Κατηγορία ‘Προβλέψεις’

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 7 – 14 MAIOY 2018
Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με μία Σελήνη στον Υδροχόο που δίνει έμφαση στις κοινωνικές επαφές με ιδιαίτερα φιλικό χαρακτήρα.
Η Αφροδίτη διανύει το ζώδιο των Διδύμων που εμπνέει το φλερτ . Γι αυτό βγείτε έξω και κάντε γνωριμίες. Μπορεί να σας γοητεύσει κάποιος.
Ο Αρης στον Αιγόκερω μας καλεί να προσέξουμε τα ατυχήματα και θέματα που αφορούν το Νόμο.
Σημαντικές όψεις, όπως το τρίγωνο του Πλούτωνα με τον Ηλιο, πραγματοποιούνται στις 11 του μήνα την Παρασκευή και δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε ό τι κάνουμε.
Το Σάββατο πραγματοποιείται το τετράγωνο του Αρη Ερμή που προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία. Γι αυτό καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις.
Την Κυριακή πραγματοποιείται η όψη Ερμή Ουρανού που φέρνει εκνευρισμό και οξύνοια.
Ας δούμε πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια από τη διέλευση των πλανητών.
ΚΡΙΟΙ
Ο Ηλιος σας υπενθυμίζει τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και αυτό έχει ως συνέπεια τον περιορισμό του ελεύθερου χρόνου σας.
ΤΑΥΡΟΙ
Τα οικονομικά είναι το κύριο μέλημα σας. Αγωνίζεστε, αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να λάβετε κάποια σημαντική αμοιβή.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Ερμή στον Ταύρο όλα είναι υποτονικά κυρίως στον τομέα της επικοινωνίας. Στο χέρι σας να αναπτερώσετε το ηθικό σας και να ενεργοποιήσετε το κοινωνικό σας κομμάτι.
ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Σε σας ο Ερμής στον Ταύρο προκαλεί άλλα θέματα. Το επικοινωνιακό σας κομμάτι ξυπνά και σας δίνονται ευκαιρίες για ευχάριστες μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές.
ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ
Ο Ερμής στον Ταύρο δηλαδή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας προκαλεί ευχάριστες συζητήσεις γύρω από τα θέματα του επαγγελματικού στίβου.
ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Ευνοείται η πνευματική εργασία και υπάρχει το ενδεχόμενο να οργανώσετε ένα μακρινό ταξίδι που μπορεί να είναι στη σφαίρα της φαντασίας σας.
ΖΥΓΟΙ
Ο Ερμής στον Ταύρο σας αναγκάζει να συζητήσετε τα οικονομικά σας θέματα που σας απασχολούν ιδιαίτερα καθότι αφορούν την οικογενειακή σας εστία.
ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Η συντροφικότητα είναι το κύριο μέλημα σας. Ασχολείστε με αυτό και συζητάτε για θέματα που αφορούν το γάμο η τη σχέση σας.
ΤΟΞΟΤΕΣ
Η καθημερινότητα σας είναι πιεσμένη καθώς κάνετε ατέρμονες συζητήσεις γύρω από τα θέματα υγείας, εργασίας τα οποία μπορεί να έχουν ευχάριστες εκπλήξεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Ευνοείστε αυτήν την εβδομάδα για να υπογράψετε συμφωνίες και συμβόλαια καθώς ο Ερμής διανύει το φιλικό για σας ζώδιο του Ταύρου.
ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Η οικογενειακή εστία θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Θα στραφείτε προς αυτή με αποτέλεσμα να ζημιώσετε τις ανάγκες της καριέρας σας.
ΙΧΘΥΕΣ
Εφ οσον αποχωρεί ο Ουρανός από τον Κριό θα τερματίσουν οι ανασφάλειές σας γύρω από τα οικονομικά σας θέματα. Η κοινωνική ζωή θα είναι πιο ζωηρή.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 9 – 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
Η εβδομάδα ξεκινάει με μία υπέροχη Σελήνη στον Υδροχόο που μας υπόσχεται να είναι πιο θετική και πιο ευχάριστη από την προηγούμενη. Θα υπάρξουν προοδευτικές ιδέες και θα πρέπει να τις θέσουμε σε λειτουργία αμέσως μετά το πέρασμα του ανάδρομου Ερμή, που πραγματοποιείται στις 16 του μήνα. Προς το παρόν θα πρέπει να επεξεργαστούμε τις έξυπνες ιδέες και να τις εφαρμόσουμε σωστά την κατάλληλη στιγμή. Εχουμε πει ότι το ωραίο ετυμολογικά προέρχεται από τη λέξη ώρα με την έννοια της καταλληλότητας.
Η Τετάρτη 11 του μήνα έχει αντιφατικές τάσεις. Από τη μία έχουμε συναισθηματική σταθερότητα και από την άλλη η δυσαρμονική όψη του Ηλιου Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και ανατροπές ιδιαίτερα με άτομα κύρους.
Την Πέμπτη η ευνοική όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει ρομαντική διάθεση και αλληλεγγύη που ενισχύεται από τη Σελήνη στους Ιχθύες.
Η Παρασκευή είναι αρκετά θετική ημέρα και φέρνει διάρκεια σε ό τι κάνουμε.
Το Σάββατο είναι σημαντική ημέρα καθώς το εξάγωνο του Πλούτωνα με τον Αρη δίνει βοήθεια στην επίτευξη στόχων.
Την Κυριακή ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, αλλά είναι η ημέρα που εκφράζει στο μέγιστο τις ιδιότητές του καθώς βρίσκεται σε «στάση».
Ας ρίξουμε μία ματιά στην επιρροή των πλανητών σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά.
ΚΡΙΟΙ
Η εβδομάδα με τον Ηλιο, ακόμη στο ζώδιό σας, δείχνει να σας ευνοεί τουλάχιστον στον αισθηματικό τομέα. Ο επαγγελματικός στίβος παρουσιάζει μερικές δυσκολίες, αλλά εσείς τα καταφέρνετε όπως πάντα με την επιμονή σας. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με τη Σελήνη στο ζώδιό σας όπου σας χαρίζει τόλμη και γοητεία.
ΤΑΥΡΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινάει με επαγγελματικές ανησυχίες. Προχωράει με αισιόδοξα μηνύματα στον αισθηματικό τομέα που σας βοηθάει να αναπτερώσετε το ηθικό σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε και να περάσετε ένα πανέμορφο week end.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα σας οπλίζει με αισιοδοξία και ελπιδοφόρα μηνύματα που σας βοηθούν να βελτιώσετε τη διάθεση. Εχετε το στήριγμα των φίλων με τους οποίους περνάτε όμορφα τον ελεύθερο χρόνο σας. Για σας είναι σημαντικό να γελάτε και να γεμίζετε τη μέρα σας όσο το δυνατόν πιο ανέμελα.
ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Πρόκειται για μία εβδομάδα πολύ ευχάριστη. Μία ερωτική διάθεση σας διακατέχει και ενεργοποιεί όμορφα συναισθήματα τα οποία επιθυμείτε να μοιραστείτε με αγαπημένα άτομα. Υπερχειλίζετε από αγάπη και είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές.
ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ
Είστε πολυζήτητοι και αγαπητοί στο ευρύ κοινό. Για σας αυτό είναι απαραίτητο όπως το οξυγόνο. Σας τονίζει την αυτοπεποίθηση και σας δίνει την ώθηση να μεγαλουργήσετε. Στον επαγγελματικό στίβο είστε αποδεκτοί και το έργο σας ανταμείβεται όπως σας αρμόζει. Το Σαββατοκύριακο κυλάει χαλαρά.
ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Παρά τα προβλήματα έχετε αποφασίσει να μην τους δίνετε σημασία και να ασχοληθείτε «ψυχή τε και σώματι» με το ερωτικό κομμάτι της ζωής σας αυτό που σας δίνει τροφή και χαρά. Είστε εξαιρετικά δοτικοί και το Σύμπαν σας το ανταποδίδει απλόχερα. Καταφέρνετε επιτέλους να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.
ΖΥΓΟΙ
Εχετε κι εσείς όπως πολλά άλλα ζώδια ερωτική διάθεση, αλλά ο ανάδρομος Ερμής σας δυσκολεύει να τα εκφράσετε. Σε κάθε περίπτωση καλείστε να αφιερώσετε το χρόνο σας στο σύντροφο και να κάνετε σωστές συμφωνίες με κάποιο στενό συνεργάτη. Σημαντικό είναι να μην υπογράψετε έγγραφα ούτε να επισημοποιήσετε τις συμφωνίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Στην αρχή της εβδομάδα είστε αναγκασμένοι να ασχοληθείτε με τα άτομα της οικογενειακής εστίας. Στα μέσα της εβδομάδας έρχεστε πιο κοντά με το σύντροφό σας κι αυτό σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται κάνοντας σχέδια για τον επαγγελματικό στίβο.
ΤΟΞΟΤΕΣ
Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας θέματα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Είστε πάντα χαρούμενοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε υπεύθυνα άτομα. Στο τέλος της εβδομάδας θα θελήσετε να απολαύσετε τη ζωή και να βγείτε. Προσοχή στις υπερβολές.
ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Μία ρομαντική διάθεση σας διακατέχει. Παρότι είστε από τη φύση σας πάντα συγκρατημένοι αυτή την εβδομάδα εκφράζετε αβίαστα τα συναισθήματά σας. Πρόσωπα αγαπημένα σας δίνουν ένα χέρι βοηθείας, το οποίο σας είναι απαραίτητο καθώς περνάτε δυσκολίες που οφείλονται στον Πλούτωνα και στον Κρόνο, ο οποίος δεν είναι απαραίτητα αρνητικός. Απλά ένας αυστηρός δάσκαλος που σας καλεί σε τάξη.
ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Η έναρξη της εβδομάδας με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιό σας κάνει λαμπερούς. Είστε στο κέντρο της προσοχής των άλλων και εξαιρετικά εξωστρεφείς και φιλικοί όπως πάντα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχετε και οικονομικά οφέλη που σίγουρα θα σας χαροποιήσουν. Μπορείτε να ικανοποιήσετε τις σπάταλες ανάγκες σας.
ΙΧΘΥΕΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας έχετε «τις κλειστές σας». Περνάτε πολλές ώρες στην οικογενειακή εστία με τα αγαπημένα σας άτομα. Στα μέσα της εβδομάδας η διάθεσή σας αλλάζει και βελτιώνεται άμεσα καθώς η Σελήνη στο δικό σας ζώδιό σας κάνει πιο λαμπερούς. Ετσι μπορείτε να έχετε εύνοια στα σχέδιά σας. Τολμήστε να ρισκάρετε.
Ας έχουμε μία καλή, χαρούμενη, δημιουργική και ευλογημένη εβδομάδα.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΡΙΛΙΟ
Που ευχόμαστε να είναι λαμπερός, δημιουργικός, ευχάριστος και ευλογημένος ως εαρινός μήνας πολύ γλυκός όπου εορτάζουμε το Πάσχα, τη μεγαλύτερη εορτή της Ορθοδοξίας
O μήνας κάνει την είσοδό του επηρεασμένος από την Πανσέληνο του Μαρτίου που πραγματοποιήθηκε στις 31 του μήνα στο άξονα Κριού Ζυγού με τη συμμετοχή του Αρη, του Κρόνου και του Ερμή σε ανάδρομη φαινομενικά τροχιά. Ο Ερμής δυσχεραίνει την επικοινωνία όχι μόνο γιατί είναι ανάδρομος, αλλά επειδή βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, που ανήκει στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού.
Τις πρώτες μέρες του μήνα φαίνεται να έχουμε επίτευξη των στόχων μας από τη μια και από την άλλη μπορεί να σημειωθεί επιθετικότητα, σκληρότητα και ατυχήματα. Ο Αρης στον Αιγόκερω μειώνει και τη θερμοκρασία και προφανώς να έχουμε χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά και παγωνιά γενικότερα στις σχέσεις.
Από τις 7 κιόλας του μήνα θα σημειωθεί βελτίωση καθώς η Αφροδίτη κάνει όψη με τον Κρόνο, Αρη και τον Ποσειδώνα.
Στις 14 του μήνα πραγματοποιείται μία όψη εξαγώνου με το Δία και τον Πλούτωνα και προσδίδει μία πρόσκαιρη ευημερία. Μπορεί να δώσει μία ώθηση για συνεργασίες και συγχωνεύσεις εταιρειών.
Στις 16 του μήνα συμβαίνουν πολλά καλά. Επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή πορεία και πραγματοποιείται η Ν. Σελήνη η οποία είναι πάντα ένα ευχάριστο γεγονός. Θα είναι στον Κριό σε αντίθεση με τον Ουρανό και προφανώς να φέρει δράση είτε πνευματική είτε σωματική. Υπάρχει, βέβαια, ο φόβος της επανάστασης που τροφοδοτείται από το κλίμα του Ουρανού.
Στις 20 Απριλίου ο Ηλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου και υπάρχουν ελπιδοφόρα μηνύματα για σταθερότητα στα σχέδια και στις αποφάσεις μας.
Στις 26 του μήνα πραγματοποιείται η Σύνοδος του Αρη με τον Πλούτωνα και προφανώς να εντείνει τα πνεύματα και να μας κυριαρχήσει ο θυμός.
Στις 29 του μήνα πραγματοποιείται το τρίγωνο του Ηλιου με τον Κρόνο και φέρνει τα πράγματα σε τάξη και ισορροπία.
Στις 30 του μήνα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού Ταύρου και φέρνει ζήλια, κτητικότητα και αγάπη για σπατάλες. Παράλληλα φέρνει μία τάση για τάξη σε ο τι είχε βγει εκτός προγράμματος.
