλλά και εσείς πρέπει να βάλετε το χεράκι σας για να αποφύγετε το συναίσθημα απόρριψης που δημιουργεί ο Κρόνος όταν συναντά την Αφροδίτη όψη που πραγματοποιείται την Παρασκευή. Προσοχή στο χειρισμό των λέξεων κυρίως όταν έχουμε ευρύ κοινό.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σας την Τρίτη και εγκαινιάζει μία από τις πιο ωραίες εποχές της χρονιάς για σας. Ολοι οι  τομείς δέχονται την εύνοιά της και η σύνοδος με τον Κρόνο την Παρασκευή μπορεί να φέρει σοβαρότητα και σύνεση. Τολμήστε να επισημοποιήσετε σχέσεις που έχουν βαλτώσει. Ο Ερμής μπορεί να πυροδοτήσει παρασκήνιο που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ   19  26  IANOYARIOY  2015

H εβδομάδα αυτή χρωματίζεται από 2 σημαντικά γεγονότα. Την Τρίτη η Ν. Σελήνη στον Υδροχόο κατάλληλη για νέα ξεκινήματα με κάποιες εκπλήξεις και αλλαγές. Την Τετάρτη ο Ερμής γίνεται ανάδρομος έως την 12 Φεβρουαρίου και δυσκολεύει τις μετακινήσεις και την επικοινωνία που είναι τόσο χρήσιμη σε περίοδο εκλογών. Θα μας αναγκάσει να αλλάξουμε την κατάσταση, αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος να επαναληφτούν οι εκλογές λόγω δυσκολίας συνεννόησης των κομμάτων. Η όψη του εξαγώνου του Ηλιου με τον Κρόνο στις 23 του μήνα δίνει μία σταθερότητα και μία σύνεση. Τη Δευτέρα η αντίθεση του Δία Αφροδίτης ενισχύει το συναίσθημα και τα οικονομικά παίρνουν τον πρώτο λόγο στα ενδιαφέροντά μας . 

ΚΡΙΟΙ

Η Ν. Σελήνη σας ωθεί να περιστοιχίζεστε από φιλικά πρόσωπα  που θα σας προσφέρουν το στήριγμά τους. Ανάμεσα στο φιλικό περιβάλλον ενδέχεται να γνωρίσετε τον Ερωτα της ζωής σας. Προσοχή καθότι ο Ποσειδώνας μπορεί να σας παρασύρει σε ψευδαισθήσεις και σε υπερεκτίμηση του άλλου ατόμου με αποτέλεσμα την απογοήτευση.

ΤΑΥΡΟΙ

Η Ν. Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας ενισχύει τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και σας δίνει ευκαιρίες που πρέπει να φροντίσετε να αδράξετε. Ατομα κύρους μπορεί να επηρεαστούν από τη γοητεία σας. Αύξηση του εισοδήματος είναι πιθανή αυτήν την εβδομάδα κυρίως για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Ν. Σελήνη στον Υδροχόο αναπτερώνει το ηθικό σας και σας ενισχύει την αυτοπεποίθηση.  Ισως κάνετε ένα ταξίδι που επιθυμούσατε πολύ καιρό. Γενικώς με την Αφροδίτη στον Υδροχόο έως τις 27 του μήνα δημιουργούνται οι πιο ευοίωνες συνθήκες για  επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας δυσχεραίνει την επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Ν. Σελήνη στον Υδροχόο ρίχνει το φως σε θέματα οικονομικά κυρίως εάν αυτά αφορούν χρήματα τρίτων όπως τράπεζες, ασφάλειες κλπ.  Παράλληλα η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας προτρέπει να ανοίξετε την καρδιά σας πράγμα που δεν τολμάτε εύκολα εξ αιτίας του φόβου που ενίοτε  σας κυριαρχεί και σας μπλοκάρει.

ΛΕΩΝ

Η Ν. Σελήνη στο φιλικό για σας ζώδιο του Υδροχόου δίνει τη δυνατότητα για νέες σχέσεις κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Εάν είστε μόνοι μπορεί να βρείτε ένα σύντροφο η ένα καλό συνεργάτη. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σας αναγκάσει να αναθεωρήσετε αποφάσεις που είχατε πάρει πρόσφατα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Ν. Σελήνη στον Υδροχόο σας βοηθά να αναθεωρήσετε την καθημερινότητά σας και θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας θα φέρει καθυστερήσεις και δυσκολία στην επικοινωνία. Η Αφροδίτη από την άλλη θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κακές διατροφικές συνήθειες και να έχετε θετικά  αποτελέσματα εάν αρχίσετε κάποια δίαιτα.

