Κατηγορία ‘Κριός’

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ   2 – 9  FEBΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

59270695883e5e47fa1592c186fe3887_L

Ο μήνας ξεκινά με τη σύνοδο Αφροδίτης Ποσειδώνα που ενισχύει το συναίσθημα. Γινόμαστε πιο τρυφεροί και ονειροπόλοι, αλλά είμαστε και επιρρεπείς στην εξιδανίκευση και κατ επέκταση στην απογοήτευση.   Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα Υδροχόου την Τετάρτη θα βγάλει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τον αισθηματικό χώρο και θα ανεβάσει το θερμόμετρο του έρωτα και της δημιουργικής ικανότητας. Το κλίμα επιβάλλει επιτακτικά την ανάγκη να  δώσουμε Αγάπη στους άλλους.   Χρειάζεται σαφήνεια στην έκφραση των συναισθημάτων καθώς ο Ερμής μας εμποδίζει να αποδελτιώσουμε σωστά τα μηνύματα που λαμβάνουμε. Υπάρχει και η δυνατότητα επανεξέτασης υποθέσεων που εκκρεμούν. Η Αφροδίτη και ο Ερμής  σε σύνοδο θα κάνει τις σχέσεις πιο παθιασμένες. Την Κυριακή το εξάγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα αναθερμάνει σχέσεις από το παρελθόν και θα δημιουργήσει  τάσεις κτητικότητας που ενδέχεται  να εκδηλωθεί με σκηνές ζήλιας. Ευνοούνται οι οικονομικές συναλλαγές.

ΚΡΙΟΙ

H Πανσέληνος που πραγματοποιείται τις 4 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να περάσετε όμορφα με το σύντροφό σας. Εφ όσον χρησιμοποιήσετε την αστείρευτη γοητεία σας, θα φλερτάρετε και θα διασκεδάσετε. Μην ξεχνάτε το μέτρο. Την Πέμπτη το εξάγωνο Ερμή Κρόνου θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες σε επαγγελματικά θέματα. Την Παρασκευή η αντίθεση Ηλιου Δία θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας και να σκορπίσετε αγάπη την οποία θα εισπράξετε εις διπλούν. Την Κυριακή το εξάγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα ευνοήσει τις σχέσεις με φίλους που θα εκτιμήσουν τις αναμφισβήτητες ικανότητές σας.

ΤΑΥΡΟΙ

Η Πανσέληνος στο Λέοντα την Τετάρτη θα σας ωθήσει να πραγματοποιήσετε ξεκαθαρίσματα. Το εξάγωνο του Ηλιου Ουρανού θα ανοίξει νέες προοπτικές στον επαγγελματικό σας χώρο αρκεί να ανοίξετε τα μάτια σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες. Την Κυριακή το εξάγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα ενισχύσει την κοινωνικότητά σας και θα σας φέρει πιο κοντά με άτομα που ήδη γνωρίζετε. Συνιστώ να οργανώσετε συνεστιάσεις που θα σας ανταμείψου με τη θέρμη και τη γενναιοδωρία που θα σκορπίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί καθότι η Αφροδίτη κινείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Εάν εξασκήσετε τη γοητεία σας θα επηρεάσετε άτομα κύρους που μπορεί να σας παρέχουν βοήθεια στον επαγγελματικό στίβο. Το εξάγωνο Ερμή Κρόνου θα σας βοηθήσει να συζητήσετε με το σύντροφό σας και να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν χροιά μακροβιότητας. Την Τετάρτη η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα Υδροχόου θα σας δώσει την ώθηση να αντιμετωπίσετε με αποφασιστικότητα επαγγελματικά θέματα. Την Παρασκευή να αποφύγετε τις υπερβολές καθότι η αντίθεση Ηλιου Δία εμπνέει τέτοιου είδους συμπεριφοράς.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Τη Δευτέρα το εξάγωνο Ηλιου Ουρανού σας κάνει πιο κεφάτους. Θα ψυχαγωγηθείτε με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα.  Με το εξάγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα ίσως νοιώσετε ανασφάλεια στον αισθηματικό, αλλά και οικονομικό τομέα. Θα βιώσετε στιγμές πάθους με το σύντροφό σας. Η Πανσέληνος στο Λέοντα επηρεάζει τον οικονομικό τομέα. Προσέξτε να μην κάνετε λανθασμένη διαχείριση κυρίως την Παρασκευή όπου η αντίθεση Ηλιου Δία μεγενθύνει το πρόβλημα κάνοντας σας σπάταλους. Μην δώσετε χώρο στην καχυποψία σας καθότι όποιος ψάχνει  βρίσκει κάτι που θα σας στενοχωρήσει.  

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Ο Ποσειδώνας στις αρχές της εβδομάδας εντείνει τη φαντασία, αλλά εστιάζει την προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών. Την Τετάρτη η Πανσέληνος στο ζώδιό σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να περάσετε όμορφα τη βραδιά σας. Το εξάγωνο Ερμή Κρόνου την Πέμπτη εμπνέει για επικοινωνία, όμως ο Ερμής δυσχεραίνει τη συνεννόηση. Την Παρασκευή η αντίθεση Ηλιου Δία σας κάνει ανυπόμονους.  Την Κυριακή  το εξάγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα σας ευνοήσει  να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες με τη βοήθεια των συνεργατών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η  Πανσέληνος την Τετάρτη στον άξονα Λέοντα Υδροχόου μπορεί να δημιουργήσει μελαγχολική διάθεση με τάση απομόνωσης.  Την Πέμπτη η διέλευση της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα ενισχύσει τη συντροφικότητά σας.  Ταυτόχρονα ο Ηλιος στον Υδροχόο σας προτρέπει να είστε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Ενα ερωτικό πάθος μπορεί να  βιώσετε με το εξάγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα.  Η αντίθεση Ηλιου Δία θα σας βοηθήσει να κάνετε μία όμορφη ανάπαυλα από την καθημερινότητα και την πίεση.  Ισως νοιώσετε την ανάγκη της οικογενειακής θαλπωρής.