Ας ρίξουμε μία ματιά σε αυτό που πιθανόν να συμβεί στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά.
ΚΡΙΟΙ
Διανύετε το μήνα των γενεθλίων σας και έχετε πολλές ευκαιρίες που μπορείτε να αξιοποιήσετε με την οξυδέρκεια που σας διακρίνει. Ο Αρης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας χαρίζει ώθηση για την πραγματοποίηση των ονείρων σας, αλλά θα φέρει ένταση και εκνευρισμό. Τα οικονομικά σας εξελίσσονται κάτω από ευοίωνες συνθήκες και το αποκορύφωμα είναι με την Πανσέληνο στο τέλος του μήνα στο ζώδιό σας.
ΤΑΥΡΟΙ
Το ξεκίνημα του μήνα μπορεί να μην εξελίσσεται κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, αλλά οι άγιες μέρες του Πάσχα θα κυλήσουν με αγάπη και αλληλεγγύη. Ο Αρης στον Αιγόκερω είναι σύμμαχος σας και θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά σας για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Σπουδές, πνευματικές εργασίες και νομικές υποθέσεις ευνοούνται. Ο μήνας θα ολοκληρώσει το πέρασμά του με έναν απολογισμό όπου θα περάσετε από «κόσκινο» τη σχέση σας με το σύντροφο η κάποιο στενό συνεργάτη.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μέχρι τις 16 του μήνα ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής είναι ανάδρομος και δυσχεραίνει την επικοινωνία, φέρνει μία βραδύτητα στην εξελικτική πορεία των σχεδίων σας και κατά επέκταση εκνευρισμό και ένταση. Τα οικονομικά σας ταλανίζουν τη σκέψη σας. Προφανώς να στραφείτε σε τρίτους για να πάρετε ένα δάνειο. Αυτό, φυσικά, πρέπει να το επιδιώξετε από τις 20 και μετά του μήνα. Από τις 24 του μήνα η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σας και θα σημειωθεί μία από τις πιο ευνοικές εποχές της χρονιάς.
ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Οι πρώτες μέρες του μήνα χαρακτηρίζονται από ένταση. Δοκιμάζεται προφανώς η σχέση σας με το σύντροφο καθώς ο πολεμοχαρής Αρης διανύει το απέναντι σε σας ζώδιο του Αιγόκερου. Ισως συσσωρεύσετε θυμό μέσα σας που θα εκφραστεί με άσχημο τρόπο. Ταυτόχρονα ο Δίας βρίσκεται σε φιλικό για σας ζώδιο του Δία και σας ενθαρρύνει σε κάθε τομέα. Μετά τις 20 του μήνα και με την είσοδο του Ηλιου στον Ταύρο αυξάνεται η κοινωνικότητά σας και τα άτομα που σας πλησιάζουν θα έχουν ερωτική διάθεση απέναντι σας.
ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ
Ο μήνας σας βρίσκει με τονισμένη την αυτοπεποίθηση σας. Εχετε μία διάθεση δημιουργική και ερωτική καθώς ο Ηλιος διανύει το φιλικό για σας ζώδιο του Κριού. Θα ενισχυθούν αυτά τα χαρακτηριστικά κατά τα μέσα του μήνα με τη Ν. Σελήνη στις 16 του μήνα και την ορθή πορεία του Ερμή στον Κριό. Με την είσοδο της Αφροδίτης στις 24 στους Διδύμους θα αυξηθεί η κοινωνικότητά σας και θα κάνετε νέες ευχάριστες και χρήσιμες γνωριμίες. Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα θα φέρει έντονη απασχόληση στον επαγγελματικό στίβο, αλλά και στην οικογενειακή εστία.
ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Τα οικονομικά θέματα είναι αυτά που σας απασχολούν πρωτίστως τουλάχιστον τις πρώτες μέρες του μήνα. Ισως έχετε ένα δάνειο που δυσκολεύεστε να ξεπληρώσετε ίσως έχετε οικονομική εξάρτηση από τρίτους και αυτό σας ενοχλεί πολύ. Παράλληλα ο Αρης στον Αιγόκερω σε φιλικό για σας ζώδιο σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Με την είσοδο του Ηλιου στον Ταύρο στις 20 του μήνα νοιώσετε τρυφερότητα για κάποιο άτομο που θα εξασκήσει γοητεία επάνω σας. Στις 24 η Αφροδίτη στον Καρκίνο ίσως ένα άτομο κύρους σας γοητεύσει και θα σας ξεκλειδώσει συναισθηματικά.
ΖΥΓΟΙ
Με την Αφροδίτη στον Ταύρο τις πρώτες μέρες του μήνα θα εισπράξετε αισιόδοξα μηνύματα στον οικονομικό τομέα. Ισως κάποιος τρίτος θα σας προσφέρει μία χρηματική βοήθεια που θα σας ανακουφίσει. Οι σχέσεις σας προφανώς να διακατέχονται από ψυχρότητα και αυτό οφείλεται στη Σύνοδο Αρη Κρόνου. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24 του μήνα θα αλλάξετε οπτική γωνία και η θετική σκέψη σας θα προωθήσει τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας. Μπορεί να δραστηριοποιηθείτε επιχειρηματικά με επιτυχία.
ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Παρόλη την εύνοια των πλανητών στην αρχή και καθ όλη τη διάρκεια του μήνα ο Δίας είναι ανάδρομος και περιορίζει τις χάρες του. Μία βραδύτητα χαρακτηρίζει την εξέλιξη των στόχων σας και ανάδρομος Ερμής προσθέτει κάτι από την αναποδιά του. Ο Αρης στον Αιγόκερω εντείνει τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και σας πιέζει. Προσοχή όταν οδηγείτε να μην βιάζεστε. Αυτό ισχύει πάντα, αλλά τώρα επιβαρύνεται από τον Αρη Κρόνο. Ο μήνας ολοκληρώνεται με μία Πανσέληνο στο ζώδιό σας όπου τα φώτα πέφτουν όλα επάνω σας και σας τονίζουν την αυτοπεποίθηση. Προσδίδουν συναισθηματική σιγουριά.
ΤΟΞΟΤΕΣ
Μέχρι τις 20 του μήνα υπερχειλίζετε από ζωτικότητα και ενέργεια από τη μια. Από την άλλη, όμως, η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας του Δία περιορίζει τις χαρές και την έκφραση του συναισθήματος. Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σας δώσει ένα χέρι βοηθείας στον επαγγελματικό στίβο. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο απέναντι σας ζώδιο των Διδύμων θα ρίξετε το φως στις συναισθηματικές σας ανάγκες. Ενώ η Πανσέληνος στις 30 του μήνα θα σας επιβάλλει να στραφείτε στον εαυτό σας για να κάνετε ενδοσκόπηση με την οποία δύσκολα ασχολείστε.
ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Τις πρώτες μέρες του μήνα η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σας προσφέρει συναισθηματική σιγουριά. Ο Ανάδρομος Ερμής θα φέρει μία βραδύτητα στη δράση σας και αυτό θα σας εκνευρίσει και θα σας χαλάσει το κέφι. Μην απελπίζεστε καθότι η Ν. Σελήνη θα φέρει πολλές ευχάριστες αλλαγές. Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί και αυτό θα ενισχυθεί με την είσοδο του Ηλιου στο φιλικό για σας ζώδιο του Ταύρου. Με την Πανσέληνο την τελευταία μέρα του μήνα θα είστε άκρως δημοφιλείς και περιτριγυρισμένοι από αγαπημένα άτομα που θα σας χαροποιήσουν.
ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Οι πρώτες μέρες του μήνα είστε αγκιστρωμένοι στην οικογενειακή εστία και στα άτομα που την αποτελούν. Εχετε συναισθηματική κάλυψη και αυτό τονίζει την αυτοπεποίθηση και ομορφαίνει την καθημερινότητά σας. Ο Αρης στο 12* οίκο του πλανητικού σας συστήματος δεν σας ενθαρρύνει. Αντιθέτως κλείνεστε στον εαυτό σας και πνίγετε τα συναισθήματά σας. Από τις 24 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και σας κάνει πιο εξωστρεφείς και κοινωνικούς. Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα σας διχάζει ανάμεσα στην οικογενειακή εστία και τον επαγγελματικό στίβο.
ΙΧΘΥΕΣ
Ο Δίας στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού ενεργοποιεί τον Πλούτωνα και σχηματίζει ένα εξάγωνο, που θεωρείται θετική όψη και σας φέρνει ελπιδοφόρα μηνύματα. Ο Δίας από την άλλη είναι σε ανάδρομη πορεία και αυτό επιβραδύνει την ποθητή εξέλιξη των θεμάτων που σας απασχολούν. Οσο είναι ανάδρομος ο Ερμής στον Κριό ταλαιπωρείστε με τα οικονομικά σας και είστε μπερδεμένοι. Από τις 16 του μήνα με τη Ν. Σελήνη όλα αλλάζουν μένα μαγικό τρόπο. Πολλές νέες ευκαιρίες θα σας δοθούν αρκεί να ανοίξετε τα μάτια σας και να τις αδράξετε.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2 – 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
Ο μήνας Απρίλης ξεκινάει με μεγάλη αισιοδοξία που πλαισιώνεται από την προσμονή του Πάσχα της μεγάλης εορτής της Ορθοδοξίας.
Αν και οι πλανητικές όψεις δεν είναι οι πιο ευοίωνες εμείς θα προσπαθήσουμε να βιώσουμε το μήνα χαρμόσυνα.
Ξεκινάμε με την επιρροή της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στις 31 του Μάρτη στον άξονα Zυγού – Κριού, αλλά εξακολουθεί να εκφράζει τις ιδιότητες της και τις πρώτες μέρες του μήνα. Θα επικρατήσει ζήλια, κτητικότητα και γενικώς απληστία.
Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από τη Σύνοδο Αρη Κρόνου που μπορεί να βοηθήσει την επίτευξη των στόχων μας, αλλά θα υπάρξει ψυχρότητα και σκληρότητα στις σχέσεις. Γι αυτό να είμαστε προσεκτικοί στο χειρισμό του λόγου.
Η πιο θετική μέρα της εβδομάδας είναι η Μ. Παρασκευή όπου πραγματοποιείται το τρίγωνο της Σελήνης Ουρανού και θα έχουμε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.
Το Μ. Σάββατο του τρίγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου δίνει μία σοβαρότητα στις υποσχέσεις συναισθηματικού περιεχομένου.
Την Κυριακή δεν έχουμε παρά να εορτάσουμε με χαρά, αγάπη προς όλους το Πάσχα και να μην ασχοληθούμε με τις διελεύσεις των πλανητών.
Ας δούμε πως θα είναι σε γενικές γραμμές η επιρροή των πλανητών για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.
ΚΡΙΟΙ
Η εβδομάδα σας βοηθά να βελτιώσετε τα οικονομικά σας με την Αφροδίτη στον Ταύρο και εκεί ρίχνετε όλη σας την ενέργεια. Με τον ανάδρομο Ερμή μπορείτε να κάνετε συζητήσεις που δεν είναι γόνιμες, αλλά θα θέσετε σε λειτουργία τις συμφωνίες που πρέπει να υπογραφούν μετά τις 16 του μήνα.
ΤΑΥΡΟΙ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας χαρίζει λάμψη και γοητεία. Ρίχνετε όλη σας την ενέργεια στο συναισθηματικό χώρο. Αναζητάτε κάτι μόνιμο και σταθερό καθώς και ένα άτομο που σας εμπνέει. Να τσεκάρετε τις πληροφορίες που σας δίνονται για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Αρης στον Αιγόκερω ρίχνει το φως στα οικονομικά σας και ανησυχείτε μήπως επηρεαστούν οι σχέσεις σας. Η Αφροδίτη στον Ταύρο δεν είναι από τις πιο ευνοικές θέσεις. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε και κάνετε διπλές σχέσεις κάτι που συνηθίζετε εάν μη τι άλλο με το νου.
ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Οι φίλοι είναι αυτοί που θα σας στηρίξουν αυτήν την εβδομάδα και θα σας δώσουν συμβουλές εάν χρειαστεί. Προσοχή στη σχέση σας με το σύντροφο η κάποιο στενό συνεργάτη καθότι ο Αρης διανύει το απέναντι ζώδιο του Αιγόκερου που αφορά στην συναισθηματική κατάσταση του καθενός σας.
ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ
Με τονισμένη αυτοπεποίθηση έχετε ερωτική διάθεση την οποία οι άλλοι μυρίζονται και σας ανταποδίδουν αγάπη και ενδιαφέρον. Εχετε μεγάλη ενέργεια και ενδέχεται να την εξαντλήσετε και να νοιώσετε κόπωση. Στο χέρι σας να αλλάξετε την πορεία των άστρων εάν χρησιμοποιήσετε σύνεση.
ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Με πλανήτες σε φιλικά για σας ζώδια όπως η Αφροδίτη στον Ταύρο και ο Αρης στον Αιγόκερω βελτιώνεται η ερωτική σας ζωή και αναπτερώνεται το ηθικό σας. Είσασταν πεσμένοι λόγω των οικονομικών σας, αλλά αρκεί να μην υπογράψετε τίποτε έως τις 16 του μήνα και μην ασχοληθείτε με αυτά.
ΖΥΓΟΙ
Ενδέχεται να λάβετε βοήθεια από τρίτους στα οικονομικά σας. Αυτό θα σας χαρίσει αισιοδοξία για να αντιμετωπίσετε τις ανάγκες της οικογενειακής εστίας. Με το σύντροφο να είστε προσεκτικοί στη χρήση του λόγου καθότι είστε πιεσμένοι και μπορεί να γίνετε εριστικοί.
ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Λάμψη, γοητεία και πειθώ είναι οι αρετές που σας χαρακτηρίζουν αυτήν την εβδομάδα. Μπορείτε να ζητήσετε ό τι επιθυμείτε από το σύντροφό σας και να σας δοθεί. Εάν είστε μόνοι υπάρχουν πιθανότητες να ζευγαρώσετε.
