Author Archive

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 18 – 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Και επειδή επιβάλλεται να ψάχνουμε τα θετικά σε όλες τις πτυχές της ζωής για να την δούμε πιο όμορφη και να την βιώσουμε πιο ωραία ρίχνουμε το φως στο πιο σημαντικό αυτής  της εβδομάδας, το οποίο είναι  η Ν. Σελήνη που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 του μήνα στις 27* 27# της Παρθένου. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό στίβο καθότι η Παρθένος εξουσιάζει την καθημερινότητα, την εργασία και την υγεία. Χρήσιμο θα ήταν να κάνουμε ένα check up για να διορθώσουμε τις διατροφικές συνήθειες μετά τις κραιπάλες του καλοκαιριού.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο της Παρθένου και έτσι έχουμε την τάση να είμαστε πιο λεπτολόγοι και πιο σαφείς. Αναφορικά με τον έρωτα τα περνάμε όλα από ένα κόσκινο και δύσκολα αποφασίζουμε για κάτι καινούργιο. Η υπέρ κριτική μας ικανότητα ρίχνει το φως στα αρνητικά σημεία του άλλου και δεν μας επιτρέπει να δούμε τα θετικά. Αυτό μας εμποδίζει να συνάψουμε νέες σχέσεις.

Στις 22 του μήνα την Παρασκευή το τρίγωνο Ερμή Πλούτωνα θα φέρει στην επιφάνεια πληροφορίες που αφορούν κρυμμένα γεγονότα και θα ενισχύσει την κριτική μας διάθεση.

Το Σάββατο 23 του μήνα ο Ηλιος θα κάνει την είσοδό του στο Ζυγό. Το πιο σημαντικό που θα μας απασχολήσει είναι η σχέση μας και οι συνεργασίες μας που πρωταγωνιστούν τη σκέψη μας και τη διάθεσή μας. Το ζώδιο της συντροφικότητας θα δώσει την ώθηση να βρούν ένα ταίρι όσοι είναι μόνοι και να βελτιώσουν τη σχέση αυτοί που έχουν βαλτώσει. Θα είναι περισσότερο διαθέσιμοι να βάλουν νερό στο κρασί τους.

Την Κυριακή 24 του μήνα πραγματοποιείται η αντίθεση Ερμή Ποσειδώνα, η οποία είναι μία δύσκολη όψη που πιθανόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις, ίντριγκες και  να εξιδανικέψουμε πρόσωπα και καταστάσεις.

Ας δούμε τώρα πως μπορεί να επηρεαστεί το κάθε ζώδιο από τη Ν. Σελήνη και τι θετικό μπορούμε να αντλήσουμε από αυτήν.

 

 

ΚΡΙΟΙ

Η Ν. Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να ενισχύσει τις ανησυχίες σας γύρω από τα θέματα της καθημερινότητας, της υγείας και του επαγγελματικού στίβου. Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε. Να φροντίσετε τους δείχτες του ρολογιού και να τα ελέγξετε όλα εξονυχιστικά .

ΤΑΥΡΟΙ

Νέες ευκαιρίες στο τομέα του Ερωτα  σας παρουσιάζει η Ν. Σελήνη στην Παρθένο. Μπορεί να ερωτευτείτε και να αφεθείτε στα δίχτυα του Ερωτα. Μπορεί να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο η να προωθήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Ακόμη και η απόκτηση ενός απογόνου ευνοείται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που δεν θέλετε. Ωρα ανανέωσης για σας στο χώρο της οικογενειακής εστίας. Θέλετε να αλλάξετε τα πάντα. Χώρο κατοικίας η απλή ανακαίνιση του σπιτιού η των επίπλων. Ακόμη και συγκάτοικο θα θέλετε να αλλάξετε. Κάντε το με τη Ν. Σελήνη στις 20 του μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Θα είστε πιο επικοινωνιακοί αυτήν την εβδομάδα. Η Ν. Σελήνη στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να ανοίξετε νέο κύκλο γνωριμιών και να μετακινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση. Σκεφτείτε καλά την δυνατότητα να  διευρύνετε τους ορίζοντές σας με μικρομετακινήσεις.

ΛΕΟΝΤΕΣ

Πολύ καλά τα νέα για σας τα Λιοντάρια αναφορικά με το πως θα σας επηρεάσει η Ν. Σελήνη στην Παρθένο. Εδώ και καιρό δεν είστε ικανοποιημένοι με τη διαχείριση των οικονομικών σας όπως όλοι οι άνθρωποι που μιλούν ελληνικά. Σκεφτείτε πως θα αποκτήσετε νέα πηγή εσόδων.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Τα καλύτερα μπορεί να συμβούν με τη Ν. Σελήνη στο ζώδιό σας. Επηρεάζεστε όλοι οι Παρθένοι, μα κυρίως εσείς που έχετε τα γενέθλιά σας αυτές τις μέρες κοντά στις 20 του Σεπτέμβρη. Μπορείτε να ρισκάρετε τα πάντα γύρω από πολλά θέματα που σας ενδιαφέρουν. Ανανεωθείτε!!!!

ΖΥΓΟΙ

Με τη Ν. Σελήνη στην Παρθένο,  επομένως στο 12* σας οίκο, θα πρέπει να κάνετε ενδοσκόπηση και να κοιτάξετε μέσα σας τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους. Θα έχετε την έμπνευση και θα σας μιλήσει το ένστικτο.  Το βέβαιο είναι ότι θα βρείτε το δρόμο σας αρκεί να ακούσετε τους κτύπους της καρδιάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Δεν γνωρίζω πόσο σας ενδιαφέρει να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να αυξήσετε τους φίλους σας. Αυτή η Ν. Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί τη συλλογική δραστηριότητα με ομοιδεάτες. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι οδεύουν θετικά τα σχέδιά σας στον επαγγελματικό στίβο.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Εσείς οι τυχεροί του ζωδιακού κύκλου δεν πρέπει να ανησυχείτε πολύ γενικώς και ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο όπου όλα μπαίνουν στη θέση τους με ένα μαγικό τρόπο. Η Ν. Σελήνη φέρνει ευκαιρίες στον επαγγελματικό στίβο τις οποίες πρέπει να αδράξετε με ταχύτητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Εσείς που είστε κολλημένοι στον επαγγελματικό στίβο καλά θα κάνετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να διευρύνετε τους ορίζοντες με τη μάθηση μιας η περισσότερο από μιας γλώσσας. Το εμπόριο καθώς και οι δραστηριότητες στο εξωτερικό ευνοούνται. Τι κάθεστε?

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η Ν. Σελήνη στην Παρθένο είναι εξαιρετικά θετική για σας. Μπορεί να ευνοηθείτε οικονομικά από τρίτους όπως τράπεζες, ασφάλειες κλπ. Και γενικώς να κάνετε νέα οικονομικά ξεκινήματα με ευνοικές συνθήκες που θα φανεί στο μέλλον ότι έχετε επωφεληθεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας είναι ό τι καλύτερο αυτή η Ν. Σελήνη στην Παρθένο καθότι αυτό το ζώδιο βρίσκεται απέναντί σας και σας ταιριάζει. Ενδέχεται, λοιπόν, να φτιάξετε την προσωπική σας ζωή η να έχετε ευκαιρίες για να κάνετε μία καλή συνεργασία. Εάν είστε μόνοι μπορεί να βρείτε ένα σύντροφο.

[u1]

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 11 – 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Πρόκειται για μία εβδομάδα όπου η εξαιρετικά θετική όψη του τριγώνου Ηλιου Πλούτωνα δίνει μεγάλη ενέργεια για έντονη δραστηριότητα με μεγάλο εύρος ικανοτήτων  που ο καθένας μας μπορεί να ξετυλίξει και να εκμεταλλευτεί.

Από την Κυριακή 10 του μήνα ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας,  έκανε την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου  που είναι και ο κυβερνήτης της και η  κριτική μας διάθεση αυξάνεται καθώς συναντά και τον Αρη στην ίδια θέση.

Τη Δευτέρα πρέπει να περιορίσουμε την κριτική μας διάθεση και να ρίξουμε το φως και την ενέργειά μας σε ό τι μας αφορά και όχι να αναλωνόμαστε στη δραστηριότητα τρίτων. Εξ άλλου όταν ασκούμε κριτική στους άλλους στην ουσία είμαστε αυστηροί με τον ίδιο μας τον εαυτό και τίποτε δεν μας ικανοποιεί..

Την Τρίτη ο Ερωτας αλλάζει πορεία και γίνεται πιο σταθερός. Ετσι εάν συνάψουμε τώρα μία σχέση θα είναι πολύ σοβαρή

Την Τετάρτη το τρίγωνό Αφροδίτης Κρόνου δίνει μία μακροβιότητα στον Ερωτα και σταθεροποιεί τα βήματά του.

Την Πέμπτη το τετράγωνο Ηλιου Κρόνου δεν ευνοεί τις όποιες δραστηριότητες και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τα άτομα κύρους.

Την Παρασκευή είναι μία  μέρα εξαιρετικά ευνοική όπου το συναίσθημα έχει τον πρώτο λόγο.

Το Σάββατο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα λόγια μας γιατί είναι μεν αλήθεια ότι verba volant = τα λόγια πετούν και scripta manent = τα γραπτά μένουν, αλλά όταν τα λόγια είναι βαριά μένουν στο μυαλό του άλλου σαν μολύβι  και στενοχωριέται καθώς δεν τα ξεχνά.

Την Κυριακή έχουμε επιρροές από τη δυσκολία επικοινωνίας και προφανώς απρόσμενες εξελίξεις στην συναισθηματική μας ζωή.

 

 

ΚΡΙΟΙ

Οι θετικές όψεις των πλανητών θα σας φέρουν πολύ κοντά στην επιτυχία. Γι αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να αδράξετε τις ευκαιρίες. Δημιουργείστε μόνοι σας τον τρόπο ώστε η επιτυχία να είναι μακρόβια.

ΤΑΥΡΟΙ

Παραγωγική περίοδος και εβδομάδα όπου θα σας δοθούν ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Η πλειάδα των πλανητών στο φιλικό για σας ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το πρακτικό σας μυαλό και να δημιουργήσετε αξιόλογα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για λίγο ακόμη ο Δίας ο πλανήτης της ευημερίας και της επέκτασης στο φιλικό για σας ζώδιο του Ζυγού σας ευνοεί και σας χαρίζει μία καλοκαιρινή ανεμελιά. Σας συνιστώ να τον χρησιμοποιήσετε για να δώσετε σώμα και φτερά σε όνειρα που ήταν σχεδόν απαγορευμένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Ενώ οι προηγούμενες μέρες ήταν χρωματισμένες από ανεμελιά τώρα με τον Αρη στην Παρθένο η καθημερινότητά σας δυσκολεύει και το ενδιαφέρον σας διαχέεται σε πολλές κατευθύνσεις. Η ενέργειά σας θα υποστεί μείωση καθώς ο εκνευρισμός θα σας κυριεύει. Στο χέρι σας να το αποφύγετε. Η Αστρολογία μας βοηθά, εφ όσον γνωρίζουμε, να αποφεύγουμε ορισμένες καταστάσεις.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Ποιος σας πιάνει…!!!!!!! Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας έως τις 20 του μήνα θα έχετε την εύνοια της όχι μόνον στον ερωτικό τομέα, αλλά και στον οικονομικό. Ευνοείστε περισσότερο εσείς που είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Εφ όσον, λοιπόν, το γνωρίζετε διεκδικήστε τα δικαιώματά σας και κυνηγήστε τα όνειρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Πολλοί πλανήτες στο ζώδιό σας αυξάνουν την αναμφισβήτητη παραγωγική  σας ικανότητα.  Όλοι οι προβολείς είναι επάνω σας και σας βοηθούν να δείξετε ποιοι είστε και πόσο αξίζετε. Ο Ηλιος βγάζει την αισιόδοξη πλευρά της ψυχής σας και σας κάνει εξωστρεφείς.