ΖΥΓΟΙ

Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα Υδροχόου την Τετάρτη θα κάνει άκρως ενδιαφέρουσα την κοινωνική σας ζωή. Θα δεχτείτε προσκλήσεις για έξοδο με υψηλή πιθανότητα να συναντήσετε άτομα από το παρελθόν. Η αντίθεση Ηλιου Δία θα σας δώσει μία τάση υπερβολής. Μην δώσετε υποσχέσεις που θα δυσκολευτείτε να τηρήσετε. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη μπορεί να σας χαρίσει την έμπνευση να εφαρμόσετε στον επαγγελματικό στίβο μία έξυπνη ιδέα που είχατε από καιρό στο μυαλό σας και δεν τολμούσατε να εκφράσετε. Δημιουργικό το τέλος της εβδομάδας κυρίως για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Οσοι έχετε αποφασίσει να επισημοποιήσετε μία σχέση θα είστε σε θέση να το πραγματοποιήσετε. Οσοι είστε μόνοι έχετε την εύνοια της Αφροδίτης και ενδέχεται να βρείτε το ταίρι σας. Κυκλοφορείστε, λοιπόν, σε χώρους που υπάρχουν άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Η Πανσέληνος την Τετάρτη στον άξονα Λέοντα Υδροχόου σας βγάζει αυτοπεποίθηση σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. Προσοχή να μην πέσετε θύματα μιας αλαζονικής συμπεριφοράς. Ισως η αιτία να είναι η αντίθεση Ηλιου Δία που ενισχύει την ανάγκη σας για ηγετικές θέσεις.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Εβδομάδα διακρίνεται από έντονα ερωτικά συναισθήματα με το ενδεχόμενο να προκύψει ένας ξαφνικός έρωτας για όσους από σας που είστε μόνοι. Την Τετάρτη η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα Υδροχόου θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε μεγαλεπήβολα σχέδια. Η αντίθεση Ηλιου Δία μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας σε τέτοιο βαθμό που ενδέχεται να οδηγηθείτε σε λανθασμένες κινήσεις και επενδύσεις κάθε είδους.  Στη διεκδίκηση των  δικαιωμάτων να έχετε στο μυαλό σας th σοφή ρήση «παν μέτρο άριστον».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον άξονα Λέοντα Υδροχόου σας προβληματίζει αναφορικά με τις επενδυτικές σας επιλογές που προφανώς φανούν λανθασμένες. Θέλετε να βάλετε τάξη σ αυτόν τον τομέα και θα τα καταφέρετε όπως πάντα. Ο Ερμής μπορεί να δημιουργήσει ευοίωνες συνθήκες για επιστροφή χρημάτων που σας οφείλουν. Το εξάγωνο Ερμή Κρόνου την Πέμπτη ίσως δημιουργήσει μία ανησυχία για να βρείτε λύσεις. Ταυτόχρονα θα σας προκαλέσει επιθυμία απομόνωσης. Να αποφύγετε τις σπατάλες με την αντίθεση Ηλιου Δία που σας επιβάλλει να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα και στο ζώδιό σας ρίχνει το φως σε όλα όσα αφορούν μία σχέση επαγγελματική και το σύντροφό σας. Θα σας απασχολήσει πολύ η πορεία αυτής της σχέσης, αλλά δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Ο Ερμής με την ανάδρομη πορεία του σας βοηθά να την  επαναπροσδιορίσετε. Μην ασκείτε υπερβολική πίεση στο σύντροφο για να σας κάνει τα χατίρια καθότι η αντίθεση Ηλιου Δία δίνει μία τάση υπερβολής. Μία συμφέρουσα οικονομική συμφωνία θα σας ενθουσιάσει στο τέλος της εβδομάδας και θα είναι σαν μία τονωτική ένεση.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον άξονα Λέοντα Υδροχόου θα ρίξει το φως στις επαγγελματικές σας ανάγκες και στον τομέα της υγείας.  Χρειάζεται προσοχή να χειριστείτε όσο πιο έξυπνα μπορείτε αυτά τα θέματα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενισχύει τον τρυφερό χαρακτήρα σας και σας χαρίζει μαγικές στιγμές με το ταίρι σας. Προσοχή στις συζητήσεις που γίνονται υπόγεια στον οικονομικό τομέα χάρη στον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο. Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεση Ηλιου Δία σας αφαιρεί τη διάθεση για εργασία. Απολαύστε, λοιπόν, την τεμπελιά αγκαλιά με το σύντροφό σας.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ   26  IANOYARIOY  – 2 FEBΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

H τελευταία εβδομάδα του πρώτου μήνα αυτής της χρονιάς αρχίζει με το the day after των εκλογών όπου θα γευτούμε απίστευτες εκπλήξεις. Τις επόμενες μέρες δεν θα σημειωθούν συγκλονιστικές αλλαγές καθότι στις  28 και στις 30 του μήνα η Σελήνη θα βρίσκεται όλη την ημέρα σε κενό πορείας και κάθε απόφαση  θα πέφτει στο «κενό». Εξ άλλου η φαινομενική ανάδρομη πορεία του Ερμή θα θέσει σε αμφισβήτηση κάθε μας επιλογή.  Την Τετάρτη το εξάγωνο του Ουρανού με τον Ερμή επαναπροσδιορίζονται θέματα που μας είχαν απασχολήσει στα μισά του μήνα. Η οριστικοποίηση των αποφάσεων που θα παρθούν αυτές τις μέρες θα πραγματοποιηθεί την 1 Μαρτίου όταν θα επαναληφτεί αυτή η πλανητική όψη. Την ίδια μέρα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δίνει μία ψυχρότητα στις σχέσεις και φέρνει χωρισμούς. Το Σάββατο το εξάγωνο του Αρη Πλούτωνα χαρίζει ιδιαίτερη δύναμη για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που θα μας παρουσιαστούν άνωθεν. Kαι την Κυριακή η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Αρη ενισχύει την αποφασιστικότητα. Η σύνοδος Αφροδίτη Ποσειδώνα εμπνέει συναισθηματισμό .Προσοχή στις εξιδανικεύσεις που οδηγούν σε  λανθασμένες αξιολογήσεις της κατάστασης.