ΤΟΞΟΤΕΣ
Μία τάση υπερκαταναλωτισμού θα σας διακρίνει, αλλά και απρόοπτες δαπάνες ενδέχεται να ανακύψουν. Προφανώς να βγείτε από τον προυπολογισμό σας. Πάντως εσείς δεν χάνετε ποτέ το κέφι σας και την αισιοδοξία απαραίτητος σύμμαχος για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα.
ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Ο Αρης, ο πλανήτης της δράσης και της έντασης, στο ζώδιό σας ήδη από τον προηγούμενο μήνα σας χαρίζει ενέργεια την οποία καλείστε να χρησιμοποιήσετε σωστά και με σύνεση για να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σας κάνει συναισθηματικούς και δορικούς.
ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Μία ανασφάλεια σας διακατέχει. Κι αυτό οφείλεται στον Αρη που διανύει τον 12* σας οίκο. Γι αυτό κλείνεστε στον εαυτό σας και στην οικογενειακή εστία όπου βρίσκετε θαλπωρή και σιγουριά την οποία έχετε τόσο ανάγκη. Ο ανάδρομος Ερμής σας καλεί σε ενδοσκόπηση και φέρνει μία βραδύτητα στην εξέλιξη των υποθέσεων σας.
ΙΧΘΥΕΣ
Η συλλογική δραστηριότητα και η ανάγκη σας να βρεθείτε με συγγενείς και φίλους κάνει τις μέρες ευχάριστες. Ο Δίας θα φέρει ελπιδοφόρα μηνύματα, αλλά η ανάδρομη πορεία του θα επιβραδύνει την εξέλιξή τους. Μην επενδύετε σε υποσχέσεις που θα σας δώσουν καθώς ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει ανατροπές.
ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ – 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
Φτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου χωρίς να το καταλάβουμε. Σ αυτό μπορεί να έχουν συμβάλλει και οι ευοίωνες κλιματολογικές συνθήκες που έκαναν το χειμώνα πιο ήπιο και πιο ευχάριστο.
H εβδομάδα ξεκινάει με μία μεγαλοπρεπή Σελήνη στο Λέοντα που δίνει μία δημιουργική διάθεση. Συνεχίζει με μία ένταση καθώς την Πέμπτη πραγματοποιείται η Σύνοδος Αφροδίτης Ουρανού που εμπνέει τους ξαφνικούς έρωτες και τη Σύνοδο Ηλιου – Κρόνου που δυσχεραίνει τις σχέσεις, αλλά και την καριέρα ατόμων κύρους. Ο Ερμής που βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά ήδη από την προηγούμενη Παρασκευή σας καλεί να επανεξετάσετε αποφάσεις που πάρθηκαν στο άμεσο παρελθόν. Δεν ενδείκνυται για υπογραφές συμβολαίων και έναρξη νέων καταστάσεων.
Το Σάββατο πραγματοποιείται η Πανσέληνος στη 10* 45’ του άξονα Ζυγού Κριού. Συμμετέχει ο Αρης, ο Κρόνος και ο Ερμής. Είναι μία δύσκολη Πανσέληνος για ότι αφορά την επικοινωνία. Θα σημειωθεί μεγάλη επιθυμία για συντροφικότητα, αλλά δεν γνωρίζουμε εάν θα ικανοποιηθεί. Πρόσωπα κύρους θα εκτεθούν και προφανώς να χαθούν οι ισορροπίες. Η αγάπη που θα κυριαρχήσει θα δώσει ζεστασιά και θα λειτουργήσει με ευλογία για την επίλυση των προβλημάτων.
Ας δούμε τώρα πως θα επηρεαστούν τα ζώδια το καθένα ξεχωριστά.
ΚΡΙΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινάει με καλή διάθεση και τερματίζει με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού Ζυγού όπου θα αναζητήσετε την παρέα του συντρόφου σας, αλλά θα είστε φειδωλοί στην έκφραση των συναισθημάτων. Προφανώς να είστε διστακτικοί στη λήψη αποφάσεων καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα.
ΤΑΥΡΟΙ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας ασχολείστε με την οικογενειακή εστία. Ένα άτομο σας γοητεύει, αλλά είστε ντροπαλοί στο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Να είστε προσεκτικοί το Σάββατο με την Πανσέληνο που ενδέχεται να βγάλει στην επιφάνεια κάποιο θέμα υγείας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας ευνοούνται για συζητήσεις χωρίς να προχωρήσετε σε συμφωνίες για νέα ξεκινήματα. Η Πανσέληνος σας χαρίζει μία ερωτική διάθεση, η οποία σας βοηθάει να εκφραστείτε άνετα αν και δεν έχετε την οικονομική άνεση που σας βοηθούσε να είστε άνετοι και στη συμπεριφορά.
ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Κάτι μπορεί να αλλάξει στον επαγγελματικό στίβο. Προφανώς η στάση σας απέναντι στα πράγματα. Η Πανσέληνος θα σας κάνει να νιώστε μία πάλη ανάμεσα στις ανάγκες της οικογενειακής εστίας και τις υποχρεώσεις στον εργασιακό τομέα. Θα κυριαρχήσει η εργασία όπου θα δώσετε περισσότερη ενέργεια.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ
Παρότι η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και σας κάνει πιο λαμπερούς και αγαπητούς εσείς να νοιώσετε μία κόπωση η οποία οφείλεται στο γεγονός ότι θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα και δεν προλαβαίνετε. Η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς και φλερτάρετε με κέφι.
ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Η εβδομάδα θα σας προβληματίσει γύρω από τα οικονομικά θέματα. Προφανώς αγαπημένα πρόσωπα να σας ζητήσουν οικονομική βοήθεια και να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Στις 29 του μήνα σας διακατέχει μία αυστηρότητα λόγω της Συνόδου του Ηλιου με τον Κρόνο.
ΖΥΓΟΙ
Οι φίλοι θα σας δώσουν ένα χέρι βοηθείας αυτήν την εβδομάδα, η οποία παρουσιάζει δυσκολίες στην επικοινωνία κυρίως με το σύντροφο η κάποιο στενό συνεργάτη. Σας αυτό οφείλεται η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού Ζυγού και ρίχνει το φως στα θέματα συναισθηματικής φύσεως.
ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Θα σας προσκαλούσα να είστε επιεικείς με τα αγαπημένα άτομα και να φροντίσετε να μην τα πληγώσετε εξ αιτίας της συμμετοχής του Κρόνου στην Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού Ζυγού και βγάζει όλα τα απωθημένα στην επιφάνεια, τα οποία ζητούν την άμεση επίλυσή τους.