ΖΥΓΟΙ

Μην παραπονιέστε και μην γκρινιάζετε!!!!! Εφτασε η στιγμή όπου ο Δίας αρχίζει να δίνει απλόχερα τα δώρα του. Εάν δεν το έχει ακόμη κάνει είναι έτοιμος να στολιστεί σαν Αγ. Βασίλης για να ικανοποιήσει κάθε απόκρυφη επιθυμία σας και τα όνειρα να υλοποιηθούν. Αρκεί να το πιστέψετε!!!!!

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Δεν θα έλεγα ότι το καλοκαίρι ήταν για σας το καλύτερο. Τώρα, όμως, έχετε ανασκουμπωθεί και εργάζεστε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας. Ο Αρης στην Παρθένο σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και οι ρυθμοί γίνονται πιο έντονοι.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Αφροδίτη στο Λέοντα έως τις 20 του μήνα σας ευνοεί και σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε πράγματα που πριν δεν τολμούσατε να  εκφράσετε. Λάμπετε από χαρά και αυτό οι άλλοι το βλέπουν, το εισπράττουν και σας βοηθούν να κάνετε καινούργια ξεκινήματα που θα έχουν διάρκεια στο χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Μπορεί να έχετε ταλαιπωρηθεί με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας και τις άλλες αρνητικές όψεις των πλανητών, αλλά τώρα με τον Αρη στο φιλικό για σας ζώδιο της Παρθένου θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις σχέσεις σας με το εξωτερικό, το εμπόριο και με τα φιλόδοξα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Ανασυγκρότηση και οργάνωση θα χαρακτηρίσει αυτήν την εβδομάδα. Θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Ο Αρης στο Λέοντα έφερε λογομαχίες με σύντροφο και συνεργάτες ενώ τώρα στην Παρθένο σας δραστηριοποιεί στον επαγγελματικό στίβο με επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η προσωπική σας ζωή πρωταγωνιστεί τις σκέψεις σας. Τα συναισθήματα θα περάσουν από σαράντα κύματα. Ο Αρης στην Παρθένο θα επηρεάσει τις σχέσεις σας με σύντροφο η με κάποιο συνεργάτη. Ευτυχώς που πάντα υπάρχει μία ισορροπία. Ο Δίας στο Ζυγό σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε αύξηση εσόδων μέσω του επαγγελματικού στίβου.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ  

 

  1. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 4 – 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο προηγούμενος μήνας τελείωσε με το εξάγωνο Δία Κρόνου. Πρόκειται για μία όψη που μας φέρνει ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να αδράξουμε για να έχουμε επιτυχία σε ό τι στοχεύουμε.  Εμείς με τη συμπεριφορά μας μπορούμε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνθήκες ώστε η επιτυχία να είναι μακρόβια. Για μεγάλο μέρος του Σεπτεμβρίου θα νοιώσουμε τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της όψης. Η Αστρολογία μας δίνει την πληροφόρηση και εμείς την χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να επωφεληθούμε.

Αυτή είναι μία ιδιαίτερα σημαντική εβδομάδα αφού ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή τροχιά του και από τις 6 του μήνα παύει να μας ταλαιπωρεί με τις καθυστερήσεις και με τη δυσκολία στην επικοινωνία. Μπορούμε επιτέλους να συνάψουμε νέες σχέσεις και να υπογράψουμε συμβόλαια καθώς να κάνουμε συμφωνίες όχι πλέον κάτω από το τραπέζι, αλλά φανερά και ξεκάθαρα.

Την ίδια μέρα που ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος στις 6 του μήνα έχουμε Πανσέληνο στους Ιχθείς. Σ αυτήν την Πανσέληνο συμμετέχει ο Ποσειδώνας και ο Κρόνος κάνει μία όψη τετραγώνου. Θα έρθουν στο προσκήνιο πνευματικές ανησυχίες, συμπόνια, αλληλεγγύη, και τάση προς την τέχνη, αλλά δεν θα λείψουν οι παραπλανήσεις και οι απογοητεύσεις καθώς ο Ποσειδώνας βάζει ένα πέπλο ομίχλης.

Παρόλα αυτά η ημέρα ενδείκνυται για δυναμικές λύσεις. Διαπιστώνουμε πάντα ότι στη ζωή υπάρχει ισορροπία. Από τη μια η εξαπάτηση του Ποσειδώνα και από την άλλη η δυναμικότητα και η διάρκεια του Κρόνου.

Η αντίθεση Δία Ουρανού δείχνει ρήγματα στις σχέσεις, αλλά και αυτό εξαρτάται από τη συμπεριφορά μας και από την προσοχή που θα δώσουμε για να τις αποφύγουμε.

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία Σελήνη στον Υδροχόο που είναι από τα πιο συμπαθητικά φεγγάρια του ζωδιακού κύκλου με ιδιαίτερο φιλικό χαρακτήρα που δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλες τις κοινωνικές μας συναναστροφές και επαφές. Πρόκειται για ένα φεγγάρι που μας εμπνέει να τολμήσουμε το διαφορετικό και το πρωτότυπο στην καθημερινότητά μας. Τη Δευτέρα δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τις απόψεις μας καθότι θα βρούμε σθεναρή αντίδραση από το περιβάλλον μας.  

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η Πανσέληνος το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων Παρθένου μπορεί να σας φέρει μία τάση προς απομόνωση, η οποία είναι χρήσιμη για να κάνετε μία ενδοσκόπηση που δύσκολα κάνετε γιατί είναι επώδυνη.

ΤΑΥΡΟΙ

Τα φώτα πέφτουν επάνω σας την Τετάρτη με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων Παρθένου. Αυξάνει την κοινωνικότητά σας και γίνεστε πολύ αγαπητοί από τους φίλους και τα κοντινά σας άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στις 6 του μήνα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοική για σας. Εσείς, όμως, με τον αλέγρο χαρακτήρα σας μπορείτε να την μετατρέψετε σε μία ευχάριστη νότα εάν μετριάσετε το ενδιαφέρον για την καριέρα σας και οργανώσετε μία μάζωξη στο σπίτι η έξω από αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Ευκαιρίες για να οργανώσετε τα σχέδιά σας φέρνει η Πανσέληνος στο φιλικό για σας ζώδιο των Ιχθύων. Υπάρχει πιθανότητα να αυξηθεί η κοινωνικότητά σας και να γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους  φιλόδοξους στόχους  σας κυρίως εάν αυτοί αφορούν πνευματικές εργασίες.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων Παρθένου θα ενισχύσει τους προβληματισμούς σας γύρω από τα οικονομικά σας. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να ζητήσετε στήριξη από τρίτους. Επειδή το ωροσκόπιο δεν το μελετάμε με μία μόνον όψη πρέπει να σημειώσουμε ότι η Αφροδίτη στο Λέοντα δίνει ένα σημαντικό χέρι βοηθείας στα οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων Παρθένου ενισχύει την ανάγκη για συντροφικότητα. Όταν έχουμε αυτή την ανάγκη μπορούμε να οργανώσουμε μία όμορφη βραδιά με φίλους η το σύντροφο  για να μην νοιώσουμε μόνοι. Υπάρχουν πάντα οι εναλλακτικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα.

ΖΥΓΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων Παρθένου βγάζει στην επιφάνεια άγχη και ανασφάλειες σε ότι αφορά την καθημερινότητα και όλα τα θέματα που ανήκουν στη δικαιοδοσία του 6 ^ οίκου. Προβλήματα υγείας και του επαγγελματικού στίβου.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Τόσος ρομαντισμός και ερωτική ατμόσφαιρα δημιουργεί η συγκεκριμένη Πανσέληνος που μπορεί να δείτε και τους φίλους ερωτικά. Προσοχή μην υπερβάλλετε καθότι θα σας περάσει αυτή η επιθυμία  και ίσως χαλάσετε μία φιλία χωρίς λόγο.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Μία εσωτερική πάλη δημιουργεί αυτή η Πανσέληνος ανάμεσα στις υποχρεώσεις του επαγγελματικού στίβου και τις ανάγκες της οικογενειακής εστίας. Στο τέλος θα υπερισχύσει η λογική και θα ισορροπήσετε τα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Μεγάλη ευαισθησία σας διακατέχει την ημέρα της Πανσελήνου και σας προσδίδει ρομαντισμό. Μία ερωτική διάθεση μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε μία όμορφη βραδιά στην αγκαλιά του συντρόφου σας με τον οποίο είχατε καιρό να ζήσετε τέτοιες στιγμές. Είστε σχεδόν πάντα απορροφημένοι από τα επαγγελματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Είναι ακατάλληλη εβδομάδα για επενδύσεις και οικονομικές συναλλαγές αφού η Πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά σας και συμμετέχει σε τέλεια σύνοδο ο Ποσειδώνας, ο οποίος δημιουργεί μία θολούρα με πιθανή υπερεκτίμηση των πραγμάτων.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται ακριβώς πάνω στον Ηλιο σας επηρεάζει έντονα και θολώνει το τοπίο αφού συμμετέχει ο Ποσειδώνας. Τα κάνετε «μπάχαλο» στην προσωπική σας ζωή. Παρερμηνεύετε καταστάσεις και αντιδράτε με τη συνήθη ευαισθησία σας που είναι ζημιογόνος για εσάς τους ίδιους.

 

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ, ΔΗΜΙΟΥΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.  ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ 

 

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 21 – 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία ισχυρή έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις 21.30 ώρα Ελλάδας στις 28 ^ 53’ του Λέοντα. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ!!!!!! Αυτή η έκλειψη δείχνει ότι μπορούμε να κάνουμε μία νέα αρχή στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά μας. Επίσης το σημαντικό είναι ότι αυτά τα ξεκινήματα θα είναι μακρόβια διάρκεια  καθότι πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο του σταθερού σταυρού όπως είναι ο Λέων.

Σ αυτήν την έκλειψη 21/8 συμμετέχουν ο Ουρανός και ο Κρόνος και σχηματίζουν ευνοικές όψεις. Γι αυτό το λόγο είναι ιδιαίτερα προοδευτική και μπορεί να συμβούν γεγονότα αντισυμβατικά. Επειδή συμμετέχει και ο Αρης μπορεί να προκληθούν γεγονότα με εντάσεις καθώς και ατυχήματα. Όλα, όμως, είναι τάσεις και τίποτε από όλα αυτά μπορεί να συμβεί. Το βέβαιο είναι ότι θα σημειωθούν αλλαγές απρόσμενες λόγω του Ουρανού.