9193-zodia-minas-noemvrios-provlepseis

ΚΡΙΟΙ

Η αστάθεια των ημερών μας επηρεάζει και εντείνει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας. Πολλές συζητήσεις χωρίς έκβαση είναι προιόν της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη της επικοινωνίας του Ερμή που δυσχεραίνει την όλη κατάσταση. Ολα γίνονται για κάποιο λόγο. Αρα σ αυτήν τη φάση να γίνετε παρατηρητές  της ζωής  σας χωρίς να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΙ

Εσείς που τόσο έχετε ανάγκη την οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια θα επηρεαστείτε από το τετράγωνο της Αφροδίτης Κρόνου που εγκαινιάζει μία περίοδο  ψυχρότητας. Ισως τα οικονομικά να είναι η αιτία διαφωνίας στις σχέσεις. Στο τέλος της εβδομάδας  να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επικοινωνία καθότι θα υπάρξουν πιθανές παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το πλανητικό σύστημα σας στηρίζει και ενισχύει τη φαντασία σας για να κάνετε όνειρα. Παρόλο ότι προσπαθείτε να ισορροπήσετε με νύχια και με δόντια  οι Δίδυμοι των πρώτων ημερών δέχεστε την επιρροή του Κρόνου που σας καλεί να είστε συνετοί και να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε ακόμη έφηβοι και  να βάλετε μερικά πράγματα σε τάξη. Ο Ερμής σας επιβάλλει να επιβεβαιώνετε  τις πληροφορίες που σας δίνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λίγο πριν εκπνεύσει ο μήνας κι ενώ προσπαθείτε να ισορροπήσετε συναισθηματικά επικρατεί μία ψυχρότητα. Στον επαγγελματικό στίβο, όμως, τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα καθότι θα εισπράξετε τα φρούτα της προσπάθειας που είχατε καταβάλει. Θα είστε πιο παραγωγικοί και πιο δημιουργικοί. Οι στόχοι σας θα έχουν το στέμμα της επιτυχίας.

ΛΕΩΝ

Ο Ηλιος στον Υδροχόο συντηρεί ζωηρό το ενδιαφέρον σας για το σύντροφο η τους  συνεργάτες σας. Εάν είστε δεσμευμένοι σας βοηθά να βελτιώσετε τη σχέση σας και να την τοποθετήσετε σε νέες βάσεις. Το τετράγωνο Αφροδίτης Κρόνου ψυχραίνει τις σχέσεις και ενισχύει την ανάγκη σας να μείνετε μόνοι. «Καλύτερα μόνοι παρά  με κακή παρέα» ισχυρίζονται οι Ιταλοί.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προτεραιότητά σας είναι ο επαγγελματικός στίβος στον οποίο επενδύετε χρόνο δημιουργώντας  προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον. Οι πολιτικές εκλογές της χώρας σας έχουν ελαφρώς αποσυντονίσει, αλλά είστε έτοιμοι να επανέλθετε δριμύτεροι. Προσοχή στις μετακινήσεις και στις συζητήσεις καθότι η ανάδρομη πορεία του Ερμή σας επηρεάζει πολύ καθότι είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς την Τρίτη θα προκαλέσει συναισθηματική  αναστάτωση στο επαγγελματικό περιβάλλον καθότι θα βάλει το χεράκι του και ο Ερμής. Εναν τοίχο ψυχρότητας προκαλεί η όψη του πλανήτη της αγάπης με τον Κρόνο πυροδοτώντας ένα κλίμα ασυνεννοησίας. Καλά θα είναι να αλλάξετε οπτική γωνία στην αντιμετώπιση των θεμάτων που σας απασχολούν.

Σ ΚΟΡΠΙΟΣ

Το δημιουργικό σας ταλέντο επηρεάζεται θετικά κυρίως τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Τα οικονομικά σας προς το τέλος της εβδομάδας σας απασχολούν σε τέτοιο βαθμό που να δημιουργήσουν ψυχρότητα στις προσωπικές σας σχέσεις. Η επικοινωνία ούτως η άλλως είναι περιορισμένη. Προσπαθήστε να μην κάνετε τα πράγματα πιο δύσκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς γλυκαίνει τις σχέσεις με τα άτομα της οικογενειακής εστίας από τη μια και από την άλλη όταν στις 30 του μήνα συναντά τον Κρόνο τα πράγματα αποκτούν μία άλλη υφή και τραχιά χροιά. Ας μην μιλήσουμε για τον Ερμή που θα δυσκολέψει τις μετακινήσεις σας και ότι έχει να κάνει με συμφωνίες που θα πρέπει να αφήσετε για μετά τις 12 Φεβρουαρίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συγγενείς φέρνει κοντά σας η Αφροδίτη στους Ιχθείς. Προσοχή να μην ανεβάσετε τον πήχη των προσδοκιών καθότι στις 30 του μήνα ο Κρόνος φέρνει απαισιοδοξία και απογοήτευση. Οσο για τις πληροφορίες που σας δίνονται καλά είναι να τις διασταυρώνετε και να βεβαιώνεστε ότι ο συνομιλητής σας έχει κατανοήσει σωστά το μήνυμα που θέλετε να του μεταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για πολλούς  είναι οι μέρες των γενεθλίων σας και επιβάλλεται να τις περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα. Τα άστρα σας ευνοούν, αλλά και εσείς πρέπει να βάλετε το χεράκι σας για να αποφύγετε το συναίσθημα απόρριψης που δημιουργεί ο Κρόνος όταν συναντά την Αφροδίτη όψη που πραγματοποιείται την Παρασκευή. Προσοχή στο χειρισμό των λέξεων κυρίως όταν έχουμε ευρύ κοινό.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σας την Τρίτη και εγκαινιάζει μία από τις πιο ωραίες εποχές της χρονιάς για σας. Ολοι οι  τομείς δέχονται την εύνοιά της και η σύνοδος με τον Κρόνο την Παρασκευή μπορεί να φέρει σοβαρότητα και σύνεση. Τολμήστε να επισημοποιήσετε σχέσεις που έχουν βαλτώσει. Ο Ερμής μπορεί να πυροδοτήσει παρασκήνιο που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ   19  26  IANOYARIOY  2015

H εβδομάδα αυτή χρωματίζεται από 2 σημαντικά γεγονότα. Την Τρίτη η Ν. Σελήνη στον Υδροχόο κατάλληλη για νέα ξεκινήματα με κάποιες εκπλήξεις και αλλαγές. Την Τετάρτη ο Ερμής γίνεται ανάδρομος έως την 12 Φεβρουαρίου και δυσκολεύει τις μετακινήσεις και την επικοινωνία που είναι τόσο χρήσιμη σε περίοδο εκλογών. Θα μας αναγκάσει να αλλάξουμε την κατάσταση, αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος να επαναληφτούν οι εκλογές λόγω δυσκολίας συνεννόησης των κομμάτων. Η όψη του εξαγώνου του Ηλιου με τον Κρόνο στις 23 του μήνα δίνει μία σταθερότητα και μία σύνεση. Τη Δευτέρα η αντίθεση του Δία Αφροδίτης ενισχύει το συναίσθημα και τα οικονομικά παίρνουν τον πρώτο λόγο στα ενδιαφέροντά μας . 