ΤΟΞΟΤΕΣ
Χαράς ευαγγέλια για εσάς τα τυχερά Τοξοτάκια καθότι η εβδομάδα παρουσιάζει ευκαιρίες για να συναντήσετε φίλους και να ψυχαγωγηθείτε. Είναι η Πανσέληνος αυτή που σας εμπνέει να επιλέξετε με αυστηρά κριτήρια τα άτομα που συναναστρέφεστε και τις επιλογές που κάνετε.
ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Εσείς οι τόσο εργασιομανείς Αιγόκεροι συγκρούεστε ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει. Ζείτε μία πάλη μεταξύ τις ανάγκες της οικογενειακής εστίας και τις υποχρεώσεις στον επαγγελματικό στίβο. Γενικώς οι μέρες είναι γόνιμες για την προώθηση των σχεδίων σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Ευχάριστα νέα θα έχετε αυτήν την εβδομάδα κυρίως εάν αντιμετωπίσετε τη ζωή με αισιοδοξία. Τα άστρα είναι σύμμαχοί σας. Να φροντίσετε να επωφεληθείτε με τη στάση σας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού Ζυγού σας ξεσηκώνει για ένα μακρινό ταξίδι η για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο.
ΙΧΘΥΕΣ
Ρίχνετε όλη την ενέργειά σας στα οικονομικά που σας ταλανίζουν αυτόν τον καιρό όπως πολλούς ανθρώπους που μιλούν ελληνικά. Δεν πρέπει να πτοείστε καθώς ένα χέρι βοηθείας θα έρθει από το πουθενά και θα σας ξελασπώσει. Αλλαγές θα σημειωθούν χάρη στην Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού Ζυγού που αφορά τα οικονομικά σας.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 19 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018
H εβδομάδα έχει πολλά news, τα οποία ξεκινούν με την είσοδο του Αρη στον Αιγόκερω την Κυριακή 18 του μήνα. Συνεχίζει με την είσοδο του Ηλιου στον Κριό στις 20 του μήνα. Την ίδια μέρα την Τρίτη πραγματοποιείται η σύνοδος του Ερμή και της Αφροδίτης που σηματοδοτεί μία παράξενη συγκυρία. Στις 23 του μήνα ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος έως τις 16/4. Τα νέα ολοκληρώνονται στις 24 Μαρτίου με το τετράγωνο του Ηλιου Αρη. Πρόκειται για μία όψη που δημιουργεί επιθετικότητα και ένταση γύρω μας. Δεν θα κουραστώ να το λέω και να το επαναλαμβάνω ότι όταν κατέχουμε τη γνώση μπορούμε να αποφύγουμε τις αρνητικές καταστάσεις η τουλάχιστον να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να μειώσουμε τα αποτελέσματα της κάθε αρνητικής και δύσκολης όψης. Την Κυριακή να είμαστε προσεκτικοί στις εκτιμήσεις μας στη συναισθηματική μας ζωή.
Ας εξετάσουμε, λοιπόν, πως επηρεάζουν τα άστρα το κάθε ζώδιο ξεχωριστά αυτήν την εβδομάδα.
ΚΡΙΟΙ
Αυξάνονται τα πρέπει καθώς πραγματοποιείται η είσοδος του Αρη στον Αιγόκερω. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μία ένταση στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Θα τα δώσετε όλα στον επαγγελματικό στίβο και θα νοιώσετε άδειοι ψυχικά και σωματικά. Κρατείστε κάτι και για εσάς.
ΤΑΥΡΟΙ
Ο πλανήτης της δράσης και του σεξ περνάει στον Αιγόκερω και σας χαρίζει δυνατότητα για πολλές ευκαιρίες. Αυξάνει την αυτοπεποίθηση, το δυναμισμό και φροντίζει για την ισορροπία σας. Ο Κρόνος στο ίδιο ζώδιο σας δίνει ένα χέρι βοηθείας στην υλοποίηση των στόχων σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Αρης στον Αιγόκερω σας υπενθυμίζει τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε απέναντι τρίτων και σας πιέζει για να τις τακτοποιήσετε. Προφανώς κάποιοι θα πάρετε ένα δάνειο που θα σας βοηθήσει να «ξελασπώσετε» από τις δυσκολίες. Θα έχετε λίγο άγχος εφ όσον υπάρχουν πλανήτες στον Αιγόκερω.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Εφ όσον έκανε την είσοδό του ο Αρης στο απέναντι σε σας ζώδιο τον Αιγόκερω είναι αναπόφευκτο να δημιουργηθούν τριβές με το σύντροφο η με κάποιο στενό συνεργάτη. Επειδή εισέρχεται ο Ηλιος στον Κριό δηλαδή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα λάμψουν τα επαγγελματικά σας.
ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ
Η Αφροδίτη και ο Ηλιος στον Κριό δηλώνουν μία εξαιρετικά ερωτική περίοδο για σας. Θα ακτινοβολείτε και οι άλλοι θα εισπράττουν τον αισθησιασμό σας και θα ανταποκρίνονται στα θέλγητρά σας. Ο Αρης από την άλλη θα κάνει πιεστική την καθημερινότητά σας και θα σας υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Η Αφροδίτη και ο Ηλιος στον Κριό σας προφυλάσσει από οικονομικές απώλειες και τυχόν παρεξηγήσεις σ αυτόν τον τομέα. Θα βιώσετε τα λάθη των οικονομικών σας επιλογών. Και η συναισθηματική σας ζωή θα επηρεαστεί από τους οικονομικούς χειρισμούς που θα αναγκαστείτε να κάνετε.
ΖΥΓΟΙ
Η Αφροδίτη και ο Ηλιος στον Κριό σας χαρίζει έντονη ανάγκη για συναισθηματική κάλυψη. Κάνετε συμβιβασμούς προκειμένου να μην μείνετε μόνοι. Σας βοηθά να βελτιώσετε τη σχέση σας με το σύντροφο και ένα στενό συνεργάτη. Ρίχνετε τους τόνους καθώς έχετε να κερδίσετε.
ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Από τη μια με τον Αρη στον Αιγόκερω έχετε μεγάλη ενέργεια και αυτοπεποίθηση τόση που να πρέπει να είστε προσεκτικοί σε επιπόλαιες κινήσεις. Από την άλλη ο Κρόνος στο ίδιο ζώδιο λειτουργεί ως φρένο και περιορίζει τον ελεύθερο χρόνο σας. Η Αφροδίτη σας υπενθυμίζει την αρμονία στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ
Η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί όλες τις σχέσεις και ξεπερνάτε τυχόν δυσκολίες που είχατε με τις ανθρώπινες σχέσεις. Ο Αρης στον Αιγόκερω προσδίδει μία καταναλωτική τάση και απρογραμμάτιστες δαπάνες έρχονται στο προσκήνιο. Η υπερβολή που σας διακατέχει είναι επικίνδυνη για τη τσέπη σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Δοκιμασίες και δυσκολίες περνάτε εδώ και πολύ καιρό και σ αυτό είναι υπαίτιος ο Κρόνος που διανύει το ζώδιό σας από την 1/1/2008. Ο Αρης σας χαρίζει αυτοπεποίθηση, ενέργεια και αποφασιστικότητα. Ο Ηλιος στον Κριό σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις σας απέναντι στην οικογενειακή εστία.
ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Η Αφροδίτη στον Κριό καθώς και ο Ηλιος στο ίδιο ζώδιο σας καλεί να ασχοληθείτε με την καθημερινότητά σας. Προφανώς να κάνετε ξεκαθαρίσματα με διάφορα άτομα που σας ρουφάνε ενέργεια. Θα κάνετε πολύ καλά να βγάλετε τα ενεργειακά βαμπίρ από τη ζωή σας.
ΙΧΘΥΕΣ
Με την Αφροδίτη και τον Ηλιο στον Κριό ρίχνετε όλο το ενδιαφέρον σας στον οικονομικό τομέα. Και ενώ έχετε εύνοια και αύξηση των εσόδων που προέρχονται από μόχθο από τη μια, από την άλλη σας διακρίνει μία καταναλωτική μανία για την οποία αργότερα ίσως μετανιώσετε.
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 12 – 19 ΜΑΡΤΙΟΥ
Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από το τρίγωνο του Δία Ηλιου που φέρνει ευκαιρίες και ελπιδοφόρα μηνύματα. Από την άλλη, όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης Κρόνου παγώνει τις σχέσεις και δεν διευκολύνει την αναθέρμανση. Η Ν. Σελήνη στις 17 του μήνα αυξάνει το αίσθημα της φιλανθρωπίας και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα που εμπνέονται από διαίσθηση και οραματισμό. Καλό είναι να αφουγκραστούμε την ανάγκη του εσωτερικού μας εαυτού. Ευνοούνται οι τέχνες και οι καλλιτέχνες.
Ας δούμε αναλυτικά τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο αυτήν την εβδομάδα. Και να μην ξεχνάμε ποτέ ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος και πρέπει να κοιτάζει το προσωπικό του ωροσκόπιο.
ΚΡΙΟΙ
Η Ν. Σελήνη που πραγματοποιείται στις 17 του μήνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει εντάσεις στον επαγγελματικό στίβο. Ενεργοποιείται ο Κρόνος στον Αιγόκερω, ο οποίος ενδέχεται να φέρει ρήξεις στις σχέσεις σας με το ταίρι σας. Ο Αρης στον Τοξότη σας βοηθά να ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες και να στοχεύσετε σε ψηλούς στόχους. Προσοχή στην ευθυκρισία.
ΤΑΥΡΟΙ
Η συναισθηματική σας ζωή είναι άνω κάτω, αλλά εσείς δεν χάνετε το κέφι σας. Ο Δίας που συμμετέχει στη Ν. Σελήνη και πραγματοποιείται στις 17 του μήνα θα φέρει πρόσωπα κοντά σας που θα σας προσφέρουν ένα σημαντικό χέρι βοηθείας. Οι φίλοι θα σας στηρίξουν. Ο Αρης στον Τοξότη σας επιβάλλει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε με τρίτους.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το παιχνίδι του Ερωτα δεν τελειώνει ποτέ για σας. Από τις 7 του μήνα η Αφροδίτη στον Κριό ενισχύει αυτή τη διάθεση και μπορεί να γοητευτείτε από ένα άτομο του φιλικού περιβάλλοντος. Η Ν. Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να σας κάνει διαισθητικούς και να αφουγκραστείτε το ένστικτό σας. Ο Αρης στον Τοξότη μπορεί να φέρει εντάσεις με το σύντροφο η με κάποιο στενό συνεργάτη. Προσπαθήστε να τις αποφύγετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Στον επαγγελματικό στίβο σημειώνεται μία αισθητή βελτίωση καθώς η Αφροδίτη διανύει το ζώδιο του Κριού. Η εβδομάδα θα κυλήσει με πιθανές απρόσμενες εκπλήξεις του Ουρανού οι οποίες θα είναι προιόν δικής σας βούλησης. Η Ν. Σελήνη στο φιλικό για σας ζώδιο των Ιχθύων θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας δώσει εσωτερική δύναμη.
ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ
Η Αφροδίτη στον Κριό σας δίνει αισθησιασμό και σας χαρίζει γοητεία. Σαγηνεύετε τα πλήθη κάτι που επιδιώκετε με όλες σας τις δυνάμεις. Ο Αρης στον Τοξότη πυροδοτεί την ενέργειά σας και κάνει την εβδομάδα πολύ διασκεδαστική. Η Ν. Σελήνη στους Ιχθύες ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Δίνει νέες ευκαιρίες στα οικονομικά. Με ευκολία μπορεί να συνάψετε ένα δάνειο.
ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Η Ν. Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να προκαλέσει μία κρίση με το σύντροφο η με κάποιο στενό συνεργάτη. Στο χέρι σας είναι, με τη διπλωματία που σας διακατέχει, να την αποφύγετε. Εάν είστε μόνοι μπορεί να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο ενδιαφέρον. Η Αφροδίτη στον Κριό σας δίνει ένα χέρι βοηθείας στον οικονομικό τομέα από τρίτους.
ΖΥΓΟΙ
Η Αφροδίτη στον Κριό σας τονίζει την ανάγκη για συντροφικότητα σε τέτοιο βαθμό που να δημιουργεί εξάρτηση. Ετσι συναισθηματικά μπορεί να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας. Η Ν. Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να φέρει ευκαιρίες στον επαγγελματικό στίβο. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα. Ο Αρης στον Τοξότη εντείνει τους τόνους της καθημερινότητας και αυξάνει τις υποχρεώσεις σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Η Αφροδίτη στον Κριό σας υπενθυμίζει ότι είναι αδύνατο να ζήσετε χωρίς τον Ερωτα και πικραίνεστε εάν δεν έχετε αυτήν τη στιγμή απόλυτα αρμονικές σχέσεις με το ταίρι σας. Ο Αρης στον Τοξότη δίνει μία τάση υπερκαταναλωτική και αυτό σας φέρνει σε σύγκρουση με τις δυνατότητες σας. Η Ν. Σελήνη φέρνει ενθουσιασμό και διάθεση για νέα ξεκινήματα.
ΤΟΞΟΤΕΣ
Η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τον Ερωτα και ενθαρρύνει το παιγνίδι αυτό. Η ερωτική σας διάθεση ενισχύεται από την επιρροή των άστρων και καταλήγετε σε μία τρυφερή αγκαλιά. Ο Αρης στο ζώδιό σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και ενέργεια με το μόνο ρίσκο να κάνετε επιπόλαιες κινήσεις. Η Ν. Σελήνη μπορεί να σας επηρεάσει τόσο που να επιθυμείτε να αλλάξετε το χώρο κατοικίας.
ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Η οικογενειακή εστία είναι στο κέντρο των ενδιαφερόντων σας. Προσοχή να δώσετε τη μέγιστη σημασία στα άτομα αυτής που παραπονιούνται ότι τους έχετε παραμελήσει για χάρη της καριέρας. Ο Αρης στον Τοξότη δεν είναι σε καλή θέση για σας και φέρνει στην επιφάνεια άγχη και κρυμένες επιθυμίες. Η Ν. Σελήνη μπορεί να φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σας που θα σας δώσουν ευκαιρίες για πρόοδο.
ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Η Αφροδίτη στον Κριό διευκολύνει τη σχέση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Εσείς, όμως, δεν νοιώθετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Ο Αρης στον Τοξότη θα ενισχύσει την κοινωνική σας ζωή και προφανώς να φέρει άτομα που θα βοηθήσουν να εξελιχτείτε επαγγελματικά. Η Ν. Σελήνη στους Ιχθύες θα φέρει αύξηση εσόδων από τον προσωπικό μόχθο ως επιβράβευση των ικανοτήτων σας.
ΙΧΘΥΕΣ
Σας διακατέχει μία καταναλωτική διάθεση την οποία πρέπει να μετριάσετε. Επιθυμείτε δαπανηρές αγορές για τις οποίες θα μετανοήσετε. Ο Αρης στον Τοξότη σας κάνει ανασφαλείς και σας αγχώνει σε σχέση με την καριέρα σας. Η Ν. Σελήνη στο ζώδιό σας είναι ό τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται και έχετε τη δύναμη να αποκρούσετε πράγματα που δεν σας ταιριάζουν.


ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 5 – 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018
ΚΡΙΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινάει με μία Σελήνη στο Ζυγό και ρίχνει το φως στη σχέση σας με το σύντροφο η με κάποιο στενό συνεργάτη. Την Τετάρτη ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο σας και ενισχύει το χαρακτηριστικό σας να λέτε τα πράγματα χύμα και τσουβαλάτα χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες. Στις 6 του μήνα η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο σας και φέρνει εξαιρετική εύνοια σε πολλούς τομείς όχι μόνο στον αισθηματικό τομέα.
ΤΑΥΡΟΙ
Στις 6 του μήνα εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού και σας χαρίζει μία διάθεση για ανιδιοτελή αγάπη. Μπορεί να αναλάβετε τη φροντίδα αγαπημένων ανθρώπων η να λάβετε μέρος σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Υπάρχει το ενδεχόμενο να συνάψετε μία σχέση που θα παραμείνει κρυφή και αυτό δεν θα σας προσφέρει την ευτυχία που προσδοκούσατε.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το αδύνατο σας σημείο είναι το αναπνευστικό σας σύστημα και αυτήν την εβδομάδα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην υγεία σας η να χρειαστεί να κάνετε κάποιες διαγνωστικέ εξετάσεις. Στις 7 του μήνα ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Κριό και αυξάνει την κοινωνικότητά σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Με τονισμένη την αυτοπεποίθηση ξεκινάει η εβδομάδα αυτή. Ο Κρόνος απέναντι δοκιμάζει τη σχέση με το σύντροφο η κάποιο στενό συνεργάτη κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου 22/6 – 2/7. Ο Ερμής στο Κριό από τις 7 του μήνα δίνει την ώθηση να διαπρέψετε στον επαγγελματικό στίβο κυρίως εσείς που είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.
ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ
Στην αρχή της εβδομάδας η κρίση σας είναι θολή εξ αιτίας της Συνόδου με τον Ηλιο Ποσειδώνα, αλλά και ρομαντικούς και ονειροπόλες. Ο Ερμής στον Κριό από τις 7 του μήνα σας κάνει πιο εξωστρεφείς και πιο κοινωνικούς έτσι ούτως ώστε να αυξηθεί ο περίγυρος σας. Δεν το έχετε ανάγκη, αλλά ένας αέρας ανανέωσης ποτέ δεν σας χαλάει.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις και η Σύνοδος Ηλιου Ποσειδώνα σας κάνει διστακτικούς και εσωστρεφείς. Στις 7 του μήνα ο Ερμής και η Αφροδίτη κάνουν την είσοδό τους στο ζώδιο του Κριού. Αυτό έχει ως συνέπεια να προσέξετε την υγεία σας και να κάνετε οικονομία στην ενέργειά σας που τη σπαταλάτε πολλές φορές άσκοπα.
ΖΥΓΟΙ
Το χαρακτηριστικό της εβδομάδας είναι η δυσκολία που θα αντιμετωπίσετε στην έκφραση των συναισθημάτων σας με τα αγαπημένα σας άτομα. Κόπωση θα σημειωθεί στον επαγγελματικό στίβο. Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό από τις 7 του μήνα θα βελτιώσουν τη σχέση σας με το σύντροφο η με κάποιο στενό συνεργάτη.
ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Ο Ηλιος στους Ιχθύες τονίζει τον αισθησιασμό που σας διακατέχει πάντα σε πολλές σας εκφράσεις. Θα σας δώσει έμπνευση για νέες ιδέες και θα κάνετε σχέδια που εύκολα θα υλοποιήσετε. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό από τις 7 του μήνα θα σας δώσει εύνοια στον οικονομικό τομέα κυρίως όταν εξαρτάται από τα χέρια τρίτων όπως τράπεζες, ασφάλειες κλπ.
ΤΟΞΟΤΕΣ
Ο Αρης στο ζώδιό σας θα σας κάνει πιο δραστήριους και πιο δυναμικούς. Θα έχετε διάθεση να δραστηριοποιηθείτε σε πολλούς τομείς και να τα βγάλετε εις πέρας μια χαρά. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τις 7 του μήνα σας χαρίζουν μία παιχνιδιάρικη διάθεση.
ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Ο Ερμής στον Κριό από τις 7 του μήνα θα φέρει έντονες συζητήσεις στο πλαίσιο της οικογενειακής εστίας. Η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο κάνει την είσοδό της την ίδια ημερομηνία και χαρίζει εύνοια, γαλήνη και αγάπη ανάμεσα στα μέλη του σπιτιού. Κόπωση θα νοιώσετε κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Νοιώθετε πιο δυνατοί και την ανάγκη να ανασυγκροτηθείτε από την έκλειψη του προηγούμενου μήνα. Η καθημερινότητα σας θα γίνει πιο ζωηρή και νέα άτομα θα μπουν στη ζωή σας για να σας χαρίσουν χαρά. Αυτό οφείλεται στον Ερμή και στην Αφροδίτη που ταυτόχρονα θα κάνουν την είσοδό τους στο ζώδιο του Κριού.
ΙΧΘΥΕΣ
Τα άστρα σας χαμογελούν αυτήν την εβδομάδα. Ηλιος και Αφροδίτη μέχρι τις 7 του μήνα στο ζώδιο σας. Και μετά τι? Εύνοια στον οικονομικό τομέα με τον Ερμή στον Κριό να σας δίνει έμπνευση και ιδέες και την Αφροδίτη να ανοίγει τους δρόμους για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Η συμβουλή μου είναι να δραστηριοποιηθείτε για να ενεργοποιήσετε την εύνοια των πλανητών.
Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΕΥΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Παλιότερα θέματα