Την Τρίτη 22/8 δεν υπάρχει τίποτε αξιοσημείωτο καθότι η ημέρα επηρεάζεται από τις χθεσινές συνθήκες.

Την Τετάρτη 23/8 ο Ηλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου και είμαστε όλοι καλεσμένοι να ασχοληθούμε με τον επαγγελματικό στίβο.

Η Πέμπτη 24/8 είναι μία μέρα που απαιτεί προσοχή καθότι είναι πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις.

Την Παρασκευή 25/8 καλά είναι να χαλαρώσουμε και πάλι και να σκεφτούμε να περάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το τέλος της εβδομάδας που προμηνύεται λαμπερό.

Το Σάββατο 26/8 ο Ηλιος στην Παρθένο κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο και μας βοηθά να κάνουμε συζητήσεις για συμφωνίες που καλό είναι να αναμένουν την ορθή φορά του πλανήτη. Η Αφροδίτη κάνει είσοδο στο λαμπερό Λέοντα. Καιρός για ψυχαγωγία για παρακολούθηση σε θεάματα. Αριστες σχέσεις με τα παιδιά.

Την Κυριακή 27/8 ο Δίας κάνει μία όψη ακριβείας με τον Κρόνο και δημιουργεί ένα κλίμα σταθερότητας για πολλές μέρες πριν και μετά. Θα ευνοηθεί η δράση, η δημιουργία και οι σταθερές καταστάσεις.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά η έκλειψη του Ηλίου στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα.

ΚΡΙΟΙ

Ελπιδοφόρα μηνύματα φέρνει σε σας η έκλειψη στο Λέοντα. Σας χαρίζει λάμψη, γοητεία , ενέργεια και αποφασιστικότητα που δεν σας λείπει ποτέ καθότι είστε χαρισματικά άτομα. Επειδή συμμετέχει ο Ουρανός υπάρχει το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι φαινομενικά απρόσμενο, αλλά  είναι προιόν δικής σας βούλησης.

ΤΑΥΡΟΙ

Η έκλειψη του Ηλιου στο Λέοντα σας επηρεάζει άμεσα καθότι ανήκετε στα ζώδια του σταθερού σταυρού. Η οικογενειακή εστία περνάει κρίση και είναι λίγο ασταθείς οι σχέσεις σας με τα άτομα αυτής. Σας βοηθάει, όμως, η Αφροδίτη στον Καρκίνο για να βελτιώσετε ό τι δεν ηχεί όμορφα με  τα κοντινά σας άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε τυχεροί όπως πάντα και η έκλειψη σας βοηθά να εντείνετε την κοινωνικότητά σας. Γίνεστε ο φάρος και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον περίγυρο σας. Το αξίζετε καθότι δίνετε τα πάντα στους φίλους σας διότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτούς. Εχετε δυνατά συναισθήματα τα οποία τα δείχνετε και εισπράττετε ανταπόκριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Και εσείς δεν πρέπει να ανησυχείτε για την έκλειψη του Ηλίου καθότι η συμμετοχή του Ουρανού θα σας φέρει απρόσμενη εξέλιξη στα οικονομικά σας για τα οποία έχετε δεινοπαθήσει τον τελευταίο καιρό. Θα πάρετε μία ανάταση που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε δίχως άγχη. Πρέπει βέβαια να αποταμιεύσετε για να μην περάσετε τόσο δύσκολα.

ΛΕΟΝΤΕΣ

Η έκλειψη του Ηλιου στο ζώδιό σας θα σας δώσει ενέργεια και ώθηση για να αναλάβετε ρίσκα. Εάν είστε πειθαρχημένοι και χρησιμοποιήσετε τη ψυχρή λογική θα δείτε να στεφθεί επιτυχώς ένα σχέδιο που είχατε από καιρό κατά νου. Η έλλειψη φόβου για την αποτυχία σας κάνει τολμηρούς και επιτυχημένους. Η αυτοπεποίθηση είναι σημαντικό συστατικό στη συνταγή της επιτυχίας.      

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η έκλειψη του Ηλίου στο Λέοντα θεωρητικά θα έπρεπε να φέρει προβλήματα, αλλά η συμμετοχή του Ουρανού στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας ενδέχεται να φέρει θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό στίβο ένας τομέας τόσο σημαντικός για εσάς. Ο χώρος της υγείας είναι επίσης σημαντικός και εδώ διακρίνουμε θετικότητα καθότι είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στη διατροφή σας βάση της αρχής: “είμαστε ό τι τρώμε».

ΖΥΓΟΙ

Η έκλειψη του Ηλιου στο Λέοντα ενδέχεται να φέρει προβλήματα με τον περίγυρο σας. Προφανώς ευθύνες και συγκρούσεις ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας. Μπορεί να παίξετε ηγετικό ρόλο και οι αποφάσεις σας να επηρεάσουν τους άλλους. Να είστε προσεκτικοί και να ενεργήσετε όπως πάντα διπλωματικά και δεν θα συμβεί τίποτε αρνητικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας καλεί να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να αφοσιωθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αφού απρόσμενες θετικές εξελίξεις θα σημειωθούν στην καριέρα σας θα έχετε απόθεμα αγάπης για να δώσετε και στους άλλους πράγμα που θα σας γεμίσει χαρά. Επειδή πολλά πράγματα θα αλλάξουν να είστε έτοιμοι να δεχτείτε τις αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας τονίζει την ανάγκη για ενδοσκόπηση πράγμα που δεν συνηθίζετε και θα σας κάνει καλό. Δεν είστε έτοιμοι για συναισθηματική δέσμευση και προτιμάτε τα φλερτ και τα παιγνίδια. Αυτό που προτιμάτε πάντα είναι τα ταξίδια στο εξωτερικό και αυτά ευνοούνται καθώς επίσης οι πνευματικές εργασίες. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα φιλόδοξα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Παρότι είστε ιδιαίτερα ρομαντικοί και τρυφεροί απέναντι στο σύντροφό σας αυτόν τον καιρό δεν αποκλείεται να εμφανιστούν κάποια σύννεφα στις σχέσεις σας. Από την άλλη η έκλειψη μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά, φορολογικά και κληρονομικά θέματα κάτι που σας ηρεμεί και σας χαλαρώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Επειδή η έκλειψη πραγματοποιείται ακριβώς στο χώρο των σχέσεων και της συνεργασίας ενδέχεται να εμπλακούν άτομα που ανήκουν σ αυτόν τον τομέα. Θα επηρεαστείτε εσείς των τελευταίων ημερών του ζωδίου και θα κάνετε συνειδητοποιήσεις στο γάμο σας και στις συνεργασίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Εάν είστε δεσμευμένοι καλά θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις  που «καίνε». Δεν θα βρείτε συμμάχους στο χώρο του γάμου και της συνεργασίας καθότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και η συνεννόηση δυσχεραίνει.  Μην βιάζεστε να κάνετε συμφωνίες και αφήστε το χρόνο να κυλήσει για να επουλωθούν τυχόν πληγές.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

 

ΚΡΙΟΙ

Ελπιδοφόρα μηνύματα φέρνει σε σας η έκλειψη στο Λέοντα. Σας χαρίζει λάμψη, γοητεία , ενέργεια και αποφασιστικότητα που δεν σας λείπει ποτέ καθότι είστε χαρισματικά άτομα. Επειδή συμμετέχει ο Ουρανός υπάρχει το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι φαινομενικά απρόσμενο, αλλά  είναι προιόν δικής σας βούλησης.

ΤΑΥΡΟΙ

Η έκλειψη του Ηλιου στο Λέοντα σας επηρεάζει άμεσα καθότι ανήκετε στα ζώδια του σταθερού σταυρού. Η οικογενειακή εστία περνάει κρίση και είναι λίγο ασταθείς οι σχέσεις σας με τα άτομα αυτής. Σας βοηθάει, όμως, η Αφροδίτη στον Καρκίνο για να βελτιώσετε ό τι δεν ηχεί όμορφα με  τα κοντινά σας άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε τυχεροί όπως πάντα και η έκλειψη σας βοηθά να εντείνετε την κοινωνικότητά σας. Γίνεστε ο φάρος και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον περίγυρο σας. Το αξίζετε καθότι δίνετε τα πάντα στους φίλους σας διότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτούς. Εχετε δυνατά συναισθήματα τα οποία τα

 

ΚΡΙΟΙ

Ελπιδοφόρα μηνύματα φέρνει σε σας η έκλειψη στο Λέοντα. Σας χαρίζει λάμψη, γοητεία , ενέργεια και αποφασιστικότητα που δεν σας λείπει ποτέ καθότι είστε χαρισματικά άτομα. Επειδή συμμετέχει ο Ουρανός υπάρχει το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι φαινομενικά απρόσμενο, αλλά  είναι προιόν δικής σας βούλησης.

ΤΑΥΡΟΙ

Η έκλειψη του Ηλιου στο Λέοντα σας επηρεάζει άμεσα καθότι ανήκετε στα ζώδια του σταθερού σταυρού. Η οικογενειακή εστία περνάει κρίση και είναι λίγο ασταθείς οι σχέσεις σας με τα άτομα αυτής. Σας βοηθάει, όμως, η Αφροδίτη στον Καρκίνο για να βελτιώσετε ό τι δεν ηχεί όμορφα με  τα κοντινά σας άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε τυχεροί όπως πάντα και η έκλειψη σας βοηθά να εντείνετε την κοινωνικότητά σας. Γίνεστε ο φάρος και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον περίγυρο σας. Το αξίζετε καθότι δίνετε τα πάντα στους φίλους σας διότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτούς. Εχετε δυνατά συναισθήματα τα οποία τα δείχνετε και εισπράττετε ανταπόκριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Και εσείς δεν πρέπει να ανησυχείτε για την έκλειψη του Ηλίου καθότι η συμμετοχή του Ουρανού θα σας φέρει απρόσμενη εξέλιξη στα οικονομικά σας για τα οποία έχετε δεινοπαθήσει τον τελευταίο καιρό. Θα πάρετε μία ανάταση που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε δίχως άγχη. Πρέπει βέβαια να αποταμιεύσετε για να μην περάσετε τόσο δύσκολα.

 

 

ΛΕΟΝΤΕΣ

Η έκλειψη του Ηλιου στο ζώδιό σας θα σας δώσει ενέργεια και ώθηση για να αναλάβετε ρίσκα. Εάν είστε πειθαρχημένοι και χρησιμοποιήσετε τη ψυχρή λογική θα δείτε να στεφθεί επιτυχώς ένα σχέδιο που είχατε από καιρό κατά νου. Η έλλειψη φόβου για την αποτυχία σας κάνει τολμηρούς και επιτυχημένους. Η αυτοπεποίθηση είναι σημαντικό συστατικό στη συνταγή της επιτυχίας.      