ΖΥΓΟΣ

Η Ν. Σελήνη στο φιλικό για σας ζώδιο του Υδροχόου σας φέρνει πιο κοντά σε άτομα που σας ενδιαφέρουν σε αισθηματικό επίπεδο.  Η σχέση σας με το σύντροφο μπορεί να βελτιωθεί χάρη στη διέλευση της Αφροδίτης στον Υδροχόο. Μπορείτε να πάρετε αποφάσεις που να έχουν χροιά μακροβιότητας. Κλίμα ασυνεννοησίας μπορεί να επικρατήσει εξ αιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή από την Τετάρτη.

Σ ΚΟΡΠΙΟΣ

Από τη μια η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά σε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και η Ν. Σελήνη  σας δείχνει το δρόμο για αλλαγές στην οικογενειακή εστία.  Από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής επιβραδύνει ό τι έχει σχέση με θέματα οικογένειας η ακίνητης περιουσίας.  Εχετε τη δύναμη να ξεπεράσετε την όποια δυσκολία σας παρουσιαστεί με την ηχηρή σας βούληση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Ν. Σελήνη στον Υδροχόο σας βοηθά να ανανεωθείτε. Νέα πρόσωπα κάνουν είσοδο στη ζωή σας και σας χαροποιούν. Βάζετε μία τάξη στα πράγματα σας και στη  σκέψη σας καθώς ο Κρόνος σας πιέζει για ξεκαθαρίσματα που θα σας απαλλάξουν από πιεστικές καταστάσεις. Επιβάλλεται να βγάλετε από τη ζωή σας  άτομα που δεν σας προσφέρουν τίποτε στην εξελικτική σας πορεία όσο και εάν σας φαίνεται επώδυνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Ν. Σελήνη στο Υδροχόο σας εμπνέει να κάνετε νέες οικονομικές συναλλαγές. Βιαστείτε να τις πραγματοποιήσετε καθότι η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να φέρει κάποια δυσκολία.  Βέβαια με τον ανάδρομο Ερμή είναι πιθανόν να έχετε επιστροφή χρημάτων. Σας συνιστώ να χτυπήσετε την πόρτα στους οφειλέτες σας. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να εισπράξετε τα χρήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Ν. Σελήνη στο ζώδιό σας είναι άκρως ευνοική για σας. Ανοίγει νέους δρόμους προς την επιτυχία. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που επιθυμούσατε να κάνετε εδώ και καιρό. Ο συνδυασμός της Αφροδίτης επίσης στο ζώδιό σας δηλώνει εύνοια όχι μόνο στον ερωτικό τομέα, αλλά και στα οικονομικά σας. Οσον αφορά τον Ερμή σας ενθαρρύνει για συζητήσεις. Καλό είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Η Ν. Σελήνη στον Υδροχόο θα σας αναγκάσει σε μία ενδοσκόπηση η οποία θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη πολλά πράγματα. Η Αφροδίτη πιθανόν να σας παρασύρει σε κρυφές σχέσεις η σε σχέσεις που για κάποιο λόγο να μην μπορέσετε να μοιραστείτε με το ευρύ κοινό. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή δημιουργεί παρεξηγήσεις και παραπληροφόρηση.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