ΚΡΙΟΙ

Η Ν. Σελήνη σας ωθεί να περιστοιχίζεστε από φιλικά πρόσωπα  που θα σας προσφέρουν το στήριγμά τους. Ανάμεσα στο φιλικό περιβάλλον ενδέχεται να γνωρίσετε τον Ερωτα της ζωής σας. Προσοχή καθότι ο Ποσειδώνας μπορεί να σας παρασύρει σε ψευδαισθήσεις και σε υπερεκτίμηση του άλλου ατόμου με αποτέλεσμα την απογοήτευση.

ΤΑΥΡΟΙ

Η Ν. Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας ενισχύει τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και σας δίνει ευκαιρίες που πρέπει να φροντίσετε να αδράξετε. Ατομα κύρους μπορεί να επηρεαστούν από τη γοητεία σας. Αύξηση του εισοδήματος είναι πιθανή αυτήν την εβδομάδα κυρίως για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Ν. Σελήνη στον Υδροχόο αναπτερώνει το ηθικό σας και σας ενισχύει την αυτοπεποίθηση.  Ισως κάνετε ένα ταξίδι που επιθυμούσατε πολύ καιρό. Γενικώς με την Αφροδίτη στον Υδροχόο έως τις 27 του μήνα δημιουργούνται οι πιο ευοίωνες συνθήκες για  επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας δυσχεραίνει την επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Ν. Σελήνη στον Υδροχόο ρίχνει το φως σε θέματα οικονομικά κυρίως εάν αυτά αφορούν χρήματα τρίτων όπως τράπεζες, ασφάλειες κλπ.  Παράλληλα η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας προτρέπει να ανοίξετε την καρδιά σας πράγμα που δεν τολμάτε εύκολα εξ αιτίας του φόβου που ενίοτε  σας κυριαρχεί και σας μπλοκάρει.

ΛΕΩΝ

Η Ν. Σελήνη στο φιλικό για σας ζώδιο του Υδροχόου δίνει τη δυνατότητα για νέες σχέσεις κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Εάν είστε μόνοι μπορεί να βρείτε ένα σύντροφο η ένα καλό συνεργάτη. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σας αναγκάσει να αναθεωρήσετε αποφάσεις που είχατε πάρει πρόσφατα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Ν. Σελήνη στον Υδροχόο σας βοηθά να αναθεωρήσετε την καθημερινότητά σας και θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας θα φέρει καθυστερήσεις και δυσκολία στην επικοινωνία. Η Αφροδίτη από την άλλη θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κακές διατροφικές συνήθειες και να έχετε θετικά  αποτελέσματα εάν αρχίσετε κάποια δίαιτα.

ΖΥΓΟΣ

Η Ν. Σελήνη στο φιλικό για σας ζώδιο του Υδροχόου σας φέρνει πιο κοντά σε άτομα που σας ενδιαφέρουν σε αισθηματικό επίπεδο.  Η σχέση σας με το σύντροφο μπορεί να βελτιωθεί χάρη στη διέλευση της Αφροδίτης στον Υδροχόο. Μπορείτε να πάρετε αποφάσεις που να έχουν χροιά μακροβιότητας. Κλίμα ασυνεννοησίας μπορεί να επικρατήσει εξ αιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή από την Τετάρτη.

Σ ΚΟΡΠΙΟΣ

Από τη μια η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά σε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και η Ν. Σελήνη  σας δείχνει το δρόμο για αλλαγές στην οικογενειακή εστία.  Από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής επιβραδύνει ό τι έχει σχέση με θέματα οικογένειας η ακίνητης περιουσίας.  Εχετε τη δύναμη να ξεπεράσετε την όποια δυσκολία σας παρουσιαστεί με την ηχηρή σας βούληση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Ν. Σελήνη στον Υδροχόο σας βοηθά να ανανεωθείτε. Νέα πρόσωπα κάνουν είσοδο στη ζωή σας και σας χαροποιούν. Βάζετε μία τάξη στα πράγματα σας και στη  σκέψη σας καθώς ο Κρόνος σας πιέζει για ξεκαθαρίσματα που θα σας απαλλάξουν από πιεστικές καταστάσεις. Επιβάλλεται να βγάλετε από τη ζωή σας  άτομα που δεν σας προσφέρουν τίποτε στην εξελικτική σας πορεία όσο και εάν σας φαίνεται επώδυνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Ν. Σελήνη στο Υδροχόο σας εμπνέει να κάνετε νέες οικονομικές συναλλαγές. Βιαστείτε να τις πραγματοποιήσετε καθότι η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να φέρει κάποια δυσκολία.  Βέβαια με τον ανάδρομο Ερμή είναι πιθανόν να έχετε επιστροφή χρημάτων. Σας συνιστώ να χτυπήσετε την πόρτα στους οφειλέτες σας. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να εισπράξετε τα χρήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Ν. Σελήνη στο ζώδιό σας είναι άκρως ευνοική για σας. Ανοίγει νέους δρόμους προς την επιτυχία. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που επιθυμούσατε να κάνετε εδώ και καιρό. Ο συνδυασμός της Αφροδίτης επίσης στο ζώδιό σας δηλώνει εύνοια όχι μόνο στον ερωτικό τομέα, αλλά και στα οικονομικά σας. Οσον αφορά τον Ερμή σας ενθαρρύνει για συζητήσεις. Καλό είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Η Ν. Σελήνη στον Υδροχόο θα σας αναγκάσει σε μία ενδοσκόπηση η οποία θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη πολλά πράγματα. Η Αφροδίτη πιθανόν να σας παρασύρει σε κρυφές σχέσεις η σε σχέσεις που για κάποιο λόγο να μην μπορέσετε να μοιραστείτε με το ευρύ κοινό. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή δημιουργεί παρεξηγήσεις και παραπληροφόρηση.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

Πως επηρεάζει το κάθε ζώδιο η πρώτη πανσέληνος του 2013 που γίνεται ήμερα;

 

 

Στις 27 Ιανουαρίου το πρωί, στις 6.38, πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος του 2013 στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα, που αναμένεται να δημιουργήσει συναισθηματικές εξάρσεις, καθώς ο Λέοντας αντιπροσωπεύει την καρδιά και τις αισθηματικές υποθέσεις!