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η έκλειψη του Ηλίου στο Λέοντα θεωρητικά θα έπρεπε να φέρει προβλήματα, αλλά η συμμετοχή του Ουρανού στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας ενδέχεται να φέρει θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό στίβο ένας τομέας τόσο σημαντικός για εσάς. Ο χώρος της υγείας είναι επίσης σημαντικός και εδώ διακρίνουμε θετικότητα καθότι είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στη διατροφή σας βάση της αρχής: “είμαστε ό τι τρώμε».

ΖΥΓΟΙ

Η έκλειψη του Ηλιου στο Λέοντα ενδέχεται να φέρει προβλήματα με τον περίγυρο σας. Προφανώς ευθύνες και συγκρούσεις ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας. Μπορεί να παίξετε ηγετικό ρόλο και οι αποφάσεις σας να επηρεάσουν τους άλλους. Να είστε προσεκτικοί και να ενεργήσετε όπως πάντα διπλωματικά και δεν θα συμβεί τίποτε αρνητικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας καλεί να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να αφοσιωθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αφού απρόσμενες θετικές εξελίξεις θα σημειωθούν στην καριέρα σας θα έχετε απόθεμα αγάπης για να δώσετε και στους άλλους πράγμα που θα σας γεμίσει χαρά. Επειδή πολλά πράγματα θα αλλάξουν να είστε έτοιμοι να δεχτείτε τις αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας τονίζει την ανάγκη για ενδοσκόπηση πράγμα που δεν συνηθίζετε και θα σας κάνει καλό. Δεν είστε έτοιμοι για συναισθηματική δέσμευση και προτιμάτε τα φλερτ και τα παιγνίδια. Αυτό που προτιμάτε πάντα είναι τα ταξίδια στο εξωτερικό και αυτά ευνοούνται καθώς επίσης οι πνευματικές εργασίες. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα φιλόδοξα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Παρότι είστε ιδιαίτερα ρομαντικοί και τρυφεροί απέναντι στο σύντροφό σας αυτόν τον καιρό δεν αποκλείεται να εμφανιστούν κάποια σύννεφα στις σχέσεις σας. Από την άλλη η έκλειψη μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά, φορολογικά και κληρονομικά θέματα κάτι που σας ηρεμεί και σας χαλαρώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Επειδή η έκλειψη πραγματοποιείται ακριβώς στο χώρο των σχέσεων και της συνεργασίας ενδέχεται να εμπλακούν άτομα που ανήκουν σ αυτόν τον τομέα. Θα επηρεαστείτε εσείς των τελευταίων ημερών του ζωδίου και θα κάνετε συνειδητοποιήσεις στο γάμο σας και στις συνεργασίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Εάν είστε δεσμευμένοι καλά θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις  που «καίνε». Δεν θα βρείτε συμμάχους στο χώρο του γάμου και της συνεργασίας καθότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και η συνεννόηση δυσχεραίνει.  Μην βιάζεστε να κάνετε συμφωνίες και αφήστε το χρόνο να κυλήσει για να επουλωθούν τυχόν πληγές.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΚΡΙΟΙ

Ελπιδοφόρα μηνύματα φέρνει σε σας η έκλειψη στο Λέοντα. Σας χαρίζει λάμψη, γοητεία , ενέργεια και αποφασιστικότητα που δεν σας λείπει ποτέ καθότι είστε χαρισματικά άτομα. Επειδή συμμετέχει ο Ουρανός υπάρχει το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι φαινομενικά απρόσμενο, αλλά  είναι προιόν δικής σας βούλησης.

ΤΑΥΡΟΙ

Η έκλειψη του Ηλιου στο Λέοντα σας επηρεάζει άμεσα καθότι ανήκετε στα ζώδια του σταθερού σταυρού. Η οικογενειακή εστία περνάει κρίση και είναι λίγο ασταθείς οι σχέσεις σας με τα άτομα αυτής. Σας βοηθάει, όμως, η Αφροδίτη στον Καρκίνο για να βελτιώσετε ό τι δεν ηχεί όμορφα με  τα κοντινά σας άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε τυχεροί όπως πάντα και η έκλειψη σας βοηθά να εντείνετε την κοινωνικότητά σας. Γίνεστε ο φάρος και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον περίγυρο σας. Το αξίζετε καθότι δίνετε τα πάντα στους φίλους σας διότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτούς. Εχετε δυνατά συναισθήματα τα οποία τα δείχνετε και εισπράττετε ανταπόκριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Και εσείς δεν πρέπει να ανησυχείτε για την έκλειψη του Ηλίου καθότι η συμμετοχή του Ουρανού θα σας φέρει απρόσμενη εξέλιξη στα οικονομικά σας για τα οποία έχετε δεινοπαθήσει τον τελευταίο καιρό. Θα πάρετε μία ανάταση που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε δίχως άγχη. Πρέπει βέβαια να αποταμιεύσετε για να μην περάσετε τόσο δύσκολα.

 ΛΕΟΝΤΕΣ

Η έκλειψη του Ηλιου στο ζώδιό σας θα σας δώσει ενέργεια και ώθηση για να αναλάβετε ρίσκα. Εάν είστε πειθαρχημένοι και χρησιμοποιήσετε τη ψυχρή λογική θα δείτε να στεφθεί επιτυχώς ένα σχέδιο που είχατε από καιρό κατά νου. Η έλλειψη φόβου για την αποτυχία σας κάνει τολμηρούς και επιτυχημένους. Η αυτοπεποίθηση είναι σημαντικό συστατικό στη συνταγή της επιτυχίας.      

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η έκλειψη του Ηλίου στο Λέοντα θεωρητικά θα έπρεπε να φέρει προβλήματα, αλλά η συμμετοχή του Ουρανού στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας ενδέχεται να φέρει θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό στίβο ένας τομέας τόσο σημαντικός για εσάς. Ο χώρος της υγείας είναι επίσης σημαντικός και εδώ διακρίνουμε θετικότητα καθότι είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στη διατροφή σας βάση της αρχής: “είμαστε ό τι τρώμε».

ΖΥΓΟΙ

Η έκλειψη του Ηλιου στο Λέοντα ενδέχεται να φέρει προβλήματα με τον περίγυρο σας. Προφανώς ευθύνες και συγκρούσεις ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας. Μπορεί να παίξετε ηγετικό ρόλο και οι αποφάσεις σας να επηρεάσουν τους άλλους. Να είστε προσεκτικοί και να ενεργήσετε όπως πάντα διπλωματικά και δεν θα συμβεί τίποτε αρνητικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας καλεί να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να αφοσιωθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αφού απρόσμενες θετικές εξελίξεις θα σημειωθούν στην καριέρα σας θα έχετε απόθεμα αγάπης για να δώσετε και στους άλλους πράγμα που θα σας γεμίσει χαρά. Επειδή πολλά πράγματα θα αλλάξουν να είστε έτοιμοι να δεχτείτε τις αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας τονίζει την ανάγκη για ενδοσκόπηση πράγμα που δεν συνηθίζετε και θα σας κάνει καλό. Δεν είστε έτοιμοι για συναισθηματική δέσμευση και προτιμάτε τα φλερτ και τα παιγνίδια. Αυτό που προτιμάτε πάντα είναι τα ταξίδια στο εξωτερικό και αυτά ευνοούνται καθώς επίσης οι πνευματικές εργασίες. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα φιλόδοξα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Παρότι είστε ιδιαίτερα ρομαντικοί και τρυφεροί απέναντι στο σύντροφό σας αυτόν τον καιρό δεν αποκλείεται να εμφανιστούν κάποια σύννεφα στις σχέσεις σας. Από την άλλη η έκλειψη μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά, φορολογικά και κληρονομικά θέματα κάτι που σας ηρεμεί και σας χαλαρώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Επειδή η έκλειψη πραγματοποιείται ακριβώς στο χώρο των σχέσεων και της συνεργασίας ενδέχεται να εμπλακούν άτομα που ανήκουν σ αυτόν τον τομέα. Θα επηρεαστείτε εσείς των τελευταίων ημερών του ζωδίου και θα κάνετε συνειδητοποιήσεις στο γάμο σας και στις συνεργασίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Εάν είστε δεσμευμένοι καλά θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις  που «καίνε». Δεν θα βρείτε συμμάχους στο χώρο του γάμου και της συνεργασίας καθότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και η συνεννόηση δυσχεραίνει.  Μην βιάζεστε να κάνετε συμφωνίες και αφήστε το χρόνο να κυλήσει για να επουλωθούν τυχόν πληγές.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

 

 

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 14 – 21 Αυγούστου 2017

Τι να πούμε για την τόσο σημαντική εβδομάδα όπου όλη η Χριστιανοσύνη εορτάζει την Παναγία μας τη Μεγαλόχαρη? Θα είναι σίγουρα μία εβδομάδα ευλογημένη από τη χάρη Της. Ας μην επηρεαστούμε από τα άστρα και ας κοιτάξουμε την ομορφιά γύρω μας. Δεν είναι εβδομάδα όπου μπορούμε να ξεκινήσουμε μία αισθηματική σχέση καθότι από τη Δευτέρα 14/8 κιόλας ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας επιστρέφει με τη φαινομενική ανάδρομη τροχιά και δυσχεραίνει την επικοινωνία για όλα τα ζώδια. Θα παραμείνει σ αυτή τη θέση έως τις 7 Σεπτεμβρίου. Επίσης φέρνει καθυστερήσεις στις μετακινήσεις και επιβραδύνει γενικώς τις συναλλαγές. Απολαύστε τον ήλιο και ξεκουραστείτε και μην νοιάζεστε για επενδύσεις οιουδήποτε ύφους.

Την Τρίτη 15/8 δημιουργείται η αντίθεση Αφροδίτης Πλούτωνα που δεν ευνοείται η συναισθηματική ζωή.

Την Τετάρτη 16/8 οι συνθήκες δεν είναι καλύτερες στο θέμα της συναισθηματικής ζωής.

Την Πέμπτη  17/8 προφανώς θα σημειωθεί μία υπερβολή στις προσδοκίες μας και αυτό φέρνει σχεδόν πάντα απογοήτευση. Για αυτό ας πάρουμε μικρό καλάθι….

Την Παρασκευή 18/8 καλά θα είναι να μείνουμε μακριά από τις συγκρούσεις και τις όποιες συναλλαγές.

Το Σάββατο 19/8 πρόκειται για μία μέρα ιδιαίτερα ευνοική.

Την Κυριακή 20/8 το εξάγωνο Αρη Δία δίνει δυναμισμό και ευνοεί κάθε δραστηριότητα. Πάντα απαιτείται προσοχή καθότι οι υπερβολές μπορεί να μας οδηγήσουν σε μοιραία λάθη.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής το κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΙ

Ο ανάδρομος Ερμής που ξεκινάει τη Δευτέρα 14 του μήνα σας επιβάλλει να αναθεωρήσετε πράγματα και αποφάσεις που πήρατε στις αρχές του μήνα σε θέματα που δημιουργήθηκαν στο χώρο της υγείας και του  επαγγελματικού στίβου.