Σας εύχομαι μία υπέροχη εβδομάδα γεμάτη φως και γαλήνη με τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο
ΚΡΙΟΙ
Θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα αναπτύξετε καινούργιες φιλίες χάρη στις οποίες θα αναπτυχτούν νέοι δρόμοι για την επίτευξη των υψηλών στόχων σας.
ΤΑΥΡΟΙ
Αυτό που περισσότερο απασχολεί έναν Ταύρο είναι η συναισθηματική και κυρίως οικονομική κάλυψη. Εχετε απίστευτη εύνοια και στα δύο.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι μία από τις πιο δημιουργικές μέρες της ζωής σας. Οι σχέσεις σας είναι σε διαρκή αναθεώρηση . Αξιοποιείστε την επικοινωνιακή σας ικανότητα.
ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Να τολμήσετε καινούργια ξεκινήματα στους τομείς που σας έχουν ταλαιπωρήσει και κατά συνέπεια απογοητεύσει. Οι δυσκολίες υποχωρούν αισθητά. Αρκεί να το πιστέψετε.
ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ
Θα υπάρξουν εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Καινούργια άτομα θα μπουν στη ζωή σας από το φιλικό περιβάλλον. Στα επαγγελματικά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια.
ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Μία αόρατη ασπίδα προστασίας σας βοηθά αυτήν την περίοδο. Οι στόχοι σας θα επιτευχθούν και η μνημειώδης υπομονή σας θα επιβραβευτεί.
ΖΥΓΟΙ
Εχετε νοιώσει ανακούφιση από τον περασμένο Φθινόπωρο. Τα αισθηματικά σας έχουν βελτιωθεί. Τα οικονομικά σας είναι η αχίλλειος πτέρνα της εποχής.
ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Ο Κρόνος στο ζώδιό σας θα δώσει δυσκολίες μεν, αλλά και ευκαιρίες για να αποδείξετε πόσο δυνατοί είστε και την πραγματική σας αποθεματική δύναμη.
ΤΟΞΟΤΕΣ
Πάντα ενθουσιώδεις και οπλισμένοι με απύθμενη αισιοδοξία έχετε εύνοια στις προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Γι αυτό να τις καλλιεργήσετε ιδιαίτερα.
ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Θα ανακουφιστείτε από τις κακουχίες της προηγούμενης εβδομάδας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και ο Ερμής σας δίνει την έμπνευση για νέες λύσεις ανάπτυξης.
ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Είστε οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας. Τα άστρα σας χαρίζουν ευεξία και την σκορπάτε απλόχερα με το σαγηνευτικό σας χαμόγελο. Σας επιστρέφεται η χαρά πολλαπλή.
ΙΧΘΕΙΣ
Είναι η ώρα να κοιτάξετε το παρελθόν μέσα από το πρίσμα του παρόντος. Να αναγνωρίσετε τα λάθη σας. Δεν πειράζει εάν αγνοήσετε το Εγώ σας προσφέροντας κάτι καλό στους άλλους.

Οι προβλέψεις σας.

ΛΕΩΝ 2013

Το 2013 έρχεται για να σε βοηθήσει να ανασυγκροτήσεις τη ζωή σου, αγαπητέ Λέων, κάνοντας πρώτα από όλα ένα καλό ξεκαθάρισμα. Η χρονιά που ακολουθεί, με τον Κρόνο να σε επηρεάζει από τον Σκορπιό, θα σε βοηθήσει να διορθώσεις πολλά από τα λάθη σου και να απαλλαγείς από αρκετές σχέσεις, που δεν έχουν τίποτα πλέον να σου δώσουν. Εξάλλου, πλέον έχεις και τη δύναμη να το κάνεις. Ευκαιρία λοιπόν να το εκμεταλλευτείς και να περάσεις στη δράση.

Κατά τα άλλα, τους πρώτους έξι μήνες, με τον Ουρανό να κινείται στον Κριό σε κανονική πορεία μέχρι τις 17 Ιουλίου, το πλανητικό σκηνικό τονίζει την ανάγκη σου για καλύτερη οικονομική διαχείριση και σηματοδοτεί για τα αισθηματικά σου μία νέα εποχή, όπου όμως οι καλύτερες ημέρες θα έρθουν το δεύτερο εξάμηνο του 2013, που ο Δίας θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου, από τις 26 Ιουνίου και μετά. Από την άλλη, ο κίνδυνος των αιφνίδιων ανατροπών στα επαγγελματικά σου σχέδια είναι ορατός, όμως θα μεσολαβήσουν και διαστήματα που θα σου δοθούν ευκαιρίες, όχι μόνο για να βελτιωθεί η ατμόσφαιρα, αλλά και για να επεκταθούν οι δραστηριότητές σου.

Από 25 Απριλίου μέχρι και το τέλος Μαΐου, που θα λάβουν χώρα οι εκλείψεις και το τοπίο θα είναι ασαφές, προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολικά ριψοκίνδυνες ενέργειες και μείνε συνετός στις κινήσεις σου. Το διάστημα απαιτεί την προσοχή σου! Από το τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, ο Άρης που θα κινείται στο ζώδιό σου, θα κρατήσει σε υψηλά επίπεδα τη δημιουργικότητα σου, χαρίζοντάς σου συχνά ιδέες, που πρέπει να αξιοποιήσεις για να ανοίξεις νέους κύκλους στη ζωή σου, πιο θετικούς και αποδοτικούς σε όλα τα επίπεδα.