Το γεγονός ότι η Πανσέληνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τις σχέσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα και που η πορεία τους κρέμεται από μια κλωστή. Θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, τις τέχνες αλλά και τα οικονομικά, θα μας απασχολήσουν το επόμενο δεκαπενθήμερο και θα υποστούν σημαντικές αλλαγές. Ευτυχώς, οι θετικές γωνίες που σχηματίζουν ο Δίας και ο Ουρανός με την Πανσέληνο, θα αποδειχθούν «σωτήριες» και θα φέρουν – έστω και την τελευταία στιγμή – την ιδανική λύση σε προβλήματα που διαιωνίζονται.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την επερχόμενη Πανσέληνο είναι τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Τοξότες, Λέοντες) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 27 Ιανουαρίου είναι εξαιρετικά θετική για σένα, καθώς θα σου δώσει τη δυνατότητα να «τακτοποιήσεις» επιτέλους την προσωπική σου ζωή. Μετά από αρκετά διλήμματα και έντονη αναποφασιστικότητα, ήρθε πια η ώρα να αναλύσεις τα συναισθήματά σου καθώς και κάποια πρόσφατα γεγονότα και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Έτσι, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα ακολουθήσεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου και είναι πολύ πιθανό να κάνεις το μεγάλο βήμα και να εγκαταλείψεις μια για πάντα την εργένικη ζωή. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια σχέση που εξαρχής θα φανεί ότι είναι ιδανική και γρήγορα θα εξελιχθεί σοβαρά. Ευχάριστα γεγονότα αναμένονται επίσης στο οικογενειακό σου περιβάλλον, αλλά και στη δουλειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Στις 27 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα υπάρξουν αλλαγές στο σπίτι σου και είναι πολύ πιθανό να βρεις ένα καινούριο διαμέρισμα ή ένα νέο τόπο διαμονής που μπορεί ακόμα και να είναι έξω από τα σύνορα της χώρας σου. Η ενασχόλησή σου με αυτές τις δραστηριότητες θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σου και παράλληλα θα βελτιώσει με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σου. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην αγνοήσεις και τις ανάγκες του συντρόφου σου, και να προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις κάποιες απαιτήσεις του, ώστε να μην διαταραχθεί το αρμονικό κλίμα που επικρατεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 27 Ιανουαρίου πρόκειται να επηρεάσει θετικά τον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου και να σε κάνει περισσότερο δημοφιλή και αγαπητό στις παρέες σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, αναμένεται πολύ δραστήριο για το ζώδιό σου, αφού οι υποχρεώσεις σου θα είναι αυξημένες και παράλληλα η ανάγκη σου να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχεις να δεις καιρό θα σε ωθήσει να κάνεις κάποια σύντομα ταξίδια, προκειμένου να ικανοποιήσεις την επιθυμία σου. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην το παρακάνεις, γιατί το τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με την Πανσέληνο μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία σου. Από την άλλη η θετική γωνία του Δία που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, θα ανανεώσει τη σχέση σου με τον σύντροφό σου ή θα σου φέρει μια καινούργια σχέση, αν είσαι ελεύθερος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 27 Ιανουαρίου ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σου, ο οποίος θα υποστεί αρκετές αλλαγές το επόμενο δεκαπενθήμερο. Έτσι κι αλλιώς, βρίσκεσαι σε μια φάση που κάνεις ξεκαθαρίσματα προκειμένου να σταματήσεις τις διαρροές και να μειώσεις τις απώλειες και μέσα στα πλαίσια αυτής της αναδιοργάνωσης, θα πρέπει να κάνεις περικοπές και από δραστηριότητες που σου δίνουν χαρά. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση όμως, δεν χρειάζεται να ανησυχείς, αφού θα βρεις τρόπο να τις αντικαταστήσεις και θα βγεις διπλά ωφελημένος. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στον επαγγελματικό τομέα, και είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες να βρεις δεύτερη δουλειά ή να αποκτήσεις μια δεύτερη πηγή εσόδων με λίγη προσωπική εργασία και πολύ ενδιαφέρουσες αποδοχές.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 27 Ιανουαρίου στο δικό σου ζώδιο, σηματοδοτεί την κατάλληλη στιγμή να αναδείξεις τα ταλέντα σου, να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου και να διατυπώσεις τις ιδέες σου που θα έχουν μεγάλη απήχηση στους γύρω σου. Οι αλλαγές που θα κάνεις μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα είναι εμφανείς όχι μόνο στην προσωπική σου εμφάνιση αλλά και στη συμπεριφορά σου ή ακόμα και στον τρόπο με τον οποίο επιδιώκεις και κατακτάς την επιτυχία. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις ωστόσο είναι να μην αμελήσεις κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις σου που μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σου προσφέρει σημαντική βοήθεια και υποστήριξη, και καλό θα είναι να δίνεις «βαρύτητα» ακόμα και στις νέες γνωριμίες που μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 27 Ιανουαρίου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ίσως σε ωθήσει να «απομονωθείς» για λίγο από το προσκήνιο και να κάνεις μια εσωτερική αναζήτηση προκειμένου να ανιχνεύσεις τις πραγματικές επιθυμίες σου. Η μοναξιά που σου επιτρέπει να εκμεταλλευτείς την δημιουργικότητά σου και να επεξεργαστείς τα σχέδιά σου, μπορεί να έχει πολύ θετικά αποτελέσματα τον επόμενο μήνα, γι’ αυτό ίσως αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην χάραξη της στρατηγικής σου. Η θετική όψη του Δία από τον τομέα της καριέρας σου, μπορεί να σε προωθήσει σε μια ανώτερη θέση και να σου εξασφαλίσει την προβολή που σου αξίζει.