 

ΤΑΥΡΟΙ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σας αναγκάσει να αναθεωρήσετε πράγματα που σκεφτήκατε να πραγματοποιήσετε στις αρχές του μήνα. Δείτε το ως κάτι θετικό καθότι προφανώς σας εμποδίζει να κάνετε λάθη. Απολαύστε τις διακοπές που έχετε επιλέξει με τον πιο πολυτελή τρόπο που μόνον εσείς γνωρίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας η ανάδρομη πορεία του Ερμή γίνεται πιο αισθητή καθότι ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας. Θεωρώ ότι καλά θα κάνετε να κάνετε μία ενδοσκόπηση που θα σας βοηθήσει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Να προσέξετε την ανάδρομη πορεία του Ερμή καθώς θα φέρει τα γνωστά: καθυστερήσεις στις συμφωνίες και τις μετακινήσεις και πιθανόν κάποια σύγχυση στην επικοινωνία. Ισως η καθημερινότητά σας να μην κυλήσει ομαλά.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Όπως σε όλους έτσι και σε σας η ανάδρομη πορεία του Ερμή να φέρει κάποιες καθυστερήσεις κυρίως στην είσπραξη οφειλών και στις οικονομικές σας συναλλαγές με τρίτους. Επειδή όλα είναι στο μυαλό μας μπορεί να ην συμβεί τίποτε αρνητικό και να κυλήσουν όλα ομαλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Αφού ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας και διανύει ακριβώς το ζώδιό σας θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί από ποτέ όταν κάνετε μία συναλλαγή. Η ζωή δεν σταματάει διότι ο Ερμής είναι ανάδρομος. Απλά μας επιβάλλει να διασταυρώνουμε τις πληροφορίες και τα μηνύματα.

ΖΥΓΟΙ

Εκεί που πρέπει να προσέξετε είναι οι πληροφορίες που θα λάβετε. Υπάρχει το ενδεχόμενο να κρύβουν παγίδες και να δείτε την πραγματικότητα κάτω από διαφορετικό πρίσμα. Χαλαρώστε στην παραλία και μην ακούτε κανένα που επιθυμεί να σας παραπλανήσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Σας βλέπω σε διαρκή μετακίνηση και καλά κάνετε αφού οι επαφές με φίλους και η κοινωνική σας ζωή αποκτά ιδιαίτερη σημασία για σας. Μην απογοητευτείτε από πιθανές καθυστερήσεις και μην προβληματίζεστε εάν όλα δεν κυλούν ακριβώς όπως θα θέλατε.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Είναι η κατά εξοχήν εβδομάδα των διακοπών κι ας βρίσκεται ο Ερμής στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Το μυαλό σας είναι στις επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις, αλλά η καρδιά σας βρίσκεται στο πως θα περάσετε καλά. Κι αυτό πρέπει να κάνετε. Να ακούσετε τους κτύπους της καρδιάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Ενώ θα βρίσκεστε στην παραλία η σε κάποια ξαπλώστρα το μυαλό σας θα στριφογυρνάει γύρω από τα επαγγελματικά σας σχέδια και τον τρόπο υλοποίησης τους. Μην κουράζεστε! Δεν είναι εβδομάδα για τέτοιες βασανιστικές σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Αφού το γνωρίζετε ότι με τον ανάδρομο Ερμή δεν παίρνουμε νέες αποφάσεις και δεν υπογράφουμε συμφωνίες και συμβόλαια απολαμβάνουμε τον ήλιο και τις διακοπές και γεμίζουμε τις μπαταρίες μας και ετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε το φθινόπωρο που μας περιμένει γεμάτους προσδοκίες για τα επαγγελματικά μας σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Το κομμάτι που επηρεάζει η ανάδρομη πορεία του Ερμή καθότι διανύει το ζώδιο της Παρθένου είναι η σχέση σας με σύντροφο η με κάποιο στενό συνεργάτη. Μην ξεκινάτε κάτι καινούργιο είτε στον αισθηματικό τομέα είτε στον επαγγελματικό στίβο διότι θα χρειαστεί να το αναθεωρήσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Απολαύστε τις διακοπές όπου έχετε επιλέξει να βρίσκεστε.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 7 – 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Όπως όλοι θα γνωρίζετε, αυτήν τη χρονική περίοδο,  ο Αρης διανύει το ζώδιο του Λέοντα (και θα παραμείνει έως τις 5 Σεπτεμβρίου), ζώδιο της φωτιάς συνδεδεμένο με τις επιθυμίες. Ο Αρης στο Λέοντα χρωματίζει τα πάντα με το κίτρινο, το οποίο είναι το χρώμα του ήλιου και του καλοκαιριού. Όλα δείχνουν με ένα διαφορετικό χρώμα. Αρχίζει μία περίοδος εξέλιξης και συνειδητοποίησης καθότι πρόκειται για μία  περίοδο στοχασμού και  συλλογισμού και δίνει τη σκυτάλη στη δράση.

Επίσης αυτήν την περίοδο βλέπουμε στον ουρανό να πέφτουν τα αστέρια. Πρέπει, λοιπόν, να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε μία ευχή, αλλά σημαντικό είναι ο τρόπος που θα απευθύνουμε στο Σύμπαν την ευχή μας. Πρέπει να την κάνουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας έτσι ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί η ευχή μας και προσθέσουμε τη φράση: «ας γίνει (αυτό που επιθυμούμε) εάν είναι για το ανώτερο μας καλό».

Αναφορικά με τη Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την πρώτη κιόλας μέρα  της εβδομάδας θα πρέπει να οπλιστούμε με αισιοδοξία και να βάλουμε βουλοκέρι στα αυτιά μας σε όλες τις καταστροφικές προβλέψεις όσων επιθυμούν να μας εξουσιάσουν  μέσω του φόβου. Η

Στις 7 Αυγούστου, στις 9,11 γίνεται η έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και επηρεάζει τα Λιοντάρια και φυσικά τα υπόλοιπα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύρους και Σκορπιούς. Η ετυμολογία της λέξης έκλειψη προέρχεται από το εκλείπω που σημαίνει το τέλος κάποιων πραγμάτων. Προφανώς κάποια πράγματα πρέπει να τελειώσουν για να δώσουν χώρο σε άλλα πιο χρήσιμα.

Το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη έκλειψη συμμετέχει και ο Αρης ίσως υπάρξουν εντάσεις. Η συμμετοχή του Δία ενδέχεται να φέρει σημαντικές ευκαιρίες.

Την Τετάρτη η Σελήνη στους Ιχθείς δίνει μία ρομαντική διάθεση, αλλά πρέπει να προσέξουμε στην παραπλάνηση και στη ψευδαίσθηση που καραδοκούν  στη γωνία.

Την Πέμπτη 9/8 πραγματοποιείται το εξάγωνο Ηλιου Δία που δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα που απογειώνεται από την Αφροδίτη που προσδίδει εύνοια, τύχη και χαρά στον Ερωτα.

Το Σάββατο 12/8 πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα που δίνει ρομαντισμό, έμπνευση στην τέχνη, αισθησιασμό στον Ερωτα, αλλά και διάθεση για κοινωνικές εκδηλώσεις.

Την Κυριακή 1/8 δημιουργείται μία τάση για σταθεροποίηση των σχέσεων και των γεγονότων.

 

ΚΡΙΟΙ

Τίποτε δεν έχετε να φοβηθείτε από την έκλειψη τη Δευτέρα, αλλά και τις επόμενες μέρες καθότι είστε στο κέντρο των προβολέων και φίλοι και γνωστοί αναζητούν τη δροσερή συντροφιά σας. Φλερτάρετε αβίαστα διότι τα άστρα ευνοούν τον Ερωτα και τη δημιουργία. Εάν είστε σε ταξίδι αναψυχής απολαύστε ο μέχρι τέλους.

ΤΑΥΡΟΙ

Η ανασφάλεια που σας διακατέχει αυτήν την εβδομάδα είναι εν μέρει δικαιολογημένη διότι οι υποχρεώσεις της οικογενειακής εστίας σας πιέζουν και εσείς θα θέλατε να πάτε σένα θέρετρο όπου να περάσετε ανέμελα το χρόνο σας. Επειδή αυτό δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εκνευρίζεστε και κουράζεστε. Όλα θα φτιάξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί όλοι να ανησυχούν για τις εξελίξεις, αλλά εσείς είστε αισιόδοξοι και με αυτόν τον τρόπο ελκύετε τα ευχάριστα που μπορεί να είναι από σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό στίβο έως ένα ευχάριστο ταξίδι γιατί όχι στο εξωτερικό που θα σας βοηθήσει να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Την Κυριακή θα έχετε επιτυχίες όπου στοχεύετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Αυτό που σας απασχολεί περισσότερο από κάθε τι είναι τα οικονομικά σας και πως θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι αναψυχής που τόσο επιθυμείτε. Να φροντίσετε να μην κάνετε άστοχους χειρισμούς για να μην βρεθείτε στο τέλος του καλοκαιριού σε μεγάλη δυσκολία για να ανταπεξέλθετε στις ανάγκες της καθημερινότητας.

ΛΕΟΝΤΕΣ

Ο Ηλιος στο ζώδιό σας χαρίζει λάμψη και γοητεία  συστατικά απαραίτητα στη συνταγή της επιτυχίας.  Ο Αρης επίσης στο ζώδιό σας προσδίδει ενέργεια και αισθησιασμό. Η έκλειψη τη Δευτέρα στο απέναντι για σας ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σας με το σύντροφο η με κάποιο στενό συνεργάτη. Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι που σίγουρα θα σας βοηθήσει να βρείτε τη ψυχική σας γαλήνη και ανάταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η Υγεία πάνω από όλα είναι γενικώς το μότο σας, αλλά αυτήν την εβδομάδα να προσέξτε μην βγουν στην επιφάνεια θέματα που δεν σας είχε απασχολήσει στο παρελθόν και τώρα έρχεται για να το αντιμετωπίσετε και να το λύσετε. Ολη την εβδομάδα φλερτάρετε και το Σαββατοκύριακο νοιώθετε έντονη μία συναισθηματική απόδραση.

ΖΥΓΟΙ

Η έκλειψη της Δευτέρας που πραγματοποιείται στο φιλικό για σας ζώδιο του Υδροχόου θα σας φέρει αλλαγές στον τρόπο  που αντιμετωπίζετε τη φιλία. Μπορεί να αλλάξουν τα συναισθήματά σας για ένα φιλικό πρόσωπο. Ο Αρης στο Λέοντα μπορεί να σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Γι αυτό σας συστήνω ανεπιφύλακτα ένα ταξίδι αναψυχής.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Κάντε τα πάντα για να ζήσετε το αισθησιασμό της Αφροδίτης στον Καρκίνο. Αφήστε κατά μέρος ό τι σας προβληματίζει και σας διχάζει. Σας βλέπω προβληματισμένους ανάμεσα στις ανάγκες της οικογενειακής εστίας και τις απαιτήσεις του επαγγελματικού στίβου. Χαλαρώστε και όλα θα γίνουν ωραία. ( την κατάλληλη στιγμή). Τώρα είναι ώρα για ψυχαγωγία.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Όπως πάντα είστε «3 πουλάκια κάθονται». Κι αυτό σας βοηθάει να ελκύσετε τη θετικότητα και τις ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσετε έξυπνα. Αυτήν την εβδομάδα θα κάνετε νέες γνωριμίες που μπορεί να σας φανούν πολύτιμες. Ασυνήθιστες εμπειρίες υπόσχονται καλύτερες μέρες. Η διάθεσή σας είναι να πάρετε μία βαλίτσα και να φύγετε χωρίς συγκεκριμένο προορισμό.  

 ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Τα οικονομικά σας πρωταγωνιστούν τη σκέψη σας καθώς ο Αρης βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και σας πιέζει για μία ταχεία επίλυση. Από την άλλη υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνετε μία ωραία γνωριμία που θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Τελικά υπάρχει μία ισορροπία στη ζωή για αυτό και μας αρέσει. Καινούργιες εμπειρίες θα διευρύνουν τον ορίζοντά σας και θα πλουτίσουν τη γνώση σας.  

 

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Είναι φυσικό τη Δευτέρα με την έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιό σας και την Πανσέληνο να είστε ευάλωτοι και ευαίσθητοι. Εχετε έντονη την ανάγκη να είστε με το σύντροφό σας. Εάν είστε μόνοι προσπαθήστε να οργανώσετε μία βραδιά με αγαπημένα πρόσωπα και μην είστε τόσο εγωιστές που να θέλετε όλοι να ασχολούνται μαζί σας. Δώστε χαρά για να εισπράξτε την ευχαρίστηση μέσα από τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας βοηθά να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με το σύντροφο και να βιώσετε μία περίοδο ρομαντισμού και ερωτικής έλξης. Ο Ερωτας σας χτυπάει την πόρτα και κάνει το καλοκαίρι πιο  τρυφερό πράγμα το οποίο έχετε ανάγκη εσείς που είστε ευαίσθητα άτομα. Ο Αρης, βέβαια,  σας επιβάλλει να ρυθμίστε τα θέματα στον επαγγελματικό στίβο πράγμα που συγκρούεται με τις πραγματικές σας ανάγκες.

 

 

   

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ – 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Τι να πούμε για την πρώτη εβδομάδα του ωραιότερου εαρινού μήνα της χρονιάς? Είναι ο μήνας που εξ ορισμού πηγαίνουμε ταξίδι και είμαστε σε διακοπές από την καθημερινότητα και τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις που μπορεί να μας γεμίζουν, αλλά μας κουράζουν. Ολη η εβδομάδα επηρεάζεται από την έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 7 του μήνα στις 21. 11 ώρα Ελλάδας στον άξονα Υδροχόο Λέοντα. Είναι μία έκλειψη, η οποία φέρνει επιθετικότητα, αλλά και ευκαιρίες καθότι συμμετέχει ο Δίας. Μας κάνει πιο δραστήριους και ρομαντικούς  και υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες.

Ας πάρουμε τα θετικά της όψης και ας αφήσουμε ό τι είναι αρνητικό στους καταστροφολόγους που επιθυμούν να μας εξουσιάσουν μέσω του φόβου και του τρόμου που σπέρνουν παντού.

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία Σελήνη στο Σκορπιό που δημιουργεί ζήλιες, πάθη και εντάσεις. Παραμένει και την Τρίτη στην ίδια θέση και δημιουργεί την ίδια ατμόσφαιρα.

Την Πέμπτη ο Ουρανός ο πλανήτης των απρόσμενων αλλαγών και της επαναστατικής διάθεσης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του.

Την Παρασκευή πραγματοποιείται το ακριβές τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα. Θα έλεγα ότι πρόκειται για μία δύσκολη όψη όπου μπορεί να αποκαλυφθούν κρυμμένα μυστικά. Είναι μία όψη που είχε πραγματοποηθεί τοΜάιο του ’68 με πολλές εξεγέρσεις, οι οποίες άλλαξαν τη νοοτροπία όλου του κόσμου.

Το Σάββατο η όψη Ηλιου Ποσειδώνα δείχνει παραπλανητικές τάσεις και μας καλεί να είμαστε προσεκτικοί στις αποφάσεις και στις επιλογές μας γενικότερα.

Η Κυριακή επηρεάζεται από την αυριανή έκλειψη και την Πανσέληνο. Να είμαστε προσεκτικοί για να μην πληγώσουμε κανένα, αλλά κυρίως να μην πληγωθούμε.

ΚΡΙΟΙ

Εάν βρίσκεστε σε ταξίδι, πράγμα που σας εύχομαι, θα είστε γεμάτοι ενέργεια, αισθησιασμό και  ερωτική διάθεση. Εάν, όμως, είστε ακόμη στην πόλη και εργάζεστε πυρετωδώς η ενέργειά σας είναι στα ύψη και Ο Ηλιος στον Λέοντα σας κάνει πιο γοητευτικούς και λαμπερούς. Επομένως η επιτυχία είναι βέβαιη.

ΤΑΥΡΟΙ

Οι πρώτες μέρες του Αυγούστου σας βρίσκει με περίεργη διάθεση καθότι θα έχετε πολλά uppen down καθώς η Σεληνιακή έκλειψη και η Πανσέληνος γίνεται σε ζώδιο του σταθερού σταυρού και σας επηρεάζει άμεσα εφ όσον κι εσείς ανήκετε στα ζώδια του σταθερού σταυρού. Η οικογενειακή εστία σας επιβάλλει να μείνετε μακριά από ψυχαγωγία και ταξίδια αναψυχής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία θετική εβδομάδα και όλος ο μήνας θα έλεγα για σας τους Διδύμους καθότι είναι ο τελευταίος μήνας που επηρεάζεστε από τη διέλευση του Δία στο φιλικό για σας ζώδιο του Ζυγού. Γι αυτό να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας και να βελτιώσετε τη συναισθηματική σας ζωή. Ένα ταξιδάκι δεν μπορεί παρά να βοηθήσει τη διάθεση. Τι περιμένετε να ετοιμάσετε τις βαλίτσες?

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Τα οικονομικά είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει έντονα αυτήν την εβδομάδα, αλλά και όλο το μήνα. Ο Ερμής στην Παρθένο θα σας βοηθήσει στο να έχετε πολλές επαφές και συζητήσεις, αλλά δεν θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας καθότι το μυαλό σας θα είναι απορροφημένο από άλλα πράγματα όπως ο επαγγελματικός στίβος. Η συμβουλή μου ότι το  καλύτερο για σας είναι να απομακρυνθείτε για λίγο σε κάποια παραλία για να ξεχάσετε την καθημερινότητα που είναι βαριά. 

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Τίποτε δεν σας σταματά αυτήν την εβδομάδα με τόσους πλανήτες στο ζώδιό σας. Ο Αρης ενισχύει την αγάπη για δράση και ο Ηλιος σας χαρίζει γοητεία και ενθουσιασμό. Διακατέχεστε από αισιοδοξία, η οποία από μόνη της είναι απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων σας. Κι εσείς, όπως όλοι, καλά θα είναι να δρομολογήσετε ένα ταξίδι έστω για λίγες μέρες εάν δεν βρίσκεστε ήδη μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Να λάβετε σοβαρά υπ όψιν σας ότι ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σας μόνον έως τις 12 του μήνα. Θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις υποθέσεις σας και ό τι άλλο σημαντικό εκκρεμεί έτσι ούτως ώστε να φύγετε για διακοπές πιο ανάλαφροι. Κι εάν μείνετε στην πόλη μην στενοχωριέστε πράγμα που ο Ηλιος στο Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει. Να σκέφτεστε ότι καλοκαίρι είναι όλα βρίσκονται σε φάση αναμονής.

ΖΥΓΟΙ

Σημαντική θα είναι η κοινωνική σας ζωή και ενδέχεται να πάτε ταξίδι με φίλους και όχι με τα μέλη της οικογενειακής εστίας. Μην το παρακάνετε με την αυτοπεποίθηση που σας έχει χαρίσει ο Δίας καθότι αυτός ο πλανήτης μεγεθύνει τις χαρές και κάνετε λάθη που δύσκολα στη συνέχεια μπορείτε να επανορθώσετε. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αλλά και να τις δημιουργήσετε ταυτόχρονα. Θα διαπιστώσετε ότι οι στόχοι σας επιτυγχάνονται.  