Το φθινόπωρο είναι ένα διάστημα που δεν θα είσαι μόνος σου και θα έχεις την συμπαράσταση του περίγυρού σου, οπότε είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου, να αναθεωρήσεις τις σχέσεις που κρίνεις ότι σου είναι απαραίτητες και να υιοθετήσεις μία πιο ρεαλιστική στάση και τακτική απέναντι σε άτομα και γεγονότα. Συνοψίζοντας, αυτή η χρονιά εγκαινιάζει έναν σημαντικό, αλλά αρκετά κουραστικό διετή κύκλο. Ωστόσο, στο τέλος θα νιώσεις περήφανος για τον εαυτό σου και θα βάλεις τη ζωή σου σε καλύτερο δρόμο. Προσπάθησε σκληρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

ΛΕΩΝ 2013 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο νέος κύκλος ζωής που αρχίζει αυτόν το χρόνο, φέρνει μαζί του μέρες δημιουργίας, αλλά και αναζήτησης. Έτσι, χωρίς να το καταλάβεις φίλε Λέων, θα μπεις σε μία διαδικασία επανεκτίμησης καταστάσεων και θα φλερτάρεις με την υιοθέτηση ενός νέου συστήματος αξιών. Νιώθοντας, πλέον ότι πάει πολύς καιρός που έχεις μείνει στα ίδια και τα ίδια, θα διαπιστώσεις ότι χρειάζεσαι μία αλλαγή, εδώ και τώρα!

Αν έχεις σχέση λοιπόν, ο σύντροφός σου πιθανώς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες με την προσαρμογή στα νέα δεδομένα που θα θέσεις. Με τον Δία να κινείται στους Διδύμους, μέχρι το τέλος Ιουνίου, ο τρόπος που θα εκφράζεις τις απόψεις και τα συναισθήματά σου θα αλλάξει, πράγμα που θα επηρεάζει σημαντικά τη σχέση σου. Ίσως πρέπει να δώσεις περισσότερη έμφαση σε αυτόν τον τομέα και να καταλάβεις και όσους δεν μπορούν να σε νιώσουν. Όλοι θέλουν το χρόνο τους, μην το ξεχνάς αυτό!

Αν πάλι το ταίρι σου δεν καταφέρει να σε κατανοήσει, ίσως να σημαίνει ότι πρέπει να βάλεις ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση και να αναζητήσεις κάποιο άλλο πρόσωπο, πιο κοντά στις ανάγκες και επιθυμίες σου. Από το καλοκαίρι και μετά, που τα πράγματα θα καταλαγιάσουν μέσα σου και ο Κρόνος θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στον Σκορπιό, το διάστημα θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου και οι ελεύθεροι του ζωδίου θα δημιουργήσετε νέες σχέσεις, πιο ουσιαστικές και πολύ πιο κοντά σε αυτό που αναζητούσατε καιρό τώρα. Κάντε υπομονή μέχρι τότε και προσαρμοστείτε στις συνθήκες, χωρίς να έχετε τρελές απαιτήσεις και προσδοκίες από τους γύρω σας. Είναι ότι καλύτερο έχετε να κάνετε! Για μια προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

ΛΕΩΝ 2013 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Στον επαγγελματικό σου τομέα θα δώσεις αρκετές μάχες μέχρι να δικαιωθείς, αν είσαι Λέων. Ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο του έτους, που είναι κάπως πιο δύσκολο συγκριτικά με το δεύτερο, δείξε σύνεση και ευελιξία, διεκδίκησε τα δικαιώματά σου χωρίς πείσμα και παρασκηνιακές ενέργειες, φρόντισε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και μην αφήνεις να δημιουργούνται αντιθέσεις με ανθρώπους που μπορούν να σε αναχαιτίσουν ή να σε βλάψουν. Δούλεψε σκληρά και μην αφήνεις στην τύχη τυπικά ή νομικά θέματα, που αφορούν στο αντικείμενο σου.

Φαίνεται ότι αυτήν την περίοδο θα υπάρχει κάποια δυσχέρεια στη ζωή σου, είτε επειδή οι ανώτεροί σου θα σου αναθέσουν πολύ περισσότερες ευθύνες από ό,τι συνήθως, είτε γιατί εσύ θα εφαρμόσεις νέες ιδέες στη δουλειά σου. Όπως και να έχει το πράγμα, η πιο δραστήρια και παραγωγική περίοδος για εσένα θα ξεκινήσει από τον Ιούλιο και μετά, όπου θα είσαι έτοιμος να αναλάβεις σημαντικές πρωτοβουλίες. Ωστόσο, η ανάδρομη κίνηση του πλανήτης της επικοινωνίας Ερμή, από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 20 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου, δεν θα σου επιτρέψει να κάνεις νέες επενδύσεις και ριψοκίνδυνες συμφωνίες.