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 27 Ιανουαρίου ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με τους φίλους σου, τους στόχους σου και τα όνειρά σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να εξασφαλίσεις την εύνοια σημαντικών ανθρώπων που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Παρόλο που η βελτίωση της κοινωνικής σου θέσης είναι σίγουρη, καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε «λαδώματα» και «μίζες» που, εκτός του ότι θα σου κοστίσουν, μπορεί να μην φέρουν και τα αποτελέσματα που θέλεις. Εύνοια υπάρχει στην προσωπική σου ζωή όπου η σχέση σου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον θα έχει άριστες προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος σχηματίζεται στις 27 Ιανουαρίου, στον τομέα της καριέρας σου και σηματοδοτεί τη στιγμή κατά την οποία οι στόχοι σου και τα οράματά σου για μια επαγγελματική διάκριση επιτέλους θα πραγματοποιηθούν. Φυσικά η αρνητική συμμετοχή του Κρόνου από το δικό σου ζώδιο, απαιτεί να έχεις ήδη προετοιμάσει το έδαφος, να έχεις αποδείξει ότι έχεις τα προσόντα να τα καταφέρεις και να έχεις εργαστεί με μεγάλο πάθος μέχρι τώρα. Αν όλα αυτά έχουν συμβεί, τότε μπορείς να περιμένεις την ανταμοιβή που σου αξίζει. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μια περίοδο που αναζητάς μια καινούργια εργασία, ίσως οι παλιές γνωριμίες σου ή ένα καλό βιογραφικό, σου εξασφαλίσουν κάτι πολύ ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 27 Ιανουαρίου στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα, θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετική για σένα, αφού σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου Δία. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα δεις τους στόχους σου να πραγματοποιούνται αλλά και την προσωπική σου ζωή να παίρνει την τροπή που επιθυμείς. Αν καταφέρεις να προγραμματίσεις ένα ταξίδι -έστω και σύντομο- μαζί με τον σύντροφό σου, θα αποδειχθεί εξαιρετικό, αφού θα τονώσει τη σχέση σας. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία που θα προκύψει κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης, θα σε καλύψει όχι μόνο συναισθηματικά αλλά και πνευματικά. Τέλος, όσοι Τοξότες σκέφτονται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό είτε για ψυχαγωγικούς λόγους είτε για επιμορφωτικούς, θα περάσουν πολύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 27 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Λέοντα και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σηματοδοτεί αλλαγές στα οικονομικά σου αλλά και στην ερωτική σου ζωή. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να ρυθμίσεις εκ νέου οφειλές και υποχρεώσεις σου προς τρίτους, ώστε να μπορέσεις να τις αποπληρώσεις σιγά-σιγά. Αν δεν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες, ίσως επενδύσεις χρόνο και χρήμα σε μια επένδυση που θα αποδειχθεί αρκετά κερδοφόρα στο μέλλον. Αλλαγές θα υπάρξουν και στην ερωτική σου ζωή όπου αν είσαι ελεύθερος μπορεί να υποκύψεις σε διάφορους πειρασμούς που σε περιτριγυρίζουν, μέχρι να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Τέλος, αν είσαι δεσμευμένος καλό θα είναι να μην υποπέσεις σε παράνομους δεσμούς που μπορεί να αποκαλυφθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος στις 27 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στο πολικό ζώδιο του Λέοντα και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που αφορά στις σχέσεις σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να επανεξετάσεις τις σχέσεις σου με κάποια άτομα και ίσως ακόμα και να αποκοπείς οριστικά από όσα σε επηρεάζουν αρνητικά. Υπάρχουν πρόσωπα – κυρίως μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον – που σε φθονούν και που επιτέλους οι συνθήκες θα τα αναγκάσουν να βγάλουν στην επιφάνεια το πραγματικό τους πρόσωπο, το οποίο δεν θα σου αρέσει καθόλου. Παρόλο που μπορεί να απογοητευτείς, ίσως είναι καλύτερα να ξέρεις πού βαδίζεις, παρά να «επενδύεις» σε άτομα που δεν αξίζουν. Αντίθετα, στην προσωπική σου ζωή, ο σύντροφός σου ή μια νέα σχέση που θα δημιουργήσεις, αν είσαι ελεύθερος, θα φροντίσουν να μη σου λείψει τίποτα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 27 Ιανουαρίου, ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και σου δίνει την ευκαιρία να επιφέρεις τις αλλαγές που ζητάς στη δουλειά σου και να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν και ακόμα και στην περίπτωση που είσαι άνεργος, ίσως βρεις μια νέα εργασία που σου επιτρέπει να αναδείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ο χώρος της εργασίας σου να αποτελέσει σημείο συνάντησης ενός μεγάλου έρωτα. Ανανέωση θα υπάρξει και στην προσωπική σου εμφάνιση, γι’ αυτό είναι η κατάλληλη στιγμή να προβείς σε αλλαγές που θα φτιάξουν τη διάθεσή σου, να υιοθετήσεις ένα νέο look που θα σου ταιριάζει περισσότερο, ή να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής που σύντομα θα έχει εμφανή αποτελέσματα.

Σας εύχομαι μία υπέροχη εβδομάδα γεμάτη φως και γαλήνη με τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο
ΚΡΙΟΙ
Θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα αναπτύξετε καινούργιες φιλίες χάρη στις οποίες θα αναπτυχτούν νέοι δρόμοι για την επίτευξη των υψηλών στόχων σας.
ΤΑΥΡΟΙ
Αυτό που περισσότερο απασχολεί έναν Ταύρο είναι η συναισθηματική και κυρίως οικονομική κάλυψη. Εχετε απίστευτη εύνοια και στα δύο.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι μία από τις πιο δημιουργικές μέρες της ζωής σας. Οι σχέσεις σας είναι σε διαρκή αναθεώρηση . Αξιοποιείστε την επικοινωνιακή σας ικανότητα.
ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Να τολμήσετε καινούργια ξεκινήματα στους τομείς που σας έχουν ταλαιπωρήσει και κατά συνέπεια απογοητεύσει. Οι δυσκολίες υποχωρούν αισθητά. Αρκεί να το πιστέψετε.
ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ
Θα υπάρξουν εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Καινούργια άτομα θα μπουν στη ζωή σας από το φιλικό περιβάλλον. Στα επαγγελματικά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια.
ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Μία αόρατη ασπίδα προστασίας σας βοηθά αυτήν την περίοδο. Οι στόχοι σας θα επιτευχθούν και η μνημειώδης υπομονή σας θα επιβραβευτεί.
ΖΥΓΟΙ
Εχετε νοιώσει ανακούφιση από τον περασμένο Φθινόπωρο. Τα αισθηματικά σας έχουν βελτιωθεί. Τα οικονομικά σας είναι η αχίλλειος πτέρνα της εποχής.
ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Ο Κρόνος στο ζώδιό σας θα δώσει δυσκολίες μεν, αλλά και ευκαιρίες για να αποδείξετε πόσο δυνατοί είστε και την πραγματική σας αποθεματική δύναμη.
ΤΟΞΟΤΕΣ
Πάντα ενθουσιώδεις και οπλισμένοι με απύθμενη αισιοδοξία έχετε εύνοια στις προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Γι αυτό να τις καλλιεργήσετε ιδιαίτερα.
ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Θα ανακουφιστείτε από τις κακουχίες της προηγούμενης εβδομάδας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και ο Ερμής σας δίνει την έμπνευση για νέες λύσεις ανάπτυξης.
ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Είστε οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας. Τα άστρα σας χαρίζουν ευεξία και την σκορπάτε απλόχερα με το σαγηνευτικό σας χαμόγελο. Σας επιστρέφεται η χαρά πολλαπλή.
ΙΧΘΕΙΣ
Είναι η ώρα να κοιτάξετε το παρελθόν μέσα από το πρίσμα του παρόντος. Να αναγνωρίσετε τα λάθη σας. Δεν πειράζει εάν αγνοήσετε το Εγώ σας προσφέροντας κάτι καλό στους άλλους.