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Παρά τον καλοκαιρινό μήνα εσείς είστε τρελαμένοι με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Καθότι ο Ηλιος βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Γιατί βρε παιδιά? Χάθηκε ο υπόλοιπος χρόνος για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας? Νοιώθετε μπερδεμένοι, διχασμένοι ανάμεσα στις ανάγκες της οικογενειακής εστίας και τις επαγγελματικές απαιτήσεις. Θα κάνετε τη σωστότερη επιλογή. Δεν σας φοβάμαι διότι κυριαρχεί πάντα η σύνεση.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Όπως είναι γνωστό και όλοι οι άλλοι να καίγονται από τα προβλήματα εσάς δεν σας «καίγεται καρφί» και αντιμετωπίζετε τα προβλήματα με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Τώρα αυτά τα χαρακτηριστικά ενισχύονται από το πέρασμα του Ηλιου στο Λέοντα. Ο Ερμής στην Παρθένο βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και σας δίνει την ώθηση για να ολοκληρώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Το μυαλό σας βέβαια είναι στο ταξίδι που σας αναμένει.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Ενώ όλα βαίνουν καλά σας βασανίζουν οι οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι σε τρίτους. Ο Ερμής σε φιλικό για σας ζώδιο την Παρθένο σας βοηθά να κάνετε συζητήσεις και ενθαρρύνει την επικοινωνία, αλλά κάτι σας εμποδίζει να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας. Να φροντίσετε να  δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά γιατί μόνο έτσι θα τα λύσετε με σοφία και σύνεση που σας διακατέχει πάντα όταν πρόκειται να λάβετε αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Είστε λίγο προβληματισμένοι καθότι τα σχέδιά σας δεν ολοκληρώνονται με την ταχύτητα που εσείς επιθυμείτε. Υπάρχει πάντα κάποια αιτία για ό τι συμβαίνει. Και προφανώς η βραδύτητα να οφείλεται στο γεγονός ότι πρέπει να σκεφτείτε ξανά τις αποφάσεις σας και τον τρόπο επίτευξη των σχεδίων σας. Πλησιάζει η Πανσέληνος και η έκλειψη στο ζώδιό σας, αλλά τίποτο δεν πρέπει να σας τρομάζει. Είστε περισσότερο δυνατοί απ ότι νομίζετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε τόσο δραστήριοι αυτήν την εβδομάδα που θα σας συνιστούσα να χαλαρώσετε τους ρυθμούς καθότι υπάρχει κίνδυνος για υπερκόπωση. Κάνετε πολλές συζητήσεις με το σύντροφο και τους συνεργάτες σας με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο της Παρθένου, αλλά δεν καταλήγετε πουθενά. Αντί να κάνετε ένα ταξίδι αναψυχής που θα ήταν ό τι καλύτερο εσείς έχετε μία τάση να απομονωθείτε σε ήσυχα μέρη και να κάνετε ενδοσκόπηση. Όλα είναι χρήσιμα.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 24 – 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Και να που φτάσαμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, ενός μήνα που μας έδωσε πολλές αλλαγές όπως την είσοδο του Ηλιού και του Αρη στο Λέοντα, την Αφροδίτη στους Διδύμους και άλλα πολλά.
Αυτή η εβδομάδα μπορεί να έχει στοιχεία εκρηκτικά καθώς ο Αρης κάνει όψεις με τον Ουρανό, αλλά η πολυαστρία στο Λέοντα (Ηλιος, Αρης, Ερμής και Σελήνη) θα μας φέρει ευεξία και θα δούμε επιτέλους με μία αισιόδοξη ματιά τα πράγματα που θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τη ζωή και τις δυσκολίες με δύναμη.
Τη Δευτέρα η Σελήνη στο Λέοντα είναι ιδανική για δεξιώσεις και ψυχαγωγία, αλλά δίνει και έντονη τάση για δραματοποίηση των γεγονότων και των καταστάσεων. Πρόκειται για μία μέρα που ευνοεί τον έρωτα και τα παιδιά. Είναι ιδανική για εγκαίνια σε θέατρα και γενικότερα σε χώρους του θεάματος.
Την Τρίτη η επικοινωνία χωλαίνει λίγο, αλλά με λίγη προσπάθεια όλα ξεπαιρνιούνται.
Την Τετάρτη η σύνοδος Ηλιου Αρη μπορεί να δημιουργήσει εμπόλεμες καταστάσεις και εκρήξεις.
Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στην Παρθένο και θα παραμείνει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου στην ίδια θέση που είναι και η καλύτερη για να εκφράσει στο μέγιστο τις θετικές του ιδιότητες.
Την Πέμπτη δεν έχουμε παρά να γευτούμε τα θετικά των πλανητών.
Την Παρασκευή το τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου Ουρανού δίνει μακροβιότητα στις σχέσεις που μπορεί να συνάψουμε και σταθεροποιεί τις συνεργασίες.
Το Σάββατο επειδή ο Ηλιος συμπορεύεται με τον Αρη ενδέχεται να υπάρξουν εκρήξεις θυμού.
Την Κυριακή το εξάγωνο Αφροδίτης Ουρανού φέρνει απρόσμενες καταστάσεις με ευκαιρίες για συναισθηματικές επαφές και έρωτες.
ΚΡΙΟΙ
Η κόντρα Αφροδίτης Κρόνου δυσκολεύει τη συνεννόηση, αλλά μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας με συναισθηματικές εκπλήξεις, προκλήσεις και χαρές. Ο Ερμής σας βοηθά να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας και να τα βάλετε σε τάξη.
ΤΑΥΡΟΙ
Παρότι βρισκόμαστε σε θερινή περίοδο ο Ερμής στην Παρθένο θα σας δημιουργήσει τις απαραίτητες προυποθέσεις για να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό στον επαγγελματικό στίβο. Επίσης θα σας δώσει ένα χέρι βοηθείας για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε θέματα της οικογενειακής εστίας που έπρεπε να έχουν βρει την επίλυσή τους από καιρό. Οι μέρες που ακολουθούν δείχνουν συναισθηματική επιτυχία που θα σας προσθέσει αυτοπεποίθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν και θα βρείτε ευνοικές λύσεις. Ο Ερμής από την Τετάρτη στην Παρθένο θα σας δώσει ευκαιρίες για να χειριστείτε τις προτάσεις που θα σας γίνουν. Θα υλοποιήσετε τα σχέδια σας για διακοπές.
ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ
Ο Ερμής στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να καταστρώσετε επιτυχώς σχέδια που αφορούν τα οικονομικά σας μέσω της επαγγελματικής δραστηριότητας. Θα βρείτε λύσεις για τα θέματα που σας απασχολούν και θα περάσετε μία εβδομάδα έντονης ψυχαγωγίας.
ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Ποιος σας πιάνει με τον Ερμή στο ζώδιό σας. Θα αναλάβετε δράση και θα βρείτε έξυπνους τρόπους για να λύσετε τα προβλήματά σας. Εχετε τη δυνατότητα για ανασυγκρότηση. Μπορείτε να υλοποιήσετε τα θέλω σας και να γίνουν πραγματικότητα.
ΖΥΓΟΙ
Εάν είστε μόνοι υπάρχει υψηλό ενδεχόμενο να βρείτε σύντροφο εάν το επιθυμείτε η να κάνετε μία ευχάριστη γνωριμία. Το βέβαιο είναι ότι θα είστε πολύ κοινωνικοί αυτήν την εβδομάδα, αλλά θα έχετε και την ευκαιρία να ξεκουραστείτε εάν το έχετε ανάγκη.
ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Μπορείτε να κάνετε έξυπνες κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το οικονομικό αδιέξοδο που έχετε βρεθεί τον τελευταίο καιρό. Ο Ερμής στην Παρθένο από την Τετάρτη θα σας βάλει σε νέο κύκλο ατόμων με σημαντικές γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες.
ΤΟΞΟΤΕΣ
Η πολυαστρία στο Λέοντα σας χαρίζει καλό mood και θα σας δώσει την ευκαιρία για διάλογο με κοντινά σας άτομα. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο θα σας κάνει δραστήριους και αποδοτικούς στον επαγγελματικό στίβο σε συνδυασμό με τη ψυχαγωγία.
ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας και προβληματισμένοι με την οικονομική σας κατάσταση. Δεν είστε οι μόνοι που έχετε προβλήματα αυτού του είδους. Ο Ερμής έρχεται την Τετάρτη να σας ξεκουράσει και να σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες λύσεις για την επίλυση τους.
ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή σας και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Η πολυαστρία στο Λέοντα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο θα σας χαρίσει περισσότερη ευελιξία.
ΙΧΘΥΕΣ
Μία οικονομική ανάσα θα πάρετε στο τέλος του μήνα και επιτυχία στον επαγγελματικό στίβο που θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο θα σας επαναφέρει μετά από καιρό τον υγιή διάλογο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Ο Αύγουστος είναι εξ ορισμού ο μήνας των διακοπών και της ψυχαγωγίας καθότι ο Ηλιος βρίσκεται στο Λέοντα που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, τα παιδιά και τη ψυχαγωγία καθώς και το θέαμα. Αυτός ο Αύγουστος ξεκινάει με τις πιο ευοίωνες συνθήκες με μία παθιασμένη Σελήνη στο Σκορπιό. Η ευνοική θέση του Δία με την έκλειψη θα φέρει ευκαιρίες που θα είναι σημαντικές. Τα μάτια ορθάνοιχτα για να τις αδράξουμε.

Γύρω στις 10 Αυγούστου το εξάγωνό του Δία με τον Ηλιο, αλλά και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δημιουργούν μία περίοδο τρυφερότητας όπου η συναισθηματική ζωή είναι γαλήνια. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Το τρίγωνο του Ηλιου Κρόνου, που πραγματοποιείται στις 13 του μήνα είναι μία θετική όψη που δηλώνει σταθεροποίηση στις σχέσεις και μακροβιότητα. Επίσης την ίδια ημερομηνία στις 13 του μήνα έως τις 6 Σεπτεμβρίου ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας επιστρέφει με την φαινομενικά ανάδρομη τροχιά του. Αυτό ενδέχεται να δημιουργήσει καθυστερήσεις στα δρομολόγια των ταξιδιών κι αυτό πιθανόν να μας στενοχωρήσει. Να σκεφτούμε, όμως, ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο και με αυτή τη φιλοσοφική ρήση να μην εκνευριστούμε.

Στις 15 του μήνα η αντίθεση Αφροδίτης Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει ζήλια ανάμεσα στα ζευγάρια καθότι όλοι είμαστε στις διακοπές και έχουμε χρόνο για να τον σπαταλήσουμε άσκοπα. Στο χέρι μας να μετατρέψουμε τις αρνητικές σκέψεις σε θετικές και να αγνοήσουμε ό τι μας χαλάει το κέφι.

ΚΡΙΟΙ

Ο Αρης στο Λέοντα σας κάνει πιο ενθουσιώδεις και σας ξεσηκώνει για καλοκαιρινές διακοπές με υπέροχα ταξίδια και ερωτικές συγκινήσεις. Μία κρίση ενδέχεται να περάσετε στη σχέση σας εάν δεν είστε προσεκτικοί με το σύντροφό σας. Ατομα που σας αγαπούν βρίσκονται στο πλευρό σας. Μην ξεκινάτε νέες συνεργασίες κυρίως από τις 13/8 καθότι ο Ερμής επιστρέφει με την  ανάδρομη πορεία του. Στα ταξίδια πιθανές καθυστερήσεις θα σας κουράσουν.

ΤΑΥΡΟΙ

Είναι ένας μήνας όπου ενώ όλοι θα αναπαύονται εσείς θα έχετε πολλές δραστηριότητες στον επαγγελματικό στίβο. Προσοχή να μην υπερβείτε τις δυνάμεις σας. Η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 7 του μήνα θα σας φέρει αντιμέτωπους με την επιλογή μεταξύ καριέρας και ανάγκες των ατόμων της οικογενειακής εστίας. Το πιο θετικό για σας είναι ότι βελτιώνονται τα οικονομικά σας που θα σας επιτρέψουν ένα ωραίο ταξιδάκι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλά «σούρτα φέρτα» αυτόν το μήνα. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 7 του μήνα θα ενισχύσει τη γοητεία σας και θα σας δώσει ένα χέρι βοηθείας να υλοποιήσετε τος στόχους σας. Δεν θα βαρεθώ να επαναλαμβάνω ότι οι εκλείψεις δεν είναι αρνητικές και πολλές φορές δηλώνουν το τέλος κάποιων πραγμάτων για να δώσουν χώρο σε κάτι νέο και πιο ωραίο. Με την ηλιακή έκλειψη στις 21 του μήνα αναζητάς έντονα επιβεβαίωση από το περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Υπάρχει το ενδεχόμενο να συγκρουστείτε με αγαπημένα πρόσωπα πράγμα το οποίο δεν επιδιώκετε. Γι αυτό να αποφύγετε τις λεκτικές διαμάχες. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 13 του μήνα δεν ευνοεί την επικοινωνία, αλλά δεν σας ενδιαφέρει πολύ καθότι σας βλέπω στην παραλία κάποιου πολυτελούς ξενοδοχείου να απολαμβάνετε τις χαρές του καλοκαιριού. Οι εκλείψεις στις 7 και στις 21 μπορεί να φέρουν απώλειες στα οικονομικά.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Είστε οι ευλογημένοι του ζωδιακού κύκλου καθότι είναι ο μήνας των γενεθλίων σας. Ο Αρης στο ζώδιό σας χαρίζει ενέργεια και σας κάνει ακόμη πιο δραστήριους. Με την έκλειψη της Σελήνης θα νοιώσετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα. Η ηλιακή έκλειψη στις 21 σας προσδίδει αισθησιασμό και σας γεμίζει ενέργεια. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 13 του μήνα προφανώς να φέρει καθυστερήσεις στα οικονομικά. Εσείς θα βρίσκεστε σε ταξίδι αναψυχής και δεν θα σας στενοχωρούν όλα αυτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Το Σύμπαν κατά την  ηλιακή έκλειψη στις 21 του μήνα θα σου δώσει πληροφορίες τις οποίες θα χρειαστεί να φιλτράρετε και να επεξεργαστείτε για την καλύτερη χρήση τους. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις και πολεμήστε με έξυπνο τρόπο το άγχος που ενίοτε  σας διακατέχει. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι ανάγκες στο χώρο της οικογενειακής εστίας. Ένα ταξίδι σίγουρα θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει την απαιτούμενη ενέργεια για το χειμώνα.