Οι ευκαιρίες να κάνεις κάτι δικό σου ή να νιώσεις ανακουφισμένος από ευθύνες και δυσκολίες αρχίζουν από τον Αύγουστο και μετά, και υπόσχονται μία πραγματικά θετική περίοδο για την καριέρα σου. Στα οικονομικά σου, σε γενικές γραμμές τα πράγματα θα είναι βελτιωμένα. Η σοφή διαχείριση που θα κάνεις, θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις περιουσιακά στοιχεία ή, αν δεν έχεις, να αποκτήσεις κάποια φέτος! Κατά τα άλλα, νέες προτάσεις συνεργασίας, συναλλαγές ή ακόμα και ένα ταξίδι, μπορεί να σου προσφέρουν δυνατότητες για τη λύση κάποιου σημαντικού προβλήματος, που υπάρχει ήδη ή που θα αποκτήσεις εξαιτίας των νέων φιλοδοξιών σου. Λίγη σύνεση, δεν έβλαψε κανέναν!

Ο μήνας ξεκινάει αρκετά καλά για εσένα, αγαπητέ Λέων, με την Αφροδίτη να σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές της από το ζώδιο του Τοξότη μέχρι τις 9. Θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση και ακατάπαυστη δραστηριότητα, ενώ και ο Άρης, που κινείται ήδη στον Υδροχόο, θα βάλει το χεράκι του για να αυξήσει ιδιαίτερα την κοινωνικότητά σου, αλλά και την ανάγκη σου να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου. Και όλα αυτά, έρχεται να τα ενισχύσει και η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, από τις 19 και μετά. Να ξέρεις ότι μπορεί, μερικές φορές, οι έντονοι ρυθμοί και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας να σου φαίνονται αβάσταχτοι, όμως οι φιλικές παρέες, η γλυκιά καθημερινότητα και το ευχάριστο περιβάλλον που θα σε περιτριγυρίζουν, θα σε ξεκουράσουν απίστευτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αισθηματική σου ζωή θα περάσει στιγμές άπειρου κάλους αυτόν το μήνα, φίλε Λέων. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη μέχρι τις 9, ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου θα σε κάνουν να τελειώσεις με ψυχοφθόρες καταστάσεις, που δημιουργούν μαύρα συννεφάκια ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη, ενώ θα εκτονώσεις στη σχέση σου ένα μέρος του άγχους που περνάς στην καθημερινότητά σου. Από τις 19 και μετά, που θα έχεις σύμμαχο σου τον Ερμή στον Υδροχόο, τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά και θα έχεις τόσο καλή και ανεβασμένη διάθεση, που θα κάνει και το έτερον σου ήμισυ ευτυχισμένο. Ο ερωτισμός, η γοητεία, καθώς και η ρομαντική σου διάθεσή θα το καταπλήξουν και θα κάνουν τις στιγμές σας ακόμα πιο καυτές. Και αν ακόμα δεν έχεις διώξει τη μοναξιά από κοντά σου, αυτό το μήνα οι πλανήτες σου χαρίζουν όλη τους την εύνοια για να βρεις το άλλο σου μισό, αρκεί μόνο και εσύ να είσαι και να δείχνεις διαθέσιμος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, θα τα πας πολύ καλά και θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που σκέφτεσαι και ονειρεύεσαι. Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες θα είναι πολλές και η καθημερινότητά σου γεμάτη συναντήσεις. Θα έχεις έντονο προβληματισμό σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου και καλό θα ήταν να αντιμετωπίσεις κάποια μελλοντικά σχέδια που έχεις με αντικειμενικότητα, αφού και οι δυνατότητες που διαθέτεις τώρα είναι πάρα πολλές. Θα σου γίνουν προτάσεις που θα πρέπει να αρπάξεις, γιατί θα αποβούν συμφέρουσες για την επαγγελματική σου πρόοδο. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά και θα προσπαθήσεις να βάλεις πρόγραμμα, ώστε να μειώσεις τα έξοδα, που την τελευταία περίοδο είναι πάρα πολλά. Προς το τέλος του μήνα, με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 27, μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Παλιότερα θέματα