Το 2012 ήταν ένας χρόνος δύσκολος για τις σχέσεις σας και την επιβίωση . Το 2013 οι υποχρεώσεις, αλλά και οι αντιξοότητες θα συνεχιστούν, θα υπάρξει, όμως, και μία βελτίωση και αρκετά καλές εξελίξεις για όσους είστε αποφασισμένοι να προσπαθήσετε.


Ωροσκοπιο 
Print this article E-mail this article to a friend
Συγγραφέας: Α.Π.Βασιλείου   Πηγή: ANEW.GR
  Σελίδα 1 από 2

– ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ: 
Ερμής παραλληλία Αφροδίτη, Ερμής ημιτετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Ουρανό, Ερμής τετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Πλούτωνα, Ερμής σύνοδο Αφροδίτη ανάδρομη στο δεύτερο δεκαήμερο των Διδύμων, Αφροδίτη ανάδρομη τετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Πλούτωνα
Η σημερινή ημέρα θα βοηθήσει πολύ όλες τις έξυπνες και όμορφες ιδέες. Εκτιμάει πολύ την ομορφιά, τη συντροφικότητα και ιδιαίτερα τις σχέσεις και συνεργασίες που μας κάνουν και περνάμε καλά εξαιτίας της πολύ καλής επικοινωνίας με τα πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν. Δεν χρειάζεται να υπάρχουν εντάσεις, ανταγωνισμοί και διάθεση για κυριαρχία σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλιώς δεν θα πετύχουν. Μόνο με την κατάλληλη συνύπαρξη και επικοινωνία μπορούν να γίνουν σημαντικά πράγματα, αρκεί κανείς να μην προσπαθήσει να καπελώσει κανένα.Ιδιαίτερα ευνοημένοι σε θέματα επικοινωνίας, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, γραπτές ή προφορικές εξετάσεις, εμπόριο, ταξίδια και δημόσιες σχέσεις είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα πιάσουν σίγουρα τόπο.
– ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ: Αφροδίτη ανάδρομη ημιτετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Ουρανού, μεσοδιάστημα Δία/Ποσειδώνα τετράγωνο μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού, Ερμής τετράγωνο μεσοδιάστημα Ουρανού/Ποσειδώνα
Οι εξαπατήσεις σήμερα θα υπάρχουν στις καθημερινές κουβέντες, πράξεις και συναλλαγές μας. Οι κλέφτες έχουν την τιμητική τους γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα πολύτιμα αντικείμενα που κουβαλάμε μαζί μας καθώς και τα υπάρχοντα που έχουμε στο σπίτι. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πόρτες και παράθυρα ανοιχτά ή μη καλά ασφαλισμένα, καθώς θα είναι σαν να προσκαλούμε τους κλέφτες στο σπιτικό μας. Τα δυσάρεστα νέα δεν αργούν να έρθουν και η απογοήτευση από κοντινούς μας ανθρώπους είναι εκείνες που πονάνε πιο πολύ. Αποφάσεις για σπίτι και ακίνητη περιουσία δεν είναι καλό να παρθούν σήμερα, γιατί τα μπερδέματα και οι παραλήψεις αλλάζουν τα πραγματικά δεδομένα της ημέρας. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κυρίως για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του δεύτερου δεκαημέρου,καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου το ίδιο πιθανό είναι να εξαπατήσουν ή να εξαπατηθούν από τους άλλους.
– ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ: Άρης χιαστί μεσοδιάστημα Δία/Ποσειδώνα, Ερμής ενάμιση τετράγωνο μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Πλούτωνα, Δίας χιαστί μεσοδιάστημα Κρόνου/Ποσειδώνα, Άρης αντιπαραλληλία Κρόνο ανάδρομο
Η σκληρότητα της ημέρας και η αναστολή κάθε ενέργειας που θα έχουμε πηγάζουν κυρίως από θέματα παρασκηνιακά και απώτερα κίνητρα, ζήλιες και ανταγωνισμούς. Πολύ δύσκολα θα πετύχουμε αυτά που θέλουμε αν δεν δουλέψουμε σκληρά και δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα από τους άλλους να μας δώσουν δίχως να το αξίζουμε. Πολλά προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο θα έχουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρουκαθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο,και καλύτερα να το ρίξουν στη δουλειά για να γλιτώσουν από τα πιο δύσκολα.
– ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ: Ερμής τρίγωνο Κρόνο ανάδρομο, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ – ΜΕΡΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ (14:12 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ)
Μια μέρα γεμάτη εντάσεις που αφορούν κυρίως θέματα επικοινωνίας, μεταφορών, φήμες, συζητήσεις και μια σειρά από πληροφορίες όπου θα μας δημιουργήσουν και τις περισσότερες ανατροπές στη ζωή μας. Εκείνο που δεν θα γνωρίζουμε είναι κατά πόσο πολλές από αυτές τις πληροφορίες είναι αληθείς ή αληθοφανείς προκειμένου να υπάρξει έκρηξη και θυμός που θα ικανοποιήσει συγκεκριμένα συμφέροντα που τώρα είναι καλυμμένα. Θα πρέπει να κάνουμε ριζικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης και στη διαδικασία λήψης αποφάσεων για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε παρακάτω, αλλιώς οι απώλειες είναι αναπόφευκτες. Εκείνοι που θα έχουν τις περισσότερες εντάσεις και συγκρούσεις στη ζωή τους θα είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου όμως μέσα από αυτές τις δυσκολίες θα τους δοθεί η ευκαιρία να αλλάξουν πραγματικά πράγματα και καταστάσεις που τους βαραίνουν ιδιαίτερα και δεν τους ταιριάζουν πια.
– ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ: ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ (00:05 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ), Αφροδίτη ανάδρομη τετράγωνο Άρη, Ερμής ημιτετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Κρόνο, Ήλιος χιαστί μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού
Μια μέρα όχι και τόσο καλή για όλες τις σχέσεις και τις συνεργασίες, καθώς θα υπάρχει μια τεράστια ένταση, ένας φοβερός παρορμητισμός και εξαιτίας τους μπορούν να γίνουν πολλά λάθη, που δύσκολα θα μπορέσουν να διορθωθούν.Καλύτερα να αποφύγει κανείς νέες σχέσεις και συνεργασίες, αν θέλει να έχουν ηρεμία ή διάρκεια, γιατί θα τους δημιουργήσουν ακόμα περισσότερες εντάσεις και προβλήματα από αυτά που ήδη έχουν. Τις περισσότερες εντάσεις και προβλήματα στις σχέσεις και συνεργασίες τους θα έχουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, ενώ θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες που δεν θέλουν να διαλυθούν.– ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ: ΗΛΙΟ ΣΥΝΟΔΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ,μεσοδιάστημα Δία/Ποσειδώνα ενάμιση τετράγωνο μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα, Αφροδίτη ανάδρομη χιαστί μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού, Ήλιος παραλληλία Αφροδίτη, Ερμής αντίθεση μεσοδιάστημα Κρόνου/Ποσειδώνα
Είναι μια μέρα όπου η διάθεση για επικοινωνία δεν είναι και τόσο μεγάλη. Η ανάγκη για μια βαθύτερη σκέψη ώστε να βρεθούν τα λάθη και οι παραλήψεις που έχουν γίνει, είναι τώρα επιτακτική. Η αυτοκριτική είναι σκληρή και γίνεται σε όλο το μήκος και το πλάτος που μπορεί να την κάνει κανείς. Δεν είναι ώρα για παραπλανητικά λόγια και υποσχέσεις. Η σκληρή κριτική είναι δεκτή εφόσον αγγίζει την αλήθεια και είναι καλοπροαίρετη αλλιώς θα υπάρξουν πολλές λεκτικές συγκρούσεις. Πολλές δυσκολίες σε ταξίδια, μετακινήσεις, συμφωνίες και γενικότερα σε κάθε επικοινωνία θα έχουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του τρίτου δεκαήμερου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, ενώ δεν αποκλείεται να αναβάλουν συμφωνίες, ταξίδια, μετακινήσεις ή ακόμα και να διακόψουν την επικοινωνία με κάποια άτομα.
– ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ: Ερμής ημιεξάγωνο Δία, Ο ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ (14:16 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ)
Το συναίσθημα σήμερα θα βοηθήσει να υπερνικήσουμε τη λογική σε πολλές από τις καθημερινές μας συναλλαγές, κατά την επαφή και επικοινωνία μας με τους άλλους. Επιβραδύνει τη σκέψη κάνοντάς μας αρκετά υποκειμενικούς.Μόνο όσοι έχουν διάθεση για να κινηθούν παρασκηνιακά μπορούν σήμερα να πετύχουν σημαντικά πράγματα, αρκεί να μην τα κοινοποιήσουν σε άλλους και προλάβουν να τους κλέψουν μέσα από τα χέρια τους τις ιδέες τουςΗ μέρα ευνοεί τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, καθώς τους κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς, ενώ θα φέρει πολλές νέες προτάσεις, ευκαιρίες, ταξίδια και μετακινήσεις.
– ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ: Ερμής χιαστί μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα, Ήλιο τετράγωνο Άρη
Οι διαφωνίες θα είναι περισσότερες από τις συμφωνίες σήμερα. Η ανάγκη να γίνουν περισσότερα έργα από λόγια θα φέρει μια περίεργη βιασύνη που θα οδηγήσει σε βεβιασμένες επιλογές. Τώρα είναι πολύ εύκολο να γίνουν λάθη λόγω της υπερεκτίμησης των δυνάμεων. Εκείνοι που θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο για να μη μπλεχτούν σε αψιμαχίες είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, γιατί θα εκνευριστούν και θα διαφωνήσουν δίχως ουσιαστικά να κερδίσουν τίποτα.

– ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ: Ερμής τρίγωνο Ποσειδώνα ανάδρομο, Ήλιος ημιτετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Ουρανού, Δίας αντιπαραλληλία Πλούτωνα, Ήλιος τετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Πλούτωνα
Η σημερινή μέρα θα «κόψει» μεγάλα κεφάλια που κατέχουν θέσεις εξουσίας. Όσοι δεν προσφέρουν έργο θα πρέπει να απομακρυνθούν. Πρόσωπα που κατέχουν υψηλές θέσεις θα είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένα από τις καταστάσεις γύρω τους και δεν αποκλείεται να έχουμε και παραιτήσεις για λόγους ευθιξίας. Η απολυτωσύνη και η σκληρότητα είναι πολύ έντονα σήμερα γι’ αυτό και δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να ζητήσει κανείς οτιδήποτε ή να περιμένει επιείκεια. Οι απώλειες μας βρίσκουν εντελώς απροετοίμαστους και θα πρέπει να τελειώσουμε οριστικά κάποιες καταστάσεις για να προχωρήσουμε παρακάτω. Τις περισσότερες δυσκολίες της μέρας θα αντιμετωπίσουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο όπου καλούνται να κάνουν ριζικές αλλαγές οι οποίες θα είναι ξαφνικές και άμεσες.

– ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ: Ερμής χιαστί μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Πλούτωνα
Η σημερινή ημέρα οδηγεί σε παραλήψεις ή παραπλανήσεις είτε από άτομα που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε είτε και από άτομα που δεν γνωρίζουμε και τόσο καλά. Γι’ αυτό καλύτερα να αφήσουμε τις σοβαρές αποφάσεις για αργότερα και να επιδείξουμε ψυχραιμία προς κάθε δυσκολία. Η παραπλάνηση παίζει σημαντικό ρόλο για να πετύχουν κάποιοι τους σκοπούς τους και δεν θα τους αντιληφθεί κανείς. Δεν θα πρέπει να εμπιστευόμαστε κανένα και ιδιαίτερα άτομα που δεν γνωρίζουμε και τόσο καλά. Μια μέρα όπου εκεί που νομίζει κανείς πως έχει συμφωνήσει κάτι και περιμένει να τηρηθεί, οι περισσότερες υποσχέσεις εξανεμίζονται ως δια μαγείας. Εκείνοι που θα αντιμετωπίσουν τα περισσότερα προβλήματα και θα υποστούν τις συνέπειες των εξαπατήσεών τους είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί για να μην παραπλανηθούν ακόμα και από άτομα που εμπιστεύονται. ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ 6980785606

 

Παλιότερα θέματα