ΖΥΓΟΙ

Τι καλύτερο από ένα ταξίδι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να απολαύσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας. Κάποια άτομα θα σας στηρίξουν και θα σας δώσουν ιδέες για να υλοποιήσετε τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας. Το ένστικτό σας είναι δυνατό και πρέπει να το εμπιστευτείτε. Εξ άλλου ο Δίας που διανύει ακόμη το ζώδιό σας δεν μπορεί να σας απογοητεύσει και να σας ξεγελάσει. Μην ξεχνάτε, όμως, τη σοφή ρήση «συν Αθηνά και χείρα κίνει».  

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Αυτό το μήνα θα σε απασχολήσουν η γνώμη των άλλων πράγμα για το οποίο πρέπει να αδιαφορήσετε καθότι σας δημιουργεί άγχος δίχως λόγο. Επίσης παρόλο ότι πρόκειται για το μήνα των διακοπών εσείς θα έχετε το μυαλό σας στην καριέρα και στην εικόνα σας την οποία επιμελείστε ενδελεχώς. Η σχέση με το σύντροφό σας θα είναι τρυφερή καθώς κι εσείς θα είστε δοτικοί και γοητευμένοι από κάποιο πρόσωπο σε περίπτωση που είστε μόνοι.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας όπου θα περάσετε υπέροχα με ενεργητικότητα, ερωτική διάθεση και θα ξεχειλίζετε από αισθησιασμό. Το βέβαιο είναι ότι θα πραγματοποιήσετε ταξίδι αναψυχής  και όσοι είστε αναγκασμένοι να μείνετε στην πόλη για επαγγελματικούς λόγους θα ονειρευτείτε ταξίδια με το νου που θα σας πάνε πολύ μακριά. Μπορεί ο ανάδρομος Ερμής να δυσκολέψει την επικοινωνία, αλλά η ηλιακή έκλειψη στις 21 του μήνα θα σας κάνει ακόμη πιο τολμηρούς στον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Τα οικονομικά σας πρωταγωνιστούν τις σκέψεις σας και σας αγχώνουν. Τον Αύγουστο, όμως, αλλάζετε οπτική γωνία και βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα κυρίως  σε ότι αφορά την εφορία, τις τράπεζες και τα οικονομικά σε χέρια τρίτων όπως το Δημόσιο. Ο ανάδρομος Ερμής, ως γνωστό, θα φέρει καθυστερήσεις στις πληρωμές και αναβολές στις συζητήσεις,  αλλά εσείς δεν πτοείστε και επιμένετε στον επαγγελματικό στίβο, που τελικά θα σας ανταμοίψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Τον Αύγουστο έχουμε δύο εκλείψεις που σας αφορούν άμεσα καθότι πραγματοποιούνται στον άξονα Λιονταριού Υδροχόου. Η Σεληνιακή στις 7 του μήνα φέρνει στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα μίας στενής σχέσης η ενός γάμου και σας βοηθάει να προβείτε στην επίλυσή τους. Η Ηλιακή στις 21 του μήνα  ρίχνει το φως στα προβλήματα και σας οδηγεί στη λήψη αποφάσεων. Η Αφροδίτη από τις 27 του μήνα περνά στο απέναντι ζώδιο και σας βοηθά να λύσετε ομαλά τις διαφορές.

ΙΧΘΥΕΣ

Πάρτε τη βαλίτσα και μην βάλετε πολλά πράγματα μέσα παρά μόνον την Αγάπη που θα σας συντροφεύσει όλο το καλοκαίρι. Κάτι καλό υπάρχει και για σας που είστε μόνοι και ψάχνετε ένα σύντροφο. Ο ανάδρομος Ερμής ενδέχεται να δυσκολέψει τις σχέσεις σας με φιλικά άτομα και πρόσωπα της οικογενειακής εστίας. Να είστε βέβαιοι ότι οι κόποι σας θα επιβραβευτούν κυρίως εάν αντιμετωπίσετε τη ζωή με αισιοδοξία.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ Ο ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

 

 

 

 

Exif_JPEG_PICTURE

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ – 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου έφτασε δίχως να το έχουμε καταλάβει που σημαίνει ότι δεν ήταν και τόσο δυσοίωνες οι συνθήκες και δεν μας στοίχησε ο χρόνος που πέρασε. Αυτή η εβδομάδα μας προσκαλεί να είμαστε λίγο προσεκτικοί στις κινήσεις μας και να χρησιμοποιήσουμε σωστούς χειρισμούς.

Τη Δευτέρα 26 του μήνα πραγματοποιείται το τρίγωνο Αρη Ποσειδώνα, το οποίο ευνοεί τη διαίσθηση, τον οραματισμό, τη τέχνη, τη δράση και ό τι αφορά το υγρό στοιχείο.

Την Τρίτη 27 του μήνα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καθότι τα άστρα δεν μας χαμογελούν, αλλά μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για να ελκύσουμε τη θετικότητα.

Την Τετάρτη 28 του μήνα καλά θα ήταν να αποφύγουμε κάθε διαπληκτισμό καθώς και κινήσεις που ενέχουν ρίσκο.

Την Πέμπτη 29 του μήνα πρέπει να αποφύγουμε την κριτική και να επικεντρωθούμε στον εσωτερικό μας κόσμο και να μην υποκύψουμε στην επιθετικότητα που είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα.

Την Παρασκευή 30 του μήνα δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο. Γι αυτό θα πρέπει να χαιρετήσουμε το μήνα Ιούνιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αποφύγουμε τις εντάσεις που προκαλούν οι πλανήτες.

Το Σάββατο ο μήνας αλλάζει και ξεκινάει ο Ιούλιος με τη Σελήνη και το Δία στο Ζυγό που κυβερνάται από την Αφροδίτη. Είναι μία ευχάριστη μέρα που ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις. Εξαιρετική για συνεργασίες, ψυχαγωγία και διακόσμηση. Όλα αυτά πολλαπλασιάζονται από την παρουσία του ευεργετικού Δία.

Την Κυριακή 2 του μήνα διαχέεται μία εκρηκτική κατάσταση που δημιουργεί ο Αρης στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή η όψη δείχνει επιθετικότητα η οποία έχει ξεκινήσει από τις αρχές του Ιουνίου.

ΚΡΙΟΙ

Εστιάζεστε στην οικογενειακή εστία. Ευνοείστε εσείς που ασχολείστε με την τέχνη και τη φιλανθρωπία χάρη στο τρίγωνο του Αρη με τον Ποσειδώνα. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε την αιχμηρή σας γλώσσα στο τέλος της εβδομάδας όπου πραγματοποιείται η αντίθεση Ερμή Πλούτωνα κυρίως στον επαγγελματικό στίβο.

ΤΑΥΡΟΙ

Η εκρηκτική όψη του τριγώνου Αρη Ποσειδώνα σε σας λειτουργεί θετικά και σας ωθεί να είστε δημιουργικοί. Τις επόμενες ημέρες να φροντίσετε να χειριστείτε σωστά το λόγο καθότι γίνεστε ανταγωνιστικοί και εριστικοί στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να φροντίσετε να αντισταθείτε σε μία επιθυμία καταναλωτική που θα σας παρασύρει η σειρήνα του τετραγώνου Αρη Δία. Θα έχετε πολλές συναντήσεις και συζητήσεις στις οποίες πρέπει να προσέξτε το χειρισμό του λόγου για να μην εκτραπείτε σε λάθη.

 KARΚΙΝΟΙ

Εστω κι εάν οι συζητήσεις που θα έχετε μπορεί να έχουν επιθετική χροιά εσείς είστε δημιουργικοί με τον Αρη στο ζώδιό σας που σας χαρίζει ενέργεια και θετική ενέργεια. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα προφανώς να σας παρασύρει σε ένα παθιασμένο χειρισμό του λόγου. Η Κυριακή θα είναι άκρως ερωτική ημέρα.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Προσοχή στο χειρισμό του λόγου που μπορεί να σας παρασύρει το τετράγωνο του Ερμή Δία. Θα γίνουν συζητήσεις, μετακινήσεις και επαφές κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Στο χέρι σας είναι να φερθείτε διπλωματικά για να αποφύγετε λεκτικές συγκρούσεις που θα φέρουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Παρά τη σύγχυση και την ένταση που μπορεί να χαρακτηρίσει την εβδομάδα εσείς θα είστε δημιουργικοί και γεμάτοι ενθουσιασμό που πάντα βοηθάει στη θετική  εξέλιξη των πραγμάτων. Προσέξτε να μην βγάλετε κάτι αυταρχικό που δεν σας ταιριάζει.

ΖΥΓΟΙ

Στην αρχή της εβδομάδας τα αγαπημένα πρόσωπα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας όπως επίσης η καριέρα σας θα σας απασχολήσει σοβαρά. Στο τέλος της εβδομάδας η Σελήνη στο ζώδιό σας θα ενισχύσει τη γοητεία  σας και την επιθυμία να συλλέξετε το θαυμασμό που είναι σίγουρος.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Ξεκινάει μία άκρως δημιουργική και ρομαντική εβδομάδα. Απειρες οι συζητήσεις πάνω σε θέματα του επαγγελματικού στίβου με σοβαρές προτάσεις τις οποίες πρέπει να φιλτράρετε με προσοχή. Σχέδια για ταξίδια θα σας συναρπάσουν και εύνοια σε ό τι αφορά το εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Ολη την εβδομάδα θα κάνετε συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά θέματα που ο γερο Κρόνος σας προσκαλεί να τακτοποιήσετε με τον πιο ανώδυνο τρόπο. Προσέξτε να μην μπερδευτείτε με άτομα που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα. Το τρίγωνο του Ερμή Ποσειδώνα σας καθιστά ονειροπόλους, αλλά το σώζετε άμεσα με τα μελλοντικά σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και οι συζητήσεις με το σύντροφό σας βοηθούν να βρείτε λύσεις για να εξελιχτείτε και να κάνετε ένα βήμα παρά πέρα. Θα κάνετε πολλές μετακινήσεις όχι πάντα με επαγγελματικό στόχο όπως συνηθίζετε, αλλά με το σύντροφο η κάποιο συνεργάτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Πολλές μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις γύρω από θέματα του επαγγελματικού στίβου θα κάνετε  κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας και θα τα καταφέρετε εάν χρησιμοποιήσετε τη διπλωματία που διακατέχει ένα αέρινο ζώδιο σας κι εσάς. Επιδιώξετε συζητήσεις μόνο με άτομα της εμπιστοσύνης σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Όπως όλοι όσοι μιλούν ελληνικά έτσι κι εσείς έχετε αστάθεια στα οικονομικά σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι η εβδομάδα είναι αρνητική στον τομέα αυτό. Εσείς είστε άκρως δημιουργικοί και ενθουσιώδεις κι αυτό σας βοηθά να βρείτε έξυπνες λύσεις στα προβλήματά σας.

Παλιότερα θέματα